X-akták (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Count Adyn
Van, kb a folytatása, lezárva még nincs teljesen:)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

ForzaInter
amugy lezárják a sorozatot, és ugy ér véget? vagy a két mozifilmnek van vmi köze sorozathoz?

Yo, Bitch!

ForzaInter
na én most elkezdtem nézni, az elejétõl:D régen mennyira paráztam ettõl:D zeneéje még most is elég paráztatós mondjuk, eddig 2 részen vagyok túl, el leszek vele egy darabig:D régen csak összevissza láttam pár részt sajnos, adja amugy vmi tévé még?

Yo, Bitch!

Az elsõ rész naon ütõs; a 9/11 a csattanó...
IMYke2.0.0.0
<#buck>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nagyon szívesen. :)

i2k: Sorry. :)
IMYke2.0.0.0
Szemetek, gyors netetek van :)))))))))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kössz, már én is leszedtem :)
majd vmikor megnézem :)

Én is csak pár nappal ezelõtt hallottam róla elõször... A sorozatot torrentrõl szedtem le, (http://thepiratebay.org/recent), a feliratot meg a felirat.hu-n találtam hozzá.
Hûû, én errõl nem is hallottam még!
Honnan lehet leszedni õket és a feliratokat?
Kössz!
Ádám.

Broafka
ez baromi jó volt! :)

mostanában kerülnek fel az x-akták részek ilyen DVD-sen, lehet leszedem és megnézem õket angolul is! :)

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

BUÉK
Az imént sikeresen megszereztem az X-akták melléksorozatát, a "The Lone Gunmen"-t eredeti nyelven, feliratosan! Gondolom szinkronosan nem is létezik... Nagyon állat! Mulder 3 segítõje, Byers, Frohike, és Langly kalandjairól szól. Sajna csak 1 évadot élt meg a sorozat, még 2001-ben...
No, végre én is végig néztem a sorozatot. Király volt az utolsó dupla rész, bár a vége igencsak... fura volt. Aztán lezárásként megnéztem még egyszer a 2. mozifilmet, a Hinni akarok címût. Tényleg nem volt olyan nagyszabású, mint az elsõ, de azért nekem tetszett. Bár elsõsorban talán az, ahogyan a két volt FBI-os kapcsolatát bemutatta... :)
Nem tudom, közületek hányan nézték végig a vége-fõcímet, de a legvégén van 1 plusz jelenet... Mulder és Scully egy csónakban... valahol a világ végén. :)
Én megnézem az tuti :-D Nemérdekelnek az ûrlények, meg a stb. én ott leszek 22.-én :-D
sz4bolcs
De van egy olyan sejtésem, hogy nem fogjuk megérni. :D

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
ja, állítólag 2012 dec. 22-én mutatják be mozikban. :D

jah mert lesz 3. nagyfilm ? :-D jajdejó...Akkor értem...köszönöm a válaszokat mindenkinek.
IMYke2.0.0.0
DE ez a vége.
S a válasz egyszerû: mert a 3. nagy film ad minderre (n nélkül) választ.
2012.12.22.

Jah értem....De úgy félbehagyták....Azért nem értettem... Nem hiszem hogy a következõ mondattal túl sok poént lelõnék, de azért figyelem ! mert SPOILER következik ! Tehát a 19.-rész úgy ér véget (az igazság) hogy ugye megvan a dátum mikor jönnek a földönkívüliek. És a legvégén Mulder, meg Scully valami motelszobában vannak, és Mulder mondja hogy "talán még van remény". És ennyi... Most ne idegesítsenek már, de komolyan ez a vége ??? Na ne már !
Az Igazság egy duplarész, ami KB másfél órás, ahogy te láttad. De nem emlékszem, hogy a végén az lett volna mondva, hogy folytatása lesz. :S Az Igazság után nincs több rész.
IMYke2.0.0.0

Üdv. Akkor ha valaki esetleg le tudná diktálni az uccsó 9. évad részeit. az jó lenne..vagy legalábbis mondja meg merre találom....és akkor a nekem meglévõ rész-címek között megnézem mi hiányzik..ergó azt nemláttam....de amúgy az uccssó (elõtti ) rész ami nállam a befejezõ rész volt, mert 19. volt, szal az 1:30 perc körüli..szal jó hosszú volt..gyanítom akkor a tényleges urolsó rész is olyan hosszúságú lehet....tehát máris le lehet szûkíteni a kört arra a két utolsó részre aminek a hossza 1:30 kürüli, de mindenképpen több 45 percnél....ha valaki megmondaná azt a két címet akkor megköszönném...
Imádom ezt a sorozatot, 11-12 évesen majd összefostam magam annyira féltem utána kimenni a sötétbe :D

IMYke2.0.0.0
A régi m1-es (király) tévés vetítés követhetõnek tartható.

