Mi ennek a számnak a címe?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ida Corr - Let Me Think About It (Fedde Le Grand Remix).mp3
Hali!

Ennek a számnak a címét meg tudjátok mondani? Elég közkedvelt szám, mert már sok helyen hallottam, ez a felvétel a fixtv-rõl való. Biztos sokan ismeritek, szórakozóhelyeken nyomják ezerrel.

Elõre is köszi!
TrackID
Ha van mobilod és internet eléretõséged mûködni fog. Megmondja a számnak a címét kiprobáltam és meg.
Annyit kell tenni hogy amr-be felveszel egy számbol részletet lehetõleg ne recsegjen és elédtárúl a cím és az elõadó már ha a rendszer ismeri.
2-3 számmal probálkoztam és müxik megmondta és a neten utánna kerestem és tényleg az. Sokszor feltettem mi ennek a számnak a címe és megmondta (Ethnic Colours - Last Emotion) ez a kis alkalmazás. Én ezt is fogom használni meg a ti segítségeteket 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

ez az köszi a segitséget!

Matrix nemtom meik részébe volt az a Zioni goa party,na annak a zenéjét esetleg ha vki tudja ossza meg velem😄
sziasztok!
kéne nekem 1 szám cime roxy meg a radio 1-en szokott menni
rainbow so high ez benne van de nem tudom a többit sajna köszi elöre is

Roisin Murphy re gondolsz,sztem
hali!
vaki help! roxyn szokott menni..csaj hang vami :rozi mörfi - ávör dö páwör valaki nemtudja a pontos címét?
Sylvester
Nost hatalmas THX , megtaláltam valami orosz oldalon 😄DDD nagyon jóóóó

HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:

Sylvester
stop the drug (john made club mix) ez az én verzióm :!! 😊 thx

HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:

Sylvester
TéHáX!!! már csak le kell töltenem vhonnan😊 ha gondolod felnyomhadnád ha nem találom 😊

Megtaláltam ezt a számot: AL.KA. Project - Stop to the Drug (Steel Made Mix)
Nekem ez a verzió van meg belõle, de amit feltöltöttél az szerintem 1 másik mix, viszont a szám egyezik!
koszi!

Super Saiyan
help ujra pls 😄 itt van..az 1:45mp-nél kezdõdik. az idõt ugy lehet megnézni hogy a stop gombra kattinszassz és bal felül kiirja. elõre is htx

>:C

bigfoot
szia!
köszi!!
a sarah mcleod vágom,a másikra gondoltam,azt is ismered?
elõre is köszi
(mostanában nincs idõ bulizni😞(((( )

Ez így félreérthetõ, tehát nem a 3. címe kell, hanem ami az oldalon 1-es néven szerepel 😊
Megnéztem énis ezt az oldalt, innen kérdezett valaki 2 számot. Ismerem mind3-at, csak a 3diknak nem ugrik be a címe,de meg akarom keresni a zenéim között, légyszi írja le vki! Sarah Mcleod, Fedde Le Grand, és mi a 3.?

Köszi!
AntiHero
Linkin park - shadow of the day

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

sziasztok
http://www.youtube.com/watch?v=xbEl9ueFQDw
valaki tudna adni egy cimet+eloadot?😊

youtuberol lelehet szedni egy progival, bar lehet h mar anelkul is..

Japep
Köszi a gyors választ! 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

ez a 'black betty'. amit felraktál az a spiderbait féle változat, de eredetileg talán ram jam.
Japep
Hello!

Mi ennek a számnak a címe?
(Filmbõl van kivágva, ezért vannak alatta effektek is...)

Úgy gondolom régebbi egy kicsit, mintha ismerõs lenne a NFS Undergroundból...de abban nem találtam meg.

Elõre is kössz!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Hello vki tudna segíteni hol találhatnék kovbojok címü együttes számokat ahonét le tudnám tölteni!😊vki légyszives

Sarah Mcleod - He Doesnt Love U (Tommyboy Mix)
Fedde Le Grand - Take No Shhhh

Kötelezõ darabok (meg már agyonjátszottak) csúnya dolog nemismerni <#vigyor>
SHADOWEYES7
köszi 😊

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

DJ Skyline
na meglett! <#eljen>

Szabi84
Gunther Feat. Samantha Fox - Touch Me (Dj. Aligator Radio
Edit) - a hozzászóláskoban ezt írják-.-

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

bigfoot
m6
itt megtudna vki mondani az elsõ két szám címét?köszi!

Nem a Lose yourself, mert nem is Eminem énekeli azt!
A legelején van a filmnek amikor a wc-ben van és a tükör elött rappel!
Fred10
Hali! Megtudnátok nekem mondani annak a számnak a címét amit vagy Sterbinszky vagy Spigiboy csinált.Annyira emlékszem hogy az egész alapja egy klasszikus zene,komoly zene volt és azt mixelte house számmá.???

Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W

DJ Skyline
hali
lenne itt egy ilyen! mivel asszem feldolgozás, így az eredetire is kíváncsi lennék 😊
(bocs a minõségért, mp3 lejátszóval vettem fel rádióból)

Ez a szám alapja:
Infected Mushroom - I Wish
Camille Jones - Creeps (featuring Fedde Le Grand)
Az uj Heineken reklámnak tudja valaki?

zyppy
Ez nem ismerõs valakinek?:
http://www.sviinf.extra.hu/Track6.mp3
GTA1 "rádiójában" volt. HTX<#help>

Bocs,itt a helyes link az elõzõ hsz-hez!
Zene
Hali!

Segítsetek pls, ennek a számnak az elõadója,címe kellene: http://www.speedyshare.com/918639796.html

(mobilos felvétel, szóval elég vacak😛)
Sylvester
#5233 valaki erre válaszolna ?:o)

hali! kellene egy szám cím.. valami luiz mörfi - over the power
valaki nemtudja pontosan hogy van?
sopi
Tudom nincs karácsony 😄 de ha valaki netán tudja a Köagy Örnagy cimü filmnek az elején elhangzo zenerészletet annak megköszönném ha megosztaná velem 😊...thx elöre is 😊

\"Rejoice o young man in thy youth...\"

sopi
HI all..
Ebben a videoba nvan egy benni benassis zene ugy kb a közepétöl.a végén ki is irja de ne mbirom elolvasni a video minösége miatt mi a szám cime...ha valaki tud segitsen plz.

http://youtube.com/watch?v=0VEJl_rmEO8

\"Rejoice o young man in thy youth...\"

nesto
heló, valaki tudna olyan irigy hónaljmirigyes számot amire nincs ráénekelve a szöveg? (instrumental)

köszi

na ez már jobban hassonlit:p köszi szépen

Jah bocs😄

The Offspring-The Kids Aren't Alright
a baj biztosan bennem van, de szamomra valah nem egyezik a két szam😊

offspring - feelings