Joint Operations

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát ne tetszett amugy azér hogy kiba***ank velem

Miért dobtak ki a helibõl és miért usztál 40 percet?????Hmmm
de ha tetszet akkor oké😊)))

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

oké Ricsi1 nagyon ügyes vagy tudod ez egy olyan sunnyogo játék ha sokat figyelsz kuszol 10-et is kiszedsz ezt garantálom😊

Joint Ops voltam és találkoztm 6 magyarral rebelsek voltak és mondták hogy lõjjem ki az összes lõszerem és aztán szájjak be a helikopterbe majd 20 percig entunk a viz felett és aztán azt ondták ugorjak ki és vissza kellett usznom 40 percig usztam visz vissza vissza 😄
hát ez nagyon lol volt még túszejtés 😄

ricsi1
azzal vadulok már 3 napja😄
(már volt olyan,hogy megöltem 3 embert

Ricsi szed le addig a jop demot meglátod azzal is nagyon jol lehet vadulni és tudnál ide is irni

na szóval akkor dolgoznak még rajta, én reménykedem még!!!!!

AnarchoiD
gyenge, en xpre megyek, 4-500 siman megvan 😉 (meg imadok a bazisok korul sniperre vadaszni M249 SAW -al 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

ricsi1
beszélj,csak ,legalább hozzá tudok szólni én is

Köszönöm, jövõ héten kipróbálom mindkettõt. jó, bocs, hogy megemlítettem, többet nem beszélek a call of dutyról.
Krinyo

van call of duty topic is

Einhorn:

Feltort BHD-val jatszani mi sem egyszerubb. Feltelepited es alapbol tudsz csaltakozni a szerverekre, abban meg nincs olyan vedelem mint a JO-ban. 😊 Ajanlom a DFH es a HUN szerveret, ezek magyar szerverek es relaitve "nagy" elet van rajta.

† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu

www.jointoperations-hungary.com [email protected]

Hellhammer

Bocs hogy élek...

Krinyo
hogy jön ide a call of duty?

ricsi1
és 1.4-es pach

Hellhammer
Call of Duty: all seeing eye-t leszeded és abban beállítod, hogy a magyar szervereket mutassa csak.

Tudnák? Miket írok. Tudnék.
És még valami: warcraft 3ból ismerõs a battlelan használata. Azzal pl tudnák pár emberrel Joint opsot játszani? Próbáltátok már?
Kedves Uraim!
Addig, is, amíg kiváló kollegáink feltörik a jops-t: elárulnák nekem, hogyan és hol lehet feltört Blackhawk Down-t és Call of Dutyt játszani? Szavamra, ezer helyen kerestem utána ennek, de sose találtam konkrétumot.
Krinyo
ezt a rendszert sztem nem lehet feltörni bár itt dolgozik rajta pár "kommandós"

ricsi1
ohh,hogy ez ilyne kemény...
és várható,h idõvel meglesz?mer ha enm megyke boltba,vaszek 3Dkártyák+gamet:-)

na én azt várom 1000rel de az alap über kira😊)

Krinyo
a fogalmazást
a lényeget értem

Mit nem értesz!!!! Novalogic vagy mi azt igérte ha ki jönn a JOP akkor meg csinálják a másodikvilháborús modot is hozzá na ezt nem érteni ????

Krinyo
a codnak nemvolt ilyen rendszere

ricsi1
de sztem idõvel a magyar kópék csinálnak tört szervereket,mint COD-ban is

ricsi1
milyne mod az a WW2?world war?!ehhez a játékhoz?

Krinyo
? miva?
ez a mondat furára sikeredett 😄

azt igérte nova ,hogy kijönn a játék ök maguk csinálnak hozzá még eljén tervezték az elsö képeknél.

Krinyo
hohoho!!
Milyen ww2 mod?

szerintem valahogy kigazdálkodom az összeget érte mert a ww2 modot nagyon szeretném tolni benne!!

hát sajna a most csak egy kicsit bele kukantottam és a f rász kerülgetett mikor a helivel mentem a kéknyil irányába és egy sorozat elszál a fülem mellet😊)

eggyetértek végig vitted a traininget?

Hu gyerköcök le jött a game nagyon ütös kár hogy ,nagyon kitalálták a védelmet áááááááááá!!!!!

Krinyo
igen több mod van a gammában.
sztem egy gém sincs amiben 1 mod van only

ricsi1
jajj bocs😄 rosszúl olvastam"a demobanIS CSK az az egy mod va"így olvastam sorry

Krinyo
gondolod hogy a demoban megcsináltak több módot és aztán a fullban kivették???

Krinyo
ááá

ricsi1
azt tudom,hizs azzal játszom,de a kérdésa full gamere vonatkozott

a demoban sem csak az az egy mod van.

ricsi1
amúgy a full gameben is csak ez a z egy mod van?(codban S&D+team deathmatch keverékhez tudnám hasonlítani)

ricsi1
legalább elmegy nálam is😄

KranaZoli
A CS:CZ legfrissebb gammáról olvastam még, hogy talán olyan amilyet én leírtam, de annak meg a grafikáját húzták le igencsak 😞

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

KranaZoli
Értem, igazad van.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Krinyo
lol
azért mert az egy mp demo és akkor a sok kérdést amit feltettél magad is megválaszolhatnád...

KranaZoli
Minek szedjem le a demót, ha MP van kihegyezve a játék?

KranaZoli
Köszi, megnézem mit írnak róla.

Krinyo
ofc meg

En megvettem. 😊

A gyogyitas egyszeru, csak medicnak kell lenned. Nyomsz egy 9-est es ha a serult fele ersz, akkor radobsz egy csomagot. Ha fejlovest kapott, vagy ha kifutott az idobol, nem tudod gyogyitani.

† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu

www.jointoperations-hungary.com [email protected]

ricsi1
és te/ti megvettétek?
amúgy tolja még valaki demoval?tegnap találkoztam egy magyar sráccal,meggyógyított,csak tudnám hogy😊