Na ezt most jól elírtam. ^_^" A Visszatérés 1-2 az 5. évad 2-3. részének van írva, de tévében az 5. évad 1-2. része. Közvetlenül folytatja a 4. évad utolsó részét.
Az X-akták.hu valóban jó, de néhol eltér a tévés vetítéstõl. Pl. ami az 5. évad 1. részének van írva, az tévében az 5. évad 3. része. Ez a Visszatérés c. rész, ami folytatja a 4. évad végét. Így elvileg a tévés vetítés tûnik jónak.

A 9. évad a tévés vetítés alapján 20 részbõl áll, mivel Az igazság két részre van bontva. Ez alapján szerintem nem láttad a sorozat befejezõ részét. ^_^"
IMYke2.0.0.0
A lejjebb említett lista tartalmazza az utalásokat a nagy filmeket (eddig 2) is, így a helyüket dettó.
Az elsõ nagy film az 5. évad után került a mozikba. A "The End" részt követõen.
A második film pedig ugye a 9. évadot követõen, idén júniusban.

IMYke2.0.0.0
Tévedsz. Még azon az oldalon is hibásak - lásd a bannerben lévõ oldalról beszélsz.
A helyes lista lejjebb, ebben a topikban látható. Az angol, Collector's Edition alapján készült. Annál pontosabb márcsak Chris Carter forgatási naplója lehet... :)

Üdv. Az a baj ott nállad hogy a feltöltõ, összekavarta a részeket :-) Véletlenül biztos de nekem is úgyvolt. leszedtem mind a 9 évadot, és a 8.-ig hibátlan volt... (értesd hogy minden rész követte egymást. ) de a 8.ban már vannak olyan részek, és a 9.-ben is hogy valójában nem azok a részek címei amik ténylegesen a nevükban vannak, sõt még a sorrendjük is össze lett kavarva. Ezért van az hogy te véletlenül elõreugrottál vagy 3-4 részt, mert elszámozták. Javaslom hogy keress a google-ban arra hogy x-akták, és amit elsõnek kidob (magyar oldal) az ott leírtak szerint számozd újra a hibás a részeket. ott minden le van írva minden résznek a rövid tartalma, és a valódi címe, sõt még a sorszáma is, az évadon belül. Tehát akinek összekavarodtak a részek az látogasson el oda és az ott leírtak szerint számozza újra. Mindez persze csak annak szól aki letöltötte a sorozatot. Aki tv-ben nézi annál elvileg nem lehet kavarodás, mert ott jól adják a részeket. (ha még adják valahol egyáltalán :-) nemtudom)

Nade mindezek után én is kérdeznék valamit. Végignéztem az 1. évadtól a 9.-ig minden részt, szóval befejetem a sorozatot. De úgylátom félbehagyták. Kérdésem az lenne hogy ki tudja hogy mi az utolsó évad (9) utolsó részének (19) a folytatása ? a 2. film ?? Mert a 19.-rész után a hang asztmondja hogy folytatása következik. De több rész nem készült belõle. Szal én meg ezt nemértem. a választ elõre is kösz
IMYke2.0.0.0
Akkor valamit nem értek.

vigyázat, spoiler lehet!
Ha a hüllõs résznél vagy, akkor érthetõ, hogy onnan jön ki, hiszen csak látogatóban volt.

Balyy
Az elejétõl nézem és sorba haladok ezért nem értem!

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

IMYke2.0.0.0
Nincs semmi kavar. Ajánlott megnézni az elõtte lévõ részeket...

