X-akták (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
spoiler - bocs :/

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Asszem abba épp belenéztem ma. Ebben esik elég sok szó a hibridprogramról, és ebben a részben nyírja ki a végén a Marlboroman a fiát? 😄

Nekem az, amelyikben az arcnélküli gyújtogató idegenek vannak.
Sajnos a címére nem emlékszem...még a TV-be néztük együtt a családdal.

sz4bolcs
Nektek vannak kedvenc részeitek?

Garrett27
Ha kijön mind magyarul, megveszem, mert a divx nekem csak arra volt jó, hogy azért meg tudjam nézni és ne kelljen várni éjjel egy órákig a tévénél hogy na mikor megy má.. 😄

Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315

IMYke2.0.0.0
Eddig már 3x végignéztem a teljes sorozatot (TV, még a régi VHS-rip sorozat, és kicsit jobb DivX-sorozat, mind kölcsönben).
Azért nem írtam ki akkoriban õket CD-re (DVD még sehol sem volt), mert már akkoriban ígérték a DVD-sorozat megjelenését!!!
Ez már lassan 9 éve!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

sz4bolcs
És min szoktad akkor nézegetni? Én torrentrõl húzok 'kaki divx' részeket, de engem nem zavar a minõség, a dvd-t én is várom.

IMYke2.0.0.0
Én is pont így vagyok vele: IMÁDOM.
S a hazai DVD-kiadásra várok. Sajnos, kaki divx-ben mindig "filmgyûjtõ" tudja prezentálni. Akinek meg jó minõségben (akár eredeti angol) van meg, az vagy smucig (ismerõseim között nincs meg senkinek a 9 évad DVD), vagy torrentre tette fel és onnan meg én nem tudom leszedni (szaros könyvtár net).

Így, várom, mint a Messiást a hazai megjelenést.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

sz4bolcs
Amikor olvastam, csak pár darabot tartottam kevésbé mókásnak.
Ezek szerint egyre jár az agyunk a mulderizmusok készítõjével.

És az a baj, hogy eddig összesen egy évadot sikerült megszereznem a sorozatból. (pedig szinte láttam az összeset😊)

IMÁDOM

IMYke2.0.0.0
Mivel rendkívül szubjektív***, szerintem felejtsd el.
Inkább gyûjtsd ki magadnak - jobban jársz.

*** = a kigyûjtõ szerint "mulderizmus", közben meg lehet, hogy Te blõdségnek tartanád...

sz4bolcs
Az X-akták összes aranyköpése, és poénja csokorba gyûjtve.

NeverwinterKING
az miaz?

\"You are fucking crazy people!\"

sz4bolcs
Valaki szerezze már meg a Mulderizmusok magyar fordítását, mert megõrülök, mint a hangyás. 😄

NeverwinterKING
ez nagyon nagy volt 😄

sz4bolcs
6x05 20:25

"-Morris: Krisszel mi lesz?
-Mi lenne?
-Azt mondtad, hogy ma válaszolsz. Az orra! Azt mondtad, hogy ma válaszolsz, hogy megengeded-e.
-Szerintem fiatal még a plasztikai mûtéthez, nem gondolod?"

xDDDDD

IMYke2.0.0.0
Nem "valaki" okoskodott, hanem ez a tény állás: VHS-re a dupla részes epizódokat rakták.

Sokkal lejjebb - 1-2 oldallal vissza - még össze is szedtük ezt, hogy mindenki lássa, és tudja.

A díszdobozos (9 évad egyben), 61 DVD-s verzión pedig ott vannak dokumentum filmek, kommentárok, játékok stb.
De ezt is megtaláljátok részletezve...

NeverwinterKING
igen, van olyan a sorozatban. az is több részes

n3whous3
ehh, akkor lehet, mert a tunguskára, mint cím meg emlékszem talán a sorozatból.

púúúúú

Azt a 7. aktát nemrég megfejtettem, hogy az a sorozat 4. évadának 17. és 18. része egyben.

