16931
11552975001178628345.jpg
  • cr3ativ3
    Meg tudjátok nekem mondani, hogy pl. a hard tuckban milyen nevű együttes(ek) zenéi vannak?
  • sopi
    Hi mindenkinek.
    Ennek a klipnek az elején van egy szám de nem végig mivel mixelve vannak zenék és igy csak kb 30 mp.
    Ha valaki tudja mi ez a szám a klipp elején plz irja le. :)
    Elöre is köszi!
    LINK: http://youtube.com/watch?v=ugo-rLsiuoc
  • France men
    Köszi Köszi ;)
  • zenemano
    Coolio - Gangsta's Paradise
  • Balázs Brigitta
    Ezt a számot Coolio énekli,huh de a számnak a címét nem tudom a Veszélyes Kölykök című filmnek a dala.
  • xeth004
    Áh, ez az, ilyesmi. Köszi szépen!
  • France men
    Hali ennek meg tudja valaki mondani acímét és előadoját (régi szám de tetstzik :P ) video..
  • Brolly
    Aham, dc-t má rég nem használok mert mindig szar vmiért, nah midn1 azé kösz:) és Bocsi:)
  • precision
    dc, de ez nem az a topik, nem linkeket kérünk hanem számcímeket...a warez amugyis tiltott az sg -n :P
  • Kissass
    Igen Wicked!
    Nagyon köszönöm!
  • Brolly
    Vki nem adna egy linket ahonnan lelehetne tölteni simán, tegnap egész este ezt kerestem de ne találtam:S egy torrentet találtam de az meg szar mert megáll mindig, vki aki tudna esetleg az pls küldje már el. Köszi
  • zenemano
    Pár perc alatt be lehet reggelni a youtube-ra és meg lehet kérdezni a srácot mit tett a klipp alá zeneként...
  • Wicked Belzebub
    Touch & Go - Would You?
  • Kissass
    Sziasztok!

Egy számcímet keresek, amiben egy nő énekel(bár inkább csak bemond néha egy-két szót), valamint egy trombitaszóló játszik egy fülbemászó dallamot egy monoton dobszólamra. A végén már a zongoristát is lehet hallani.
    Ha valaki tudna segíteni, előre is megköszönöm.
    Ja, ha ez segít valamit, akkor a D. rádión hallottam legutoljára, de nem mondtak hozá semmit.
  • Brolly
    Aham, köszke szépen.
  • Frosty01
    jó szám az biztos
  • VRSDM
    ha tudnád hányszor körbejárt már ez a kérdés sg-n :)
  • Frosty01
    ez a videó alatt milyen zene megy?
  • precision
    Christina Aguilera - Beautiful
  • Brolly
    Hali! annak a számnak a címét keresném amit Christina aquilera énekelt még régen lehet hogy azzal futott be, lassú szám és az van a refrénjében hogy "You are so beatiful..." és a klipjébe meg mutatnak egy csontsovány gyereket, egy transzfesztitát meg hasonló ritka embereket. sztem tuti tudja vki:)
  • zenemano
    discogs.com (mindenféle, dance, rnb, techno...)
    imdb.com (filmzenék)
  • xeth004
    Sziasztok!
    Nem tud valaki egy oldalt ahol számokról vannak infók? Ilyenek, hogy 'written/performed by...' meg hasonlók. Már kerestem, csak nem túl sok sikerrel.
  • N1
    Sziasztok !

Valaki megtudná mondani melyik szám megy a Miami Vice (2006) legelején amikor bennt vannak a szórakoztató Clubba, mikor a fehér autóval megjön a csávó az eladó lányokkal..

Köszönöm
  • zenemano
    Hát ez felejtős :D Hacsak nincs pár milliód, amiért eladnák neked a zenét és persze a jogait ....
  • öcsi321
    Hali! Ha tudna valaki segiteni midi zenében s.o.s.Keresem Szenes Iván:Mi együtt sírunk,és együtt nevetünk...cimű számát midiben.Iskolai rendezvényen énekelné az osztály,ezért kellene midi.Ha valaki tudna segiteni azt előre is köszi!Több ezer midim van,( ez sajna nincs köztük)ha valakinek gondja van segitek Én is. S.O.S.
  • BIZ0906
    Köszke csak férre néztem a választ. Köszi mégegyszer
  • Tsippsy2
    és ez a szám kereskedelemben, vagy illegálisan nem is lesz fent saehol, vagy nincs ilyen amcsi oldal ami ilyenekkel foglalkozik?
  • zenemano
    Junior Jack - Stupidisco
  • zenemano
    Ezért írtam neked hogy Vanguarde, mert más nagyon nem dolgozta fel.
  • BIZ0906
    Amit eddig kerestem címet megvan de ez különösen kéne mert régen tudtam is hogy ki de elfelejtetttem és nem tok rágyünni ez lenne az. thx
  • zenemano
    Nem kiadott zene, külön a reklámhoz készítette: Brian Banks
  • BIZ0906
    Katt ide erre a számra gondoltam.
  • Tsippsy2
    Nem tudjátok, véletlen milyen szám megy ez alatt, trudom így nagyon nehéz, de nagyon jó szerintem, lehet a vista csinálta, de akkor is áéllati :)
    Ennek a zenének a nevét nem tudjátok, ami ez alatt a reklám alatt megy?

http://www.youtube.com/watch?v=aL3rfuKwMDI
  • Zalcsi
    Megint hálával tartozok Néked Zenemanó!!Most egy darabig biztos nem faggatlak,lényegében minden zenét kitaláltál,amit régóta keresek!
    Köszi!!!
  • zenemano
    Sok helyen úgy van csak írva hogy: Vanguarde
    De akadnak más esetek, mikor Shana Vanguarde-ot írnak előadónak.
  • zenemano
    Luniz - I Got 5 On It
  • BIZ0906
    Gimme Gimme Gimme című számot ki mixelte ?
  • Zalcsi
    Sziasztok!

Keresek egy régi,kb 91'-es Hiphop,RNB,zenét.Később többen feldolgozták,pl Puff Daddy,meg Jessica Simpson egyik remixében.Ezen video alapját is ez a zene adja.Ha valaki tudja,kérem segítsen.
    Előre is köszi.
  • zenemano
    Hogy bonyolítsam a dolgot itt van ez a változat is :D :D

http://www.youtube.com/watch?v=fn1ZOoSfO_A
    Ezt viszont lehet tudni... ott a comments-ben.

De találtam egy fórumot, ők már 2005-ben keresték ezt a zenei verziót, de semmi eredmény a mai napig (2007 jan 9 az utolsó bejegyzés)

http://answerpool.com/eve/forums/a/tpc/f/738601891/m/9711009651
  • Kingsley
    Láttam... de az nem az :S