X-akták (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gazo
Gilen jól mutatott a szerkó

Balo
Nem...

A heti program:

1/3 22:55
Kitérõ

2/3 22:30
Posztmodern Prométeusz

3/3 22:40
Karácsonyi ének

4/3 22:50
Emily

5/3 22:40
(Rókavadászat)

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

BaLeeX
Faxom, nem a vasárnapit ismételték?
Direkt azért nem vártam meg...

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Balo
A teganpi rész jó volt, a Kitérõ.

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

BaLeeX
De Mulder idióta poénjai zaért ott vannak. 😊)

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

0ppika
Ez még a múlthetinél is rosszabb volt 😞

http://epica.nl

FtranX
micsoda egy idióta rész volt a mai! belekerültek egy számítógépes játékba.

Nincs ma viasat😞 pár órája elment és nem jtt még vissza az adás

0ppika
Rögtön kezdõdik!

Balo
Itt az elõzõ rész tartalma, aki mondjuk lemaradt róla...

X-ZSARUK
( X-COPS )

Willow park, California

18:48

Keith Wetzel járõr kocsival cirkál az esti utcán, ám nincs egyedül - vele van egy forgatócsoport a "Zsaruk" címû mûsor stábja. Wetzel a rádión értesül egy "szörny" támadásáról. A járõr megtalálja a címet és az ajtón egy hatalmas karmolásnyom látszik. Gyors körbenézés után Wetzel a hátsó ajtóhoz megy, a stáb utána. Ahogy a rendõr elõrelép, szembetalálja magát valamivel. Halálra rémülten rohan vissza a kocsijához, a kamerás követi. Wetzel pánikba esve kér segítséget a rádión, ám valami láthatatlan erõ rátámad és felborítja.

Paula Duthie õrmester érkezik a segítségükre. Meg van lepve a felborult rendõrautó és a félelemtõl remegõ emberek láttán. Kikérdezi a járõrt, de Wetzel hazudik és azt állítja, hogy egy utcai galeri támadt rá. Ekkor szólal meg a rádió, hogy két fegyveres alak mászkál a környéken. Elkapják õket és akkor derül ki, hogy a két fegyveres Mulder és Scully. Õk is egy szörnyet keresnek.

Mulder kifaggatja Wetzel-t, mi is támadt rá tulajdonképpen. Habár a rendõr megpróbálja kisebbíteni az eset jelentõségét, Mulder szerint egy farkasember volt a támadó. A Wetzel csukóján lévõ sebekbõl azt gyanítja, hogy Wetzel maga is farkasember lesz. Amikor azt javasolja, hogy helyezzék karanténba, Duthie gyanakodva kérdezi: "Láthatnám még egyszer a jelvényét, uram?"

Scully megpróbálja elkerülni a kamerát, de Mulder nagyon lelkes, hogy a nyilvánosság elõtt oldhat meg egy X-aktát. Dana csak szeretné elkerülni, hogy mindenki bolondnak nézze õket, mert egy farkasembert üldöznek. Ricky, a fantomkép rajzoló, lerajzolja a környékbeli lakók által megfigyelt lényt. Az valahogy úgy fest, mint Freddy Krueger, a Rémálom az Elm utcában címû filmbõl. Maga Ricky is félni kezd a gyilkostól, Mulder pedig most már nem biztos benne, hogy egy farkasembert keresnek. Scully szerint a Wetzel csuklóján látható sebek rovarcsípések.

A rendõrségi rádió egy újabb támadásról ad hírt. Az áldozat Ricky, valami széthasította mellén a golyóálló mellényét. Scully átfésüli a terepet és talál egy mûkörmöt és egy rózsaszín rágót. Az ügynökök kihallgatják a szomszédban lakó Steve-t és Edy-t, akik hallották Ricky-t kiabálni és õk hívták a rendõrséget is. Steve és Edy felismerik a mûkörmöket és a rágót, az Chantara Gomez-é, a prostituálté.

