Mi ennek a számnak a címe?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tetsuo
Ja, igaza van Dani20nak. Bocs!

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

sziasztok!
Kis segítséget kérnék, egy magyar szám elõadóját, címét keresem, de sajnos csak keveset tudok róla..."ha kell ha nem a falevelet".. ha valaki tud kérem segítsen. elõre is köszi..:-)
Sziasztok!A LUX reklámmal kapcsban,olvastam egy oldalon hogy egy új brit banda a The 411😄umb címû száma.Nem tudom mennyire megbízható az információ ugyanis az egész interneten,dc++on sem lehet megtalálni.Akinek sikerül biztosabb infóhoz jutni az segítsen rajtam is.LÉGYSZI!
Adi
Vki nem tudja mi annak a számnak a címe(roxy-n elég sokat adják) mikor iyen fura hangon énekel a csávó és ilyen pang-pang hangok jönnek és vmi olyasmit énekel angolul, hogy kint akar lenni az ûrbe(vagy azon túl) és ott találni vmi más világot(vagy dolgot)!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Vki nem tudja, hogy az RTL KLUB-on a klip klubnak a fõcím zenéje mi?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

öööö...izé......i'm sorry soooooo sorry!

kössz, én még nem láttam... tényleg nagyon durván nyomja a gyerek!

gratula... ehhez aztán ész kell... no comment...

cseri001
Aki még nem látta volna:
Touzani klipp!
Persze magáért a videoért is érdemes megnézni, de én tulajdonképpen a zenére vagyok kiváncsi, hogy mi lehet az???
Nem semmi amúgy a csávó, nagyon ügyes!
Ötödszörre is tátott szájjal néztem, hogy miket csinál...

Úristen hód, fújd már ki!!!

szurmakotium
"Y'all gon' make me lose my mind up in HERE, up in here"

Ezt soha nem hallottam volna ki ebbõl a nigga dalból ..

By the perception of illusion we experience reality.

szurmakotium
Köszi! Ezaz 😄

szóval csak hüjülünk szegény naiv komráddal jóóóvan!
dmx-party up and here
ez a jágós szám
cseri001
Az nekem is tetszik, de sajnos én se tudom, mi lehet... 😞
Valaki HELP!!!

Úristen hód, fújd már ki!!!

Adam II
JÁGÓ?????????

szurmakotium
Vazz, help me valaki !

Keresek egy rap számot, ezt lejátszották a Hardball nevezetû filmben ... de nincs a soundtrackon 😞

Valami ilyesmét énekelnek refrénként egy totál szintetikus alap felett:

Jágó break me up's and down ??? vagy valami ilyesmi ...
A héten valamelyik nap még a való világ 3 alatt is ment zeneként ...

ha vkinek megvan a touzani címû focis videjó, nem tudja véletlen mien zene megy alatta?( a szanalmas.hu-ról lehetett leszedni)

Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -

Nem tudna valaki a Retethetetlen cimu filmzenéjébol kiirni parat?.. inkabb az érdekelne mikor askot dudával jáccanak tiltott dallamokat tiltot hangszeren..😄

Dani20
én azér le merném fogadni h tetsuo csak pojenkodott ezzel a sájgájzzal...
na meg amugy is még ök se ekkora kancsok, hogy ilyen cimet adjanak hogy meleg van..
egyböl mindenki lebuzizná öket.. bár igy is ez történik
HAhahaha

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

ez nem megy újrafogalmazom a kérést honnan lehet letölteni?
danke
a LUX reklám zenéje még mindig nagyon kerestetik!!!!

Adam II
HÉÉ SEGÍTSÉÉÉÉÉÉÉGGG

Kandurex
Még1r, hátha :

Keresem az új Heineken reklám film zenéjét, de sajna nem találom 😞. A legújabb amikor a csaj variál a hûtõben lévõ sörökkel a pasi válaszaira...help!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Tetsuo
Sháj Gájsztól a Meleg van c. nóta.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

mi annak a számnak a címe am t-mobile reklám alatt szól, amikor frizbiznek a srácok?
Safri Duo - Baya Baya ?

Adam II
Válast kérek Lééééééééééégyszi

Adam II
Szövegre nem nagyon emlékszem de asszem nagy része rap volt a refrént rockosra vették és egy szõke csaj énekelte (ha nem láttam volna azt hittem volna ,hogy férfi énekel)
A csajt pedig rendõrségi kommandósok kergették és amíg refrént énekli elõttök térdel a gépfegyverek lézerei pedig végigpásztázzák és be be vágnak színpadi jeleneteket is a rap rész alatt négerek rapelnek egy kosárpályán (vagy min)
Ennyit tudok.
Na mi a címe???

