16931
-
#4597 Köszi!
Az első link tényleg rossz, de ez már jó...remélem (Csak annyi baj van vele, hogy elég rossz a minősége...úgy kb. a 10.másodperctől lesz jobb.). -
zenemano #4596 az elsőt nem tudtam megynitni, valami menü jelent meg nekem.
A második:
Tyler James - Foolish (Bimbo Jones Vocal Mix)
Az elmúlt évtized talán egyik legbulisabb száma (csak nem nyomatják agyba főbe, ez mentette csak meg a nr. 1 helyezéstől, amúgy lepipálna minden mai slágert) -
#4595 Hello!
A rádióból vettem fel ezeket telefonnal (elég sz*rok... ), de a lényeget lehet hallani...remélem.
Ennek a két számnak lennék kíváncsi a címére, előre is kössz!
-első
-második -
josi1 #4594 Nah meg vok 1 picit kavarodva most értem haza melóból...
Igen mind a kettőt mixbe hallotam
Faihtfulness az 1 Tiesto mixben volt az megvan
Viszont a maniacnak még azt a mixét nem találtam meg valami faxa jó kis hard techno volt;)
De azért nagyon szépen köszi ezek is nagyon nagy segítségek voltak -
zenemano #4593 Nem tudom melyik mixben lehetett. Én voltaképp csak ezt az egy technos remixét ismerem a Maniac-nak.
Akkor ezek szerint nem a D&D-s remixet kerested? -
josi1 #4592 nekem azt mondták hogy ez 1 nagy mixbe lehetett de senkise találta még meg nekem :S -
josi1 #4591 köszi ez télleg faxa jó ;)
-
#4590 A Danubius rádióban mikor reklámozzák magukat 3 szám megy, abbol az egyik Rúzsa Magdi, de van közte 1 ilyen hiphop-s szám is lány énekli és megy alatta ilyen számítógépes prüttyögés! De ez a szám mindig csak a reklámjukban megy! Már nem mai darab 2-3 éve is halottam! Remélem nem nehéz, végülis sláger szám, csak én nem ismerem! -
zenemano #4589 A maniac tippem:
D&D - Maniac 2002
Szerintem az elmúlt évtized egyik legjobb techno-feldolgozása, ráadásul az eredeti acapellát használták fel hozzá, sebességváltoztatás nélkül!!!
A hideg is kiráz, olyan orbitális... (kötelező darab!!!) -
zenemano #4588 1. Paul Oakenfold - Hypnotised
2. Skin - Faithfulness
3. Bjork valamely számának remixe (valami "secret" szó is elhangzik benne)
persze több szám is lehet még, mert sok átkeverés van, de ennyire már nem vagyok vájtfülü... -
josi1 #4587 Sziasztok
ebbe a beszélgetésben elhangzó szám címére lennék kinváncsi:
http://heloweb.extra.hu/GPS4_day2_interjukzene.rar
aki tud az segítsen pls, ja és van még 1 vmi maniac volt a zene szövege és hard techno szám volt...
THX a helpet -
SeLFisCH #4586 ezaz köszi:)
másik szám vkinek ? -
wede #4585 szerintem ya mama az eredeti címe -
zenemano #4584 Ez a szám a Push The Tempo . -
BIZ0906 #4583 FIFA-nak melyik részében volt? -
wede #4582 az bizony a fatboy slim-ya mama -
#4581 tényleg egy jpg-re mutat,de nekem nem az jött be,hanem egy oldal,amin többek között EZ a youtube videó volt,gondolom az ebben hallható zene érdekli -
wede #4580 Fernando Gago - "Integetek"
bár inkább képnek nevezném, mint zenének :) -
SeLFisCH #4579 Első video
Ennek a számnak kéne a címe
Meg volt régebben egy szám,de már nem emléxem. Talán love and devotion vagy love and emotion ez volt a refr. Sztem ismeretitek. -
wede #4578 nem igazán hallgattam eddig meg, de most megtettem. winampban tényleg valami nem stimmel az eredeti hanghoz képest, a végefele néha még nagyon kicsi kattanások is vannak.
