16931
-
#8198 Nem ismerem.. de sztem ez a német himnusz lesz.. -
#8197 Passzolom. -
#8196 #8192 Erre vki? -
zenemano #8195 Hát a teljesítmény még lenyűgözőbb, mint a zene... -
#8194 ennek a zenéje
valaki plííyíííííz. :) -
#8193 Hali
Egy dalt keresek! Az előadó neve is sokat segítene!
"Szívem mélyén esik az eső"
Ennyi a dal részlet. Nő énekli és lágy szomorkás dallama van.
Cserhát Zsuzsára gyanakodtam de neki nincs ilyen száma, de a hangja olyan.
Köszi előre is
Tubbs -
#8192 Hy.a videó alatt szóló háttérzenét ami himnusz szerű,és német nyelvenéneklik,vki megtudná mondani a címét?
Videó
1perc 26 felé felerősödik de majdnem végig hallani.Nagyon-nagyon fontos lenne.KÖSZI -
#8191 John Dahlback - Blink (D.O.N.S. & DBN Chainsaw Remix) -
#8190 Vlki?:( -
#8189 Mixelt változat.;) -
Jana32 #8188 John Dahlback - Blink szívesen -
#8187 Hálás lennék ha valaki tudná mi a címe ennek a számnak. Rádióba folyton nyomatják, de sose hallom amikor mondják is mi ez, véletlenül ráakadtam, de ebből nem derül ki az előadó/cím.
-
piamania #8186 Hello!
A számnak csak a klippjét tudom körbeírni, a szám címére volna szükségem.Csak egyszer láttam a klippet,úgy hogy remélem sikerül vkinek beazonosítania a leírásom alapján,ami nem lesz sok.
Szóval.Arra emlékszem,hogy az egész klipp alatt körbe járja a Földet és gyerekeket mutatnak,különböző nemzetiségűek.A szám szerintem nem olyan régi,tavasz elején láttam a zenecsatornán.Remélem vki tudja miről beszélek.Előre is köszi -
GaBRIeLai #8185 halovány fingom se lett volna hogy ez a király zene létezik ha nem hallgatnék mr2 petőfit úgyhogy még1x kösz az adónak itt is :) többi rádió egy kalap ratyi, szinte mind ugyanazt az unásig ismételt kommersz szart nyomja 0-24. -
#8184 omg.ha megnéztem volna,[szemét] h mit keresel,egyből mondtam volna.ismerem,régi szám,megvan! -
zenemano #8183 Csodálkoztam is rajta, hogyha megadod a pontos időpontot nekik, akkor nem tudnak utánanézni... de látom nagyon rendesek voltak. Éljen az MR2 ;) -
GaBRIeLai #8182 és hihetetlen de meglett, az idő alapján betudta azonosítani nekem
a kedves mr2-petőfis szerkesztőség.
itt van a klippje is, ez etalon zene
DJ Bootsie - Horseriders Toward The Abyss
és itt a srác adatlapja
zenemanónak köszönöm a segítségét, megyek és előkerítem valahonnét ezt az albumot mert nem is mai cucc már -
GaBRIeLai #8181 nem is mondtam hogy vidám zene :)
köszi hogy feltöltötted !
nem ismeri fel senki ?
egyértelműen magyar előadó csak a szám első felét
levágták de iszonyúan eltalálták a népzenei elemek
keverését a mai dolgokkal. -
zenemano #8180 Hát ez nem lett valami túl vidám mjúzik ... :D
Be kell linkelni pár népzenés fórumra is...
Feltettem a zenerészletet ide:
http://www.zshare.net/audio/142093158aa08727/
Hátha tudnak majd segíteni más zenei fórumokon... linkeld be. -
GaBRIeLai #8179 nahh, sikerült találnom hangmintát abból a számból amit az mr2 petőfin szoktak hajnalban nyomni de nem tudtak konkrétan segíteni hogy mire gondolok csak megadták ezt a "rádiótár" címet ahol visszahallgathatom 1 hétre visszamenőleg a műsorokat.
aki esetleg felismeri, jelezze kérem hogy mi ez, kb. 55 perc 20 másodpercnél kezdődik (sajnos csak a szám felétől adják)
http://real1.radio.hu/petofi/2008/06/21/2008-06-21-p01.ram
köszönet ! -
Wicked Belzebub #8178 Az engem is. :)) -
#8177 A Die Hard 3-ban mikor mennek kirabolni a bankot, akkor egy ilyen katonás zene szól, na annak a címe érdekelne! -
#8176 nyertem? -
#8175 Mi annak a számnak a címe, aminek a klipjében ilyen tintás dolgok vannak? :D Tintából rajzolódnak ki az ábrák, és az énekes azt hiszem néger. -
gotchaaa #8174 Bellini - Samba De Janeiro -
#8173 cs! mi annak a számnak a cime amikor gólt rugnak az eb meccsein? mert az bejövös:D -
#8172 najó,videót beszúrni nem enged:D
link -
#8171 értem.viszont mégegy kérdésem lenne.a videó alatt hallható szám címe mi?htx!^^
-
zenemano #8170 Ez nem tanya, hanem lemezlovász függő... a net, meg mint tudjuk határtalan ;) -
Jana32 #8169 Hát akkor várok még... de mondjuk nemhiszem, hogy ilyen tanyaszitibe ahol én lakok(Csongrád megye, Szentes) sokkal hamarabb ideérnének a zenék -
zenemano #8168 Hát sokszor a dj-k is olyan számokkal dolgoznak, amik ugyan régebben kiadottak (elsőként dj-knek), de csak pl. most kezdik el felfuttatni... pár hét és kiderül, miről lehet szó. -
#8167 Hja, elfeljetettem, nem énekeltek benne, csak ment a zene :D de nagyon jó.
Örök hálám.:) -
#8166 Ami a menetrend alatt ment most 1 szám..(A Tisza-tót) mutatták be.. annak a számnak kéne a címe.Thx. -
p00h #8165 lehet h annak 1 mixe v új samim szám -
Jana32 #8164 hát nemhiszem hogy az lenne... mondom majdnem teljesen ugyanaz mint a samim heater, csak más a harmónika! senki nem vágja?? -
gotchaaa #8163 Aha. -
zenemano #8162 Egy olyat ismerek, amire énekelnek/rappelnek is... -
Vegas #8161 gondoltam! -
gotchaaa #8160 In Flames - Only for the weak -
Vegas #8159 HALP!
1:16-tólkezdődő mnyúzik címe kéne.
HALP!