3026

KÉRDÉS ESETÉN RENDELKEZÉSEDRE ÁLL AZ ELSŐ MAGYAR JOINT OPERATIONS OLDAL.
-- WWW.JOINTOPERATIONS-HUNGARY.COM --

Magyar JO szerver: J.O.Hwarfare ( Reality v.25 mod!!! )
TS szerverünk: 152.66.254.77

• El Fuego
    TS-en mar van 2 honapja Joint Operations szoba. :)))

tss.thomi.hu
    Joint Operations Official szoba.

† El Fuego †
    joh.srv.hu
    johforum.srv.hu
  • kincsed
    sajna nálam sem látt NOVA:(Persze,hogy csináljunk szobát!!!
  • ricsi1
    ha godoljátok esetleg tudok TSen + ventrilón is saját szobát csináltatni
  • ricsi1
    a T3-ról annyit ,hogy nekem ma nem látta nowaworld v. mi
  • kincsed
    Okés,megpróbálom,de te tudod a legjobban,hogy abszolut nem lesz könnyű,mert Jani olyan gyorsan teszi a köröket,hogy nem tudok hozzászólni,meg amugy sem hallja a dudától.
    Voltam fent most egy másik serveren,de az nagyon durva volt nekem még.Volt Máté is ott,meg valami Méze Lajos vagy mi.Nem emlékszem.
    A Ts tényleg jó dolog,mert lehet gyors szervezkedésbe kezdeni.
  • munka_gorilla
    Bocs, hogy beleszólok, de az ak is átlövi a golyóálló mellényt...
  • pietro
    Sziasztok! Ma este nem tudok jönni, mert 2-től későig dolgozom:( De! Találtam egy Laca nevű srácot a T3-on tegnap este, rábeszéltem a TS-re, elküldöm neki, honnan tudja letölteni, és lehet, hogy ideirányítom hozzátok, további tanácsért.Kincsed! Arra kérlek, ha ma leszel a T3-on, probáld elkapni azt a lökött sofőrt, és beszervezni, őt is, meg a ricsi1 -et is, és akkor van egy 5 fős ütöképes csapatunk!
  • kincsed
    na,ok,én mentem.A T3-ason leszek:)
  • kincsed
    csak mondja meg,melyik serveren van:)
  • kincsed
    valaki jöhetne velem játszani:)))
  • ricsi1
    Vintorez VSS:

• ricsi1
    na ja TS.. oda is felmentem a szobátokat nem láttam ,de míg kerestem kijött vmi admin,h mi ez a ricsi1 a nevemben...
  • Gyadi
    Jah, sry elnéztem a képet, lol bocsika :)
    Mind1 akkor bemutattam a vss-t :)
  • Gyadi
    Az a fegyó egy Vinovka Snaiperskaja Spetsialnaya alias Vintorez VSS:

Azért fejlesztették ki h leváltsa az orosz hadseregnél alkalmazott ak-47-eseket. Ez egy speciális sniper nagyon könnyű maga a fegyver, de még a golyóálló mellényt is simán keresztüllövi.

Szal, ez nem AK, de nem Is Dragunov.
  • kincsed
    Szép jó reggelt!
    A T3-as szerver a z egyik játékszervernek a neve.De te nem a TS-re(Teamspeak) gondolsz?Ahol beszélhetnek a játékosok?
    Ha igen,szól,máris adom neked a paramétereket:)
  • ACCToM
    Csöcs!
    Visszaolvastam már, de nem találtam sajna, h mi a cime ennek a T3-as szervernek, és hogy lehet rácsatlakozni? ha vki leirná megköszönném.

ja, és ez még a demóból egy végeredmény
  • kincsed
    de mi is végig magyarul beszéltünk:)aztán Ts-en szóban
  • kincsed
    ez elég durva:)
  • ricsi1
    felmentem a T3-as szerverre...
    bezsélek magyarúl és ír agy Adam nevű köcsög ,h ne maygarúl ebszéáljek ,mert kibannol,mert hogy övé a szerver...
    1.)akkor mért nem magyar zászló figyel kint?
    2.)ha ő is magyar örüljön hogy vannak honfitársak...
    azz volt a baj,h a többit idegesíti,h nem értik miről ebszélünk hát kapja be!ki is léptem a picsába aztán csessze meg
  • tmate6
    mind1
  • ricsi1
    Tmate6:1 slotosra csináltad,nem tudok felmenni:)
  • lachun
    Na ez az de legalább be huzná a fejét vezetés közben a Jani:)))
  • pietro
    Mert taxis szegény! Nekem mondta! Fexek a D ponton a földön belöl, épp hogy elfoglaltam, látom, jön egy teherautó, ez a Jani, mondom: Hurrá, itt az erösités! De amikor 4x kerülte körbe a campot, és közben folyamatosan dudált, kezdtem gyanítani, hogy nem engem jött erösíteni, mindössze nem tudta letölteni a colinmekralli 4-et, ebben a játékban viszont talált autót, és most ezt élvezi:))))
  • lachun
    nahát sracok ez a Jani a böszme nagyteherautoval alig birtam kilőni de szegény nem dudál a völgyben nem is látom:))))
  • tmate6
    na van ég pár tréning megcsinálom bye
  • AnarchoiD
    enis toltam ma delben

• tmate6
  • tmate6
    nem nem rakatm képet
  • kincsed
    képzeljétek fiuk,most voltam a T3-as szerveren,Lacussal,Pietroval,és jó magammal.Képzeljétek ,elfoglaltam a B szigetet,és 104 pontom lett,ott töltöttem szinte az egész játékidőt.Nem tudtak kinyirni,ott lapultam középen,és kusztam mindig középen maradva.A listán én lettem a 3.De itt van játékostársam Pietro,aki szintén egy szuper jó pontot kapott.Nem is sokkal maradt tőlem el.Most is játszik még,valami teherautós Janni dudálgat neki...
    És jelentem,maradok...hol találhatnék megértésre a játékkal kapcsolatban,ha nem nálatok???
  • ricsi1
    ez ak47?!
  • tmate6
    augy ez az AK-47 bazdmeg van vagy 4 kiló
  • ricsi1
    hát hogy nem pontos az tuti!fikó fejét becélzom belelövök 2 tásrat meg se érzi,viszont ő ak74-el rámlőtt elsőre R.I.P.
  • ricsi1
    megy demoban eg ymagyar szerver,csak lagos
  • tmate6
    hát majd kipróbálom, tényleg nem a legpontosabb az MP5
    de csöndes
  • AnarchoiD
    hat nemtom JO -ban marhara nem jon be nekem az mp5 pedig probaltam sokat (foleg medic-el) .. valahogy nem pontos + nem elegge halalos.

Amit imadok az viszont az M16 burst-ban jol lehet apritani vele ;)

ittvana kicsike, de ha kirakom a forumba kinyirnak a moderatorok (felbontas ;)
  • tmate6
    MP5 Silenced
  • tmate6
  • AnarchoiD
    nem, gamer megszalott ;)
  • tmate6
    na ez az AK-74

te is stukker mániás vagy?
  • AnarchoiD