Mi ennek a számnak a címe?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet extrém lesz a kérésem, de annak a számnak érdekelne a címe, melyet fõleg esténként (én csak akkor találkoztam vele), a VH1 c. zeneadón szoktam bejátszani (reklám féleség lehet), és utánna VIDEO HITS felirat jelenik meg! Nem tudom értitek-e mire gondoltam! =)
Remélem tudtok segíteni!
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
példa
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Szerintem megvan a megoldás a harmonikás számot keresõknek : Edward Maya & Vika Jigulina - Stereo Love
ui.: már tegnap megvolt csak mivel jelszót váltottam 24óráig nem engedett írni most meg nem tudok linket küldeni mert 30napnak el kell telni szóval ctrl+c, ctrl+v youtube-ba
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
Elõre is köszi!
assassin's creedben soha nem volt ilyen zene, a II trailerében is justice szólt
nem <#gonosz1>#gonosz1>
Champion
De akkor most kapok egy puszit a hasamra?<#vigyor1>#vigyor1>
Ha több mint 50.000- megnézték .. de a chatben nincs ott a címe akkor gondolom nem tudja senki...visszanéztem pár oldalt és nem találtam szóval<#wave>#wave>
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Ebben a videóban kb 4:30-nál kezdõdik egy zene, 4:50 után válik könnyebben felismerhetõvé, és kb 5:20-nál teljesedik ki 😊
Valaki meg tudná mondani, hogy mi lehet ez? Nem találtam semmi infót róla sehol sajnos (persze lehet, hogy csak rosszul kerestem)...
Vivimos por ti, vence por nosotros.