Joint Operations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
2. Legalább 2 perc kell, hogy a földi erõk találkozzanak és legalább 3-4 hogy a tengeri ( mivel midway kifejezetten erõl szól), szóval megdõlt az "azonnal a frontvonalra" állításod.
3. Mekkora terület a kiindulás és érkezés között? Ez mekkora lol!?! Az miért jó, hogy 1,5 percig csak utazik hoghy ellent lássak? A BF taktikai FPS , de úgy látom a JO természetjáróknak való, legalábbis a te véleményed szerint! Ez mekkora LOL!
4. Minek lemérni? Mikor jön össze 100 ember LAN hogy normálisan lehessen játszani JO?! Hoszen ott a legkisebb map-ja is nagyobb (állítólag), mint a BF legnagyobbja! Most komolyan ilyen hozzászólásokkal minek égeted ennyire magad.

"A BC a jobbik csapat jutalma."
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
akkor mirõl beszélsz?
a saját "szabályaidat" sérted meg
és mivel itt a jointról és bfrõl beszélek hidd el hogy ebben a topicban ebben a témában sokkal több realitás van abban amit én mondok.
Te csak a demóval játszottál, én mind2 fullal!
szal jöhetne aza "szakértelem" duma
a bf és a joint sem közeliti viszont meg az OFP irányitását

sztem nézzünk majd meg egy egyszerû példát...
Meddig lehet pl elhagyni a kijelölt terepet, játék teret...stb.
Mekkora a terület a kiindulás és a cél között stb stb.
Egyszer ha lanozol rakjátok fel joint legynagyobb mapját és A BF-ét és mérjétek le, ha ennyire adat mániás vagy.
Én játszottam mind2vel, te játszottál az 1ikkel.
Mint már mondtam hiába mondasz adatot, attól függetlenül a parttól 50 méterre ott áll az anyahajó, és mivel a csata a sziget támadásáról szól ezért bizony már ottvagy javában a helyszinen.
1. A leggyorsabban a kisszigetre a legelsõ japán rombolóból szállhatsz partra. Menetidõ: 50 sec
Alied oldal: Legközelebbi (felsõ) tengeri pont elérése az elsõ-utolsó rombolóval (1:40-2:00 min).
Axis oldal: (2:20-3:00 min)
2. A repülõvel hova akarsz kerülni? Ha csak a két tengeri zászló vonalában mész, már a szigetrõl nem látnak (a köd ugye, ami az AA-k miatt érdekes) és holvan akkor a többi ellenséges gép, romboló na meg hol a térkép széle...
Nos a fentebb említett idõk fényében számold azt is, hogyha a pilóták nem adnak pontos infót arról , hogy az ellenséges flotta merre vette az irányt mennyi idõ múlva is találkoznak a hajóhadak... méghogy egybõl a frontvonalra... ja igen , ITT IS ARRA VALÓK A JÁRMÛVEK AMI MIDWAY-EN TALÁLHATÓK (fõleg a partraszálló, ami a nevébõl következõen egyvalamire jó nem pedig gyönyörködésre), HOGY A CSATA HELYSZÍNÉRE JUSSÁL. Sajnos látszik rajtad mennyit játszottál BF-el, mennyire mélyedtél bele, éppen sikerült rossz példát felhoznod kifogásod bizonyítására és rossz emberrel vitatkozol ezügyben.
Az nem érdekel hogy te mióta és mennyit multizol és hogy szervert tartasz fenn, ettõl még nem lesz igazad.
DirectX 9.0 AGP video card with 32MB & HW-T&L required. 128MB or greater recommended.
Compatible 3D cards include: nVidia GeForce 2, 3, 4, 59xx, 6xxx and ATI Radeon 9500, 9600, 9700, 9800, X800.
We do not support the following video cards: ATI Rage, FireGL, NVIDIA Quadro, TNT/TNT2 and Vanta chipsets,Kyro,Kyro II, Intel 810 and 815, SiS, Xabre, Matrox chipsets. Video cards without pixel shaders or with less than 128MB ram will not support all graphics features.
OPERATING SYSTEM:
Windows® 98, ME, 2000, XP
CPU TYPE & SPEED:
Minimum: Pentium® III 1.2 GHZ equivalent
Recommended: Pentium 4 2.4 GHZ equivalent
MOTHERBOARD:
Minimum: AGP 2X
Recommended: AGP 4X
HARD DRIVE SPACE:
1.5 GB available
SYSTEM MEMORY:
Minimum: 256MB
Recommended: 512MB
MEMORY SPEED:
Recommended: 266 MHz DDR (PC2100) or better
CD-ROM SPEED:
16x or greater CD-ROM drive
DIRECTX:
DirectX 9.0b required. Click here to get it!
SOUND CARDS:
Windows compatible
CONTROLLERS:
Windows® compatible mouse
INTERNET:
Minimum: 56k internet connection
Recommended: Cable modem or DSL internet connection
ez itt a joint!
Egyébként hidd el hogy tudom mivel jár a szerver fenntartás.
Bár lehet nem codoztál

Úgy probáltad beállítani magad mint aki már "lerakott valamit az asztalra" életében ezzel a multizgatással.
Ilyen alapon hidd el hogy nekem is van "multi szakértelmem"
A lényeg hogy nekünk tetszik a játék bejönnek egyesek "szarozni" és még minket (most spec engem) basznak le.
Ti játszatok azzal amivel akartok, mi is játszunk amivel mi akarunk.
Érdekes én nem mentem be a bf topicba hogy mekkora "lol szar fos" játék.
Mennem kell vissza!😞
end
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Úgy mondtam, két hozzáértõ jelent meg, hogy segítsen neked...
De látom esélytelenek...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Ezek meg a kedvenc járgányaim
hát ez szánalmas
azért mert fél életedet görnyedéssel töltötted még nem lesz igazad..és még csak okosabb sem leszel.
"Gábor egy full servert üzemeltet RVS-ben... A PT anno ugyan ezt tette BF-ben"
neharagudj de ez hogy jön a témához, és kit érdekel?
úgy mondod mintha 2 isten jelent volna meg elöttem.
Általában a játékosok választanak valakit. (egy pártatlan valakit)
Kedvenc sceernshots-om (szóljatok ha elegetek van 😄)
Visszaolvasva, elég visszafogott vagy! 😄😄