Mi ennek a számnak a címe?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3.50tõl szóló zene címe kellene.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
nem tudom sajnos. fingom sincs.:/
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Nah, a Hey, Soul Sister már nagyon közel jár hozzá!
amúgy ezután a szám után adták le tegnap a Class FMen.. asszem 4szám volt a különbség köztük.😊
http://www.youtube.com/watch?v=kVpv8-5XWOI&feature=av2n
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
ez valami újabb szám lehet, de semmi baj.. tudom hogy ennyibõl lehetetlen kitalálni.
De azért köszönöm szépen a próbálkozásokat!😊
Tudom nehéz feladat, de ma hallottam a Class FMen egy számot, ami nagyon megtetszett.
Egy férfi énekli végig, de nagyon szép, lágy hangon.
Ennyit sikerült elcsípni " Hey oh... ?i got to? "esetleg valami night is volt benne, meg talán Hard to find?
Tudom nehéz, de jó szám.😊
köszi a próbálkozásokat
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
elsõ valami remixnek tûnik, másik asszem az eredeti
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Ebben a videóban, mi a szám címe, ami 1:23-tól kezdõdik, utána 1:39-tól megint szól?
Elõre is köszönöm.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Ennek a címére és elõadójára lennék kíváncsi! Elõre is köszi! 😊
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
<#idiota>#idiota>köszi<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Légmp3
Légyszíves mondjátok meg mi lehet ez, vagy valaki szûrje ki a többi zajt?
Köszi elõre
Robi
Akkor mégegy jó nehezet, hátha.xD Volt egy film, nembiztos de talán a mission impossible-be volt egy olyan rész, hogy egy figura ilyen lézerek között ugrált tök frankón és közben halgatott egy zenét. Na az érdekelne. 😄