21:26

Az ügynökök keresik Chantara-t. Mulder vezeti az autót és folyamatosan kommentálja az esetet. Scully nem vesz tudomást a stábról, így õ az, aki rábukkan Chantara-ra. A lány elmondja, hogy Ricky-t nem Freddy Krueger ölte meg, hanem a stricije, Chuco. A lány nagyon fél, hogy Chuco kitekeri a nyakát, ha megtudja, hogy beköpte. A rendõrség rajtaüt Chuco lakásán, de a férfi már napok óta halott, túladagolta a kábítószert. Így tehát mégsem lehetett õ a gyilkos. Ekkor pisztolylövés dörren odakintrõl, Wetzel össze-vissza lövöldözik valami láthatatlan ellenségre. Habár a rendõr feladata Chantara védelme lett volna, a kocsiban várakozó lányt valaki meggyilkolta, kitekerte a nyakát. Wetzel elmondja Muldernek, hogy a támadó úgy nézett ki, mint a Darázsember, akitõl Keith nagyon félt gyermekkorában, amikor a képregényekben látta.

1:32

Mulder megváltoztatja elméletét az esetrõl. Most azt hiszi, hogy a gyilkos egy lény, amely amikor támad, az áldozat tudatalattijában létezõ legrémségesebb szörny alakját veszi fel. Csak teliholdkor vadászik és a félelembõl táplálkozik. Scully továbbra sem hisz neki, de követi partnerét Steve és Edy otthonába. Õk az egyetlen pár, akik nem estek áldozatul ennek a rémnek. Kiderül, hogy a meleg-házaspár nem fél a környéktõl vagy hogy bármilyen gyilkos is bujkálna itt. Ebbõl Mulder arra következtet, hogy Steve és Edy biztonságban vannak. Wetzel mellé szegõdik és együtt járõröznek, közben Scully Chantara holttestét vizsgálja meg a hullaházban.

2:47

A stáb egyik fele Scully-t követi a hullaházba, de Dana továbbra is levegõnek nézi õket. Egy ideges asszisztensnõ segít neki, aki azt hiszi, valami fertõzés végzett a prostituálttal. Scully biztosítja õt, hogy a lányt megölték és nem betegség végzett vele. Az asszisztens kérdezõsködni kezd a Hanta vírusról és váratlanul vér folyik orrából. Összeesik és minden tekintetben a Hanta vírussal fertõzött ember szimptómáit mutatja.

4:41

A hullaházban Mulder beilleszti az asszisztens halálát a teóriájába. A Hanta vírus akkor támadta meg a nõt, amikor az elkezdett félni tõle. Fox hirtelen rádöbben, hogy Wetzel nem félt, amikor együtt voltak, de most megint egyedül járõrözik és így ki van téve egy újabb támadásnak. Eközben Wetzel, a stábbal, visszatér Chuco házába, mert még egyszer körül akar nézni ott. A gyilkostól való félelme azonban felülkerekedik rajta és valahogyan bezárja magát a házba, a kamerával együtt. Wetzel ordítozik, Mulder pedig odakintrõl próbál lelket verni belé, hogy ne mutassa ki félelmét. A kiabálás hirtelen elhal, Fox pedig betör a házba. Wetzel a padlón ül, egyik karja csupa vér. Mulder észreveszi, hogy felkelt a Nap, ami azt jelenti, a veszély elmúlt. Mivel nincs egyértelmû bizonyítéka, Mulder csak spekulálni tud, hogy vajon a lény végleg eltûnt vagy csak a következõ teliholdig vonult vissza?

X-Cops #7ABX12

Eredeti bemutató: 2000. február 20.
Írta: Vince Gilligan
Rendezte: Michael Watkins

Fox Mulder - David Duchovny
Dana Scully - Gillian Anderson
Keith Wetzel - Judson Mills
Paula Duthie - Dee Freeman
Operatõr - Daniel Emmett
Hangmérnök - John Michael Vaughn
Steve - J. W. Smith

Forrás: http://x-aktak.hu

tier

I can\'t remember anything Can\'t tell if this is true or dream

gazo
...ma BL van, ha csak vmikor éjfél után nem...
amúgy elkezdték ismételni 5.1-tõl egy héten 3* (hétfõ, csüt,péntek asszem)

BaLeeX
Jól tudom, hogy ma este ismétlik?

BaLeeX
Kösz!

