16931
-
#3597 Belga- Huszonkét férfi (hátha érdekel mást is)
Jó szám :DDDD -
DecenS #3596 tenk ju :)
+bonuszkérdés: a film vége felé van egy yo szám még. amikor a japán kölykök legéppisztolyozzák a technika-zsenit (aki elpucolt a versenyről).. valami törtütem féleség szól a következő percekben (amig üldözik a japókat): az mi az? :) -
zenemano #3595 Organic Audio - Nurega -
DecenS #3594 srácok, helppls: nem tudja valaki, hogy a fast & furious első részében a házibuli alatt milyen zene megy.. előadó, cim..?? -
#3593 megvan,tárgytalan -
zenemano #3592 Az infókat megtalálod a reklamadatbazis.hu-n is.
Itt meg van egy link is a dal-hoz. -
#3591 Sziasztok!
Volt valami hülye zene amiben ilyen baromságok voltak h mivan Zidane nem vagy vidám, meg eszem f*szom megáll kikapott a reál ki a totó király ha kikapott a reál:DDDDDDDD
nem tudjátok mi a címe? -
#3590 Hi mindenkinek .)
Nem tudja valaki hogy az ÚJ OTP-s reklám alatt milyen zene megy?...:)
Az az otp-s amiben a léggömbök is vannak. :)
Ha valaki tudja plz irja le .) Nagyon tetszik :) -
Bammy #3589 a soundtrack lista. és azokat amik fentvoltak youtuben végig réákerestem de egyik se az volt ami nekem kéne :( -
zenemano #3588 Milyen lista van meg? -
Bammy #3587 Nem tudja valaki annak a számnak a címét ami a Grind c. filmben megy akkor amikor készülnek az "utazásra" és Matt lefesti a furgont meg minden......meg a végén is amikor a bakikat mutatják akkor is megy. Végignézztem youtubon az összes szmot ami fentvan és egyikse volt az, pdig megvan a lista :S. Pls help -
BIZ0906 #3586 DAnce a cool persze ha tudom hogy kicsoda -
lunapopster #3585 KT Tunstall - Black Horse And The Cherry Tree -
zenemano #3584 Hát aki járatos az ilyen zenék terén, az majd lehet rájön.
Majd Hixer lehet tud segíteni, ha erre téved.... -
#3583 Zenemanó!
Szükségem lenne a segítségedre!Kellene ennek a zenének az előadója,s a pontos címe!Köszönöm,előre is!
Csaby
Hyper Of Space -
zenemano #3582 Mert mindenképp benne kell legyen valamiben ? :D -
#3581 worms world partyba van egy fanfare zene, a neve Royalty.
feltettem ide
http://akyyy.uw.hu/ftp/Royalty.wav
kérdésem hogy mibe van benne ez a részlet?
-
#3580 Loituma -
#3579 ezer kösz!! -
#3578 Szeva! Itt a zene amit keresel...
Üdv.Csaby
ritmo_dynamic_by_laurent_wolf_-_calinda_(club_remix)-bmi.mp3 -
#3577 Hello!
Tudjátok van ez a Holly Dolly Song ami most olyan nagy divat.De ha jól tudom ez csak ilyen feldolhozott változat.Az eredetit hogy tudnám kiszűrni? -
#3576 Sziasztok!!
Mi ennek a számnak a címe?? Nagyon fontos lenne légyszives segítsetek!!! -
zenemano #3575 Az infót megtalálod a reklamadatbazis.hu-n is.... -
Neonsz #3574 udv
szeretném megtudni annak a zenének a címét ami a "Férfi fán terem" című sorozatnál szól amikor reklámozzák a viasaton.
köszi előre is
-
Horror #3573 Hello a Stay Alive nevű horrorfilm végén amikor a csávó berakja a lemezt a Playstation 2-be ott megy egy zene nah annak a címe kéne köszi! -
Szabi1991 #3572 2. Amanda Abizaid - A Place in Time -
#3571 Hali
2 számnak kéne a címe:
1, Mátrix- Forradalmakban, amikor Neo a végső összecsapásra készül Smith-szel, akkor egy jó zene szól, az kéne,
2, A The 4400 introzenéje -
Abruzzi #3570 Már megvan.
hot action cop - fever the flava
Itt egy youtubes link: http://youtube.com/watch?v=ubxf3F0CULE
Itt úgy van hogy az elején is van ének...viszont LimeWiren csak úgy találtam hogy az elejérőkl meg közbe is sok ki van véve, szinte csak a refrén van bent :S. Valaki nemtud esetleg linket adni egy oylan verzióhoz ami a klipben is hallható? -
zenemano #3569 Próbáld meg felvenni a filmből azt a zenét és linkeld be ide, úgy lehet könnyebben tudunk segíteni. -
Abruzzi #3568 Én azt szeretném megkérdezni hogy mi annak a számnak a címe ami a Need for speed hot pursuit 2-ben bent van, és a Grind c. deszkásfilmben is! :S tudom elég homályos így de aki mindkettőt látta, játszott vele szeirntem tudja miről van szó! sajnos másról nemtudok amiben bent lenne meg semmi előadót v számcímet :S
Még ha vkinek így beugrik a ma leadott Tökös csaj c. filmben a bál-on ment az a szám... -
#3567 Tudom, hogy esélytelen, de azért megkérdezem: Annak a számnak a címe kellene ami a Dirty Sanchez második évadjának 4. epizódjában (Martial Arts - a harcművészes) volt. Ami a legvégén, a felirat alatt a bulin ment, az a trance vagy milyen jellegű szám. Ha esetleg netalántán tudná valaki akkor előre is köszönöm. -
#3566 a viván megy, előzeteseknél, a viva hip előzetesében, fifty és fanka előtt, ismerős zene nagyon de nemtudom az előadót meg a számot...
kösz -
#3565 ??? -
#3564 -
#3563 Misirlou -
#3562 Mi annak a számnak a címe ami a Taxi c. filmekben szokott menni.
és amit legelősször beatboxol a gyerek:
Eklips -
#3561 hm....teljesen máshogy éneklik a klipben mint az eredeti számban...nem tudom d ennyore mix lenne? Vagy most mi? :) Az eredeti zene oylan lassu meg midnen ami a mixben van az meg "jóóó"... -
#3560 Köszi! :)))) -
Wicked Belzebub #3559 A mix neve: Stevie D's 2001 Rollin Megamix
és a szám eredetije: Tears for fears: Shout -
Losmexicana #3558 http://darklife.cwi.hu