16931
-
#4637 mi annak a számnak a címe ami most nnagy sláger és ez van benne:
DESTINATION GAT NO
és utána tütütütütütütütüt -
el bruja #4636 istencsászár... köszi szépen!:) -
Paranoia #4635 Eric_Prydz_-_Proper_Education -
el bruja #4634 hello! 1 számot üldözök már 1 ideje, de se az előadót se a szám címét nem tom... 1 régi Pink Floyd számot dolgoztak fel... mostanában nagy sláger, tv-ben sokszor nyomják, a klipje 1ébk fekete-fehér, és asszem néhány gyerek parkour-ozik benne... vki nemtuggya a címet/előadót? -
zenemano #4633 Na igen, voltaképp a BB számok egy kaptafára készültek, a legtöbbnek azonos az üteme, de pont a BassBeatsMelody nem volt fent a gépemen és hirtelen nem ugrott be, hogy abban is pont ilyen a hangzás.
Egymásrakevertem a BBM-t és ez is fedte egymást és pont mikor a kommentátor befejezte a szövegét, akkor kezdte (volna) énekelni a BB hogy .... back once again, is brooklyn bounce....
Csak összehoztuk valahogy :D
Amugy valóban népszerü szám csak először azt hittem tényleg valami új zenét keresel, de később kihallatszott belőle a jó öreg BB hangzás...
(Na igen rég volt, mikor ők még sztárok voltak és minden hétvégén játszottam a népnek és az összes számjukra táncoltak is, ma meg le se sz...ják, csak a fikázás megy, meg ott a master blaster esete is...) -
#4632 ogli g-nek melyik a legújjabb lemeze?
-
#4631 nem ez volt de köszi mert a Brooklyn Bounce-al sokat segítettél
ez az.az ütem az de a hang lemegy -
zenemano #4630 Van még egy tipp:
Brooklyn Bounce - Born To Bounce
Mikor már csak pár mp van hátra a riportból akkor kezdi el énekelni ezt:
if ya like to kick it you were born to bounce
if ya like to freak out you were born to bounce
if ya like to check my style you were born to bounce
if ya like progressive sounds you were born to bounce
(rámásoltam a számot a video hangjára és fedték egymást, ugyanaz az ütem...stb, stb... szerintem ez lehetett az) -
#4629 hát ja sokan nem hallották de van ha jobban megnézed:D -
Paranoia #4628 ez alatt van zene? -
#4627 vki?:S -
zenemano #4626 http://en.wikipedia.org/wiki/Women_of_Ireland -
Dennisakomisz #4625 Sziasztok!
Ki tudna nekem segíteni?
Van egy szám a címe Women of Ireland.
Ezt a számot feldolgozta egy együttes, amit a 90 es évek elején az MTV nyomatott. A klippben ha jól emlékszem egy kopasz férfi énekes volt aki egy szobában buslakodott, amiben csak egy üres szék állt. Néha egy zöld tájat lehetett látni. Hegedű kisérettel ment és olyan ritmusban mint ahogy a YouTube-on is fent van ezen a címen csak kérdőjellel a végén és ének ott nincs. Kicsit hasonlít Mike Oldfield zenéjére.
Kérlek szépen, aki tud erről a feldolgozásról valamit, jelezzen!