Balyy
Már jó ideje elkezdtem elõlrõl az egészet és most tartok a 8. évad vége fele! Nagyon jó a sorozat! De vmi nem tiszta:
A 7. évad végén mulder eltünt! Majd megtalálják, eltemetik, kiássák, stb. eddig tiszta! Aztán lemegy 2-3 rész úgy hogy már dolgozik. De a 18. részben (amikor az elején a faszi bemegy a fehér házba, küzdj a jövõért) jön ki a kórházból! ez most akkor hogy van? ha spoileres akkor nem érdekel de sztem itt vmi kavar van!

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

egy alkalmas = egyalkalmas, vagyis egyszer használatos
Õszintén szólva én is csak most ismerkedem a dologgal... a legtöbb helyen PayPal al lehet fizetni (http://vbence.web.elte.hu/paypal-leiras.html) dombornyomott kártyát érdemes igényelni a bankodnál, internetes vásárlásoknál sok helyen csak ezt fogadják el, aztán szoktak még egy alkalmas ún. Webkártyát adni a bankok amin csak annyi összeg van ami az adott vásárláshoz szükséges.
Menj be és érdeklõdj, a bankodnál, szerintem mindent el tudnak bent mondani részletesen.
IMYke2.0.0.0
Felcsigáztál...
ERSTE-n keresztül lehetne ilyet intézni?
Milyen módon lehet eBayezni?
Megvallom, ezen a téren teljesen analfabéta vagyok.

http://www.teszvesz.hu/item494231850_x_files_1_9_the_complete_collector_s_edition_61.html

Ne aggódj lesz bõven, amint látható netrõl leszedett képett tett fel, szerintem úgy csinálja, hogy megrendeli e-bayrõl olcsóbban, és keres rajta pár ezer Ft- ot. http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=m38.l1311&_nkw=x-files+dvd&_sacat=See-All-Categories itt lehet látni, hogy már újonnan kapni 135 dollárért ami kb 27 E Ft. nem tudom mennyi külföldrõl a posta, de legyen mondjuk 5 E Ft és akkor szerintem nagyon sokat mondtam, így ha villámáron megveszik tõle még akkor is nyer a bolton 15E Ft- ot :))
jól csinálja a srác, egyes emberek kezdenek rájönni arra, hogy ha valamit mo- n nem lehet kapni, azt így külföldrõl behozva sokkal drágábban el lehet adni... kihasználva azt, hogy sokan tartnak az ebaytõl. Én most barátkozom a gondolattal, hogy onnan kellene vásárolni..
birdo
X akták...jah... most épp a FILM+-on megy A Film )))

A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.

IMYke2.0.0.0
Most tudtam csak megnézni - könyvtár - a filmecskét.
Az okádék minõség miatt azért nem fáj a szívem, mert mindegyik részt többször is láttam.
A flash azonban megvolt, eszméletlen jó a koncepció és a vágás.

Ez állat volt!
sz4bolcs
király videó

sz4bolcs
Duane Barry jeah :D

ZilogR

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

kb 2 hete kezdtük el újra végig nézni a teljes sorozatot az asszonnyal, meg a lányommal. Had lásson Õ is valami kultúrát! Most tartunk az 5. évad felénél, és arra kellett eszmélnem, hogy van egy csomó rész, ami valahogy kimaradt... :)
IMYke2.0.0.0
Ja, értelek... Tehát, a hozzászólásodban egy video lett volna!
Én nem szoktam YouTube-os filmeket linkelni, de gondolom, sima URL-beszúrással is elég az itt olvasgatóknak.
.

ZilogR
az a youtube-os videó, ami itt lenne, de BASIC itt lenni (akkor nem tudok linkelni és nem elég a flash..../flash kombó, vagy a cím után "?=...." biszbaszokat le kell szedni??? )

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

IMYke2.0.0.0
Micsoda?!
Mert aki ebbe a topikba ír, az minimum egy részt látott már a sorozatból - én pl. 3x láttam az egészet <9 évad>, csak a Hinni akarok c. mozifilm maradt ki.

ZilogR
mindenkinek ajánlott!

http://www.youtube.com/watch?v=eDdAF9zlNnw&feature=related

IMYke2.0.0.0
"Felesleges"-t úgy értem, hogy ha megdöglök is, de ki tudom szorítani a bejövõ forrásokból...