338
A téma adoott, a mester írományai!
  • blackmetal
    nekem mostanában nincs időm olvasni
  • ChysaR 007
    ide jár még vki??
  • ChysaR 007
    De jó oldal erről még nem is hallotam...:)
  • denchester
    Hi

ha vkit érdekel egy sven ahssel rajongói oldal (ahol igaz nem csak svenről vna szó) látogasson el a http://shclan.uw.hu -ra

Dench
  • ChysaR 007
    A ,,The Glorius Defeat'' mikor jelenhet meg??
  • ChysaR 007
    Most veszprémbe vok koterbe
  • blackmetal
    én miskolc
  • ChysaR 007
    Sümeg
  • blackmetal
    te hol laksz?
  • ChysaR 007
    ki nem??
  • blackmetal
    ha jön én tuti felmegyek pestre
  • ChysaR 007
    És Idén vagy jövőre??
  • Augustus Gigo
    Úgy volt hogy tavaly jön, de végül a fia, aki egyben a "marketingese" idő és egészségi állapotra hivatkozva lemondta.
  • ChysaR 007
    Sven jön valamikor mo.-ra??
  • blackmetal
    kiaza krisztike?
  • Tewe junior
    Krisztike a fórum kurvája lett?:-P
  • Tewe junior
    Nekem mindegyik Sven Hassel könyv tetszik,de leginkább a Bajtársak.Mikor hosszabb idejig olvassa az ember,akkor annyira bele tudja élni magát a szereplők helyzetébe,hogy a könyvet egyszerűen nem is lehet már letenni!Nálam ez legalábbis így történt....
  • ChysaR 007
    Én az SS Tábornokot láttam utcai árusnál csak nem érte + +venni.
  • Augustus Gigo
    Az SS tábonok nekem is kéne, már néztem sok antikváriumban/mondjuk nem olyan régi hogy ott lenne, de hátha:D/ sikertelenül
  • ChysaR 007
    Az SS Tábornokot mikor adják ki újra ?? Tudja Valaki?
  • ChysaR 007
    Egy még lesz az a Hitler elleni merényletről szól
  • Hamed
    Az igaz, hogy a Komisszár volt az utolsó könyve? Vagy jelenik még meg vmi magyarul később?
  • Augustus Gigo
    Jaja, volt Sztálin a macska, majd a barna medve, meg egy ilyen nagymacska, bár azzal csak a zűr volt:D
  • ChysaR 007
    Az nem gyenge mennyi állatuk volt mi???
    Frankensteinnel mi történt??
  • Augustus Gigo
    Csak nehogy a lefele ásás/furás alatt megint megmozduljon a föld :D
  • ChysaR 007
    Én olvastam. Sztem indulni kéne az aranyért...
  • Augustus Gigo
    Amúgy A komisszárt olvastátok? Hasonló mint a Kelly hősei, csak annál sokkalta jobb:D Bár szerintem a sztori nem valóságos, bár ki tudja? Hassel bácsi megélt egy-két dolgot:D
  • Augustus Gigo
    hmm, ezt a Barcelonás dolgot nem értem, a Monte Cassino-i csata az '43ban volt nem? És Barcelona szerepel az Eltörölni Párizsban is, bár lehet csak ideiglenes eltávot kapott,német seregben még a féllábút is visszahívták:D
  • Nicolas
    Nem, Plutó fejét vitte le egy bomba. Állandó kavar: Plutó NEM azonos Picivel. Ugyanis az előbbi hamburgi dokkmunkás, utóbbi berlini tolvaj. Olvassátok el az OGPU börtönt, szétröhögtem magam a boxmeccs, vagy a szovjet kocsma leírásánál:D:D
    Vive la mort!
  • blackmetal
    elvileg ezek a képek sem igaziak
  • blackmetal
    vótmá
  • AnarchoiD
    Tiny and The Legionnaire survived and joined/re-joined the Foreign Legion, Heide is supposed to have become a general in the East German army (!) and Gregor is said to have become a very rich businessman in partnership with an American sergeant. Well, I don't know, but it's a nice story.

(swen hassel fansite)

itt pedig par kep
  • blackmetal
    ezt honnan veszed?
  • imilee
    A Sven Hassel könyvekben az van hogy:
    Papa egy bombaszilánktól halt meg, Porta hasát egy kés vágta fel, Pici fejét egy bomba vitte le, Heide a Keletnémet hadseregben alezredes,légiosról nem tudok semmit, Barcelona Monte Cassinonál szilánkot kapott a hasába és haza küldték.
  • mókás75
    egyébként nekem mindegyik könyv nagyon tetszett..biztos sok a kitaláció is benne,de ha valaki állandóan a hibákat keresi a sztoriban,az minek olvassa?Nekem mindegyik könyv megvan,kivéve a kárhozottak légiója...de jobb is,méltó befejezése lesz az eddigi könyveknek..
  • mókás75
    csak annyit gyerekek,hogy magayarországon a második világháború idején,112 koncentrácoós tábor volt...
  • hyyb
    most olvastam el a komisszárt.. ez szinte 100% kitaláció.. :/
  • blackmetal
    sztem az eltörölni párizst a legnagyobb!
  • Nicolas
    Legnagyobb jelenet mikor Pici és Porta SS-nek adják ki magukat, és élvezkednek a húsraktárban...csúcs!
  • Nicolas
    Most olvasom a Kivégzőosztagot...nem semmi. Eddig szerintem a Lánctalpak, Monte Cassino és a Fagyhalál a legjobb. Igaz, az SS-tábornokot még nem láttam. A Kárhozottak Légiója erősen szovjetpárti, míg az Eltörölni Párizst-ban kevesebb az ötlet... persze az amerikai raktárfelprédálását és a disznószállítást kivéve:)