Mi ennek a számnak a címe?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Illaberek nádak erek, motorosok jóemberek!"
valaki nem tudja véletlenül ennek a számnak a címét vagy elõadóját vagy akármilyét? 😄 ismerõsnek kéne, de nem tudom hogy keressem
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Nem rég hallotam egy számot a Roxy-n, de már nem tudom hányadszorra maradok le a szám címérõl és rohadt idegesítõ kezd lenni... Egy csaj énekel benne és néhány részen (számomra) érthetetlen szavakat mond egymás után 4x, ami kb úgy hangzik, hogy: which-which-which-which, kill-kill-kill-kill... tuti nem ezek, de kb így hangzanak 😊 Nem sok alap, tudom, de remélem azért vki tud segíteni. (Hû de debilen hangzik ez így...)
Thx!
nekem egy karácsonyi zene kéne😊magyar zene elég régi.
khöm:
karácsony éjjel csengettyû szóra nyílik egy ajtó,hópelyhek száálnak rád...
ilyesmi a reff.
vmi pasi énekli azt hiszem,de lehet,h több.
köszi😄
nem tudjátok h mi annak a számnak a címe ami szokott lenni a Petõfi rádión, és a refrénje francia, azon kívül meg angolul énekelnek benne.
kicsit furcsa a dallama,
azért reménykedek vkiben, hátha így is 😊
I love this game!
HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:
Pink - Save My Life
azért kösz 😊
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Amit kerestem dalokat,a Borsalino címû Belmondo-Delon gengszterfilmbõl valók! A bemutatóban 00.32-nél kezdõdik!
Tudtok segíteni hogy mi a címe a dalnak? A Dopeman féle verzió is érdekelne...
Borsalino
Nagyon köszönöm a segítséget!
Üdv.Csaby
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
(válasz a linkelt oldalon)
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Nekem is a tegnapi csillag születik-bõl kellene egy kis segítség!
Szükségem lenne a segítségetekre! Egy zenének kellene a címe,hátha ti felismeritek! Amúgy asszem ezt a dalt Dopeman is elõadta nemrég! Nekem a dopeman dal címe is kellene,illetve az eredeti cím is kellene!
Tegnap este hallottam a csillagszületik mûsorában,a 4 for dance csapat elõadásában!A videóban légyszi kattintsatok jobbra fent az adások menû alatt,a 4 for dance videóra,s a videóban 00.38 nál kezdõdik és 1.08ig tart az a dal,amit keresnék!Itt a link:
Csillag születik
Aki ismeri az általam keresett dalokat,kérem írjon!
Köszönöm!
Üdv.Csaby
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
a black time az "5"ös részben van, legfelül, a kezdõ számuk címe érdekelne. köszönöm szépen elõre is :]
u dont have to listen anybody else but me
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Mr.Shadow - Criminal
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Hey man, hey man, just get closer, let say cover,hey man, hey man.....
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Vki megtudná mondani mi annak a számnak a cime ami a rocky6ban van(amikor a végén-a meccsen-rocky ellenfele vonulbe-Mason dixon...?Lécci aki tudja irjameg...
Egy német hip-hop szám amiben egy kazettával futkároznak a városban a srácok közben összefúják az aluljárót futnak a zsaruk elõl a végén meg valami nagyobb öszejövetelen berakják ezt a kazit és mindenki együtt kiabálja hogy hip hip hop hop
http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
"Illaberek nádak erek, motorosok jóemberek!"
khm...khm...
aki ezt feltudnánekem vhova tölteni , mp3 ba vagy megvan neki mert én sehol nem láltam hiába kerestem :'( és nagyon kell!!! Elõre is köszi
HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®