Joint Operations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu

www.jointoperations-hungary.com [email protected]
MP sajnos kizárva mert ticcsen NET 😞
Nem tudtok jelenleg a piacon olyan új játékot(kat), ami FPS, single player stílus és a környezet mint a Delta Force (vagy mint ez lenne), ill. Rainbow Six ami sajnos TPS 😞
Én azt hittem a Joint Operations a Rainbow Six folytatása, de akkor rosszul emlékeztem.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
A jatek egyertelmuen FPS. Hogy Delta Force vagy Rainbow Six? Delta Force, hisz ennek a sorozatnak ( DF, DF2, DF:LW, DF:BHD es TS hogy csak a PC-seket mondjam ) a legujabb tagja. 😊
Hadjarat vagy kuldetes jellegu? Hmmm.... A helyzet az, hogy multira van kihegyezve a game, igy inkabb kuldetes jellegu. Team Deathmach, Team King Of The Hill, Advance & Secure, Cooperative...
Ezert hat 90%-ban csak a neten lehet nyomni vagy halozatban, igazi single resz nincs benne. Azaz van lehetoseg training kuldetesekre, de az csak arra jo, hogy elsajatitsd a fegyverek, illetve jarmuvek kezeleset. Ileltve a cooperativot elindithatod a sajat gepeden, hogy hostols egy LAN jatekot. Es ezzel kifujt a single player lehetosege. Anno a DF elozo reszeivel is sokkal tobben jatszottak neten, elegge combos online tarsadalom alakult ki, ezert eme jatek emiatt lett kimondottan netes.
A magyaritast majd az ECOBIT honlapjarol lehet letolteni. Hacsak nincs mar fent.
Eleddig azt mondom, maximalisan megerte az arat, abszolut nem sajnalom, hogy kiadtam erte az arat. 😊 Eleddig parja nincs. Bar ha nagyon meg vagy szorulva, akkor erdemes Lifeforce-ra varni, aki mar izzad a megoldason, hogy a "biztonsagi masolat" is csatlakozni tudjon a szerverekhez.
† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu

3) mp
4)én azt nemtom
Érdeklõdni szeretnék a játék felõl.
1.) Azt olvasom, hogy FPS. De nem TPS ez a gamma?
Melyikhez hasonlít inkább Delta Force, vagy Rainbow Six. Mert ha olyan mint a Rainbow Six, akkor egyenlõre hanyagolom, az nekem macerás. A csapatjátékokat szeretem, de nem azt, amikor tervezgetni kell, ...
2.) Hadjárat, vagy küldetés jellegû
Én jobb szeretem azt amikor egy vezérszálat követ a játék.
3.) Single Player, vagy Multi játékról van-e szó?
4.) Hykaoo említette, hogy i2k készített a gammához magyarítást. Létezik hozzá magyarítás?
Azért lenne szükségem ezekre az infókra, mert 10 rugó azé pénz és a játék leírásokból ezek nem derültek ki a számomra 100%-osan, pl.: pcdome.hu
Köszönettel:
KranaZoli!
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu

† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu

2. a multinak kell eredeti kulcs éppen ezen dolgozik pár lelkes emberke
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
lagolok is ellenseget nem látok
lenne 1 kérdésem:ebben a játékban csak multi rész van?
a multi demot leszdtem ,de fogalmam nincs mit kel csniálni,pláne,h néha meg se tudok mozdulni^^
Király lenne hajrá!
Next PC upgrade: 2022

amúgy hajrá mindent bele, bármi segitség kell irjatok iti hátha valaki tud segiteni.
én pl tudok intézõbe másolni, kivágni beilleszteni meg ilyenek szal bármi kell csak szoljatok

*Posse*T.W.D*
Tudunk szervert indítani, a szerverünk látszik a keresõben és látjuk az összes szervert.
A joinoláson dolgozunk, és mint mondtam kezdünk kifogyni az ötletekbõl, de megpróbáljuk megoldani.
Ellenben jó hír azért az is, hogy a BHD joinert készítõ ember is dogzik rajta 😊
A zona ( TKOTH ) egy hegy tetejen volt, egy bunker kepeben. Zaporoztak am az aknak es a mortar lovedekek. 😊
Csak ket embert szedtem le, de paraztam rendesen a zonaban. 😊
† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
Ott tartunk, hogy látni a szerevereket, lehet indítani szervert.
Ne örüljetek, mert nincs miért.
1. A szerver nem látszik a keresõben, ami egyenlõre még nem lenne baj.
2. Hiába látszanak a szerverek, nem lehet rájuk joinolni mert kéri a logint,és még nem jöttünk rá, hogy milyen "parancsot" ad ki a "link" a kliensnek, hogy csatlakozzon a leválasztott szerverhez.
Caschel megoldható a dolog úgy néz ki, de kell Novca segítsége is.
Ha leszel keress meg msn-en
Mailban tudsz adni icq vagy msn számot?
Van egy srác aki megoldotta, hogy bejöjjön a csatlakozáshoz szükséges "oldal" a játékban, azonban azt írja ki, hogy rossz verzió. 😊
A megoldás kulcsa nálam van, úgyhogy izgatottan várom a mailját, hogy a "zárba betehessem a kulcsot" 😊
A nevét nem árulom el mert nem járult hozzá, de üzenem neki, hogy gyorsabban válaszoljon a mailra mert megesz a fene és a kiváncsiság