6047
-
#1202 Nagyon látszik a mostani részeken, hogy nem a (régi) fantázia van a háttérben, hanem a látvány és a pénz ... :( -
#1201 hát elég izééé rész..de mondjuk jó volt... -
#1200 #1200 -
#1199 uhh, akkor videó ... -
#1198 ma későn kezdik.
23.40
-
skristof #1197 megintcsak kiszámítható rész volt
az az izé meg már nemtudom mit jelent, már sokmindennek hittem, salz kivárom az évad végét :D -
#1196 Érdekes rész volt, az előző jobban tetszett. Amúgy senkinek nem tűnik fel a munkatársak közül pl, hogy a kopasz hapsinak egy van olyan izé a nyakán?:D -
skristof #1195 nem
nem volt az :D -
#1194 Szerintem nem. -
#1193 mai rész is folytatásos lesz? hogy lesz e "harmadik" -
#1192 :D -
skristof #1191 jujj
de szomoru vagyok :D -
#1190 fázok nincs melegítő -
#1189 ez komoly? az nagyon jó... már jóideje em aludtam semmit se :) -
#1188 jaja, legalábbis a viasat3 honlapján úgy van :) -
skristof #1187 wow
ma 22kor kezdünk?!!?
nah végre.... -
#1186 Különben 22:00-kor kezdőik, egész korán. -
#1185 oké :) De amúgy direkt mindig csak a rész elejének a tartalmát olvasom el, és mindig azt másolom be, a többit én sem akarom megtudni soha :) -
#1184 mai részt le ne lődd, mer .........nemtom mi lesz. azt tom hog yjó rész mer folytatásos -
#1183 -
steweee #1182 bocs hogyha zavar vkit hogy ide írok más filmről, de nincs ilyen topic még, aztán nem is olyan nagy film hogy kellene neki. és vmilyen szinten kapcsolódik a kettő. szóval most láttam a galagtikus támadást, és tök az az érzésem volt, hogy charlie sheen a szakállal ua mint gordon freeman a halflifeban? más is így gondolja ? és volt vmi betétzene, ami most volt nemrég sláger. ennyire új a film ? -
#1181 #1125 -
#1180 23:15 X-Akták - Groteszk
Washingtonban brutálisan meggyilkolnak egy fiatal férfit, amint az hazafelé tart egy óráról, ahol rajzoló diákoknak állt modellt. Az FBI gyanúja szerint a gyilkos az egyik diák, John Mostow, akit más fiatal férfiak meggyilkolásával is vádolnak. Patterson és Nemhauser ügynökök mennek ki, hogy letartóztassák Mostow-ot, ám a fiú nem adja meg egykönnyen magát és beleharap Nemhauser karjába. Öt nappal a diák letartóztatása és őrizetbe vétele után, újabb áldozat kerül elő, akit hasonló brutalitással öltek meg... -
#1179 még kb. hány rész van a viasat 3-ban lévő vasárnapi x-aktákból? tom hogy az uccsó seria, de kb. még mennyi van hátra? -
#1178 :) :D -
#1177 JA, azt én is néztem, hogy egy csótány ott kavar a képen :D -
#1176 munkahelyi sex? -
#1175 Mulder csokolozott ahhh! :)
Scully meg feltekeny de bena :D -
#1174 A csótányos részben az az 5 perc nagyon odabaszott, amikor Mulder beszélt a tudóssal és a csótány átrohant a képernyőn, mintha a tv-n mászna. :D
Aztán utána amikor Scully bement a boltba és fosztogattak. Aszondja: ezek a csótányok egészben nyelik le az embert. :D
Majd amikor a csokik szétgurultak: vigyázat csótányok. :DDDDDD -
#1173 :) -
#1172 22:55 X-Akták - Szizigium
Mulderék Comity városába utaznak, amikor a rendőrök egy gimnazista fiú, Boom Deboom, holttestére bukkantak. Angela White, a helyi nyomozó, elmondja az ügynököknek, hogy ez a harmadik ilyen eset, amikor egy gimnazista fiú az áldozat. Szerinte valami sátánista szekta állhat a bűncselekmények mögött. Scully ragaszkodik ahhoz, hogy az FBI által eddig vizsgált esetek mindegyikéről kiderült, hogy semmi köze sem volt a sátánistákhoz. Ám a fiú temetésén a koporsó váratlanul lángra lobban... -
#1171 előbb néztem meg a tegnapit, hátőő, hmm ... :) -
#1170 ma ? -
#1169 sebaj, legalább meglesz kazin :D -
#1168 asszem ma a videó marad, mer 99%, hogy nem birom ki :C -
#1167 Fú én tegnap voltam nagyon álmos 19:00 óra felé, nem tudtam, hogy hogy fogom kibírni az X-Aktákig, de sikerült :) -
#1166 remélem nem alszok be addig, pedig most elég valószínű :) -
#1165 Nem baj, azért megnézzük :D
ugye te is nézed? :) -
#1164 Yikes .. hányós rész -
#1163 22:55 X-Akták - Gyilkos csótányok
Dr. Jeff Ecklere, az ismert tudós, bogárirtót hív a házába, mert a pincéjét ellepték a csótányok. Dr. Bugger, a rovarirtó, hozzákezd a munkához, de hirtelen fuldoklani kezd és elájul. Ecklere lemegy a pincébe, hogy megnézze mi történt és rémülten látja, hogy Dr. Bugger testén ezernyi csótány mászik...