Mi ennek a számnak a címe?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gascoigne
Ma este a Rádió 1-en hallottam egy számot, azt hiszem a 40. helyezett volt, és valami olyasmit énekelhettek a refrénben, hogy 'looking at you', vagy 'looking at cha'. Ha valaki tudja, hogy ki lehet az elõadó, azt megköszönném.

Ps3 ID: Gascoigne74

Blondie - Call me
R0sc0
estleg nem ismreitek, az egyik számot ami a Rendorakadémia XYban van és egy kék osztriga nevű buzibárban van?

Hixer
Edwin Starr - War

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

akyyy

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Roolcsy
Köszi szépen!

Christiansen
Wheatus-Teenage Dirtbag

Roolcsy
Hali! Valaki tudna nekem segíteni? Olyan problémám lenne hogy tettszik egy zene csak sem a címét sem a szám elõadóját nem tudom! Az Amerikai pitében és a Kész átverés-ben hallottam mikor az Elvis fizet a csajsziknak hogy vetkõzzenek és közben kitalál mindenféle hülyeséget!

vki
Csá!

Keresnék egy szám címet, még pedig annak a számnak a címét, ami a Csúcsformában címû filmben volt, mikor az autónál tanítja Chan Chris-t, hogy kell elvenni a stukkert. Valami "WAR"-os szám.

A válaszokat elõre is köszi.

ACER Aspire 5738ZG

zolee90
Vki nem tudna adni Bárány & Jován - Dark & Blue 2-höz tracklistet?

SASboy
Nemtudom hova kellett volna írnom, talán ide, ha nem bocs. AZt szeretném kérdezni, hogy nem tud-e valaki belga számot? Ha igen írjatok már 1-2 -t pls. Elõre is köszi.

nice legs. what time to open?

Most lessz a "Bájkeverõ" címû film! Na, annak a reklámja közben megy egy írtó jó zene! Nem tudja valaki a címét?

Dichter
Try this: Supafly Vs Fishbowl - Let's get down

wanna be the sunshine .... sunshine in every where .... always party time .. allallalalalaallala .. every day some sunshine i wanna burn away
na a szoveg nembiztos jo de valami ilyesmi 😊 es nemtudom mi a szam cime csak ment a radioba es lejegyeztem amit nagyjabol megjegyeztem belole 😊 egy pali enekli a szamot

Breki33
The Art Of Noise) Moments In Love.mp3

ez pl
Breki33
persze sõt art of noise volt soxor háttérzene Pink Floydnak pedig van egy nagyon ismert instrumentális száma
Köszi, majd utánanézek. A Pink Floyd és az Art Of Noise is játszott instrumentális zenéket? Nem is tudtam... Ebben a számban nincs ének, csak az az orgonaszerû hangszínnel játszott dallam, kissé régies rockos kísérettel.

Martin
Sáry
Tényleg az volt. Kösz a segítséget.

Breki33
nem Pink Floyd vagy Art Of Noise?
precision
Thoia Thoing asszem a címe

Bazinga!

Sáry
Hi
Az a R. Kelly számot keresem, amelynek a videó klipjében japán csajok vannak.
Elõre is kösz.

Chumbawamba - Tubthumping
ha erre gondoltál

sheeney
Sziasztok! A segítségeteket kérném, egy track címe érdekelne, mégpedig Dj Cartman live at Justmusic fm 03 12 2005 - mixébõl az elsõé. Egy csajszi énekel benne, azt sajnos nem tudom pontosan , hogy mit, de nagyon jó zene . 😊 A választ elõre is köszi, pussz mindenkinek! 😊

quack
mi a 98as VB "betétdalának" a címe?

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Sné Zsuzsa
😊)))

Canon 450 D

Kedves Zsuzsa!

Örülök, hogy tetszik ez a dallam, és hogy lett egy szép csengõhangod!
Próbáltam MIDI-t készíteni egy szerkesztõprogrammal, belinkelem, hátha sikerül:
Tehát:
Ismeretlen dallam

Nem valami nagy alkotás, de csak most ismerkedem ezzel a programmal. Azért így is jól felismerhetõ a dallam.

Köszi,
Martin
Dying Soul
It iz.

Jano
Begining ov ö bjutiful frendsip. -.-

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Sné Zsuzsa
Kedves Martin! 😊

Nyos...hát én beírtam a telómba a dallamot, minden hangszínben kipróbáltam, a harangjátéktól kezdve a rock orgonáig, de sajnos nem ismerem fel a zenét....nagyon sajnálom, tudom milyen rossz, ha nem találod meg a rég keresett zenédet 😞((

Ugyanakkor annyira tetszik a dallam, hogy elmentettem (áttettem harangjátékba a hangszínt), elneveztem Martin csengõhangnak 😊 és reggelente a te kellemes csengõHANGODRA fogok kelni <#love12><#puszi>...

