16931
-
#7558 Hy.Anyám szeretne megszerezni egy zeneszámot.Elég régi szám.Azt mondja h 1975-1976-os lehet.Egy együttes játsza.Férfi együttes.Beat zenekar.Azzt éneklik benne fonetikusan:Benáj csikágó dáj-----bébi náj csikágó dáj jesz tu déj.Anym örülne neki naygon legyen szíves vki a zene címét megírni. -
#7557 Egy magyar stámot keresek nem régi csak ennyire emlékszem belőle mert reggel volt.Én csepben az óceán vagy valami ilyesni:D -
#7556 M?i a címe annak a számnak, ami a játék közben szól??
Előre is köszi. -
zsoleer #7555 ez se az sajnos :(( -
#7554 nemma ugyan az a klipje mint a rise up nak... -
#7553 bucovina? :D:D egyébként meg passz -
zsoleer #7552 bocsi de nem ez az :)) az ilyen ez uj szám és ilyen latinos hangulata van ilyen mediterán stilus :) -
#7551 ez sajna nem fog segiteni.. -
#7550 Nézd meg a Toplistákat a Hi-Hop listákon biztos rajta van . Ha megvan a Youtuben keress rá. -
#7549 mi annak a szamnak a cime amit egy feka enekel..par eves.. valami dojoban vannak es egy csako ket katanaval suhingat jobbra balra...
persze fasza csajok.. fulbemaszo zene:D
valaki?
nem 50 cent.. nem busta.. nem dr dre.. nem snoop... nem p diddy -
#7548 Na ez jó Topik. Nekem is van eszembe egy dallam. A discóban hallottam, de így nem tudom a címét sem. Pedig nagyon kellene. -
#7547 ez jut eszembe így, de nézd meg a roxy.hu-n? :) -
zsoleer #7546 Keresek 1 számot ma ment a roxy-n 18:12-kor ilyen dob van benne és a sexy szo is többször elhangzik segitsetek légyszi ha tudtok köszii -
mozart #7545 Sziasztok!
Kénne egy dal most megy a Dr House reklámja alatt. A reklámban Dr house egy új lángokkal dísszített botott szerez. -
#7544 Már megvan ha valakinek kell szóljon!:D -
krisz02 #7543 oks, azért kösz! -
#7542 Lécci valaki segÍtsen!:D -
zenemano #7541 Próbálj meg úgy keresni, hogy: Need for Speed Pro soundtracks
Vagy valami hasonló módon, hátha onnan használták fel.
Keresgélj még hasonló videókat YouTube-on vagy más ilyen oldalakon, mert lehet valaki a kommentekben már megfejtette ezt a zenét.
Jobb tippem nincs. -
zenemano #7540 Hűűha.... nem lehet hogy rosszúl linkeltél???
Ez eléggé felnőttes tartalom volt, és sehol egy deka zene.
Máskor írd ki hogy 18askarikás oldalt raktál be ;) -
zenemano #7539 Írd be googleba... "i'm searching for the reasons"
Egy kis angol nem árthat ;) -
krisz02 #7538 császtok, mi a háttérzene? -
#7537 sziasztok!
Segítenétek? A videó közben van 1 háttérzene, megmondaná nekem valaki hogy mi a szám címe?
Előre is köszönöm! -
#7536 ezazz :))) nagyon köszi örök hála -
#7535 segítsetek:) -
Wicked Belzebub #7534 Skunk Anansie
Nem annyira lájtos, de a stöbbi az stimmel. -
#7533 sziasztok...
szerény vélemény szerint piszkosul fel fogom adni a leckét :) szóval:
láttam a tvbe egy klippet gitáros-éneklős-lájtos banda, ami lényeg és amin el lehet indulni, h az énekes egy fekete, kopasz nő volt. nem hiszem, h sok együttes büszkélkedhet ilyennel :) ja és 90es évek beli zene volt ha jól emlékszem. ha vki esetleg tudna vmi használható infot adni együttes nevével kapcsolatban azt megköszönném... -
#7532 csak azt nem értem h a Rádió miért nem tartja meg az eredeti nevet.... -
#7531 ezaz..
kössz!!!! -
Wicked Belzebub #7530 Én egy ilyet találtam:
DB FACTORY VS LESLEY LYNCH - Wonderful World (Radio Edit) -
#7529 Ami az első videóban van zene annak nem tudja valaki a címét? -
#7528 Bár én a youtube-on olyan videókat találtam csak, ahol más feldolgozásokban ment a zene, és nem találtam olyat, ami a Danubioszon menni szokott (jegyzet fájl). -
#7527 DB factory feat elisha wonderful world
de sehol nem találom mint letölthető zene... -
#7526 Szasztok!!
ennek a számnak van mostani feldolgozása megtudná mondani nekem vki h ki is az előadó? :) -
#7525 #7491 ?! -
zenemano #7524 Olvasgass itt is... amúgy meg ha nem veszi senki a fáradtságot hogy beküldjön infókat az adatbázisra, akkor ott se fog a semmiből csoda történni ;) -
Wicked Belzebub #7523 Csak azt a négy betűt üsd be, ahol az ÜLŐ macska van. -
#7522 De nincs fent!Azért kérdezem! -
#7521 mégiscsak valami probléma van, nem akarja elfogadni a kódot a rapidshare :O minden betűbe van olyan sz*r macska de csak négy betűt enged beírni... most itt mit kell csinálni? -
#7520 örök hálám :D -
Cyberdevil #7519 Enneka számnak a címét,megköszönném. :)