16931
-
Tmac #4677 Szóval akkor valaki tud segíteni hogy mi ennek a számnak a címe ami a háttérben megy.
ide is feltettem ha valaki onnan nem tudná leszedni -
Szabi1991 #4676 sendspace.com ? -
Szabi1991 #4675 House 2.évad intro (magyarul) -
Tmac #4674 kivádtam de hova töltsem fel? -
1Emese #4673 Az M.D. House sorozattal lenne egy kérdésem:
Nem tudja valaki, hogy mi a magyar bevezető (intro-nak a szerzője, vagy átdolgozója, mert arra biztos rájöttetek, hogy a magyar és az amcsi intro zenéje szinte teljesen más. Azt tudom, hogy a MAssive Attack-nak egy száma az amcsi, és a magyaré is hasonlít rá, de nem ugyan az.
Nekem meg a magyar kéne, aki tud valamit ezzel kapcsolatban légyszi szóljon.
Köszi. -
Matriarch Anita #4672 Hello! Roxyn szoktak játszani egy számot aminek az a címe, hogy "Here". Tudom , hogy ez nem sok de valaki esetleg tudna előadót? Ezzel a szám címmel sehogy se tudom pontosan megtalálni:( Köszi! -
BIZ0906 #4671 #4649 erre válaszoljatok léccí -
Dennisakomisz #4670 Vagy esetleg még Mike Oldfield, azt hiszem a YOu TUBe on a "women of Ireland?" című video alatt az ő zenéje szól, lehetett énekes aláfestéssel? -
Dennisakomisz #4669 Szia ZENEMANO,
jó az ötlet, keresem, már pár éve. Érdekes nem rég a Westendben sétáltam és ott hallottam a központi hangszórókból játszották....vagy mi.
A lényeg az hogy angolul énekel egy férfi, van benne hegedű mint a Chieftains verzióban, és kicsit hasonlít Öregmezők miklósának Voyager albumán lévő számhoz...
Igazad van a net előtti időszakról nehéz adatokat találni, pedig az MTV honlapját is fésültem már.
Attól félek, nem ezen a címen adták elő, pedig esküdni mertem volna anno hogy a THE Martins volt az előadó..de ez csak egy emlék....1990 ből
Üdv
A komisz -
Szabi1991 #4668 Disturbed - The Game
-
Szabi1991 #4667 ha esetleg kivennéd a filmből azt a részletet... (vedd fel mikrofonnal..) -
Tmac #4666 Meg tudjátok mondani hogy a transformers filmben mi annak a számnak a címe mikor a srác haza akarja kisárni a csajt és a kocsi bekapcsolja a rádiót? 21-22 percnél van kb ez a rész.
(meglátjuk itt tudja-e valaki) -
#4665 ja, de mivel nem tudok angolul nem értel el vele semmit -
#4664 commentekbe már nézted? -
#4663 én red pumának ismertem.... -
#4662 pls -
Tsityu #4661 Nincs mit. -
Wicked Belzebub #4660 Jó lesz az sima Chocolate Puma-nak is. Merthogy így hívják. -
DéJéeM #4659 Köszi szépen Stephanus! -
#4658 chocolate & red puma -
Wicked Belzebub #4657 F015 - Chocolate Puma Always And Forever -
josi1 #4656 Köszeee szépen nagyon sokat segítettek ;) -
Tsityu #4655 F008 Robbie Williams - She's Madonna
F011 Depeche Mode – Precious
F014 Nelly Furtado - Say It Right
-
Storung #4654 F001 - Madonna - American Pie
F002 - Desireless - Voyage
F003 - Soul Asylum - Runaway Train
F006 - Pink Floyd - The Wall
A többihez túl öreg vagyok...
-
josi1 #4653 hülyén jött ki a vége azért sry :P -
josi1 #4652 Üdvözletem ismét
Összeszedtem pár számot rádióból aminek nem tudtam a címét, remélem tudtok segíteni rajtam előre is köszi
ja és majd elfelejtem a rar állomány : ;).rarrar -
zenemano #4651 Javítás:
Ez se egy rossz változat.... -
zenemano #4650 Itt nem szerepel hogy kik adták elő hegedűkísérettel?
Beírtad már a számcímet, a hegedű szó angol megfelelőjével együtt a keresőbe??? ... van pár találat.
Ez se egy változat
(02:25-től hallható főleg)
Egy hegedűs, énekes verzió Kate Bush-sal.
The Chieftains verziója.
Tudom hogy nem ezeket keresed, ezek csak utalások a keresett klippedhez, hátha a hallható verzió esetleg közel van a keresett dalhoz. (15 év távlatában nehéz nyomokra bukkanni, pláne hogy a net előtti időkről nem nagyon van információ a neten :D )
A Titanicban és a Braveheart-ban (ami 1995-ös film) is asszem ez a zene volt valamilyen változatban (lehet pont hegedüvel), nézz utána ezeknek az OST CD-in is, hátha valamit segít.
Voltaképp te egy hegedűs, éneklős, Mike Oldfield verziójához hasonlatos sebességű (=lassú) verziót keresel? Egy énekesre emlékszel, többre? Ffi v. női hang volt benne? -
BIZ0906 #4649 Ennek mi a címe és ki az előadója ? -
Dennisakomisz #4648 ZENEMANO, köszi, de ha ennyire egyszerű lenne, akkor már rég megtaláltam volna. -
#4647 neke mnem megy most a zenekereső... :S -
Tsityu #4646 Ricchi e Poveri feat Sara Perche - Ti Amo
Video -
DéJéeM #4645 Hello!
Mi ennek a számnak az előadója, címe?
itt van -
#4644 kösz a semmit:)
http://www.radioblogclub.com/open/53000/transplants__the/The%20Transplants%20-%20Diamonds%20And%20Guns -
#4643 köszi eltaláltad :D -
#4642 thx :) -
BIZ0906 #4641 De kemény video :D -
wede #4640 Tiger Rag a címe, Louis Armstrong meg még sokan mások is előadták -
#4639 ebben a videóban meg tudnátok mondani milyen zene szól? -
Tsityu #4638 Kevés az infó.
Talán ez?
Alex Gaudino feat Crystal Waters - Destination Calabria