Mivel 2 részes epizód volt, kazettára egész estés filmként került ki 1997-ben.

Szerintem a többi is ilyen lehetett, duplarészes epizódokat adtak ki VHS-re.

Ha így van, érthetõ, hogy aztán DVD-re már nem jött ki, mert az USA-ban már az összes évad megjelent gyûjtõdobozokban.

n3whous3
Voltak akik okoskodtak, hogy az alább írt részek közül pár a sorozatban is benne volt, de max arra tudok gondolni, hogy kibõvítették és úgy ment a kazettán a dolog.

púúúúú

n3whous3
Hát jah, ez az, én is csak VHS-en láttam ezeket eddig, sõt azt hiszem, hogy akkor meg is van a hiányzó láncszem, amit még kerestem, amit te mondtál. Azt meg még csak nem is láttam, csak meg akartam nézni. Ha az az, amire gondolok.

púúúúú

Van még egy:

X akták - A 7. akta: Az eltûnt idõ rejtélye (X-files: Tempus Fugit)

Nekem anno megvolt mind a 7 VHS-en...de már megölte õket az idõ vasfoga.

Azóta én is keresem DVD-n vagy neten, de eddig hiába...

n3whous3
Helló mindenkinek.

Az X-akták sorozat vége érte után talán (?) ha jól emlékszem volt egy halom kisebb nagyobb egész estét x-akták rész, amiket az Istenért se találok sehol, nem hogy legálisan, még illegálisan se...

X akták - Az 1. akta: Amit még senki sem látott (X files: The Unopened File)
X akták - A 2. akta: A zárt ajtók rejtélye (X files: Tooms)
X akták - A 3. akta: 82517 (X files: 82517)
X akták - A 4. akta: Az idegen keze (X files: Master Plan)
X akták - Az 5. akta: A földönkívüli gyilkos (X files: Colony)
X akták - A 6. akta: Tunguska (X files: Tunguska)

ezek lennének, valaki tud valamit?

púúúúú

ZilogR

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

sz4bolcs
Na jó, lehet csak én látom bele a hasonlóságot. 😊

Broafka
naná 😊
sõt, van valami másik dzines film, az meg aztán pláne gonoszvolt, mindig megkérdezte az emberkét hogy kívánna valamit, vagy nem tudom mi volt pontosan, és akkor a biztonsági õr mondta, hogy csak a testemen keresztül mehet át, erre fogta és keresztül ment az emberkén 😄 (aki persze meghalt)

szóval nem ez az egyetlen ilyen dzsinis film

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

sz4bolcs
lol. Majd írjátok a fejleményekett, én is beszerezném. 😊

Más: Most néztem meg a Bedazzled (Bájkeverõ) címû filmet, és azt vettem észre, hogy kísértetiesen hasonlít a dzsinájás X-akták epizódhoz.

IMYke2.0.0.0
Ne lepõdj meg: Magyarországon is elkezdik a DVD-ket kiadni.
Olvass vissza!

sz4bolcs
<#confused>

IMYke2.0.0.0
Hallottatok valamit az elsõ évad megjelenésrõl?
Mert akárhol kérdezõsködtem, csak a tipikus hülye arccal tudtak válaszolni...

ZilogR
és mi az ok? lemorzsolódott a társaság vagy nem is jött össze vagy a webszolgáltatóval van gond?!

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Nem megy.

Ha elegen vannak a gonoszok, nem félnek az igazságtól!!!

Tuvok
coolon megy most

IMYke2.0.0.0
Még valami: az I Want To Believe borítóján, poszterjén azért nincs kötõjel, mert az X be van karikázva. Elég satnya lenne utána egy kötõjel.

