16931
-
#3557 Meg tudjátok nekem mondani, hogy pl. a hard tuckban milyen nevű együttes(ek) zenéi vannak? -
#3556 Hi mindenkinek.
Ennek a klipnek az elején van egy szám de nem végig mivel mixelve vannak zenék és igy csak kb 30 mp.
Ha valaki tudja mi ez a szám a klipp elején plz irja le. :)
Elöre is köszi!
LINK: http://youtube.com/watch?v=ugo-rLsiuoc -
#3555 Köszi Köszi ;) -
zenemano #3554 Coolio - Gangsta's Paradise
-
Balázs Brigitta #3553 Ezt a számot Coolio énekli,huh de a számnak a címét nem tudom a Veszélyes Kölykök című filmnek a dala. -
#3552 Áh, ez az, ilyesmi. Köszi szépen! -
#3551 Hali ennek meg tudja valaki mondani acímét és előadoját (régi szám de tetstzik :P ) video.. -
#3550 Aham, dc-t má rég nem használok mert mindig szar vmiért, nah midn1 azé kösz:) és Bocsi:) -
#3549 dc, de ez nem az a topik, nem linkeket kérünk hanem számcímeket...a warez amugyis tiltott az sg -n :P -
Kissass #3548 Igen Wicked!
Nagyon köszönöm! -
#3547 Vki nem adna egy linket ahonnan lelehetne tölteni simán, tegnap egész este ezt kerestem de ne találtam:S egy torrentet találtam de az meg szar mert megáll mindig, vki aki tudna esetleg az pls küldje már el. Köszi -
zenemano #3546 Pár perc alatt be lehet reggelni a youtube-ra és meg lehet kérdezni a srácot mit tett a klipp alá zeneként... -
Wicked Belzebub #3545 Touch & Go - Would You? -
Kissass #3544 Sziasztok!
Egy számcímet keresek, amiben egy nő énekel(bár inkább csak bemond néha egy-két szót), valamint egy trombitaszóló játszik egy fülbemászó dallamot egy monoton dobszólamra. A végén már a zongoristát is lehet hallani.
Ha valaki tudna segíteni, előre is megköszönöm.
Ja, ha ez segít valamit, akkor a D. rádión hallottam legutoljára, de nem mondtak hozá semmit. -
#3543 Aham, köszke szépen. -
#3542 jó szám az biztos -
#3541 ha tudnád hányszor körbejárt már ez a kérdés sg-n :) -
#3540 ez a videó alatt milyen zene megy? -
#3539 Christina Aguilera - Beautiful -
#3538 Hali! annak a számnak a címét keresném amit Christina aquilera énekelt még régen lehet hogy azzal futott be, lassú szám és az van a refrénjében hogy "You are so beatiful..." és a klipjébe meg mutatnak egy csontsovány gyereket, egy transzfesztitát meg hasonló ritka embereket. sztem tuti tudja vki:) -
zenemano #3537 discogs.com (mindenféle, dance, rnb, techno...)
imdb.com (filmzenék) -
#3536 Sziasztok!
Nem tud valaki egy oldalt ahol számokról vannak infók? Ilyenek, hogy 'written/performed by...' meg hasonlók. Már kerestem, csak nem túl sok sikerrel. -
N1 #3535 Sziasztok !
Valaki megtudná mondani melyik szám megy a Miami Vice (2006) legelején amikor bennt vannak a szórakoztató Clubba, mikor a fehér autóval megjön a csávó az eladó lányokkal..
Köszönöm -
zenemano #3534 Hát ez felejtős :D Hacsak nincs pár milliód, amiért eladnák neked a zenét és persze a jogait .... -
öcsi321 #3533 Hali! Ha tudna valaki segiteni midi zenében s.o.s.Keresem Szenes Iván:Mi együtt sírunk,és együtt nevetünk...cimű számát midiben.Iskolai rendezvényen énekelné az osztály,ezért kellene midi.Ha valaki tudna segiteni azt előre is köszi!Több ezer midim van,( ez sajna nincs köztük)ha valakinek gondja van segitek Én is. S.O.S. -
BIZ0906 #3532 #3527
Köszke csak férre néztem a választ. Köszi mégegyszer -
#3531 és ez a szám kereskedelemben, vagy illegálisan nem is lesz fent saehol, vagy nincs ilyen amcsi oldal ami ilyenekkel foglalkozik?
-
zenemano #3530 Junior Jack - Stupidisco -
zenemano #3529 Ezért írtam neked hogy Vanguarde, mert más nagyon nem dolgozta fel. -
BIZ0906 #3528 Amit eddig kerestem címet megvan de ez különösen kéne mert régen tudtam is hogy ki de elfelejtetttem és nem tok rágyünni ez lenne az. thx -
zenemano #3527 Nem kiadott zene, külön a reklámhoz készítette: Brian Banks -
BIZ0906 #3526 Katt ide erre a számra gondoltam. -
#3525 Nem tudjátok, véletlen milyen szám megy ez alatt, trudom így nagyon nehéz, de nagyon jó szerintem, lehet a vista csinálta, de akkor is áéllati :)
Ennek a zenének a nevét nem tudjátok, ami ez alatt a reklám alatt megy?
http://www.youtube.com/watch?v=aL3rfuKwMDI -
Zalcsi #3524 Megint hálával tartozok Néked Zenemanó!!Most egy darabig biztos nem faggatlak,lényegében minden zenét kitaláltál,amit régóta keresek!
Köszi!!!
-
zenemano #3523 Sok helyen úgy van csak írva hogy: Vanguarde
De akadnak más esetek, mikor Shana Vanguarde-ot írnak előadónak. -
zenemano #3522 Luniz - I Got 5 On It -
BIZ0906 #3521 Gimme Gimme Gimme című számot ki mixelte ? -
Zalcsi #3520 Sziasztok!
Keresek egy régi,kb 91'-es Hiphop,RNB,zenét.Később többen feldolgozták,pl Puff Daddy,meg Jessica Simpson egyik remixében.Ezen video alapját is ez a zene adja.Ha valaki tudja,kérem segítsen.
Előre is köszi. -
zenemano #3519 Hogy bonyolítsam a dolgot itt van ez a változat is :D :D
http://www.youtube.com/watch?v=fn1ZOoSfO_A
Ezt viszont lehet tudni... ott a comments-ben.
De találtam egy fórumot, ők már 2005-ben keresték ezt a zenei verziót, de semmi eredmény a mai napig (2007 jan 9 az utolsó bejegyzés)
http://answerpool.com/eve/forums/a/tpc/f/738601891/m/9711009651 -
Kingsley #3518 Láttam... de az nem az :S