Mi ennek a számnak a címe?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sweech
fú köszönöm =)

duran5r
nekem meg az uj walkman mobil zenéje kéne asszem két szám is vna benne de nekem a második kéne amielõtt a kutya felébreszti a srácot heeelp

"Illaberek nádak erek, motorosok jóemberek!"

5940-ben le is töltheted 😊)
sweech
hi!

valaki nem tudja véletlenül ennek a számnak a címét vagy elõadóját vagy akármilyét? 😄 ismerõsnek kéne, de nem tudom hogy keressem

Szabi84
Az új Xbox reklám zenéje kéne, amiben gyerekek énekelnek!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

'hoy!
Nem rég hallotam egy számot a Roxy-n, de már nem tudom hányadszorra maradok le a szám címérõl és rohadt idegesítõ kezd lenni... Egy csaj énekel benne és néhány részen (számomra) érthetetlen szavakat mond egymás után 4x, ami kb úgy hangzik, hogy: which-which-which-which, kill-kill-kill-kill... tuti nem ezek, de kb így hangzanak 😊 Nem sok alap, tudom, de remélem azért vki tud segíteni. (Hû de debilen hangzik ez így...)
Thx!

hi
nekem egy karácsonyi zene kéne😊magyar zene elég régi.
khöm:
karácsony éjjel csengettyû szóra nyílik egy ajtó,hópelyhek száálnak rád...
ilyesmi a reff.
vmi pasi énekli azt hiszem,de lehet,h több.
köszi😄
Iori
sziasztok

nem tudjátok h mi annak a számnak a címe ami szokott lenni a Petõfi rádión, és a refrénje francia, azon kívül meg angolul énekelnek benne.
kicsit furcsa a dallama,

azért reménykedek vkiben, hátha így is 😊

I love this game!

Sylvester
Miss Siva szokta játszani a Club Coronitában, és a számban egy Csaj énekli azt hiszem " Coronita " szöveget , ez a szám nagyon kellene!! 😊

HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:

Jaffa 2843
ohh má megvan 😄

Pink - Save My Life

azért kösz 😊

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Jaffa 2843
hali!

ennek a számnak a címe kellene ami akkor megy amikor a srác bejön
katt

kösz

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Howkeddlee
Sziasztok!

Amit kerestem dalokat,a Borsalino címû Belmondo-Delon gengszterfilmbõl valók! A bemutatóban 00.32-nél kezdõdik!
Tudtok segíteni hogy mi a címe a dalnak? A Dopeman féle verzió is érdekelne...

Borsalino

Nagyon köszönöm a segítséget!

Üdv.Csaby

A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"

chelseafan
Fedde le Grand & Funkerman - 3 Minutes To Explain<#nyes>

Van linked, ahol meg is tudnánk hallgatni?
GTheo
A Sensation Whiteban 43:20 nál kezdõdik kb...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

hát asszem egyszerûbb lett volna elõször megnézni az imdb-n mint berakni a filmet és agyalni 😊
(válasz a linkelt oldalon)
The Protector
hi!Mi annak a klasszikus számnak a cime ami a Tapló télapó cimü film legelejénvan???????????Kössszi elõreis

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Howkeddlee
Sziasztok!

Nekem is a tegnapi csillag születik-bõl kellene egy kis segítség!
Szükségem lenne a segítségetekre! Egy zenének kellene a címe,hátha ti felismeritek! Amúgy asszem ezt a dalt Dopeman is elõadta nemrég! Nekem a dopeman dal címe is kellene,illetve az eredeti cím is kellene!
Tegnap este hallottam a csillagszületik mûsorában,a 4 for dance csapat elõadásában!A videóban légyszi kattintsatok jobbra fent az adások menû alatt,a 4 for dance videóra,s a videóban 00.38 nál kezdõdik és 1.08ig tart az a dal,amit keresnék!Itt a link:

Csillag születik

Aki ismeri az általam keresett dalokat,kérem írjon!

Köszönöm!

Üdv.Csaby

A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"

VRSDM
tegnapi csillagszületik
a black time az "5"ös részben van, legfelül, a kezdõ számuk címe érdekelne. köszönöm szépen elõre is :]

u dont have to listen anybody else but me

De mi az a 43:20 ?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

GTheo
Ennek a számnak szeretném tudni a címét...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Snapper Ft. Mr.Capone-E & Slow Pain - Knock Knock
Mr.Shadow - Criminal
Three 6 Mafia - It's a fight
oks 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Mikis Theodorakis : Zorba The Greek
Csak megosztja velünk a szövegét 😊))
igen és?

GTheo
Hi all! Fedde le grand szám, Sensation white-ban 43:20 fele kezdõdik, vmi ilyesmi szöveg is van benne:
Hey man, hey man, just get closer, let say cover,hey man, hey man.....

The Protector
hi!Régen volt egy Metaxa reklám amiben volt egy gitár játszott szám-mi annak a cime????Kösssz

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
hi

Vki megtudná mondani mi annak a számnak a cime ami a rocky6ban van(amikor a végén-a meccsen-rocky ellenfele vonulbe-Mason dixon...?Lécci aki tudja irjameg...

Ábéla boy
hi all!

vki nem tudná megmondani ezeknek a számoknak a címét??:S:S Vidi

oO VinyuS Oo
Egy régebbi számra szeretnék megkeresni de csak a klipre emlékszem!
Egy német hip-hop szám amiben egy kazettával futkároznak a városban a srácok közben összefúják az aluljárót futnak a zsaruk elõl a végén meg valami nagyobb öszejövetelen berakják ezt a kazit és mindenki együtt kiabálja hogy hip hip hop hop

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

modellmaker
Köszönöm szépen! 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Seether - Remedy
modellmaker
Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy nem tudja-e valaki, milyen zene megy ezen az oldalon?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

duran5r
kerestem az oldalán is de ottsem találtam :S

duran5r
plz ki mondja már meg mi LL junior uj klippjének címe.. mikor ott a discoban ugrálnak össze vissza asszem legalábbis vmi ilyesmi rémlik belõle.. kb 2 órája láttam de egy az egyben elfelejtettem mi a szövege meg minden 😄😄 ma volt interaktívban a viván! HELP 😄

caseih9400
NM 😊

khm...khm...

Köszi, nekem jó az is amit találtam 😊
caseih9400
esnipsen fent van , csak regelsz és már tölthetsz is 😊

khm...khm...

Sylvester
http://youtube.com/watch?v=FxohK99V5cc

aki ezt feltudnánekem vhova tölteni , mp3 ba vagy megvan neki mert én sehol nem láltam hiába kerestem :'( és nagyon kell!!! Elõre is köszi

HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:

Szabi84
a hszekben: Dyablo - Mara Salvatrucha

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Ábéla boy
csáó...pls mondja meg nekem ennek a számnak a címét: Video

Igen, de ez van mindenhol.
caseih9400
ez remix ?😮

khm...khm...

caseih9400
dettó! THX^^

khm...khm...

FLeT
nagyon kössz!!!

°°&#183;.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.&#183;°° °°&#183;.:| XBOX 360 |:.&#183;°° by FLeT&#174;

Safri Duo - Crazy Benny
esteleg utánna nézhetsz neten..

pl. youtube keresõ.. link

aztán csak ezt kéne linkelned, hátha vki felísmeri..

amúgy tuti Safri Duo..