Mi ennek a számnak a címe?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Super Saiyan
help itt lévõ háttér zene címe érdekelne aki tud segitsen pls
( NEM REKLÁM!! de máshol nem találtam meg ez a zenét)

>:C

THX <#worship>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Hali

Tudja valaki, az idei és tavalyi sziget reklám alatt melyik zenék mentek? Elõadó és cím szerint.

köszi szépen

Artist: SHOP BOYZ Song: ROCK STAR (PARTY LIKE A ROCKSTAR) Album: ROCKSTAR MENTALITY (2007)
bigfoot
jah bocsi siettem,hát ennyit tudok a számról,hogy mostani disco zene,rádiókban tolják,férfi énekel,és van egy rész mikor ezt énekli:i have a son,aki ismeri légyszi írjön,köszi!!

re😄 Valaki emgtudna mondani cimet?
köcce

Kicsikiraly
és ez most valamire válasz akart lenni, vagy összesen ennyi leírást adtál egy számról + semi légyszi vagy valami?

DFTBA &#3232;_&#3232;

nem nem az edda szám az. Nem ez a címe csak ezt éneklik benne valahol. Valami punkrock féle nóta a zenekarral együtt asszem.
bigfoot
mostanában megy a rádióban és van benne egy rész amikor azt énekli asszem hogy i have a son

z99999
hát van eddának egy álmodtam egy világot c dala de sztem nem az lesz, és nem is találtam erre mást

Pszt.

hmm, talán az Asian Dub Foundationnak vannak hasonló számai.. pl: Collective Mode, Culture Move, esetleg Jericho..
duran5r
Pendulumtól a tarantulát ismeritek? Az elején lévõ kb fél percig tartó szakasz nagyon tetszik nekem és azt szeretném kérdezni nem tudtok-e iylen mûfaju számokat.. mármint ami végig tartja ezt a formát. Egyátalán mien stílus ez?

"Illaberek nádak erek, motorosok jóemberek!"

Heloka

van egy szövegrészletem ami naggyábul így van: "Álmodtam magamnak egy világot csak épp én nem fértem bele"

tudja valaki mi ennek a számnak a címe vagy ki az elõadó? esetleg mindkettõ?
Cs. A Heinekenes reklám zenéjének mi a címe az amkor leáll a gyár meg az élet. Na?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

rcstuning
Köszi szépen, már régóta szerettem volna tudni és biztos voltam benne, hogy valaki itt majd segít... még1x köszi

Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...

sopi
Közbe megtaláltam...de gondoltam beirom ide is hátha igy könnyeb 😊 Jefferson Airplane - Somebody to love ha valakit érdekelne még 😊

\"Rejoice o young man in thy youth...\"

sopi
HI all
a NÉGY TESTVÉR csimü film leges legelején van egy zene aminek nem tudom a cimét...még akkor jön be mikor nem megy a film caks a logok meg iylenek. Ha valaki tudna segoteni azt neagyon megköszönném .)

Pár hónap után visszatértem régi kérdésemmel, mely változatlan és továbbra is megválaszolatlan...:
A párbajzene a Sztárok a jégenbõl, ez az:
http://www.youtube.com/watch?v=rgrfiCeGFJg
(nem a felkonf)

Hátha vkinek most beugrik...
Matthew Prosac
Hello!
The Crystal Method - I Know It's You
Ez a címe.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

z99999
plz jövõbe azért legalább az elsõ oldal kommentjeit nézzétek meg mielõtt rakjátok oks?

Pszt.

z99999
mind2 le van írva kommentekben....................

papa roach-anxiety
redrama-i don't know what to tell you

Pszt.

Robogo
Sziasztok!

Meg tudjátok mondani ennek a 2 számnak a címét mondani ami a kettõ videó alatt megy:
Movie1
Movie2

Elõre is kösz!

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

rcstuning
Nem tudja valaki, hogy ennek mi a címe? Köszi

Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...

z99999
lol énmeg nem írtam le, mert aszittem félrehallom, és hujének néznek...
így jártam.

Pszt.

pff, tényleg <#vigyor3>

tudtam hogy vhonan nagyon ismerõs 😄

Ingyenes zeneletöltés az oldalamról!!!

Ez a Tetris rockosított változata, faggasd kicsit a google-t.
YouTube-on is sok ilyen témáju video van, hátha ott rábukkansz a megoldásra.

Mert adni jó és kapni se rossz! http://szivesseg.net

Mi ez a heartless mánia itt kérem. Lassan már 2-3 hete szinte minden zenei fórumon errõl a rapp-esített Profi zenérõl kérdezõsködik mindenki? mostanában adták A Profi-t vagy valami filmet vagy sorozatot, amiben ez ennyire szerepel? Netán kijött valami autós gém és mindenki most ezt nyúzza? Érdekes minden esetre....

Mert adni jó és kapni se rossz! http://szivesseg.net

z99999
megkönnyítem

Black Attack - Heartless

Pszt.

olvass vissza 😄
úgy 1-2 oldalt..

sopi
Hi...azt a zenét keresném amiben ha jol hallotam a profi filmzenéje van benne....de nem a rendes filmzene. 😊 Elöre is köszi

<#wink>

Köszönöm! Próbálkozom. Ha megtaláltam mindenképp fellinkelem.
Milk Inc - In My Eyes vmien mixelt verziója 😊

cicai
köszi szépen

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

z99999
zolo

http://flickr.com/photos/zolika90/

cicai
Sziasztok
Mi ennek a számnak a címe? a haveromnak kéne.
Mindketten köszönjük

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

z99999
kicsit bõvebb info nem ártana

Pszt.

ibrik
Azaz <#vigyor>

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Nyomtalanul - Túszjárat

gondolom erre gondolsz, de fogalmam sincs mien zene van benne, hísz nem láttam 😄

ezeket nézegesd, hátha vmeik videó alatt szól az a szám, ha igen, akkor add a linket hozzá 😊

A 23-án (tv2-n talán)leadott nyomtalanul epizódjában (iskolabuszt elrabolnak) a film végén elhangzik egy zene! Nagyon fontos lenne megtudnom az elõadót és a szám címét. Nagyon régóta keresem. Segítsetek kérlek!!!

Köszönöm. Hajni.
vááá, biztos h az a szám... az valami szörnyû.. nem értem mért nyomják annyiszor.. grrrrrr
Talán ez:

Péterfy Boris - Hajolj bele a hajamba

Link

"Nézz mélyen a szemembe, tedd a kezed a farzsebembe. Hajolj bele a hajamba, dúdold bele, hogy labamba!"
ibrik
Nemrég bográcsozás közben a kocsi rádiójából hallgattuk a Petõfi rádiót és hallottunk egy magyar számot, amin szétröhögtük magunkat.
Az elõadóját nem tudtuk meg, de a refrénjében sokszor hangzik el, hogy "labamba".
Esetleg ilyen kevés információból felismerte valaki, hogy mi ez a szám és melyik banda az elõadója?

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

The Protector
Hát sajnos nnem ez az.De azért köszönöm

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?