LittleL
Örülök, hogy adhattam egy jó tippet.Zaki

mindenkinek:
(Stáblistában a zenéknél minden zeneszám fel van tüntetve, csak figyelmesen el kell olvasni.)

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

keresek egy magyar szamot ,ami kb:1998-tol 2000-ig szolt a z+-on,amit egy lany enekelt szurke miniszoknyaba,ha jol tudom a balatonparton.A hatterben ket szemuveges pali mexikoikalapban enekelte a refrent,gitarral a kezukben.Valami olyasmit,hogy he,ho,cicababa.A szam vegen bajott egy fekete trabant a molora,a lany beult es elment.Ha valaki tudd segiteni irja meg a szam cimet es az eloadot.Koszi.
Scholes18
Ennek a T-mobile ráklámzenének kéne a címe! Fontos lenne!

Glory Glory Man United!!

Breki33
nm

ez hobbim :-)
Anithing=Anything
mát=már

Nagyon reggel van még , vagy erõsebb volt a dobozos sör , mint gondoltam .

Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .

Király vagy !!

Én már minden lehetõség szerint kerestem , de nem találtam így meg õket , de most azonnal .

Valóban több számuk is nagyon jó , csinálok belõlük is egy válogatást . Nagyon kellemes a "Margarita" és a "Last night" c. számuk . Az "Anithing you want" c. szerzeményt mát többször hallottam , csak nem tudtam , hogy õk azok . Megszereztem a lényeget is , ami nekem kellett , a "Handle with care" c. számot , mint kiderült , ezt kerestem .

Köszi a segítséget !!!!

Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .

Kandurex
Keresem az új Heineken reklám film zenéjét, de sajna nem találom 😞. A legújabb amikor a csaj variál a hûtõben lévõ sörökkel a pasi válaszaira...help!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

talán:
Guano Babes feat. Michael Mittermeier - Kumba Yo
de mittermeier nem dj 😊

shaba23
a Guano Apes énekesnõje nyomat valami számot, valami DJ akárkivel...
na ennek kellene a címe 😊
ScOrpY
Nem tudjátok hogy a Djucie zenének ki az elõadója? PLÍÍÍZ 😄

Enny1

Breki33
Nemcsak õk

Alakítottak egy zenekart The Traveling Wilburys néven ha jól emléxem
Tagjai: Bob Dylan, George Harrison, Tom Petty, Jeff Lynne and Roy Orbison'

Volt több jó számuk
Breki33
Ha a fõcimzene kell
az This Is Your Night - Amber

Ha az egész :
1. What Is Love? <7" Mix> - Haddaway
2. Bamboogie - Bamboo
3. Make That Money - Robi Rob's Club World
4. Disco Inferno - Lauper, Cyndi
5. Da Ya Think I'm Sexy? - N-Trance
6. Pop Muzik - 3rd Party
7. Insomnia - Faithless
8. Be My Lover - La Bouche
9. This Is Your Night - Amber
10. Beautiful Life - Ace Of Base
11. Where Do You Go - No Mercy
12. A Little Bit of Ectasy - Enriquez, Jocelyn
13. What Is Love? - Haddaway
14. Careless Whisper - Tamia

zaki
hmmm, tényleg ott szerepelt a stáblista végén 😊 köszi a helpet 😊

ScOrpY
Nem tudjátok hogy a Djucie zenének ki az ekõadója?

Enny1

Sziasztok!
Nemtudjátok a LUX reklámban lévõ zene címét?
Ú, és még kéne a Discopatkányok zenéjének a címe is.
Elõre is köszi!

Gyerekek , nem tudja valaki annak a számnak a címét , ahol Tom Petty énekel George Harrison-nal és Bob Dylen-nel együtt ? Körben állnak és felváltva énekelnek egy kellemes , dallamos számot . Sajnos nem tudom , hogy hol és mikor , csak a videót láttam , de az legalább 15-20 éve volt . Remélem , van hozzám hasonló ifjú legény , aki még emlékezik erre a számra . Ha tud valaki valami címet , nagyon megköszönném !!!

Sziasztok. Olyan miskolci emberek segitsege kellene, akik '95-96 - ban jartak a Szikla discoban es tudjak mi volt a kezdozene eloadoja, cime... Koszi...

Idióta film, de nem az a lényeg, hanem hogy milyen zene ment akkor, és ott!

VinylToy
az bizony... 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Gyiik
ujfiu? a szemmelveros?😄 mekkora idiota film volt az😊

....................................................................................................

Hi all!
Kéne help, nem tudom láttátok-e a New Guy (Az új Fiú) címû filmet...
De a vége felé énekel v.mi "Sabarban Funk" együttes...
Azt a számot gondolom nem õk csinálták, szóval nagyon kéne az eredeti szám címe...
ezer kösz