129
Double or Nothing
  • antijedi
    pufff :P
  • neménvoltam
    mindjárt lejön (de inkább holnap :D)
    szal majd csak holnap déjután vagy előbb mer' holnap valami megemlékezés van oszt nincsenek órák.
  • antijedi
    nah haladok haladok de nem egyszerű :P
    a kikérdezésekel továb jutotam (ujlenyomat kocsinál nem votl ... :P)
    most azt mondja a tábla hogy tartsak házkutatást a doktornőcinél vagy kinél, de akármit vonultatok fel érvként semi nem elég neki, midnig azt mondja hogy nem kapom meg az engedélyt ://
  • antijedi
    megoldva vak vagyok :P
    igaz ujlenyomatokat nem találtam amit mond de majd meglásuk :P
  • antijedi
    hat nem tom mivan de tablan meg midnig azt irja probaljak korulnezni a kocsinál pedig már mindent öszeszedtem, szemetesből is meg midnenhonan... :(
  • antijedi
    hmm, utánanézek :P
  • fucko
    A munkahelyeden a records lab elott van egy fekete tabla,oda van kiirva a segitseg.Nekem azt irja most elsonek hogy probaljak meg ujlenyomatot talalni ami az elkövetőjé lehet.
  • antijedi
    hmm, aszem azé sikerült elakadnom, nem szövegek nehezek csak nem tom hogy menyek tovább, lehe tnem nézek elég krimit? :P
  • neménvoltam
    asszem leszedem
  • antijedi
    szvsz elég lesz szerintem én 12.esen 4 eve tanulok 2. legroszab csoport tana rfull lama, és igyis 2es vagyok :P
    igaz azé netezni eleget nezeek az meg ad +-t :P
  • neménvoltam
    ha kilencedikesen tanulok angolt (haladó szinten, úgy, hogy a tanár angolul beszél velünk, mivel ő is angol :))
    szal az mennyire lesz elég?
  • antijedi
    hol ir ki segitséget azal vagy hol lehet kérni tőle? mert nekem ugyanezel a skillel csak mindenféle baromságokat magyaráz :P
  • antijedi
    viszont igy elsőre nem tünik rossznak, igaz kicsit sokat tölt néha ahoz képest hogy gyk állóképeket jelenit csak meg (igaz azok 360 fokosak :P), most első küldiben már elvielg öszeszedtem mindent a helyszinről, de semire sem talált se a labtest se a kutatás semit, két mukit kikérdeztem, de mint észrevetem késöbb nem lehet ujbol kikérdezni őket, tehát ha elbaszom a kikérdezést akkor kedzhetem előről (vagy ucso save-től?? )
  • antijedi
    szerintem azért nem vészes..., legalábis nekem nem, pedig angolbol 2es vagyok :P
  • antijedi
    nah már csak 40 file :P
    eh ma se fogok aludni asszem :P
  • antijedi
    jah :)
  • fucko
    Jaja,a csi-ben csak az volt a baj hogy tul konnyu volt ebbol kovetkezoen tul rovid.Kivancsi vagyok a birosagi resz hogy van kivitelezve,remelem az is jo lesz ha ejutok odaaig;)
  • antijedi
    :DDD
    ilyen silusu game akor jo ha bonyolult :P
  • fucko
    Jaja,mar nyomtam egy ideig.Van kulon labor,pszihiater,meg research and records lab,meg surveillance is.:)Ra kell jonni ki kamazik meg ki lehet valasztani az elejen hogy milyen skilljeid legyenek,4 kozul.En a teamworkot betettem mer van egy tabla es oda a főnök soxor kir segitseget.Az interju fontos de azt magadtol is megoldod sztem.A tobbi 2 mind nagyon fontos.Eddig nagyon erdkees de mar elore feek mennyire bele fogok gabalyodni.:)
  • antijedi
    nah már szalad is lefelé..

since: nézd meg hátha van német nyelvü verzio is, válaztani nem hiszem hogy lehetne :p
  • antijedi
    thx
    amugy t eprobáltad már?
  • fucko
    asc-lon1.001
    asc-lon2.001

• antijedi
    az királyos, nah felnezek megint dc-ra hátha van már :P
    filenevet még mindig nem tud mondani senkise?
  • fucko
    Jaja,meg amugyis nagyon összetett.Olyan mint a CSI volt csak sokkal komolyabb.
  • neménvoltam
    Hát gondolom ehhez azért kell némi angoltudás :(
    Azért is leszedem!
  • fucko
    Erdekes jatek,az elso resszel voltak problemak mer konnyen be lehetett csődölni es kezdeni elolrol,gondoom ez is igy mukodik szal lassan de biztosan kell jatszani.Ezt leszamitva jo kis kalandjatek ami 2 helyszinen folyik:egy a birosagon kivul mint nyomozo egy meg birosagon mint ügyesz vagy vmi ilyesmi;)
  • antijedi
    mik a filenevek? (bin ha lehet...)
  • antijedi
    ugy értem free nem fizetős... :PP
    nah med megnezem dc-n
  • Marcus_
    Véleményeket lehetne,aki már látta esetleg...
  • gilaba
    A warezcenteren fent van.
  • antijedi
    és valami publkic link ? vagy dc-n fentvan már?
  • gilaba
    2 cdés.
  • antijedi
    hmm, jo game lehet, hány cd?
  • Mayday
    Talan valami nyomozos-kaland game, azonos cimu filmsorozat alapjan. Kepeket mar lattam ujsagban rola, az szep volt...
  • ollie
    emi?
  • Mayday
    Ez is kijott...