IMYke2.0.0.0
Cs. Németh Lajost akarom!!!! 😊
Ha belegebedek is, akkor is kifizetem érte azt a - hasraütök - 9.999 Ft-os árat! 😊
A "24" lett volna még az a sorozat, amit megvettem volna szép sorjában, ebben az évben - de akkor azt elfelejtem és veszem az X-Files-t!

Bizony: X-Files és nem X Files = X-Akták és nem X Akták.
Mert a kiadós fórumon ezen öngyilkolódott valaki, hibásan.

Nekem is nagyon régi álmom teljesülne ezzel 😊

Biztos, hogy Rékasi-Náray szinkron lesz, csak kérdés hogy melyik?
Mert ugye több változata létezik, a régi , amiben pl. Cs. Németh Lajos szinkronizálja a Cigarettást(M1-es), vagy az új, amiben Szokolay Ottó(Viasat-os). Mondjuk ez tökmindegy, csak meg lenne már 😊

Vajon mennyibe fog kerülni 1 évad?
IMYke2.0.0.0
S akkor végre, egy lassan 16 éves álom teljesülne számomra: a kezemben lenne az egész, NAGYON JÓ MINÕSÉGBEN.
Remélem, Rékasi K. - Náray E. szinkronnal MINDEN RÉSZEN!!!

Ahogy ott az egyik hozzászóló is írja, hiszem, ha látom 😊
DE azért jó lenne.
ZilogR
"Fox Mulder és Dana Scully természetfeletti kalandjai végre DVD-n is elkezdõdnek hazánkban. Az X-akták elsõ évada még az idén megjelenik DVD-n, s a folytatásra biztosan nem kell sokat várnunk."

INNEN

Mi a helyzet az XAA-val?

ZilogR
mi a helyzet az x-akták alternatívák weboldallal? megy még a dolog? aki tud róla jelezzen, pls!

most én se találom de tudom hogy tavaly még valamely magyar fansite oldalán fenn voltak, de most nemtom hol 😞

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

sz4bolcs
Sziasztok! Nem tudjátok, hol lehet még megtalálni a mulderizmusokat?
Ez az X-akták-ból összegyûjtött poénok összessége, nagyon sok oldal. Sok éve leszedtem, papírra is kinyomtattam, de eltûnt, most meg keresem neten, és sehol nem találom. Valaki tud segíteni?

Garrett27
asszem Jay Hawkins-ra gondolsz a Frenzy c. számban rikoltozik így "frenzy brrrrrr" <#alien2>

Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315

sziasztok!
tudja valaki melyik az a szám ami többször felcsendül a szemfényvesztés epizódban? az a comin' a baby brrrrrrr ??? stbstb
thx
Eredetileg nekem se keltette fel a kíváncsiságom, csak aztán elkezdték adni a tv-ben, és utána néztem... most így, a 2. évad végén egész jónak gondolom. Bár télleg olyan, mintha a "john doe" tiniverziója lenne... 😊
IMYke2.0.0.0
Nekem a sorozat - egy rész után - erõsen "tini". Le is mondtam róla.
Nincs türelmem ahhoz, hogy több rész megtekintésével esélyt adjak neki.

A következõ nem pont ide passzol, de azért elmondom:
Nem tudom, ismeritek-e a "Kyle XY" címû sorozatot, de aki kedvelte az x aktákból Alex Krycek karakterét, vagy az õt alakító szinészt, annak javaslom, hogy nézze meg ezt a sorozatot. Ugyanis szerepel benne, méghozzá egy egész szimpi karakterrel.
Garrett27
Ha nem nézted végig, akkor talán SPOILER-nek is mondható, bár már sok helyen olvashattál róla, hogy mi fog történni (azaz mi kéne, hogy történjen) az X-Aktákkal ezek után, de mindenképp még egy egész esti filmnek kell lennie, és az 2012 december 21.-e elõtt, amely dátum ugyebár a Maya kalendárium végével függ össze..

Count Adyn
jaja

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

ForzaInter
akkor a mozifilmek viszik tovább?

Yo, Bitch!