Joint Operations

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja Krapek: Kincsed olyan kislány hogy az elöbb összetekeredtünk😊)))))

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

kincsed
a elkapnál,akkor biztosan kiderülne,hogy nem vagyok az

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

na indul a magyar server sajna megyünk kincsel külföldire

na mégegy proba😊)))

kincsed
valami GÁZ Van it irta lachun

\"Szép szabadság!ó sehol sincs e világon oly becses KINCS, mely tenállad nagyobb volna,vagy téged kipótolna\"

kincsed
amugy lachun vagyok

kislány vagy?

kincsed
nem,nem....én más girlfrendje vagyok😊)))

kincsed
juj ez durva kincsed tud valamit elopta ahozzászolásomat😄DDDDD

ricsi1
õõ
te vayg pietro "görlfrendje"?

kincsed
mi afranvc minden be sárgult mégse löttél elég rizs zabilot

ricsi1
én azt csinálom,h snipaval behajózok a bázisuk fölé és onnan szedem õket,csak azt nemértm,h (NEM VISZ EL ADDIG?!)becélzoma fejét 3*fejbelövöm semmi..jön a társam, õ is azt lüövi semmi,elfogyott a lõszerünk apicsába pisztollya bemyegyek belelövöm megfordul lelõ,és ez egy csomószo elõfordult!

kincsed
Sziasztok!
Remélem bebizonyíthatom nektek,hogy nem EGY LÓ VAGYOK

na akkor inditsd a servert Kincs már elégé rá kattank😊

arany életed van

Hehe, juteszembe, valamelyik nap angol szerveren voltam a demóval, rebel team (naná!hogy lázadó!) Bementem a join oop bázisra, toronyba fel, hasrafexik.
Ahogy meghalottam egy heli hangját, felpattan, granade laucher, hármat oda neki, elszállt, meg még négyet-ötöt oldalra a barakkok közé, mindjárt lett vagy 5-6 halottam. Aztán ujra hasra. Ezt eljácottam vagy 3x, mire rájöttek, hogy fel kellene küldeni valakit, hogy kisikáljon.
Ember jött, lépcsöfeljáró tetején egy sorozat neki (csak úgy hason fekve), ember elfexik (fáradt, biztos).
Aztán valami okos kitalálta, hogy ha alulról megküldenek egy gránátvetõvel, annak biztos egészségkárosító hatása lehet. Lett is, mert akkorát ugrottam, hogy ujra kelett éledni.Nem gáz, motorcsonakba be, join oop bázis, toronyba fel, kezd elölrõl. Ez ment hajnalig, mindig az elsõ négyben voltam, pedig közel 40-en voltunk a szerveren😊)
A görlfrendemnek is nagyon teccik, van, hogy hajnal fél egykor jövök haza a munkából, és kajával vár (jól van nevelve!- tanács a fiataloknak😊 nem vagyok álmos,és akkor fél háromig még egy coop pályáról leszedjük a rizszabálókat😊))
Egy magyar lány akinek nagyon bejõtt a JOP😊))

Tán csak nem az a lóó??? A kincsem??
Az kiaz , a Kincsed? He?
Megyek szolok Kincsedned ,hogy legyen egy csaj is köztünk😊))

Le a kalappal nem semmik a sracok!!!!

nyár van nyár röpke lepke szál virágra....

ricsi1
jó kis nyári munka

skorpio7
TOCA RACE DRIVER 2? Csak olyan 3 vagy már 4 hónapja dolgoznak már rajta?

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Igen barátom, kockafej, meg monitor arc, de szeretném én azt a tudást birtokolni, amit azok tudnak! Én tisztelem az ilyen embereket.Egyszer dolgoztam egy olyan helyen, 30 informatikus, mind okos, de ha nem tudtak megoldani egy problémát, hívtak egy srácot. 30 kiló, nadrág a hónaljában felkötve, úgy nézett ki, hogy még az etiópok is enni adtak volna neki, én odaálltam mellé, mert minden pillanatban úgy nézett ki, hogy most fog az éhezéstõl összeesni.
Odaült a géphez, és az egy dolog, hogy én nem láttam át, hogy mit csinál, de az informatikusok sem, viszont a probléma meg volt oldva😊))
Én még jó helyzetben vagyok, mert LAN-on össze van kötve a gép a lapitopimmal, a barátnõmet addig ütöttem, amíg meg nem szerette a játékot, úgyhogy mi hálóba nyomjuk, fõleg coop pályákat, mert ott van kire lõni😊Én távcsövessel, Õ a gránátvetõs-távcsõves izével(bánat tudja hogy hívják),én tisztitok, ha kevesebben vannak már, közelebb megy, és megszórja õket. Nagyon kirájjjj!😊)))
ricsi1
40E na ja,lehet,h van anniym,de én 14 éves vagyok
kiküldök egy cigányt osztrákiába,h hozzon nekem akukából vmi jót

ricsi1
ehyszer azér megnézném ezeket a razoros kópékat hoyg néznek ki kockafej stb..

Igen, de nem is a Lifeforce törte fel azt a rengeteg jáccódást (minden tiszteletem az övé hogy megpróbálta), hanem a razor!
az uj uprage (071404) arra való, hogy a butább (koszosabb, büdösebb, háznélküli, commodore😊 gépeken is menjen a jáccódás, nekem egy 64 Mb-s kártyám van, de már nézegetem a 256Mb-t, 40 rugó, de mindent tud(kávét is fõz😊
Krinyo
azt irták hogy már feladták

1: Ahogy telik az idõ, olcsóbb lesz, valahol láttam, hogy már 9900 ért is adják, igaz, ott nincs csoki, csak egy szatyor hozzá.
2: Kicsi idõ telt el a megjelenése óta, tuti, hogy az okosok dolgoznak rajta, razor meg ilyenek, lesz megoldás, olyan még nem volt, hogy amire védelmet tettek, az ne törték volna fel😊
Krinyo
nemtom, cd galaxisban adták..de én inkább a posztert választottam

Lehidalok! Egy csokit?Azt minek? Ha visszaesõ módon lelõnek(mint most a ricsi engem😊, akkor nehogy elsírd magad, majszolj csokit??!!😊)))
ricsi1
én csak azér nem vezse meg mert a 3D kártya is szar,és éppenhogy lemgy,nem vmi élvezhetõ

Krinyo
ugy nem menne

ricsi1
óóó hát aki megteheti😊be kéne menni teszkóba,felbontnai egyet aztán lemásolnia cdkeyt,csak itt a vidékin kis tanyán nincsen ilyen nagy csarnok

Krinyo
11ért adták + egy csokit (halál komoly)

Mennyi forintokért vásároltad?
Krinyo
mi mán fullal toljuk

este elinditom, jó lenne, ha jönne 8-10 emberke, aztán dirr-durr😊)
ez azért volt, nehogy elsírd magad😊))
ricsi1
játszottunk pietro szerverén😊 ilyne jó statom még nem volt soha

elinditottam, de nem jön senki😞((
Na, jó, ha ilyen böbeszédû vagy, elinditom😊
Mert nem irtad, hogy inditsam-e, ezért nem inditottam😊)
Menjen?
azért, mert a szerver készitésénél be lehet állítani az orszagkodot, azt hu-ra tetted? He? 😊)
ricsi1
viszont most nem lát MAGYAR nevû szervert