16931
11552975001178628345.jpg
  • zolo
    Belga- Huszonkét férfi (hátha érdekel mást is)
    Jó szám :DDDD
  • DecenS
    tenk ju :)
    +bonuszkérdés: a film vége felé van egy yo szám még. amikor a japán kölykök legéppisztolyozzák a technika-zsenit (aki elpucolt a versenyről).. valami törtütem féleség szól a következő percekben (amig üldözik a japókat): az mi az? :)
  • zenemano
    Organic Audio - Nurega
  • DecenS
    srácok, helppls: nem tudja valaki, hogy a fast & furious első részében a házibuli alatt milyen zene megy.. előadó, cim..??
  • jbal
    megvan,tárgytalan
  • zenemano
    Az infókat megtalálod a reklamadatbazis.hu-n is.
    Itt meg van egy link is a dal-hoz.
  • jbal
    Sziasztok!
    Volt valami hülye zene amiben ilyen baromságok voltak h mivan Zidane nem vagy vidám, meg eszem f*szom megáll kikapott a reál ki a totó király ha kikapott a reál:DDDDDDDD

nem tudjátok mi a címe?
  • sopi
    Hi mindenkinek .)
    Nem tudja valaki hogy az ÚJ OTP-s reklám alatt milyen zene megy?...:)
    Az az otp-s amiben a léggömbök is vannak. :)
    Ha valaki tudja plz irja le .) Nagyon tetszik :)
  • Bammy
    a soundtrack lista. és azokat amik fentvoltak youtuben végig réákerestem de egyik se az volt ami nekem kéne :(
  • zenemano
    Milyen lista van meg?
  • Bammy
    Nem tudja valaki annak a számnak a címét ami a Grind c. filmben megy akkor amikor készülnek az "utazásra" és Matt lefesti a furgont meg minden......meg a végén is amikor a bakikat mutatják akkor is megy. Végignézztem youtubon az összes szmot ami fentvan és egyikse volt az, pdig megvan a lista :S. Pls help
  • BIZ0906
    DAnce a cool persze ha tudom hogy kicsoda
  • lunapopster
    KT Tunstall - Black Horse And The Cherry Tree
  • zenemano
    Hát aki járatos az ilyen zenék terén, az majd lehet rájön.
    Majd Hixer lehet tud segíteni, ha erre téved....
  • Berguson
    Zenemanó!
    Szükségem lenne a segítségedre!Kellene ennek a zenének az előadója,s a pontos címe!Köszönöm,előre is!
    Csaby

Hyper Of Space
  • zenemano
    Mert mindenképp benne kell legyen valamiben ? :D
  • akyyy
    worms world partyba van egy fanfare zene, a neve Royalty.
    feltettem ide
    http://akyyy.uw.hu/ftp/Royalty.wav

kérdésem hogy mibe van benne ez a részlet?

• precision
    Loituma
  • Fred10
    ezer kösz!!
  • Berguson
    Szeva! Itt a zene amit keresel...
    Üdv.Csaby

ritmo_dynamic_by_laurent_wolf_-_calinda_(club_remix)-bmi.mp3
  • jbal
    Hello!
    Tudjátok van ez a Holly Dolly Song ami most olyan nagy divat.De ha jól tudom ez csak ilyen feldolhozott változat.Az eredetit hogy tudnám kiszűrni?
  • Fred10
    Sziasztok!!

Mi ennek a számnak a címe?? Nagyon fontos lenne légyszives segítsetek!!!
  • zenemano
    Az infót megtalálod a reklamadatbazis.hu-n is....
  • Neonsz
    udv

szeretném megtudni annak a zenének a címét ami a "Férfi fán terem" című sorozatnál szól amikor reklámozzák a viasaton.

köszi előre is
  • Horror
    Hello a Stay Alive nevű horrorfilm végén amikor a csávó berakja a lemezt a Playstation 2-be ott megy egy zene nah annak a címe kéne köszi!
  • Szabi1991
    2. Amanda Abizaid - A Place in Time
  • zolo
    Hali
    2 számnak kéne a címe:
    1, Mátrix- Forradalmakban, amikor Neo a végső összecsapásra készül Smith-szel, akkor egy jó zene szól, az kéne,
    2, A The 4400 introzenéje
  • Abruzzi
    Már megvan.
    hot action cop - fever the flava
    Itt egy youtubes link: http://youtube.com/watch?v=ubxf3F0CULE
    Itt úgy van hogy az elején is van ének...viszont LimeWiren csak úgy találtam hogy az elejérőkl meg közbe is sok ki van véve, szinte csak a refrén van bent :S. Valaki nemtud esetleg linket adni egy oylan verzióhoz ami a klipben is hallható?
  • zenemano
    Próbáld meg felvenni a filmből azt a zenét és linkeld be ide, úgy lehet könnyebben tudunk segíteni.
  • Abruzzi
    Én azt szeretném megkérdezni hogy mi annak a számnak a címe ami a Need for speed hot pursuit 2-ben bent van, és a Grind c. deszkásfilmben is! :S tudom elég homályos így de aki mindkettőt látta, játszott vele szeirntem tudja miről van szó! sajnos másról nemtudok amiben bent lenne meg semmi előadót v számcímet :S
    Még ha vkinek így beugrik a ma leadott Tökös csaj c. filmben a bál-on ment az a szám...
  • xeth004
    Tudom, hogy esélytelen, de azért megkérdezem: Annak a számnak a címe kellene ami a Dirty Sanchez második évadjának 4. epizódjában (Martial Arts - a harcművészes) volt. Ami a legvégén, a felirat alatt a bulin ment, az a trance vagy milyen jellegű szám. Ha esetleg netalántán tudná valaki akkor előre is köszönöm.
  • VRSDM
    a viván megy, előzeteseknél, a viva hip előzetesében, fifty és fanka előtt, ismerős zene nagyon de nemtudom az előadót meg a számot...

kösz
  • cr3ativ3
    ???
  • cr3ativ3
  • precision
    Misirlou
  • cicai
    Mi annak a számnak a címe ami a Taxi c. filmekben szokott menni.
    és amit legelősször beatboxol a gyerek:
    Eklips
  • sopi
    hm....teljesen máshogy éneklik a klipben mint az eredeti számban...nem tudom d ennyore mix lenne? Vagy most mi? :) Az eredeti zene oylan lassu meg midnen ami a mixben van az meg "jóóó"...
  • sopi
    Köszi! :))))
  • Wicked Belzebub
    A mix neve: Stevie D's 2001 Rollin Megamix
    és a szám eredetije: Tears for fears: Shout
  • Losmexicana
    http://darklife.cwi.hu