129
Double or Nothing
-
M.A.D. #129 Bezony! Már jön is lefelé a kicsike! :)) 3CD. :( -
Szabyka #128 Megjelent a 3. rész is :) -
antijedi #125 hmm, nekem nem irta ki de majd megnezem, bar az nem csak akkor ha a megfelelo skill-t választod elején? -
antijedi #123 meg gvalahogy sokat töltöget ezert nem jacok vele tul sokat igy lassan haladok :P -
antijedi #122 amugy az a gaz ezzel a gameval hogy inkabb olyan mitn egy film nem mint egy game, mert ha nem PONTOSAN azt csinalod amit ők leprogramoztak ako az ma nemjo... :P -
antijedi #121 tanner letartoztatasahoz pontosan mik kelenek? (en a csizmara tipeltem, meg a ujlenyomatos fenykepre meg a kazira meg par valomasra de nem jo neki, szvsz itt is az lesz a gaz hogy csak azoik legyenek bent pontosan amik kellenek... :P) -
neménvoltam #120 oké :) -
antijedi #119 már megvan :P -
antijedi #118 e-mail viszafejtésnél mit kel csinálni? akármit noymok nem történik semi nem tok sehova behelyetesiteni semitse , vagy mire kell katogni?? -
neménvoltam #117 Nyomozz utána a Research-ban (asszem) és a nyomozott aktát (ami a személy képe csak rá van bélyegezve, hogy research) mutasd meg neki. -
#116 Én ott tartok hogy Brendát hallgatom ki éppen, mit kell neki mutatni? A CDn kívűl?
És mi kell Martin letartóztatásához? -
neménvoltam #115 Mit kell csinálni a roncstelepen lévő autóval? -
neménvoltam #113 Most készülhetek az első tárgyalásra!! -
neménvoltam #112 Na továbbjutottam. Szóval hogy van az a dolog? Hogy kapom meg Brendától a kazit? -
neménvoltam #111 Még akkor sem? -
neménvoltam #110 És ha úgy mondom, hogy légy szíves? -
neménvoltam #109 K**** életbe mingyár kivágom ezt a szart az ablakon! Könyörgöm segítsen valaki!! -
neménvoltam #108 te már végignyomtad? -
neménvoltam #107 maj' megoldom talán :) -
neménvoltam #105 Brenda? Ki a rák az a Brenda? Azt írja, azt a Linda nevű csajszit házkutassam, de a papíron és a csajon (Shirley Cho) kívűl nincs bizonyíték. Tehát 3-ból 2 van meg. Mi vagy ki a harmadik? -
neménvoltam #103 sikerült! Na. Azt írja a duma, hogy a Tannernek jáccam le a kazettát. De nálam nincs is kazetta! Vagy kéne lennie? -
neménvoltam #102 köszi! -
neménvoltam #100 100 -
neménvoltam #99 99 -
neménvoltam #98 98 -
neménvoltam #97 97 -
neménvoltam #96 nemhátnem -
neménvoltam #95 senki? -
neménvoltam #94 valaki megfejtette már a kódolt e-mailt?
Nagyon megköszönném, ha segítene! -
fucko #93 En meg mindig az elejen vagyok nincs ra idom sajnos:(De ha elkezdem le is nyomom egyben;) -
neménvoltam #92 az sikerült, de az e-mail kódolása az nem :(( -
neménvoltam #90 na most vagyok szarban, itt jön az angoltudás hiánya, mert nem tudom a levelet megfejteni :((
Tud valaki segíteni? -
neménvoltam #89 már sikerült -
neménvoltam #88 Na, sikerült! Rájöttem, hogy a házkutatáshoz csak négy személy neve kell semmi más!!! A nevek: Celira Ramos, Linda Keller, Philip Wright és Martin Tanner!
Ha ezeket felhozzuk, engedélyezik. Most azon szarakodok, hogy a papírokat ragasztgatom össze a laborban. Egyelőre kevés sikerrel. Nincs kedve valakinek belőnie egy screenshotot? :) -
neménvoltam #86 egy kis segítség télleg jöhetne... -
antijedi #85 ja :( -
neménvoltam #84 még így sem megy...
passz :// -
antijedi #83 hmm, hát én nem sokra mentem, vele aszongya kéne összehasonlitasi alap de az meg nemnagyon van...
azert since és fucko ti is segithetnétek ti már elviel gtovábbjutottatok :PP -
antijedi #82 ok :D -
neménvoltam #81 Megvan a megoldás asszem! A hotel zuhanyzójában a lefolyót ha jobban megnézed, akkor szőke hajszálakat találsz, úgyhogy ezt most a laborba viszem!