Az a legszebb, hogy most kaptam a telót kb 3 napjaés mióta felfedeztem, hogy van benne dallamszerkesztõ azzal próbálkozok 😊) És PONT MOST, te leírod kottában, ráadásul így (nem d, r, mi, fá, szó) ...tehát még át sem kellett alakítanom!! 😊) Szal...mondja nekem vki azt, hogy vannak véletlenek! 😊 Köszönöm Martin, örömöt szereztél nekem, nagyon sokat! <#puszis><#wink>

Canon 450 D

készíts Cakewalk-al midi-t, többen hallgatnák meg

Sziasztok!

Egy olyan ügyben kérnék segítséget, amely elég nehezen megoldható dolognak tûnik, de hátha mégis valaki tudja a választ.
Már sok éve keresek egy számot, amelynek sem a címét, sem az
elõadóját/szerzõjét nem ismerem, csak a dallamára emlékszem. A 80-as
években, a TV-ben, a Betûreklám alatt szokott néha menni, ahol
általában ilyen instrumentális zenéket játszottak le. A dallama nagyon
kellemes, valószínûleg szintetizátorral játszák, olyan
elektromos-orgona-szerû hangszínnel. A zenei kíséret rock jellegû,
talán a 60-as évek vége-70-es évek eleje rock-stílusához hasonlít
leginkább. Biztosan nem Vangelis, és nem is Jean-Michel Jarre, mert
egészen más a stílusa (kicsit "régiesebb"). Gondoltam ilyen elõadókra,
mint a Space, vagy a Tangerine Dream, letöltöttem és meghallgattam
tõlük sok számot, de egyik se volt az. Mivel sajnos annyira nem ismerem
az elõadókat, nem tudom, hol kellene keresni. Sajnos kottát itt a
fórumban nem tudok küldeni, ezért lebetûzném a dallamát. (Remélem,
nagyjából pontos, bár lehet, hogy nem jó a hangnem, de a dallam
így is felismerhetõ. A betûk utáni pont azt jelenti, hogy az adott hang
hosszabb (kb. félhang))
Tehát a dallam:

||: d. f g a. g f e. d c d. :||
||: b. a g f. e d g. f
e d. cisz A(alsó) d. f g a.
g f e. d c d. :||

Ha valaki esetleg kipróbálná ezt a dallamot, és ráismerne, annak
nagyon-nagyon megköszönném, mert gyakran már lehetetlennek tûnik, hogy
valaha is megtalálom ezt a zenét.

Köszönettel,

Martin
akyyy
én is rádióba halottam😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

phalanx
ezt esetleg felismeri valaki?: Untitled001
Egy videóból mentettem le és a vedeó szerzõje azt állítja, hogy errõl a számrol van szó: carino vs verdi - masine
de én semmi ehhez hasónlót nem találtam se a neten se a p2p hálózatokon <#shakehead>

SASboy
A Gyõzike fõcímdalának az eredeti verziójának mi a címe?

nice legs. what time to open?

hello
a radioba szokott menni egy szam mostanaban egy ilyen fuves beutesu hangja van a csavonak es valami ilyen van a dalba hogy "love the sunshine" vagy ilyesmi 😊 ennyi ragadt meg de nagyon jo a szam ha valaki tudja veletlenul mi a cime a szamnak megkoszonnem

precision
Üdv!

Rádióban hallottam ma egy számot, nemtom már melyik adón, de carlos santana europa c. számára énekelt egy fazon amolyan rnb/soul stílusban, és nagyon bejött. Elõadót meg számcímet sem tudok...vki esetleg ismeri?

Bazinga!

FtranX
köszi! <#worship>

FtranX
a mix címét nem tudom, mert csak az a neve, hogy Track 08.

Taylor
Jerry Ropero - Corazon
Hogy milyen remix azt nem tudom.

Mi a mix címe? és ott kb. hanyadik percnél van ez a szám?

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

FtranX
lenne egy számrészletem (20 sec, 240 K😎

A részlet egy mixbõl származik. Megköszönném ha valaki meg tudná mondani az alapszám, vagy a mix címét.

Elvie
nm 😊

Dichter
<#worship> Köszi, ez volt az!

Elvie
Juanes-La Camisa Negra,asszem

Dichter
Sziasztok.

Rádió1-en most ment egy szám. Spanyolul van, valami ilyesmi megy benne:

la capista del.....
Az elõadót ha jól értettem, valami Juan. Esetleg ismeri valaki?

akyyy
Mi annak a számnka a címe, ami az operaház fantomja feldolgozás , csakis hegedûlnek benne, mintha az a vanessa lenne, vagy a magyar princees,. közbe persze szól a tüctüc dallam is
nem tudja valaki?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Dying Soul
Skindred - Nobody (Metal Hammer)
Ná is tudtam, hogy NFSU2-õs zene van rajta 😄

Elusive
Tremendo - Bang

Nolycsy
Köszi!
Erre a számra gondoltam, de van ennek egy olyan változata, amelyikeben egy pasi énekel.

Jano
Sixpence None the Richer?

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?