Law and Order II
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
thx
amugy t eprobáltad már?
amugy t eprobáltad már?
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
asc-lon1.001
asc-lon2.001
asc-lon2.001
az királyos, nah felnezek megint dc-ra hátha van már 😛
filenevet még mindig nem tud mondani senkise?
filenevet még mindig nem tud mondani senkise?
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Jaja,meg amugyis nagyon összetett.Olyan mint a CSI volt csak sokkal komolyabb.
Hát gondolom ehhez azért kell némi angoltudás 😞
Azért is leszedem!
Azért is leszedem!
Erdekes jatek,az elso resszel voltak problemak mer konnyen be lehetett csõdölni es kezdeni elolrol,gondoom ez is igy mukodik szal lassan de biztosan kell jatszani.Ezt leszamitva jo kis kalandjatek ami 2 helyszinen folyik:egy a birosagon kivul mint nyomozo egy meg birosagon mint ügyesz vagy vmi ilyesmi😉
mik a filenevek? (bin ha lehet...)
ugy értem free nem fizetõs... 😛P
nah med megnezem dc-n
nah med megnezem dc-n
Véleményeket lehetne,aki már látta esetleg...
A warezcenteren fent van.
és valami publkic link ? vagy dc-n fentvan már?
2 cdés.
hmm, jo game lehet, hány cd?
Talan valami nyomozos-kaland game, azonos cimu filmsorozat alapjan. Kepeket mar lattam ujsagban rola, az szep volt...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
← ElőzőOldal 3 / 3