Mi ennek a számnak a címe?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaffa 2843
valaki tudja milyen szám megy ebben a videóban 5:33kor?
pontosabban kezdõdik

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

The Protector
Aham.Az egész netet felkutatom érte de nem sikerül megszereznem sehogysem.Valaki segítsen.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Azt megtaláltam, hogy ezen a lemezen a második szám. Csak én sem tudtam letölteni sehonnan sem.
Anno az orf-n met a sorozat(én legalábbis ott néztem) és annak ez volt a zenéje

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

riddick669
Jó poén.Ez a bevely hills ninja zenéje.Továbbra is keresem a zenét.

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

nagyon szívesen! 😉

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Kicsikiraly
mostmár rájöttem hogy kell, de most meg benn van flashgetbe de nem tölti o.O

DFTBA ಠ_ಠ

The Protector
Hy.Volt régen egy jó sorozat a tv-ben.Kung fo:the legend continues.David carradine az egyik fõszereplõ.Szóval nekem ennek a kezdõdésének a zenéje kéne.Mindent felkutattam érte de nem találom sehol pedig nagyon szeretném.Adok linket melyik is ez a szám:
http://www.youtube.com/watch?v=-kE96v8SKkI

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Ne közvetlenül a linket töltsd. 😊
3215 KB-ot ír a Rapidshare... nekem lejött 3 megában 😉

Mert adni jó és kapni se rossz! http://szivesseg.net

Kicsikiraly
õõ valami nem stimmel vele, 5kb-os fájl.

DFTBA ಠ_ಠ

Kicsikiraly
Ezt a számot keresem nagyonnagyon, tudom mi a címe, és meg is tudom szerezni, de az instrumental version, és nekem így, szöveggel kéne, pls valaki akinek megvan privibe vagy itt jelezze! Elõre is htx

DFTBA ಠ_ಠ

The Protector
Hy.Nem tudom hova írjam ezért ide írom.Próbálom megyszerezni a mentha:szégyen zeneszámot de nem tudom sehonnan sem megszerezni.Kérem vki töltse fel vagy linket ahonnan le tudnám szedni.Elõre is köszi

miccoli002
Köszönöm szépen!
ez az!
Le is töltöttem!
😊

pár perc! felteszem speedyshare-re! 😄

miccoli002
A fenébe nem akarja engedni leszedni.....:S:S:S:S:S

figy! feltöltöttem! /amire gondoltam/
UP! - A Nap

szedd le, hallgasd meg, aztán jelezd, h ez-e az! 😄

miccoli002
Huhhh nem vágom,erre se találok sehol semmit....de azért kössz...nem is értem h lehet h ennyire nincs semmi infó róla

Up - Nap?

miccoli002
Hella!

Tudna nekem vki segíteni?Keresek egy számot......sehol nem találok róla semmit!
"Nem a tiéd ez a nap......" valahogy így van a reflénje!
Kössz elõre is!

sztem ez lesz az ->

Cascada - What hurts the most

cascada perfect day album...
megjelenés Dec 3-án!!!

part1
part2
Rarpass: CasPerDay

1. What Hurts The Most
2. Runaway
3. Who Do You Think You Are
4. Because Of The Night
5. I Will Believe It
6. Perfect Day
7. What Do You Want From Me
8. Sk8ter Boi
9. Could It Be You?
10. He's All That
11. Just Like A Pill
12. Endless Summer
13. What Hurts The Most (Yannou's Candelight Mix)

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

tudja a rák😄csak azt tom a csajon fehér meg utána fekete ruha volt és egy vastag öv😄vagy mia genyo:d

mien volt ?

gyors,lassú, esetleg karácsonyis ? 😊

(amúgy pár éve Cascada rajongó vagyok, szal ismerem az összes zenéjét :-)

ez nem az de azért köszi ha vki tudja szóljon!!😊

nincs vivám -.-

de valszeg ez volt 😊

mrbaba
Ez a progi nem naon jó...nekem nem ismer fel semmit...

Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB

hello a viván megy a cascada egyik száma nem tudja vki mi a címe vki mondja meg plss nagyon fontos lenne köszönöm széppen!!

Ave Maria
http://www.speedyshare.com/963845358.html

Sziasztok! Komolyzene, kicsit halk, szar a minõség, de nagyon örülnék ha tudná vki😊

Köszi!
Brolly
tényleg, köszi szépen😊

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Brolly
Nem tudja vki hogy mi annak a számnak a címe, amit 2.nak próbál utánozni a csávó?
klip

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

FLeT
csá nép!
A novemberi Hamvai Livemixben ment a Fedde Le Grand - Put your hands up on ...és arra lennék kiváncsi, hogy meik verzió ment? Valami számmal volt keverve és csaj énekelt!<#help>

°°&#183;.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.&#183;°° °°&#183;.:| XBOX 360 |:.&#183;°° by FLeT&#174;

néhányat megtaláltam tunatic-kel

1:
Mike Oldfield - The Song of the Sun

4:
Mark Knopfler - Going Home: Theme of the Local Hero
(ja igen, ezt már tudtuk)

5:
Hans Zimmer - Leaving Wallbrook / On the Road

7:
No Stress - Kiguitaq
oO VinyuS Oo
Köszi szépen a segítséget!

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

Hát olyan zenét bizti nem is tud szegény program megtalálni, amit még nem is adtak ki (a reklámban hallható változatban)😄

Az eredetije viszont létezik:
Poison - Nothin’ But A Good Time

Ha lehet hinni a pletykáknak, valamikor ki fogják ezt a verziót is adni ... iTunes-on...(de jó, hogy itthon nem vezetik be :S)

Mert adni jó és kapni se rossz! http://szivesseg.net

z99999
vki aki látta tegnap a mirigy koncertet az tudja mirõl beszélek, mégpedig arról a részrõl, amikor azt a régi számot nyomatták, és az egyiknek csak kis cetli jutott kottaként na az a szám plz

meg volt egy másik is benne ilyen kánonos komolyzene de az annyira nem fontos

Pszt.

Ezeknek is érdekelne ki az elõadó és címe és ne haragudj hogy ilyenekkel zaklatlak.

Szerintem a TrackID jobb igaz az telóra van de eddig mindíg megmondta amit kerestem vele 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

oO VinyuS Oo
Nem rossz ez a progi!
De az xbox reklám zenéjét nem tudta megmondani!
Szóval ha valaki tudja hogy mi az az írja be légyszi!
Köszi!

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

vagy nem jól játszom be neki vagy nem tudom de vmi nem jól van

oké nekme nincs vele semmi bajom az ismert zenéket megtanálja egyböl!de mivan azzokal ami nem ismert azokat nem nagyon akarja megtanálni:S😞elég baj ez

csak nehogy megölje a topikot 😊))
rcstuning
Komolyan mondom bes*arok ettõl a progitól. tavaly nyár óta keresek egy számot, amit Tunéziában vettem fel véletlenül kamerával (késöbb vettem észre csak, hogy a háttérben szól). SZóval gondolhatod milyen minõség, folyamatosan mozgó és forgó kamera stb...
És felismerte így is. Köszi, király

Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...

rcstuning
Remélem akkor is beazonosítja, ha gyenge minõségû a zene...

Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...