Joint Operations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!
Annyit azért hozzátennék, hogy jól írtad...
Azonos kategoriát kell összehasonlítani mint azt a #1210 hozzászólásomban kifejtettem.
BF->BFV->BF2
Bár a BF2-ben már nem vagyok biztos, hogy hasonlítható lesz.
Úgy mint itt a BHD->JO.
Ez egy jó hasonlítás hiszen van mihez mérni.
Milyen volt és milyen lett.
Az újságírókkal meg a médiákkal ne gyere nekem mert nem nekik készítik hanem a másik több millió "hozzáértõ" "fiatalnak" és nem a 40-50éves fa...-nak aki még a gépet sem tudja bekapcsolni (tisztelet a kivételnek).
LD a kiadók ebbõl levont konzekvenciáit.
Nem adunk ki kicsit véresebb játékot ezért inkább nem tervezünk bele ellõtt, leszakadt végtagu katonákat akik lassan is de azért még tudnak harcolni vagy hátráltatni a csapatot...stb.
És ha ezekután te összehasonlítasz egy BF wwwII/64online egy JO-val és azt állítod, hogy azonos kategoria akkor egészségedre.
Szerintem mind 2játék nagyon jó és élvezhetõ.
Na de nagyon off voltam bocsi.
Biztosan igazad van az "összehasonlítás" témában, de a többi fórumozó szeretné, ha végre csak a gamé-ról esne szó. Az összehasonlítgatásra meg esetleg nyissatok egy BF vs. JO topikot, és akkor ez nem lesz szétflame-elve. Ugye nem túl nagy kérés? ;-)
Ui.: novalogic-nál sokszor elõfordul, hogy a gaméból nem mükszik az update. Ha kell cím, ahonnan leszedheted az újat, szólj.
Részemrõl lezárva. Van jobb dolgom is mint itt filozofálgatni.
Klikk ide, és már szedheted/nézheted is! ;-)
Egyébként ez az intro nagggyon jól sikerült. Nekem is bejön. :-)
Azt mondjátok értelmetlen és csak a kisstílûek dolga.
Érdekes a média dolga minden téren ez!
autók minõsége stb játékok fejlettsége grafikája játszhatóságának összehasonlitása.
A valóság spec nem ezt igazolja.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Van 2 játék ami ugyanazt a stilust képviseli, összehasonlitható!Újságírók hasonlítják is szal nem értem most ezzel mit vitatkozol.Csak azért hogy ellentmondj valakinek még..
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Vitatkozni a vitafórumon kell nem feltétlenül itt.
Behódolás!? Ha te az életben is ilyen vagy, mint ahogy ezt itt most írtad nekem, akkor nem sok barátod lehet.
Battlefield Vietnam wanted to be this. Battlefield 1942 wanted to be the mother of all multiplayer games. In comparison, they have all failed"
nem én hasonlítottam össze...még mielött beszolna valaki
A vita méginkább.
Aki nem vitatkozik az behódol
na on:
nem updatel a gémbõl!!!
van valakinek ilyen gondja?
Pontosan ezért van az, hogy az esetek 99.99%-ban nem az igényeknek megfelelõen készítik el a játékokat...
Mert amatör idióták szólnak bele a játékkészítésbe.
Olyan emberek akik nem fogják fel, hogy egy belsõ, kis terü (pl😄oom3) 8fõvel a szervere fedélzetén nem hasonlítunk össze egy több négyzetkilóméter nagyságu pályán 64-150 fõs szerverü játékkal.
Nem hasonlítunk össze egy Q,UT,BF,BHD motort.
Tulajdonképpen össze lehet de értelme nagy semmi és csak vitát szít.
Kb úgy mintha egy porschét összehasonlítanák egy F14-el...
Mind a 2 jármû és mégsem összehasonlítható.
(na ez ám a fenyegetés 😊)
Az összehasonlításról pedig annyit hogy egyáltalán nem hülyeség, újságírók, cikkírók pont ezt csinálják...
(remélem nem kérdeztem hülyeséget )