Üdv
A komisz
-
amdopteron #4624 senki nem tud nkeme vmi okosat mondani?:) -
amdopteron #4623 ha vki tudna ehez a mixhez egy traklistet fabrikálni naon megköszöném:D
thomas_penton_2007-06-15 www.thenight.hu rol le lehet tölteni:) -
#4622 nem voltam ott.de hallottam már nem pont ezen a meccsen:D
msotanába olyan népszerű vagy nem tudom -
amdopteron #4621 ha vki tudna ehez a mixhez egy traklistet fabrikálni naon megköszöném:D
thomas_penton_2007-06-15 www.thenight.hu rol le lehet tölteni:) -
#4620 Senki? -> #4604 -
CB SNIPER #4619 Köszi szépen azért hogy lecsekkoltad akkor azért volt ilyen nehéz :D -
zenemano #4618 Ezt sajnos nem adták ki, azért nem találtad meg és sajna lehet nem is fogod... olvastam rengeteg fórumon erről a zenéről. Én is csak a filmben hallgattam meg. Nem egy "rossz" szám, de akad ennél sokkal jobb, ha nem mégjobb is... -
zenemano #4617 Ott voltál a meccsen? És hallottad a számot? -
#4616 keresek egy zenét. nagyon keveset tudok róla, mostani zene, mostanában hallottam pár helyen. nem szöveget énekelnek benne, hanem valami olyasmit,
hogy dandade...tudom ez hülyén hangzik, de ez van benne. ha valaki tudna segteni azt nagyon megköszönném! -
wobdj338 #4615 Mario Piu - Communication.
aha ez az, köszike, nem jutott eszembe hirtelen:)
érdeklődtem 1-2 hete egy szám után, senki nem jelzett viszont megvan, ha valaki kíváncsi rá mi volt az akkor itt a link:)
Djuma Soundsystem - Les Djinns rmx -
CB SNIPER #4614 hellosztok...
hát nemtom hogy igazábol tudnátok e segiteni gondoltam ide irok mint utolso mentööv mert jobb 5letem nincs http://youtube.com/watch?v=rI1Mp5JLgoM 22mptöl kezdödik a szám elvileg az elöado OS Xperience és a szám cime I'll be...még 1 szám se volt amit igazábol nemtudtam volna leszedni akármelyik filmben hallotam akár cask pár mpre de megvolt..ezt viszont majdnem lehetetlen...ha vknek megvan van tudja honnan lehet leszedni segithetne pls :)
elöre is thx -
Paranoia #4613 szexi tanánrnéni is felkeltette az érdeklődését sztem -
wede #4612 valószínűbb h arra gondolt :) -
wede #4611 van egy (nem túl nagy zenei/egyéb értékeket hordozó) szám amiben van ilyen részlet, a "szexi tanárnéni"... :P
az előadó asszem Fluo -
Paranoia #4610 Mario Piu - Communication.
szombádi ánszer dö fón tü tü tü tüüü -
wobdj338 #4609 hali
van egy szám amit keresek, "telefonvonal gerjedés" részlet van benne, régebbi kb 6-8 éves és disco jellegű, hasonló mint a barcode brothers - sms száma de nem az... hátha valakinek beugrik -
#4608 hát sajnos nem az de hasonló.
-
#4607 köszi.hát igen sajna.de könnyű megismerni. -
zenemano #4606 Hát ide aztán tényleg jó fülhallgató kellett, hogy valamit is kihalljak a "recsegő" kommentár hang mögül...
Halvány tippem, hogy a:
Brooklyn Bounce - Crazy (Special D. Remix)
hallható a háttérben. -
#4605 Sziasztok!
Itt az 57.-ik mp-től lévő zene címét nem tudjátok?Köszi! -
#4604 Na most már remélem jó lesz...már harmadszor teszem fel... :D
Na ennek a számnak lennék kíváncsi a címére...a minősége nem a legjobb, mert rádióból vettem fel. (Úgy kb a 10.másodperctől lesz jó...)
Előre is kössz! -
#4603 Nina Simone -Sinnerman -
#4602 Hi all
Ez alatt a video alatt megy egy zene Nina Simone-tol de nem tudom melyik. Segit valaki?
LINK -
#4601 Asszem szovegeltek benne valamit magyarul. de nem biztos. -
zenemano #4600 0 kilóbájtos a számod... így nem sokat hallani belőle :D
A speedyshare.com sokkal egyszerübb, feltöltöd, kapsz egy linket és kész és utána nem kell majd egy percet várni hogy letölthesd. -
zenemano #4599 Miből gondolod hogy magyar szám volt? -
#4598 Hali! Multkor hallottam egy ilyen disco jellegu szamot amibe a kill billbol ismert twiested nerve volt (futyulos szam) :), mi lehet az? Asszem magyar szam volt...