Mi ennek a számnak a címe?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falkon
Az jó! 😄

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Pepsi Twist
én holnap megyek az A6omért 😄 3.0TDi 😛 2008as

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Falkon
Miénk jobban megy!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Pepsi Twist
ja bocs nem írtam le 0:27 nél kezdõdik 😄

Pepsi Twist
2. szám micsoda? kommentek között nem láttam hogy leírták volna, ja és nem a rammstein benzinre vagyok kiváncsi 😄

Kicsikiraly

DFTBA ಠ_ಠ

hi
rise fm fórumon nem találtam ,hátha ti tudtok segíteni
Az egyikben csaj vocalozik; New Yooooooor,New Yooooork,New Yoooorkk(z*na taxi reklámban is benne van)
A másik szintén rise zene,harmonikás veretés😄

Köszi köszi
Falkon
Nincs mit! 😉

Na mindegy ha nem tudja senki, akkor lényegtelen. Konamitól visszaírtak hogy õk se tudják, én meg nem találom.

sjani1995
hogy én milyen szépen köszönöm 😄DD
Köszi!!!

Rise FM  Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.

Falkon

sjani1995
Hali!
Azt a számot keresem ami ugyancsak szokott menni a Rise FM-en ( (L) ) és a címe Piano. Az elõadót nem tudom sajna. Aki megtalálta köszi elõre is! : )

Rise FM  Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.

AlieN911
Valakinek nincs meg ez a szám? Teljesbe??

Honda - The Power of Dreams

Tudja valaki melyik az a pop/beat-es szám amelyikben egy nõ énekel az elején, aztán a második felében harmónika szól.

Köszi
hallás alapján én is a blondie-ra vagy debbie harry-ra gondoltam.szinte albumról albumra böngésztem a dalokat de ezt nem találtam köztük.(lehet hogy mégis kimaradt valami)egyébként nõi vokált hallok a dalban,ez pedig nem jellemzõ a Blodie-ra.kerestem debbie harry szólókat,de így sem jött össze,eddig.azért köszönöm hogy ránéztél!
dragon11
forget this song ! im so sad im looking for this other song on this albulm but not the version of this albulm they released in america but the orginal version from the uk theres this one track called nightmares ft infusion you can hear the song on the movie freddy vs jason when there raving at the corn field oh well one day it will be mine.

Jól van, csak a filmben instrumental volt.😊

köszi szépen.😊

Olvasd el a srác kommentjét... ehh instrumental, nem is akarsz sokat. 😉

Mert adni jó és kapni se rossz! http://szivesseg.net

dragon11
Uhh! köszi szépen, nagyon pro vagy!😊 örök hálám zenemano..😊

Ez valóban ugyanaz a zene, csak ebben énekelnek, a filmben pedig nem énekeltek.😊 Instrumentalt nem találtál valahol?(Tehát olyan, mint a filmbe😄)

UI.: a fuck more szám hogy jött ide? miért neki köszönjem?

köszi tényleg zenemano.

Nem hülyeség elindulni azon a nyomon, amit írtak a feltett mintád alá...
Az az érzésem, hogy ennek a dalnal a szövegét nem tették még fel a netre... legalábbis én még nem bukkantam rá.
Az Amazon.com-on szinte az összes dal mintája fent van az együttesnek, azokat kéne végigfülelni.

Az alábbi byzhousenak! A viasat reklám alatti zene!
Talán ez a dal?CHP:More and More
Zenemano!talán tudsz segíteni.hallgasd meg ezt a dalt.1989-ben rögzítettem kazettára.elõadó és dalcím kellene!ISMERETLEN - Song2
Szüveim ide nem hangminõség kell, hanem... kulcsszó! corn field
ZDragon11 vedd úgy hogy neked most volt Karácsony. 😉
(U.I.: Ne nekem köszönd, hanem neki 102611ful)

LeWyTy
Köszi<#worship>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

dragon11
senki nem tudja a freddy vs jasonos zenét?😞

Köszönöm!

Falkon
Ennek meg: Paul Oakenfold - Untitled, de külön erre írta, így nem hiszem hogy lelehet tölteni. De ha találsz linket, megdobhatnál vele.

Bueno nacho

A világon 10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, aki nem, és aki tudja, hogy ez a vicc valójában ternáris.

És ennek:
És ennek?

Sziasztok.Mi ennek a zenének a pontos neve?
Mi a teljes neve?

Tibi7
Helló! Keresek egy magyar számot, mostanában szokták játszani a rádióban, egy külföldi szám feldolgozása, harmonikás effektek vannak benne, csaj énekli, talán dred??? Köszi.
Olcsóvér
egyik sem az de ezek nagy zenék köszi srácok
ha van még valmi ötlet kivele 😉

Acer Aspire one

Tarajos Sül
...vagy ez <#vigyor>

Egyébként is hallgattam tegnap Rise FM-et,kb 14-17h-ig,de nem halottam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A rádió 1 már uncsi(de jó zenék szólnak),inkább a Rise FM-et hallgatom
Tarajos Sül
LeWyTy

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Plz valaki.

Olcsóvér
helló tegnap a rise fm-en hallottam egy szerintem house számot furujával kezdõdik és nagyonfless szám ha valakinek rémlik valami, esetleg sejti hogy melyik számra gondolok akkor írjon!

elõre is köszi!

Acer Aspire one

dragon11
Uhh, köszi szépen a segítséget mindkettõtöktõl!

Wicked: Végignéztem mindenütt, még wikipedian is és a nem találom. Ez egy olyan szám, amit keverõrõl tolhatnak discokban.. sajnos nagyon halk az a film eleve, hiába maxon toltam hifivel😞

Szóval ilyen electro house, DJs zene ez.. partykban adhatják. Nagyjából sem hallani a zenét?😞

Fenébe.:S:S

köszi télleg.

A Freddys tényleg gyenge.
Viszont ITT belehallgathatsz a film zenéibe, hátha felismered.
oliwwer
az új fiús: Saliva - Click Click Boom
dragon11
Feltöltöttem a megígért 2számot, igaz késve! Elnézéseteket kérem😞

a Freddy vs Jason címû filmbõl(kukoricásban partyznak) kicsit gyengébb minõség.. :Link

és az Újfiú címû filmbõl az a jelenet, amikor felmegy a "tetõre" "tiszteletet parancsolni" normális minõség: Link

Elnézést, hogy egy nap ez a 3.szám, aminek a címét kérdezem.. megígérem ezek után visszafogom magam!

Nagyon fontos lenne a segítség, mert mindkettõ szám nagyon tetszik! Köszönöm szépen!

örök hálám aki segít😉

üdv mindenki
12647 és 12648 mem megy senkinek?????
<#szomoru1>
duran5r
jaja.. tolják néha egykét átjátszásnál.. fogalmam sincs miez de nagyon laza 😄

"Illaberek nádak erek, motorosok jóemberek!"

Tarajos Sül
Hello

Tudomásom szerint nem lehet,de van neki egy TOP 50-es listája,amiben szerintem meg lehet találni a keresett zenét.

Esetleg egy részlet,amire emlékszel a zenébõl?
xxdani
sziasztok. valahogy meglehet nézni hogy mit játszott a rádió 1 a mai nap folyamán? fontos lenne köszi

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Tarajos Sül
Ez néha a viva tv-n is hallható a reklámok alatt,de a szám címét nem tudom :S
dragon11
ez lesz az, örök hála😉

Sickness

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!