viszont ha mplayerrel játszom le, akkor tök ugyanolyan mint az eredeti.
az flv-ben a hang mpeg kódolásban van (mplayer az mp3lib-et nyitja meg lejátszásnál) de nem tudom pontosan milyenben.
arra tudok gondolni, hogy amikor így kimentem az audio streamet, az a fájl nem egy olyan "tiszta" mp3/mp2/... fájl (videóban lévő kódolástól függ) lesz és ezért a sima mp3 lejátszó progik nem szeretik annyira, és hibás lesz a lejátszás.
nem tudom, pontosan miért és hogy van ez, de biztos hogy ez a magyarázat, mert az audio stream ugyanaz mint a videóban lévő. -
zenemano #4577 Hmmm értelek én... de valahol mégis minőségromlást kellett szenvedjen a te dumpolásod, mert én személy szerint eléggé kihallottam a szám vége felé (is) a magas hangoknál a torzulást (az én verziómhoz képest).
... mielőtt elküldtem volna ezt az üzit, mégegyszer visszahallgattam a 2 verziót... és akkor "megláttam" mi az eltérés.
Te monoba szedted ki a hangot én meg stereoba (legalábbis a video lehet, hogy eleve mono zenei sávot tartalmaz, de az én programomba, amivel ezt a sávot kifejtem, ilyen esetekre is mindig stereo/16bit/44100kHz-es minőség van beállítva, tehát a mono hangzást kicsit "stereositva" kódolta ki és ez mindenképp minőségi előnynek számíthat.)
Hallgasd meg a videót még párszor és észre fogod venni, hogy a te dumpolásod kicsit furábban szól (nincs az a kiterjedtebb stereo hatásra emlékeztető hangzása) a videoban hallhatóéhoz képest. Lehet valamit rosszúl állítottál be az mplayerodon?
Na sebaj, nekem közben eszembe jutott még egy technika, amivel a maximális minőséget lehet kipréselni az ilyen netes videókból (=flv/swf)
Eme verziót mellékelem itt:
Nokia N76 - Reklámzene (HQ)
-
wede #4576 abszolút igaz amit írsz, ezt nem nekem kell magyarázni mert nem mondanám hogy hülye vagyok hozzá és én sem pc speakerekkel nyomom úgyhogy ebből sincs gond :)
viszont nem teljesen érted még mindig: amit én csináltam az tulajdonképpen az hogy leválasztottam a videóból a hangot tökéletesen ugyanúgy ahogy benne volt. tehát NEM volt decode, re-encode!!!! mert akkor természetesen romlana a minősége -
zenemano #4575 Márpedig van, mert a mocsok kis mp3 kódolás elvesz a minőségből (még akkor is ha egy 128-as minőséget kódolsz át 128-asra), max akkor maradsz azonos szinten, ha wav-ba szeded ki a filmből a zenét és utána egy jó minőségű mp3 kódolást alkalmazol rá (kb. 192/q=2 v.0 és a felettit)
(Ez az én személyes tapasztalatom, de én is tévedhetek, no meg tegyük hozzá, nem mindenki ül otthon Sennheiser fülessel a fején, ami azért valjuk be kiemel jópár (!) dolgot a zenéből :D ) -
#4574 Hi
Köszi a segitséget...akkor a MAN on Fire - Taxi című zene kellene valahonnan ha valaki tud segiteni... -
wede #4573 "mplayer -dumpaudio"-t használtam, tehát egy az egyben szedtem ki a hangot a videóból, ugyanabban a tömörítésben ahogy ott volt, tehát nincs minőségromlás és javulás se..
a fájlt aztán mp3-ra neveztem át hogy rá lehessen klikkelni.... -
SeLFisCH #4572 Tudom nem ide kéne,de egy kis segítségre lenne szükségem.
az egyik az LGT-től a Mondd, mire van
a másik Oroszlán Szonjától a Tépd szét (ez fent van youtubon,csak nem tudom lelopni :D Szal vki mp3ba pls,másikat nem tudom)
Hálám örökké üldözni fog. -
#4571 Köszikeeeeeeeee :D
Nem rossz :)
Milyen felvevőt használsz, ha szabad kérdeznem ?