Szóval olyan Freddy beütésû rész volt ez. 😊
Amúgy szerintem nem volt annyira gáz, amíg láttam és el nem aldutam. Elõször megijedtem ahogy kezdõdött, azt hittem ilyen "hogyan készül az x-akták" szintû lesz az a rész, de cserencsére nem.

gazo
Hát az, hogy megy a COPS nevû reality adás a rendõrök mindennapjairól (a valóságban is van ilyen), és véletlen olyan ügybe nyúlnak, amelyiken GILék is rajta vannak.
A lényeg, szvsz hogy olyan "szörny" ügyködik, amely az áldozatai (halál)félelmébõl nyer energiát, attól tud manifesztálódni, mindenkinek abban a formában, amitõl leginkább retteg (vérfarkas, freddy, "dongóember" stb.). Aztán persze kinyírja õket.
És úgy jár emberrõl emberre, mint egy vírus, vagy "szellem". Ezért elkapni se nagyon lehet. Olyan helyeken bukkan fel, ahol rossz a közbiztonság, sokan rettegnek vmitõl.
A sztori során megöl vagy 4 embert, végül a rendõr (aki a dongóembertõl fél) megmarad, mert közben feljön a nap. Az izé meg egy holdhónapra megint eltûnik.

Mostantol GIL-tõl félek nagyon, hátha megjelenik 😊)

BaLeeX
Nincs kedve valakinek elmesélni mi volt ebben a részben a lényeg? Sajnos megint az volt, hogy elaludtam a végét. 😞

A reklámig láttam, még egy darabig utána is de onnan már nem sok minden ugrik be. Mi volt a lényeg tulajdonképpen?
Kb. az volt az utlsó kép ami még tiszta, hogy Mulder magyaráz a kamerás faszinak az autójában.

Teljesen egyetértek😊) (konkrétan a Gil-es résszel)

gazo
...általában nem sok minden derül ki...
...dehát itt van egy vmi parajelenség, ami a félelembõl nyert energiával öl, mindenkit egyedi módon...
...elõször aszittem szimpla vérfarkasos story lesz, de aztán szerencsére mégse...
...azért a dongóember kissé röhejes...
...tanulság: legyünk bátrak, de legalább is buzik...

viszont GIL eszméletlen jól nézrett ki a boncoláskor 😊

Az a freedys poén jó volt benne azért😄

Nekem teccett eza COPSos beütés, csak az volt a baj, hogy a végére nem derült ki semmi,csak véget ért az éjjel meg a holdtölte.

Én nem birtam végig nézni.

Még csak nem is az Ideglelés kategória. Amikor megtalálták a fickót az utcán és Scully hozzáért ott a gyerek hasához ahol a karmolások voltak, elkezdtt ugye bugyogni vmi vérnek látszó lötty. Tök mû volt az egész.
gazo
nekem teccett...

0ppika
Mi ez a hülye rész??? Nevetséges milyen gagyi!

LOL bocs😄

Xakták

Felhívnám a figyelmeteket arra, hogy már nemcsak vasárnap este van X-akták a Viasaton.
gazo
http://www.geocities.com/Hollywood/3142/Links.htm

gazo
A 11-es link már nem mûxik (legalább is én nem tudtam megnyitni), pedig jó cuccok voltak fennt.
De ha valaki tud németül:
http://www.txf.net/eg/

igen az nekem is iszonyúan tetszett, jó lenne, ha valaki tudná...
Narancs
Az nekem is teccett, még a reggel emlékeztem a dallamára, csak már elfeledtem...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Szép jó napot mindenkinek!

A segítségeteket szeretném kérni.Nem tudja valaki,hogy mi annak a számnak a címe,amit a vasárnapi(feb.15.) "Closure" címû epizódban lehetett hallani,akkor,amikor a gyerekek szellemei közt Mulder találkozik a húga szellemével?

Elõre is köszi!😊

Odaát vagyok.

- az Igasság

ÁP!

dikki*yysw
Nincs meg vkinek gépen a 7-es sorozattól felfelé?

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

BaLeeX
De köszi, közben megtaláltam csak sajnos a régebbi évadokban szinte sehol sem jók a képek, a 7es évadtól kezdve meg a linkek sem jók (bár valami angol nyelvû oldalra mutattak volna angolul meg nem nagyon értek) pedig arra lettem volna kíváncsi, hogy melyik részek mentek le eddig. De a címek alapján rájöttem, hogy nem hagytam ki semmit.

