Mi ennek a számnak a címe?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
DFTBA ಠ_ಠ
rise fm fórumon nem találtam ,hátha ti tudtok segíteni
Az egyikben csaj vocalozik; New Yooooooor,New Yooooork,New Yoooorkk(z*na taxi reklámban is benne van)
A másik szintén rise zene,harmonikás veretés😄
Köszi köszi
Azt a számot keresem ami ugyancsak szokott menni a Rise FM-en ( (L) ) és a címe Piano. Az elõadót nem tudom sajna. Aki megtalálta köszi elõre is! : )
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
Honda - The Power of Dreams
Köszi
Jól van, csak a filmben instrumental volt.😊
köszi szépen.😊
Mert adni jó és kapni se rossz! http://szivesseg.net
Ez valóban ugyanaz a zene, csak ebben énekelnek, a filmben pedig nem énekeltek.😊 Instrumentalt nem találtál valahol?(Tehát olyan, mint a filmbe😄)
UI.: a fuck more szám hogy jött ide? miért neki köszönjem?
köszi tényleg zenemano.
Az az érzésem, hogy ennek a dalnal a szövegét nem tették még fel a netre... legalábbis én még nem bukkantam rá.
Az Amazon.com-on szinte az összes dal mintája fent van az együttesnek, azokat kéne végigfülelni.
Mert adni jó és kapni se rossz! http://szivesseg.net
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
A világon 10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, aki nem, és aki tudja, hogy ez a vicc valójában ternáris.
Mi a teljes neve?
Egyébként is hallgattam tegnap Rise FM-et,kb 14-17h-ig,de nem halottam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
elõre is köszi!
Acer Aspire one
Wicked: Végignéztem mindenütt, még wikipedian is és a nem találom. Ez egy olyan szám, amit keverõrõl tolhatnak discokban.. sajnos nagyon halk az a film eleve, hiába maxon toltam hifivel😞
Szóval ilyen electro house, DJs zene ez.. partykban adhatják. Nagyjából sem hallani a zenét?😞
Fenébe.:S:S
köszi télleg.
Viszont ITT belehallgathatsz a film zenéibe, hátha felismered.
a Freddy vs Jason címû filmbõl(kukoricásban partyznak) kicsit gyengébb minõség.. :Link
és az Újfiú címû filmbõl az a jelenet, amikor felmegy a "tetõre" "tiszteletet parancsolni" normális minõség: Link
Elnézést, hogy egy nap ez a 3.szám, aminek a címét kérdezem.. megígérem ezek után visszafogom magam!
Nagyon fontos lenne a segítség, mert mindkettõ szám nagyon tetszik! Köszönöm szépen!
örök hálám aki segít😉
12647 és 12648 mem megy senkinek?????
<#szomoru1>#szomoru1>
"Illaberek nádak erek, motorosok jóemberek!"
Tudomásom szerint nem lehet,de van neki egy TOP 50-es listája,amiben szerintem meg lehet találni a keresett zenét.
Esetleg egy részlet,amire emlékszel a zenébõl?
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!