Én ezt használom (Vistáb hibázik) Absolute Sound Recorder elég sok beállítás van rajta, és tiszta minőséget produkál. Amúgy szerintem azért nem emgy nálam normálisan mert a h*** Vista nem ismeri fel rendesen a hangkártyám, és tökre megkavarodik. Meg az 5.1-es CREATIVE hangfalszetet sem ismeri, és most csak monoban nyomja :( Méghozzá a centerből, úgyhogy elég durva... Vissza is fogom tenni erre a gépre az XP-t.
Még egyszer köszi nektek az anyagot, örök hála!
-
zenemano #4570 Nagyon úgy fest, hogy ez is a reklámhoz készült zenék műfajába tartozik.
De kivettem neked a hangot és kicsit kozmetikáztam is rajta:
Nokia N76 - Reklámzene
(wede: ha amúgy is gyenge minőségű zenét mentesz ki mp3 formátumra, és szeretnéd a "meglévő minőséget" megtartani, ne használj ilyen alacsony minőségi beállítást ....eléggé meghallani a végeredményen. Nem kioktatásnak vagy piszkálódásnak szántam eme megjegyzésem ;) ) -
wede #4569 egy mplayert érdemes lenne beszerezned ;)
azért kidumpoltam, úgyhogy itt van, de nem túl jó minőségű -
#4568 Én nagy komolyzene rajongó vagyok, szóval nem csoda, hogy ez megfogott :)
Nem tudná valaki kivenni nekem a hangot, agok porgit, ha kell, én is kivenném, de Vistával nem mükszik rendesen :(
-
#4567 Húú gyerekek, ennél a zenénél leakadtam.
Itt a liunk hozzá: LINK -
zenemano #4566 Korrigálnám a linket néked:
http://youtube.com/watch?v=JxjrbfMGDwA
Figyelgetni kell a Soundtrack Cd-jét, hátha azon lesz majd rajta...
De van egy másik megoldás is...
Ezt a zenét amúgy a "Man on Fire (2004)" című fimhez szerezték, az Original Soundtrack CD-jén a 3. szám: Taxi (Amazon.com - Mediaplayer Sample)
-
#4565 Hi all az lenne a kérdésem milyen zene megy ez a trailer alatt 22 mp-töl ha egyáltalán van ilyen zene és bnem a trailerrre készitették :)
Köszi elöre isLINK -
#4564 Ezer kösz ez nekem is kellet! -
#4563 Wikiről:
The soundtrack is also absent of the music used during the Nightfox "laser-dance" sequence in the film. The clip is from a track called "Thé à la Menthe" performed by La Caution, according to the film's end credits. The track titled "The Real Story" is different on the commercial soundtrack than it is in the film.
KATT(ezért jössz egyel ;) -
atesz02 #4562 Hy! Valaki nem tudná nekem megmondani, hogy az Ocean's Twelve-Eggyel nő a tét c. filmben, amikor a faszi capoeira-zik, a lézernyalábok közt, akkor szólt egy rohadt jó zene, és hogy annak mi a címe? vagy, hogy honnan tudnám letölteni? Előre is kössz! -
marosanildiko #4561 juhhúúú WE he he!!! Köcce!! Vééégre!!! :)))) -
zenemano #4560 Middle Of The Road - Chirpy Chirpy Chip Chip -
Zotykoresz #4559 Köszöntem! :) -
wede #4558 valami más szövegrészlet nincs??
az nincs véletlen benne hogy "szerdán hatot fingottam az esőbeeen"!?
mert akkor egyből tudnám a címét!!
:p