129
Double or Nothing
-
neménvoltam #80 megtaláltam!!! -
neménvoltam #79 jah... :(
kezdhetem előlről? -
antijedi #78 akkor lehet te nem a teamwork skill-t választottad... -
neménvoltam #77 ja, megnézem! -
neménvoltam #76 nekem ezt írja a táblára a játék kezdete óta:
I'm counting you to catch the perp without much help from me.
Go to work.
Lt. Van Buren -
antijedi #75 ahol a kutatásokat tod csinálni joboldalt is vanak fülek szélen és abból a felső...
be kel raknod kit akarsz, és alulra az elene felhozott bizonyitékokat... -
neménvoltam #74 hol írja a házkutatást? -
antijedi #73 az a gáz hogy valami még kéne házkutatáshoz szeritnem csak nem tom mi... -
neménvoltam #72 az a baj, hogy már mindent megszereztem. az ujjlenyomatot, meg a poharat is elvittem a laborba, mégse történik semmi :( -
antijedi #71 nem engedi ujra embereket kihalgatni csak ha valami uj fejlemény van...
nem érdemes tölteni mert szerintem "elrontani" nem nagyon lehet csak valami még nem tünt fel nekünk :P -
neménvoltam #70 nekem nem enged semmit. a csajt már nem tudom kihallgatni :( lehet, hogy betöltök egy régi mentést! -
antijedi #69 beküldöd a poharat labtestre (akor találja meg az ujlenyomatot amivel be lehet azonoitani a csajt, de ez már neked tuti megvan... :P) -
neménvoltam #68 hol adja a tanácsokat? a táblán? nekem egyetlenegyet ír. a pohárlábtest honnan van? -
antijedi #67 hát a főmufti aki a tanácsokat hagya, nemengedi a search warrantot... -
neménvoltam #66 a kocsin találtam ujjlenyomatot!!! az ablakon! -
neménvoltam #65 labor mágneskártyája? melyik nő nem enged be és hova? -
antijedi #64 énse pont itt tartok meg van nak amiket mondtal a nőci is szolt mar meg tablan is az van hogy csinaljak hazkutatást de nem tok, mert ugyanaz a nőci mindig azt mondja ha megprobalom hogy ez nem elég hozzá (pedig szerintem mindent betetem, a labor mangneskartyaja, a pohar és a poharlabtest, a feleésg és a aszisztens valomása, kutatás az aszisztensről, meg anak a pénzvilágban dolgozo ürgének a valomása, de nem elég... -
neménvoltam #63 oks :P
akkor nem tudom egyelőre, hogy fogok továbbjutni :D -
antijedi #62 ott is volt nekem is ez volt, nah majd megnezem ujra :P -
neménvoltam #61 Akkor ott van valamelyik papíron az asztalon asszem. -
antijedi #60 hmmm, megnezem, bar azt a kodot enis probaltma es mintha nem lett volna jó :PP -
neménvoltam #59 azt, az ablakon!
a csekket a hotel széfjében találod, a kód: 2439 -
antijedi #58 golyót autoban?
egy atm cseket énis találtam mást nem, te ezeket hol találtad? amugy énis kb itt tartok :P -
neménvoltam #57 szal.. mindenkit kikérdeztem, a nőt (valami diana, a hulla szeretője) szal annyit már rávágtam (a rúzsos pohár) hogy bevallotta, viszonya volt a csávóval, meg megtaláltam a csekket amit a Tanner gyerek írt, de ennyi. Meg az autóban azt a golyót is megtaláltam. De itt vége a tudásomnak :D -
antijedi #56 azota nem probaltam :P -
antijedi #55 hol? -
neménvoltam #54 én viszont elakadtam. tud valaki segíteni? -
neménvoltam #53 na, sikerült? -
neménvoltam #52 Na lejött, mingyár jáccom is vele! -
neménvoltam #51 Nem süllyedünk, csak még nincs lent a játék! -
neménvoltam #50 up! -
antijedi #49 up!
el ne sülyedjünk már :PP -
antijedi #48 nemhiszem, na de majd holnap friss fejel csak sikerül :P -
neménvoltam #47 nem lehet, hogy kihagytál valamit? -
antijedi #46 ucsonal-t ugy ertem hogy ott amit utoljara mondtam :P -
antijedi #45 ucsonal, hogy nem tok hazkutatast kerni :///
mindig aszongya hogy ez nem elég, pedig a táblán már rég azt irja hogy itt az idő hogy végrehalytsak egy házkutatást... :( -
neménvoltam #44 továbbjutottál egyébként? hol tartasz? -
antijedi #43 amugy nem tom mért ilyen kicsi az érdeklődés a game után, pedig nemolyan rossz... :( -
antijedi #42 ugy ahogy mondtam, mind1... :PPPP -
neménvoltam #41 ezt hogy ércsem?