Mi ennek a számnak a címe?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Szerintem ismert szám, mert mintha hallottam volna már máskor is, csak nem tudom a címét. Erre lennék kíváncsi, elõre is köszi.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Habár én akárhogy keresek, erre a címre nem találtam semmit ami hasonlítana.
Tudja valaki, hogy mi ennek a Tiesto számank a címe?
http://www.megavideo.com/?v=DPNDZGCK
#12832: #12830 -asra nem tudom a választ.
De azért köszi a gyors választ.Esetleg a #12830-asra tudod a választ?
Azt tudom hogy Paul Oakenfold...és a szám címe?
Az ebben lévõ zenének mi a címe?
Érdekes módszerhez kell folyamodnom. Van egy elég régi zene, mintha Bee Gees lenne (magashangú pasi vagy mélyhangú nõ énekli 😄), a verse részekben valami something szöveget nyomatnak, így hallás alapján nagy gyorsan megcsináltam ezt a részt, itt van, hátha ez is segít valamicskét. 😊 Szóval ennek a címére lennék kíváncsi. Elõre is köszi!<#zavart1>#zavart1>
Van egy zene ami nagyon bejön, de nem találom sehol. a rise fm-en szokták adni, egy nõ énekel benne. funkhouse stílus sztem és úgy kezdõdik, hogy a csaj megállás nélkül nyomja, h "lalala" meg a kiállásban van amikor azt csicsergi, h "i wanna hold u, i wanna dance". ha valaki tudna segíteni annak nagyon örülnék.
elõre is köszönöm...
PS3 slim 120Gb... PSN: Csupi-87_04
\"Ha Ábrahám gyermekei lennétek,akkor úgy cselekednétek, ahogy Ábrahám....Ti apátoktól, az ördögtől származtok.\"-János 8 [39,44]
Annak a számnak a címét keresem ami ebben a videóban van és 16:42-tõl kezdõdik.
Elõre is köszi.
George Michael - As
A szöveg pedig, amit elég rendesen félrehallottam:
Until the rainbow burns the stars out of the sky
Until the ocean covers every mountain high
A világon 10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, aki nem, és aki tudja, hogy ez a vicc valójában ternáris.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
megkérdeztem neked máshol
Jasper Forks - River Flows In You (Club Mix Money-G Mix)
Link
majd holnap megnézem még
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Kellene egy szám (vagy legalább a címe) telefonnal vettem fel egy részt, nem túl tiszta. ez lenne az
\"Ha Ábrahám gyermekei lennétek,akkor úgy cselekednétek, ahogy Ábrahám....Ti apátoktól, az ördögtől származtok.\"-János 8 [39,44]
Egy régebbi, talán '90-es évek-beli számot keresek, amelynek a refrénjébõl sikerült elcsípnem egy szövegrészletet:
I thought the rainbow merce(?) up so tall in the sky,
I feel the ocean from the dephting(?) mount behind.
Ez így eléggé értelmetlen, de csak ennyit tudtam kisilabizálni belõle. Elõre is köszi a segítséget!
A világon 10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, aki nem, és aki tudja, hogy ez a vicc valójában ternáris.