338
A téma adoott, a mester írományai!
-
#218 nekem mostanában nincs időm olvasni -
ChysaR 007 #217 ide jár még vki?? -
ChysaR 007 #216 De jó oldal erről még nem is hallotam...:) -
denchester #215 Hi
ha vkit érdekel egy sven ahssel rajongói oldal (ahol igaz nem csak svenről vna szó) látogasson el a http://shclan.uw.hu -ra
Dench -
ChysaR 007 #214 A ,,The Glorius Defeat'' mikor jelenhet meg?? -
ChysaR 007 #213 Most veszprémbe vok koterbe -
#212 én miskolc -
ChysaR 007 #211 Sümeg -
#210 te hol laksz? -
ChysaR 007 #209 ki nem?? -
#208 ha jön én tuti felmegyek pestre -
ChysaR 007 #207 És Idén vagy jövőre?? -
Augustus Gigo #206 Úgy volt hogy tavaly jön, de végül a fia, aki egyben a "marketingese" idő és egészségi állapotra hivatkozva lemondta. -
ChysaR 007 #205 Sven jön valamikor mo.-ra?? -
#204 kiaza krisztike? -
Tewe junior #203 Krisztike a fórum kurvája lett?:-P -
Tewe junior #202 Nekem mindegyik Sven Hassel könyv tetszik,de leginkább a Bajtársak.Mikor hosszabb idejig olvassa az ember,akkor annyira bele tudja élni magát a szereplők helyzetébe,hogy a könyvet egyszerűen nem is lehet már letenni!Nálam ez legalábbis így történt.... -
ChysaR 007 #201 Én az SS Tábornokot láttam utcai árusnál csak nem érte + +venni. -
Augustus Gigo #200 Az SS tábonok nekem is kéne, már néztem sok antikváriumban/mondjuk nem olyan régi hogy ott lenne, de hátha:D/ sikertelenül -
ChysaR 007 #199 Az SS Tábornokot mikor adják ki újra ?? Tudja Valaki? -
ChysaR 007 #198 Egy még lesz az a Hitler elleni merényletről szól -
#197 Az igaz, hogy a Komisszár volt az utolsó könyve? Vagy jelenik még meg vmi magyarul később? -
Augustus Gigo #196 Jaja, volt Sztálin a macska, majd a barna medve, meg egy ilyen nagymacska, bár azzal csak a zűr volt:D -
ChysaR 007 #195 Az nem gyenge mennyi állatuk volt mi???
Frankensteinnel mi történt?? -
Augustus Gigo #194 Csak nehogy a lefele ásás/furás alatt megint megmozduljon a föld :D -
ChysaR 007 #193 Én olvastam. Sztem indulni kéne az aranyért... -
Augustus Gigo #192 Amúgy A komisszárt olvastátok? Hasonló mint a Kelly hősei, csak annál sokkalta jobb:D Bár szerintem a sztori nem valóságos, bár ki tudja? Hassel bácsi megélt egy-két dolgot:D -
Augustus Gigo #191 hmm, ezt a Barcelonás dolgot nem értem, a Monte Cassino-i csata az '43ban volt nem? És Barcelona szerepel az Eltörölni Párizsban is, bár lehet csak ideiglenes eltávot kapott,német seregben még a féllábút is visszahívták:D -
Nicolas #190 Nem, Plutó fejét vitte le egy bomba. Állandó kavar: Plutó NEM azonos Picivel. Ugyanis az előbbi hamburgi dokkmunkás, utóbbi berlini tolvaj. Olvassátok el az OGPU börtönt, szétröhögtem magam a boxmeccs, vagy a szovjet kocsma leírásánál:D:D
Vive la mort! -
#189 elvileg ezek a képek sem igaziak -
#188 vótmá -
#187 Tiny and The Legionnaire survived and joined/re-joined the Foreign Legion, Heide is supposed to have become a general in the East German army (!) and Gregor is said to have become a very rich businessman in partnership with an American sergeant. Well, I don't know, but it's a nice story.
(swen hassel fansite)
itt pedig par kep -
#186 ezt honnan veszed? -
imilee #185 A Sven Hassel könyvekben az van hogy:
Papa egy bombaszilánktól halt meg, Porta hasát egy kés vágta fel, Pici fejét egy bomba vitte le, Heide a Keletnémet hadseregben alezredes,légiosról nem tudok semmit, Barcelona Monte Cassinonál szilánkot kapott a hasába és haza küldték. -
mókás75 #184 egyébként nekem mindegyik könyv nagyon tetszett..biztos sok a kitaláció is benne,de ha valaki állandóan a hibákat keresi a sztoriban,az minek olvassa?Nekem mindegyik könyv megvan,kivéve a kárhozottak légiója...de jobb is,méltó befejezése lesz az eddigi könyveknek..
-
mókás75 #183 csak annyit gyerekek,hogy magayarországon a második világháború idején,112 koncentrácoós tábor volt...
-
#182 most olvastam el a komisszárt.. ez szinte 100% kitaláció.. :/ -
#181 sztem az eltörölni párizst a legnagyobb! -
Nicolas #180 Legnagyobb jelenet mikor Pici és Porta SS-nek adják ki magukat, és élvezkednek a húsraktárban...csúcs! -
Nicolas #179 Most olvasom a Kivégzőosztagot...nem semmi. Eddig szerintem a Lánctalpak, Monte Cassino és a Fagyhalál a legjobb. Igaz, az SS-tábornokot még nem láttam. A Kárhozottak Légiója erősen szovjetpárti, míg az Eltörölni Párizst-ban kevesebb az ötlet... persze az amerikai raktárfelprédálását és a disznószállítást kivéve:)