6047
-
#1282 De hétköznap megy a 4.(?) szezon :P
Nem fogják egyben, V3 nem képes rá ... -
skristof #1281 menyi van még vissza?
mindenki a TV elé!! :)) -
#1280 Őőő, az a békás volt ? Nem volt 1 nagy durranás, felénél elaludtam :D -
#1279 Akkor már úgyis mindegy az utolsó résznélDe valami csak kiderül elvégre az igazság lesz a címe az ucssó két résznek. Leadhatnák majd egybe, úgy jobb lenne. -
#1278 Pénteki részt látta valaki? Milyen volt? A tartalom alapján nem lehetett rossz végül is. -
#1277 Ha nem, én végleg felhagyok az Aktákal -
#1276 így van! :) -
#1275 heh -
#1274 Kiváncsi leszek az utolsó két részre, abban mindenki fog szerepelni, Mulder-től kezdve Kryceken át a Cigerattázó férfiig. (ugye utóbbi kettő meghalt már a sorozatban) Kiváncsi vagyok miket tudunk majd meg :) (ha megtudunk egyáltalán valamit :)) -
#1273 tényleg, 22 óra.. jeje...mondjuk most lehet bármikor, szünet van! -
#1272 -
#1271 -
Fogod nézni ugye? Hamarosan kezdődik! -
#1269 hmm -
#1268 bocsesz, késtem -
#1267 Na mi van? Sehol senki? :) -
#1266 Vasárnap:
22:00 X-akták - Underneath (A felszín alatt)
Visszatekintés 1989-be: Egy esős éjszaka, egy Triboro Cable szerelő, Bob Fassl, megérkezik egy brooklyni ház elé New York-ban. A furgon hátuljából egy férfihang mondja neki, hogy "tegye a dolgát". Fassl megcsókolja a rózsafüzérjét, majd becsenget a házba. Egy tinilány nyit ajtót és Fassl elmondja, hibás a TV kábel. A lány azt gondolja, apja hívta a szerelőt és beengedi a férfit. Az apa azonban nem tud semmiről és követeli, Fassl nézze meg a munkalapot. Fassl végignézi az üres lapokat, ám hirtelen vér fröccsen a papírra. Az apa holtan fekszik a padlón, nyakából egy csavarhúzó áll ki. Fassl rémülten látja, hogy a tinilány és az anya is vérben fekszik a konyhában. Ekkor nyílik a bejárati ajtó és két rendőr ront be, akik elfogják Fassl-t. Az egyik rendőr Doggett.
Napjainkban Doggett felháborodva értesül róla, hogy...
-
#1265 23:15 X-Akták - Veszélyes vizeken
Dr. Paul Farraday biológus és Dr. William Bailey erdész arról vitatkoznak, hogy vajon mi lehet az oka a Georgia állambeli Heuvelmans-tóban történő, nagyarányú békapusztulásnak. Beszélgetésük végeztével Bailey a parton sétál, amikor valami rátámad és végez vele...
A tegnapi rész nem volt rossz végül is, de tény, hogy vannak jobb epizódok :)A mait meg nem fogom látni, mert este bulizom :):( -
#1264 Na, a rejtegetett FBI-feleség :D -
#1263 Igen a múlt héten vagy azelőtt is volt egyszer, pont X-Akták közben ismét, de akkor hamar visszajött. -
#1262 Úgy rémlik nem az első eset, már korábban is rá akartam mérni, de ilyen hosszú kimaradásra nem emléxem . -
#1261 -
#1260 végülis is, kének mi ?!
majd döntsd el.
:) -
#1259 De miért pont az X-Akták közben? :((( remélem többet nem csinálnak ilyet -
#1258 Tegnap nálunk sem volt adás, rámértem spektrumanalizátorral (amit kábelTV szereléshez használunk), audiosávban volt erősítés (gy.k. hang), kép viszont egyáltalán nem, szal vagy karbantartás volt, vagy valami idióta rálépett 1 kábelre, szal nem a szolgáltatóval volt a baj, hanem a V3-nál marhultak vmit ... -
#1257 Oo igen? :( Nekem így egyenlőre nem rémlik, hogy láttam-e ezt a részt, vagy sem. -
#1256 ha jól emléxem, ez nem lesz vmi eget-rengető rész. -
#1255 Remélem ma nem megy el a kép, mert ez jó résznek ígérkezik...
22:55 X-Akták - Skinner őrangyala
Jay Casal ügyvéd elkészíti Walter Skinner aligazgató válókeresetét. Skinner azonban úgy dönt, vár még egy napot az aláírással. Az aligazgató az Ambassador Hotel bárjában töpreng a válóperen, amikor egy igen csinos hölgy lép mellé. Beszélgetni kezdenek, majd kölcsönös magányosságuk kitárgyalása után az egyik hotelszobában töltik az éjszakát. A szeretkezés közben Skinnernek víziója támad, az ifjú hölgy öregasszonnyá válik. Ijedtében Skinner felébred és rájön, hogy csak álmodta az egészet. Amikor azonban a mellette fekvő hölgyre pillant, rémülten állapítja meg, hogy a nő halott... -
skristof #1254 hát nálunk se kép, se hang -
#1253 Na én a gépet kapcsolom ki, megyek az ágyba tv-zni, remélem visszajön a kép! :( Jó éjszakát! -
#1252 uh -
#1251 nekem meg a tunerkártyám majd meg őrül ilyenkor , mert azt hiszi, ntsc. A régi kártyám ilyenkor totális fagyást is tudott okozni -
#1250 olyan egy percenként mintha próbálna visszaállni, de csak egy pillanatra átvállt ilyen szürkére, majd bejön a monoszkóp egy kicsit majd megint feketeség :( -
#1249 még mindig semmi -
#1248 szal vszínű, hogy senkinek sincs most viasat -
#1247 Ja, nálam is csak via3 nincs -
#1246 Miért pont most kell elmennie az adásnak? :( De érdekes, elvileg csak az ment el -
#1245 akkor annyiban megnyugodtam, hogy nem a szolgáltatónk hülyül -
#1244 MatávkábelTV -
#1243 Időnként oylan mintha kapcsolnának vmit rajta, de aztán megint semmi :(