6047
-
#5725 Ebből meg mit tudnak kihozni. A szinopszis folytatása: A maja naptár szerinti világvége soha nem jött el, Mulder és Scully nyugdíjba vonult, Mulder megkeseredett, mert soha nem találta meg a kishúgát, már nem kémleli éjjelente a csillagokat, Scully boldog házasságban él valakivel, és a hangyás futkorászások, és az "én vagyok"-os telefonos zaklatások már a múlté... so what? :D
Utoljára szerkesztette: sz4bolcs, 2015.03.29. 08:26:55 -
#5724 "Production on THE X-FILES event series is set to begin in summer 2015. Further details remain under wraps and will be announced at a later date."
Na, akkor talán karácsony körül jöhet is egy rész... :) -
#5723 a Fox oldalán is kint van már... remélem ezt is amcsi premier körül adja majd a magyar Fox :) -
#5722 Oké, idén tényleg előbb lesz karácsony :))) -
#5721 közbe elkezdtem linket keresni, de úgy látom már jött rá válasz is :D
ign
"A duó mindig is vágyott a sorozat folytatására, és úgy tűnik, hogy most az X-Akták iroda fejét, Skinnert alakító Mitch Pileggi is ajánlatot kapott a csatornától. További visszatérő karakterekre is számíthatunk."
"..az új sorozat epizódjainak forgatókönyveiért továbbra is Chris Carter felel, aki egyben a széria executive producere is lesz.." -
#5720 Remélem, nem kényszer-fiatalítás lesz...
Skinnernek meg örülünk :) -
#5718 A kérdés: valami nyálas képű nyámnyilák lesznek a főszereplők, vagy Murderék? -
#5717 Úgy látszik, hivatalos, a Fox berendelte a folytatást, 6 epizódot. -
#5716 és azt rebesgetik megint hogy jön az új évad.Legalább is Gillian Andreson twitteren nagyon lobbizik miatta. -
#5715 az első két évad HD-ban már a virágboltokban -
#5713 Tinmantől vettem meg jó pár éve :) -
slycoop #5712 Rákerestem erre a játékra. Durva hogy még ez így megvan. -
#5711 Annyira jó ez a játék? Tudtommal elég gyengére sikerült.. -
#5710 /nagyonirigy!
-
#5709 Most volt szerencsém megnézni egy részt a hd változatból, és ez valami elképesztő. Boltokba fog kerülni ez a változat? ezért már érdemes lenne befektetni.. -
#5708 Értsd: így, ilyen kiadásban, tökéletes állapotban. -
#5707 The X-Files Game - nekem ez van meg:
-
slycoop #5706 Értem, hát akkor valószínű leteszek arról hogy beszerezzem őket.
És esetleg valami X-akták témájú játékot tudnátok ajánlani ami jó is? -
#5705 banner csak nekem nem jön be?
mehetne ez a helyére: -
#5704 hát a sorozat részeinek a forgatókönyvét adták ki könyben.
én a gumiembert és a jég címűt olvastam, de ugyanaz volt mint a rész:D -
slycoop #5703 Üdv.
Az X-akták könyvekről mi a véleményetek? Érdemes elolvasni őket?
Az érdekelne hogy ezek a fősztorihoz kapcsolódnak? Vagy könyvenként csak 1-1 rémsztori? -
pauly #5702 Ajjj de furcsa eredeti hanggal.:)Még sosem hallottam hogy milyen Gillian Anderson hangja,de Náray után nagyon furcsa. -
#5701 egy rakat baki
-
#5700 Confirmed - én csak egy sample-t szedtem le, h ugyan mi van ezzel, h ekkora nagy hype lett hirtelen, de ez mindennél jobb! :)
-
#5699 tényleg gyönyörű a kép. mintha nem is ugyanazt a sorozatot nézném. -
#5698 Teljesen odavagyok a minőségtől. Lement a 3. is. Mintha csak egy tegnap felvett sorozatot néznék:) -
#5697 én nem magozok, máshol viszont nem találtam, de türelmesen várok.. :) -
#5696 Mi az hogy? Mar ossze is vagtak 2 napja.
Magon is nagy az erdeklodes, es kozkivantra ossze raktak magyar-angol hangal es mellekelve hun-eng sub is.
Fel oraja kerult fel a S01E04 mar toltom is.:)
Es ha netan egyszer lesz BD kiadas en is elsok kot veszem meg, ezen nottem fel. -
#5695 harmadikán is két rész lesz :) -
#5694 *.* Éniséniiiis -
#5693 Jó ötlet lenne. -
#5692 szerintem egyszer összevágja majd valaki a német képet a régi magyar szinkronnal :)
legalábbis nagyon remélem :D -
#5691 Nekem leginkább Rékasi Károly és Náray Erika hangja kellene - a többi felőlem eredeti angol is lehet :) -
#5690 Amint lesz blúréjen veszem azonnal, nekem amúgy sem szükséges a szinkron. -
#5689 Végig fut a kellemes borzongás a hátamon, ha belegondolok, hogy minden epizódot FHD-ben újranézhetnék!!!
Vannak olyan epizódok, amik kiabálnak érte. -
#5688 kell!
egyszerűen hihetetlen a minőség.Jó lenne ha itthon is elérhető lenne legalább évadonként dobozos verzióban -
#5687 Ha az egész sorozatot nem is, de azért pár klasszikus részt tuti újranézek majd. Ilyen minőségnek nem lehet ellenállni.:D -
#5686 uhh baszki mindjárt elélvezek a látványtól:D:D -
#5685 Azonnal kell wazzer, keeeeeellll - hörcsög-én! -
#5684 a német Pro7 MAXX HD-n 20.án leadták az első 5 részt, ma pedig jön még kettő :D