Mi ennek a számnak a címe?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek a számnak a címét meg tudjátok mondani? Elég közkedvelt szám, mert már sok helyen hallottam, ez a felvétel a fixtv-rõl való. Biztos sokan ismeritek, szórakozóhelyeken nyomják ezerrel.
Elõre is köszi!
Ha van mobilod és internet eléretõséged mûködni fog. Megmondja a számnak a címét kiprobáltam és meg.
Annyit kell tenni hogy amr-be felveszel egy számbol részletet lehetõleg ne recsegjen és elédtárúl a cím és az elõadó már ha a rendszer ismeri.
2-3 számmal probálkoztam és müxik megmondta és a neten utánna kerestem és tényleg az. Sokszor feltettem mi ennek a számnak a címe és megmondta (Ethnic Colours - Last Emotion) ez a kis alkalmazás. Én ezt is fogom használni meg a ti segítségeteket 😊
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
kéne nekem 1 szám cime roxy meg a radio 1-en szokott menni
rainbow so high ez benne van de nem tudom a többit sajna köszi elöre is
vaki help! roxyn szokott menni..csaj hang vami :rozi mörfi - ávör dö páwör valaki nemtudja a pontos címét?
HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:
HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:
Nekem ez a verzió van meg belõle, de amit feltöltöttél az szerintem 1 másik mix, viszont a szám egyezik!
>:C
köszi!!
a sarah mcleod vágom,a másikra gondoltam,azt is ismered?
elõre is köszi
(mostanában nincs idõ bulizni😞(((( )
Köszi!
http://www.youtube.com/watch?v=xbEl9ueFQDw
valaki tudna adni egy cimet+eloadot?😊
Mi ennek a számnak a címe?
(Filmbõl van kivágva, ezért vannak alatta effektek is...)
Úgy gondolom régebbi egy kicsit, mintha ismerõs lenne a NFS Undergroundból...de abban nem találtam meg.
Elõre is kössz!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Fedde Le Grand - Take No Shhhh
Kötelezõ darabok (meg már agyonjátszottak) csúnya dolog nemismerni <#vigyor>#vigyor>
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Edit) - a hozzászóláskoban ezt írják-.-
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
itt megtudna vki mondani az elsõ két szám címét?köszi!
A legelején van a filmnek amikor a wc-ben van és a tükör elött rappel!
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
lenne itt egy ilyen! mivel asszem feldolgozás, így az eredetire is kíváncsi lennék 😊
(bocs a minõségért, mp3 lejátszóval vettem fel rádióból)
Infected Mushroom - I Wish
http://www.sviinf.extra.hu/Track6.mp3
GTA1 "rádiójában" volt. HTX<#help>#help>
Segítsetek pls, ennek a számnak az elõadója,címe kellene:
(mobilos felvétel, szóval elég vacak😛)
valaki nemtudja pontosan hogy van?
\"Rejoice o young man in thy youth...\"
Ebben a videoba nvan egy benni benassis zene ugy kb a közepétöl.a végén ki is irja de ne mbirom elolvasni a video minösége miatt mi a szám cime...ha valaki tud segitsen plz.
http://youtube.com/watch?v=0VEJl_rmEO8
\"Rejoice o young man in thy youth...\"
köszi
The Offspring-The Kids Aren't Alright