16931
11552975001178628345.jpg
  • jhetedikj
    Senki nem tudja.:(
  • gibson9
    Helló! Én Madonnának arra a számának a címére lennék kiváncsi, amelyet a koncerten a keresztrefeszítés közben énekel. Ez még az előző albumról valamelyik szám nem a legújabb.
    Előrre is köszi!
  • p00h
    igazad van, még1 másik száma is megtetszett :P köszi
  • zenemano
    Töltsd fel inkább speedysharera;)
  • Robogo
    Köszi:)
  • Wicked Belzebub
    1: Craig David: Just Chillin
    2: Rob Thomas: This Is How A Heart Breaks
  • Robogo
    Bocsi újra a linket lehagytam:

Sziasztok!

Pls meg tudjátok mondani,h mi a számoknak a címe ami 00:23-kor kezdődik és ami 2:34-kor kezdődik?Azaz 2 számnak a címe érdekelne.
    video

Előre is köszi!
  • Robogo
    Sziasztok!

Pls meg tudjátok mondani,h mi a számoknak a címe ami 00:23-kor kezdődik és ami 2:34-kor kezdődik?Azaz 2 számnak a címe érdekelne.

Előre is köszi!
  • techno rob
    Van egy régi zene aminek tényleg jó lenne tudni a címét!
    Hátha tudna itt nekem segíteni valaki!

Nézd meg itt léci,hátha tudod!

Előre is köszi!
  • Kicsikiraly
    baromi régi. de úgy értem, kb 9-10 éves is lehet, kicsi voltam még amikor ment, MTV-n ment, ha ez segít :D
  • zenemano
    Mikori "lehet" a szám, illetve mikor láttad a klippet és melyik csatornán?
  • berczely
    Köszi szépen!Jaja nemrossz én is U tv-n láttam!
  • zenemano
    Ez egy nagyon nagy szám én is pár napja ismerem csak. Kár hogy itthon nem akarják befuttatni.
  • berczely
    Hali!

Klippet láttam:Kocsi hátsó ülésén 2 tag ül,nő a főszereplője a klippnek, nem naon emlékszem, csövesnek nem ad pénzt, lenyúlják a táskáját, kislány angyal és visszaforgatja az időt segít neki.Agnelt éneklik benne,csávó énekel.
  • jhetedikj
    és még az jutott eszembe valami hülye neve vlt az előadónak,talán C betűvel kezdődik,de nem biztos.
  • jhetedikj
    Hali!

Nekem is egy hasonló kérdésém van,mint alattam a kollégának.
    A számot amit én keresek 2004 körül volt egy klippje,a viva tvn láttam én annó. Egy tengerparti városban(Los Angeles,San Fransisco,Miami vagy valami hasonló de ezt se tudom biztosan) járkál egy srác rózsaszínű pólóban táncol,hülyéskedik és talán egy nagy fejhallgató is volt rajta. A klipp végén megy le a nap és így ér véget. Na ezt,ha valaki megmondja nekem mi a címe vendégem egy korsó sörre!! :)
  • Kicsikiraly
    Sziasztok, zenemesterek :D

egy számot keresek, csak a klipjéből emlékszem pár dologra. maga a klip úgy kezdődik, h egy autó antennáján egy ilyen ufoűrhajó bábu van és megy a kocsi, és csak ez az ufó látszódik, aztán az egész szám ilyen sivatagban játszódik, és a vége az h jönnek az ufók és ott röpködnek körülöttük, a számból sajnos semmire nem emlékszem

ha vki tudja, nagyon megköszönném ^^
  • zenemano
    Hányas Winampod van?
  • CroftManor
    Köszi!
  • Benny04
    #7556 ??
  • berlinboy6329
    Ehhh...Csak a Winamp csinálja...Érdekes..Gyorsan belöktem FL studio 7-be,ott tökéletes..Ez hogy van?
  • berlinboy6329
    Mp3,44Khz,a bitsűrűsége pedig változó....128-224,néha 320-ra ugrik a Winamp szerint.
  • Hixer
    habár nekem is volt, egy album, a Scorpions - Moment of Glory, ami lejött, majd elindítottam és az egész fehér zaj volt (olyan random jel amiben minden frekvencián van kb azonos erejű összetevő, magyarul sshhhhhhhhhh...), na azt tényleg nemtudom hogy sikerült konvertálni
  • bazza
    Lehet nehéz feladat, de kéne egy olyan

Over The Rainbow remix

ahol nem a szokásos dallamban "énekli" talán egy srác. Asszem voltak benne olyan részek ahol a tömeg is énekelt. Egy partin hallottam és nagyon kéne.
  • zenemano
    Legtöbbször konvertálásból születik rossz minőségű mp3, ogg és társai...
  • nyami
    na olyan nekem is van néhány számnál, én a letöltő kliensre gyanakodom (soulseek) de nem sűrűn fordul elő
  • Hixer
    mutassál már egys zámot, rakd fel vhova, ezt muszáj hallanom
  • zenemano
    Milyen formátum? Milyen bitsűrűségű?
  • Zsozsoooo
    Hali! A szám:
    Prodigy - Spitfire
  • CroftManor
    Hi
    Vki megmondaná, h ez alatt a trailer alatt, milyen zene szól?
    ??
  • berlinboy6329
    Hi all!

Kicsit offolok de muszáj,mert kell vmi topik amit sűrűn használnak..Szivesen beirnám én oda is ahova kellene,de olyan nincs.Igazából általános zenei problémám lenne..

Az hogy van pár albumom,amit leszedtem,és vagy a zene alapjából rossz vagy velem van a baj,de..BUGYBORÉKOL.Meg a zene és mindenféle idióta bluggyogó hangot ad ki,teljesen elb@xa az egész zenét.Nem tudjátok mitől lehet?
  • Máté94
    Lehet meg valami olyan is volt benne együtt leszünk hurrikán vagy mi:)
  • Wicked Belzebub
    Esetleg "Csepp a tengerben"?
  • Máté94
    Valaki nem tudja az enyémet?::)
  • Zsozsoooo
    Köszi szépen!
  • Wicked Belzebub
    The Faint - Symptom Finger
  • Zsozsoooo
    Hali mindenki!
    Nekem a videó alatt szóló zene címe kéne:
    SRO
    Remélem ismeri valaki...
    Előre is köszi!
  • The Protector
    Ez az.Nagyon nagy vagy.Anyám 100szor puszil. köszi
  • zenemano
    Mekkora zene ez mááá.... ahogy indul...huhhh, hát nagyon betettem a favoritjaim közé ;) :D
  • Wicked Belzebub
    Erre gondolsz?