X-akták (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
érdekes.. pedig jöhetne egy film ami sorozat fõszálát vinné tovább. bár úgy ütött volna ha 2012 december 22ó1.-én jön a mozikba:D
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
Amúgy a teljes élményért a nyolcadik évaddal párhuzamosan kellett volna nézned a LG-t :P Emlékeim szerint valamelyik epizódban valami kapcsán megjelennek valakinek az ajtajában, és Langley kék festékes. Na ennek semmi értelme nem volt akkor, de a Lone Gunment megnézve már lesz :)
Az elsõ 6 évad szerintem nagyon jó volt. A 7. is de ott már azért érezhetõ volt egy kis színvonal csökkenés. A 8. évad még elment egynek, de a 9. már nem tetszett. Az már olyan volt mintha nem is az X-Akták lett volna, ha nem egy másik sorozat. Scully teljesen háttérbe szorult, sokszor totál feleslegesen szerepelt. Mulder, Lone Gunmen, Krycek és a Smoking Man meg sehol nem volt, és a fõszálból is csak a szuperkatonákról tudtunk meg valamit, de azért a vége az kárpótolt, jó volt látni, hogy visszatért mindenki. Így kéne minden sorozatot lezárni. Bár pár dolog nem tiszta. Mi lett az X-Aktákkal? Doggettel és Reyessel? Gondolom az elõbbire kapunk választ a filmben. Bár sajnos az tudom, hogy az nem fõszálhoz kapcsolódik, és gyakorlatilag mindenhol lehúzták, szóval sokat nem várok a filmtõl.
Doggett karaktere amúgy tényleg elég idegesítõ volt, de a végére már kezdett belejönni, és végre valamennyire felnyílt a szeme, bár Mulder közelébe nem ért. Reyes karaktere szerintem rendben volt, vele nem volt semmi bajom.
Összeségében nagyon jó sorozat volt, nem hiába tartják nagy klasszikusnak. Nagyon egyedi sorozat volt, tele zseniális karakterekkel, és sztorikkal. A maga korában viszont sokkal nagyobbat ütött volna. Több rész is mai szemmel már kicsit gatyinak tûnt.
Jó kis nosztalgia és idõutazás volt a sorozat. Az elsõ 7. évadból van jó pár újranézõs rész.
Ja és a 9. évad 15. részét ami a Lone Gunmenrõl szól, nem néztem meg, mert olvastam az a Lone Gunmen sorozat lezárása, de azt sajnos sikerült megtudnom, hogy mi lett velük.:\ Olvastam a blogodon stargatelost, hogy Te megnézted.:D
Ma este még megnézem a filmet, aztán elkezdem a The Lone Gunment. Utána pedig jöhet Chris Carter másik sorozata a Millenium. Ami amúgy kapott egy külön részt a 7. évadban. A zombis rész, valaki emlékszik?:D
THE TRUTH IS OUT THERE!
Yo, Bitch!
végre visszatért mulder! 8 évad végénél tartok. azok a beszólások meg poénok már hiányoztak nagyon.
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
Ezt te sem gondolhattad komolyan...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Doggett meg egy gyökér :)
most tartok amúgy a 8. évad felénél. annak ellenére, hogy mulder már nem szerepel, szerintem eddig kifejezetten jó a sorozat, jobban bejön eddig mint a 7. évad. persze mulder nagyon hiányzik, és az új fõszereplõt elég nehéz megszokni, de nem olyan szörnyû.
mondjuk az idegesítõ, hogy sok ügynél szinte elképzelésük sincs, és azt sem tudják merre induljanak el. muldernak már az elején volt egy képlete minden ügyrõl, bármilyen hihetetlen is volt az néha:D
scully próbálkozik, de hát nem egy mulder:D az fura egy kicsit, hogy most nem õ szkeptikus ha nem a társa:)
Yo, Bitch!
Ez melyik részben volt?
http://lvnte.tumblr.com/post/914354155/epp-harom-fakkfesz-redneck-uldozi-a-disznoit
- ... Fox Mulder különleges ügynök vagyok...
- Igen...? És mitõl különleges?!?
:DDD
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Régen találtam lehetõséget rá, de most már nem tudom megnézni online.
Valami ötlet? :)
Yo, Bitch!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ma már nem üt akkorát a sorozat mint régen.. akkor lett volna jó rendszeresen nézni.:) azért még van pár rész, amit ha este nézel eléggé odabasz.:)
egyébként durva, hogy mennyi sorozat és film építkezett késõbb az x-akták-ból.. nem hiába azért csak úttörõ volt a sorozat, elõtte nem nagyon volt hasonló..
Yo, Bitch!
Tök jó, most is megy a háttérben a film és kellemes emlékeket ébreszt...
Lehet, hogy megnézem a teljes sorozatot 5. alkalommal is? :)

De e legfélelmetesebb rész szerintem a badlaa.a láb nélküli indiai fakíros.Az a nyikorgás hang,attõl kitör a frász.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
kiskoromból emlékszem egy részre, amiben volt egy olyan jelenet, hogy egy átlátszó alak valami erõvel a sínen tartott egy gyereket, akit miután a vonat elütött lufik repültek fel. mulderék késõbb egy videón vették észre az alakot. Na ez nagyon beütött kis taknyos koromban :D melyik évad melyik rész lehet ez?
Az X-Akták nem arról szól, hogy a nézõnek egy rész alatt 3x kelljen pelenkát cserélnie maga alatt :)
Bár, annak idején, én fostam rendesen a Gumiemberes epizódnál ;-)
Yo, Bitch!
blogodat olvasom közbe:)
az álomvilág 1-2 tényleg király volt:D
de a napismétlõs rész is jó volt ha már 6. évad.
Yo, Bitch!
Amúgy olvasod közben a blogomat? :) (lejjebb linkeltem) Én is elõször néztem végig egy éve, és írtam néhány szösszenetet az évadokról, epizódokról :)
Nekem sokakkal ellentétben tetszett az, hogy Mulder a 8. és 9. évadban nem volt állandó fõszereplõ.
A 6.-7. évadban volt sok humorosnak szánt nagyon gagyi rész, például a világító zöldszemû vámpíros vagy az aggyal táplálkozó fiú története. És ezekbõl baromira elegem lett. Jó, hogy végetért ez a gagyi sorozat a 8. évadra. Igazán remek ötlet volt Doggett és Reyes ügynök képbe hozása, úgy hogy közben Scully még a helyén maradt.
Úgy általában a fõ sztoriszál tetszett jobban, mármint az összeesküvéses, ufós, "keressük Samanthát" részek.
A befejezés sajnos szörnyû és unalmas volt.
Most, hogy 2012 van le lehetne zárni végleg a történetet, hisz az utolsó rész szerint 2012-ben jönnek a megszálló idegenek. Így nagyon lezáratlan az egész, ameleyen a 2008-as film semmit nem segített.
Qwerty4
Yo, Bitch!
Bár asszem én is olyan sorrendbe néztem, ahogy leszedtem a részeket.
Egy helyen tûnt fel, hogy gond van. Az 5x05 és 5x07-es kódó részek az egy duplaepizód, közé meg beékelõdött egy 5x06, amit wiki szerint a dupla rész elõtt adtak. Lássuk be nem hülyeség elõtte, vagy utána nézni :)