Guest
#65: Nem arra gondolsz, ami a #11-ben van?
BaLeeX
"... Az X-akták "mitológiájáért" felelõs Carter ígéretet tett arra, hogy az utolsó szezonban megmagyarázza azokat a rejtélyes ügyeket, amelyek a sorozat rajongóit évekig izgalomban tartották. A nézõk így választ kapnak arra, hogy Scully valóban a földönkívüliektõl esett-e teherbe, illetve hogy mi áll Mulder húgának eltûnése mögött.

Az utolsó epizódok így méltó lezárásai lesznek a legendának, fõleg akkor, ha az utolsó részekre David Duchovny is visszatér. A színész ugyanis Carter tervei hallatán érdeklõdést mutatott a fináléban való közremûködés iránt, ám konkrétumokról még nem állapodott meg a producerekkel. Az utolsó részekben való közremûködés mellett a színésszel való tárgyalás során szóba került a sorozat alapján készülõ második mozifilm is, amelyben szintén számítanak Duchovnyra."

Szívesen venném ha valahol elkezdenék vetíteni elõrõl az egészet, hatente egyet de pár nappal késõbb meg is ismértelnél. Pár klasszikus darab az elsõ pár évadból nagyon jó volt és akármennyire szorgalmasan néztem jópár kimaradt, fõleg amikor az mtv leállt vele és a viasat3-on meg nem tudtam, hogy folytatni kezdték...

Csak a végére tudok válaszolni:
9 évad van, az utolsóban már csak Scully szerepel, és nem lesz több, talán 2 éve forgatták az utolsót.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

BaLeeX
Na dejó akkor megint melyikrõl maradtam le?
Van egy magyar x-akták fan oldal nagyon jó, minden rész le van írva tudja valaki a címét?

Akkor volt ugye a Hûsevõ szörnyes rész, majd a Milleniumos és most a tegnapi, elõtte melyik volt még amig a hetedik évedhoz tartozik?

Hány évad van összesen? Még mindig forgatják a sorozatot?

Igen, akartam is írni, hogy megy a hetedik évad!
Már az ötödik résznél tart, remélem, hogy kitart a lendület, és most már nem lesznek ismétlések.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Tuvok
X-akta: hova tûnt Damon Hill?

BaLeeX
Én igen, a Herkules és a Xéna is szokott találkozni!

BaLeeX
Most ezek nem új részek? A Milleniumosat meg ezt sem láttam még ami tegnap volt. Persze ez nem jelent semmit mert nem láttam mindet ezelõtt sem.

RelakSfromhome
Nem jelent semmit, csak a két sorozat találkozott egy részben 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

0ppika
És ez mit jelent???

RelakSfromhome
HÁÁÁÁ!!!

Belekeverték a Millenium sorozatot 😄DDDDDDD

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Nem, még mindig a hatodik évad megy.

Nézte valaki, hogy a Viasat-on már újabb részeket adnak?
Tudtad ki a "Cigarettás"?
Hogy miért gyûjtik az adatokat az emberekrõl?
Hogy miért viszik az embereket az ürhajóba?
Hogy mi szerepe van a méheknek?
Átjött teljesen az összeesküvés-elmélet?

Ne viccelj, ezekre még a hat évad alatt sem kaptunk mindre választ 😊

Amúgy a kérdésre: nyilván olyan helyre kellett elrejteni, ahol nincs szem elõtt. Vagy arra vonatkozott a kérdés, hogy általában mit keres egy idegen ûrhajó a földön?

Lynx_TWL
én nem néztem a sorozatot, annyira....fõleg mert paráztam még tõle, meg azért se, mert késõn adták nem adták stb stb...
a filmet viszotn amikro megnéztem, frankón értettem, nincs kérdésem se😊
lehet, hogy akik sorozatot nézték aktívan, azok többet kilátnak belõle, de nem hiszem.
vagyis tök tiszta a filme, frankón érthetõ, és király😊
najó egy kérdés: mit keresett a nagy gecc ûrhajó a jégben?😊

๏̯͡๏﴿