3026
KÉRDÉS ESETÉN RENDELKEZÉSEDRE ÁLL AZ ELSŐ MAGYAR JOINT OPERATIONS OLDAL.
-- WWW.JOINTOPERATIONS-HUNGARY.COM --
Magyar JO szerver: J.O.Hwarfare ( Reality v.25 mod!!! )
TS szerverünk: 152.66.254.77
-
#1624 4, van hozzá/lesz hozzá magyarositás
Mérnem szeded le a demot??? -
krapek #1623 az operation flashpoint is hasonló -
El Fuego #1622 Elso korben probald meg az elozo reszet, a Delta Force: Black Hawk Down-t. :) Itt vannak magyar szerverek is es tort verzioval is lehet nyomni.
† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu
-
#1621 Köszönöm szépen az infókat és a segítségetek.
MP sajnos kizárva mert ticcsen NET :(
Nem tudtok jelenleg a piacon olyan új játékot(kat), ami FPS, single player stílus és a környezet mint a Delta Force (vagy mint ez lenne), ill. Rainbow Six ami sajnos TPS :(
Én azt hittem a Joint Operations a Rainbow Six folytatása, de akkor rosszul emlékeztem.
-
Coco #1620 2-3 üzivel szinte az egész le van irva -
El Fuego #1619 Szia Zoli!
A jatek egyertelmuen FPS. Hogy Delta Force vagy Rainbow Six? Delta Force, hisz ennek a sorozatnak ( DF, DF2, DF:LW, DF:BHD es TS hogy csak a PC-seket mondjam ) a legujabb tagja. :)
Hadjarat vagy kuldetes jellegu? Hmmm.... A helyzet az, hogy multira van kihegyezve a game, igy inkabb kuldetes jellegu. Team Deathmach, Team King Of The Hill, Advance & Secure, Cooperative...
Ezert hat 90%-ban csak a neten lehet nyomni vagy halozatban, igazi single resz nincs benne. Azaz van lehetoseg training kuldetesekre, de az csak arra jo, hogy elsajatitsd a fegyverek, illetve jarmuvek kezeleset. Ileltve a cooperativot elindithatod a sajat gepeden, hogy hostols egy LAN jatekot. Es ezzel kifujt a single player lehetosege. Anno a DF elozo reszeivel is sokkal tobben jatszottak neten, elegge combos online tarsadalom alakult ki, ezert eme jatek emiatt lett kimondottan netes.
A magyaritast majd az ECOBIT honlapjarol lehet letolteni. Hacsak nincs mar fent.
Eleddig azt mondom, maximalisan megerte az arat, abszolut nem sajnalom, hogy kiadtam erte az arat. :) Eleddig parja nincs. Bar ha nagyon meg vagy szorulva, akkor erdemes Lifeforce-ra varni, aki mar izzad a megoldason, hogy a "biztonsagi masolat" is csatlakozni tudjon a szerverekhez.
† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu
-
krapek #1618 1) delta force
3) mp
4)én azt nemtom -
#1617 Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék a játék felől.
1.) Azt olvasom, hogy FPS. De nem TPS ez a gamma?
Melyikhez hasonlít inkább Delta Force, vagy Rainbow Six. Mert ha olyan mint a Rainbow Six, akkor egyenlőre hanyagolom, az nekem macerás. A csapatjátékokat szeretem, de nem azt, amikor tervezgetni kell, ...
2.) Hadjárat, vagy küldetés jellegű
Én jobb szeretem azt amikor egy vezérszálat követ a játék.
3.) Single Player, vagy Multi játékról van-e szó?
4.) Hykaoo említette, hogy i2k készített a gammához magyarítást. Létezik hozzá magyarítás?
Azért lenne szükségem ezekre az infókra, mert 10 rugó azé pénz és a játék leírásokból ezek nem derültek ki a számomra 100%-osan, pl.: pcdome.hu
Köszönettel:
KranaZoli! -
El Fuego #1616 Nem campeltem, csupan csak fekudtem a zona kozeleben egy teton, jo sniper modjara. Aztan aki arra jott....
† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu
-
tmate6 #1615 ur isten 30-at öltél 1* haltál, campeltél? -
El Fuego #1614
† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu
-
tmate6 #1613 1. nincs single
2. a multinak kell eredeti kulcs éppen ezen dolgozik pár lelkes emberke -
#1612 köszi
és tartalmaz a játék sp részt is?
ill.a multi rész igényel-e eredeti cd kulcsot? -
Gábor #1611 Kár :/ -
Coco #1610 nincs -
Gábor #1609 Van állandó git-es szerver? -
lachun #1608 hi figyu butitsd le a játékot 1000rel és a helit követkzö képpen vezesd E betü emelkedsz W gáz Q betü leszálsz ,szerintem a többi vel boldogulsz. -
#1607 most nagynehezen beleszálltam egy helikopterbe ,beültek 3an,de nem tudtma vezetni:)
lagolok is ellenseget nem látok -
#1606 hi!
lenne 1 kérdésem:ebben a játékban csak multi rész van?
a multi demot leszdtem ,de fogalmam nincs mit kel csniálni,pláne,h néha meg se tudok mozdulni^^ -
#1605 Tehát akkor ahhoz már nem kell git csak simán multiplayer azt join a szerverre??
Király lenne hajrá! -
#1604 én tok péjntbrássba kört rajzolni... -
#1603 ellenkezőleg ha kész lesznek akkor fog igazán befutni!!
amúgy hajrá mindent bele, bármi segitség kell irjatok iti hátha valaki tud segiteni.
én pl tudok intézőbe másolni, kivágni beilleszteni meg ilyenek szal bármi kell csak szoljatok -
#1602 mire kész lesztek, kifut a játék -
Lifeforce #1601 Nah közeledünk, de az ötletekből is lassan kifogyunk.
Tudunk szervert indítani, a szerverünk látszik a keresőben és látjuk az összes szervert.
A joinoláson dolgozunk, és mint mondtam kezdünk kifogyni az ötletekből, de megpróbáljuk megoldani.
Ellenben jó hír azért az is, hogy a BHD joinert készítő ember is dogzik rajta :) -
El Fuego #1600 Huuu gyerekek. Iszonyat jo game volt. :) 5 jatekos, nagyon jo hangulat.
A zona ( TKOTH ) egy hegy tetejen volt, egy bunker kepeben. Zaporoztak am az aknak es a mortar lovedekek. :)
Csak ket embert szedtem le, de paraztam rendesen a zonaban. :)
† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu
-
#1599 :( -
lachun #1598 Life gyerünk csak igy tovább:) -
#1597 húúúh ez azért csak jó hír, nem ? -
#1596 -
Lifeforce #1595 Csepegtetnék... :)
Ott tartunk, hogy látni a szerevereket, lehet indítani szervert.
Ne örüljetek, mert nincs miért.
1. A szerver nem látszik a keresőben, ami egyenlőre még nem lenne baj.
2. Hiába látszanak a szerverek, nem lehet rájuk joinolni mert kéri a logint,és még nem jöttünk rá, hogy milyen "parancsot" ad ki a "link" a kliensnek, hogy csatlakozzon a leválasztott szerverhez.
-
#1594 -
DePreSsZYo #1593 ien embereket jól pofán kéne baszni egy lapáttal -
tmate6 #1592 eggyet értek -
#1591 hát ez a topic meghalt. -
-
#1589 -
#1588 érdemes lenne megvenni -
#1587 valami infót csepegtethetnél -
#1586 már rettentően feszülten várok:) -
#1585 up!