3026
KÉRDÉS ESETÉN RENDELKEZÉSEDRE ÁLL AZ ELSŐ MAGYAR JOINT OPERATIONS OLDAL.
-- WWW.JOINTOPERATIONS-HUNGARY.COM --
Magyar JO szerver: J.O.Hwarfare ( Reality v.25 mod!!! )
TS szerverünk: 152.66.254.77
-
#1985 ma még nem is játszoiottam -
#1984 demos klánok is jöhetnek? ha igen noiymasd be a [HUN]-t -
El Fuego #1983 Szeeep jo estet!
Kovetkezo gyors kerdesem lenne. Van rajtunk kivul meg JO klan? Vagy eppen alakuloban levo? DFH, RIP es VH kivetelevel, ok mar megvannak. :)) Ha igen, kerem dobjanak mar egy uzit a forumunkon, mert ossze szeretnem gyujteni es kitenni a linkek koze az oldalunkon a magyar vonatkozasu Joint Operations oldalakat.
† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu
-
#1982 akkor húzzunk fel vhova:-)
bár most jötme le,mert nem volt magyar:) -
lachun #1981 én elkolbászoltam spike serverére de lejöttem mert kibe csatiznak a gamerek:))) -
#1980 hol vagytok demosok? -
lachun #1979 Sajnos isoval az tud jétszani neten a ki kipengeti az eredetire a loét dea demot sok magyar nyomja van magyar server is bene mégha nem is akar a szerző nagyon magyar lenni -
#1978 sehogy,max. demo,mi is azt toljuk;) -
#1977 én azthittem te már ilyne 23at taposod,most néztem csak meg 14 alatt -
#1976 warezzal lehet valahogy online jáccani? -
#1975 bezsétem hjozzád ejnye nem válaszósz -
tmate6 #1974 fönn vok -
tmate6 #1973 mi a cim? vagy ip? -
#1972 akkor gyere ventrilora:D (én nem bántalak:P) -
tmate6 #1971 Én is akarok dumálni tsen de nem merek mert még nem mutáltam és kiröhögtök -
El Fuego #1970 csak a statisztika kedveert a korodra rakerdezhetek? :)
BHD-ban van szinten ket lany, ha jol tudom 17 koruli. Igy vegul is mondhatjuk, hogy aktiv szereplokent a novaworld eleteben Te vagy eleddig a harmadik a noi nembol. :)
† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu
-
#1969 OK. zsir, köszi -
#1968 a T3 a szerver neve a demo gameben ,mint van jolz.co.uk ból is vayg 3 -
#1967 Ez nagyon jól esett,és köszönöm.A nőket mindig meghatja az ilyesmi -
#1966 ÁÁÁ!
én nem a teamspeakre gondoltam mer' az van nekem is. inkább akkor add meg a teamspeaketek IP-jét és fölmeek mekkérdezni ezt a t3-as szerver cuccot, mert azt nem vágom, h azon hogyan lehet játszani mert énis szeretnék -
#1965 nem jön fel valaki játszani? -
#1964 baszsus nekem egyáltalán nem viszi hangom a TS2 hónapja még használtma is,lhet megharagudott az uninstall miatt -
El Fuego #1963 Lachun: A tss.thomi.hu-n a Joint Operations Official abszolut publikus, es habar en regisztraltattam a szobat anno, klanfuggetlen mindenki szabadon hasznalhatja. :) Es hasznaljuk is amikor jatek van. Bar ma este nem tudtem fellepni, mert lehalt a chello... :((((
Kincsed: Unikum egy no a "csapatban". Gyere sokszor, varunk szeretettel. Persze mindenki mast is.
Mindenki: Szervezzunk le egy jatekot ( full verzio ), amikor mindenki raer. Valamely este, vagy hetvegen. A klanunk foruman szoktunk szervezni jatekokat, es eleg jo partik sikerednek. Legyunk minel tobben! Ez szamit. :)
Nemesis: Tort szerverek nincsenek, ahogy meg tort jatekok sem. Azaz tort es mukodod jatekok. :(
† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu
-
#1962 TS is üres :( -
#1961 nincsenniy aszsem elég;) -
#1960 még nem késő,tőlem mehetünk;) -
lachun #1959 Kincs ma nem tudott feljönni semilyen serverre vajon mi lehetett:O -
#1958 Sajna teltház volt a T3-on,és Ts-en sem találtalak titeket.Most szomorúan jó éjszakát kívánok. -
lachun #1957 sajna sokan csak demot nyomnak:((( -
#1956 vannak már tört szerverek? -
#1955 köszi -
lachun #1954 ja elég jó lett:))) -
#1953 ilyen nincs kép feltöltve -
lachun #1952 Ricsi1 ez milyen babber neked??? -
#1951 most már én is látom,biztos leállítótta a magyarok büszkesége egy kis időre -
#1950 habár nem,mert az IPm az változik... -
#1949 akkor lehet:) -
lachun #1948 én látom a t3 at és 14 en voltak benne -
#1947 dehoyg is,de nekem nem látja a game,a bant neked írtam,poénból;) -
lachun #1946 Ki banoltak T3 rol???