X-akták (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én amikor elsõre megnéztem asorozat különösebb ismerete nélkül, akkor több volt a végére a kérdõjel mint a pont.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Teresa elrablása - hát ez gyakorlatilag szinte a teljes hatodik évadon átível, úgyhogy röviden nem igazán lehet elmondani 😊
A kisfiút (ha azt, akire én gondolok) azért akarták elkapni, mert gondolatolvasó, és félnek, hogy az összeesküvés részleteit egyszer kiolvassa egy beépített ember agyából.
Az utolsó kérdésedre csak azt a néhány hozzászólást kellene elolvasni, amit ide írtunk eddig, ott a válasz...
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Én nagyon szeretem, csak nem igazán tudtam a tékából úgy kivenni az összeset, hogy sorban 😄
De azért össze tudtam rakni valahogy.
Azért pár kérdés: Mulderrel tulajdonképpen mi történik, amikor elrabolják, aztán visszakerül, majdnemhogy hulla állapotban, de aztán helyrejön valahogy (asszem az élõhalottak c. epizódban volt)
Azzal a Teresa (asszem így hívjál) nevû nõvel mi lesz az elrablása után? És miért akarták elkapni azt a kisfiút (sajna a nevére nem emlékszem)? Ennyi elég is lesz 😊
Amúgy a videók után van valahol folytatása? Vagy a Viasaton már késõ folytatni (úgy értem nem-e maradtam le túl sokmindenrõl)
Idõben egyébként az ötödik és a hatodik évad között helyezkedik el a történet, aki nem ismeri legalább érintõlegesen az x-akták összeesküvés elméletének az alapjait, az egy kukkot sem fog érteni belõle.
A többi videotékás film az nem különálló, hanem a sorozat dupla (tripla) részeit adták így ki.
én csaka zt amikor így az emberekben fejldõtek ki a szörnyikék, és méheken tenyésztették a vírust, ami ezt okozta
๏̯͡๏﴿

๏̯͡๏﴿
gyártom magamnak a parázást😊
๏̯͡๏﴿
az volt, hogy a kis férgek bementek emberbe, (nem tom mér volt jó nekik) és amikor ki akarták szendi csávóból, akkor kieresztette a mérgét, azt megpatkolt a csávesz, aztán végülis rájöttek, hogy ha kettõt egybeeresztenek, kinyírják egymást...
és akkor rész végén, megy kamera ki jégre, azt mondják, hogy hát igen, itt vannak a jégben, azt vége a résznek😊
szal vmi ilyesmiféle ütõs rész volt.
a gumi embereset én nem mertem megnézni😊
๏̯͡๏﴿
Annak idején (erõs másfél éve) az ötödik évadot kezdte el adni a Viasat3, majd amikor annak vége lett, akkor néhány hét szünet után a hatodikat is végigadták.
Ezután kihagyás nélkül elkezdték leadni az ötödiket újra... Aki ismeri a sorozatot, az tudja, hogy az évadokat úgy szokták lezárni, hogy félbevágnak egy dupla filmet, az elsõ része az egyik, a második része a következõ évadhoz fog tartozni. Így hát érdekes hangok törtek elõ belõlem, amikor megláttam, hogy a 6-7 évad-forduló filmje után a 4-5 jött.
Most lassan megint a hatodik évad végére érnek, úgyhogy lassan kiderül, hogy vettek-e újakat, vagy megint elkezdik az ötödiktõl.
Szemály szerint én még annak is örülnék, ha az elsõ négyet adnák le, csak ne újra az ötödiket!
-the invisible-
Az nagyon tetszett annak idején...
-the invisible-
De már tényleg vehetnék meg az új szezont, 4x nem nézek meg egy részt bármennyire is szeretem.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
De az a rész is jó volt mikor egy erdõben egy fából jött ki sok kis biz-baz, és kiszívták az emberek testnedveit, és begubózták.

\"Life is around you and in you.\"
Pl. az a méhes rész is nagyon király volt, ami egy erdõben játszodott.
Hány évad az egész sorozat, és a Viasaton mennyi ment le?
Esetleg a Viasat-on nem folytatják?
Az RTLKlub filmelõzetesében már láttam megjelenni az X-akták feliratot, de a honlapjukon sehol nem találom, hogy mikor akarják adni. Minden info jöhet ebbe a topic-ba, de beszélhetünk magáról a filmekrõl is.