8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • aszizoli
    Látom, kezdesz ráérezni a te stilusodra, mármint ami az autókat illeti.
    Nekem AQR pen-em van, és evvel sem problémázott a game.
    Skyline??? Ha rám halgatsz, azt válaszd amelyik legjobban tetszik.
  • ballor
    van valahol egy lista a neten, hogy milyen peneket támogat, de ahogy kivettem a sima noname cuccokat is felismeri; jó móka lesz a penes képmentés
  • BenedekFeco
    Igen van.
    Egyébként MP3lejátszókat is támogatja
  • Bogyee
    igen tud lementeni pendrive-ra, a belinkelt képek is úgy lettek kimentve.
    nekem régebbi fajta ps2 gépem van azon van usb port de a vékony verziókon is biztos van.
  • petko000
    most akarok venni egy pendriveot a GT4-hez, de várnám a Ti megerősítéseteket, hogy akkor végülis a program tud lementeni fotókat pendrivera? egyáltalán lehet pendrive-ot csatlakoztatni ps2-re? ..thx
  • JGTC
    bolhapisacon tudok olyat is ami 2500 és ha nem megy akkor a gépeddel van gond
  • petko000
    ok.:) akkor várom egy Skyline-guru szakvéleményét..
  • petko000
    bolhapiacon 3000ft ez a játék. na ennyit megér, hogy ne legyenek ilyen problémák:)
  • gecc
    kössz
  • Al Age
    Eddig ilyen hibáról még nem hallottam igaz olyan emberről se aki nem eredetiben játsza a GT4et. :-)
  • Al Age
    Skyline-os kérdést passzolom sorry, de úgyis lesz valaki aki már végigpróbálta mindet. :-)
  • Al Age
    Többen is lenyomták már a 24 órás versenyeket (én még nem).
    A képeket készítésükkor pendrive-ra kell menteni.
    A 2. rész legnagyobb ütőásza az épp szóban forgó versenykasztni szerintem. :-)
  • tomtrial
    lenne gy kérdésem, leszedtem ezt agamét a netről, nagyon tetszik, de amikor megcsinálom a B liszenszet és gratulál a gép :) akkor egy OK-t kellene nyomnom, erre lefagy, volt ilyen probléma valakinek ???
  • petko000
    úgy emlékeztem, ezen a fórumon egyszer valaki írt a versenykasztnikról..de ezekszerint rosszul..:)
    nagy hülyeség, hogy kihagyták, nem is értem. a GT1-et ugyanazzal a kocsival (Mitsubishi GTO) vittem végig. a végére már felmatricázott tuningverda volt..

Skylineokról van valami tapasztalatod? :)
  • gecc
    Szevasztok
    Valaki végnyomta már a 24 órás versenyt a GT 4-ben?
    Ja és hogy lehet az elkészített képeket pc-re átmásilni?
    Szerintem pedig a 2. rész a legjobb.
  • Al Age
    GT3 óta nincs versenykasztni...
    Pedig mekkora királyság volt az utcai kocsikból igazi versenyautót csinálni!
  • petko000
    hmm..
    hol lehet versenykasztnit venni? Skyline-hoz kéne, de sehol nem találom..
    amúgy a Skylineok közül melyiket érdemes megvenni?:) mármint a legújabb generáción belül.. ott is van egy csomó.. most így meg nem tudnám mondani, hogy milyenek, de se árban, se teljesítményben nincs túl nagy különbség. lehet, hogy van olyan amit esetleg jobban fel lehet tuningolni?
  • JGTC
    Az nekem is a kedvenc Corvette-em! GT1-ben nagyon ment, itt már nem annyira :(
  • petko000
    köszi a tippeket! :)
    ..de asszem nekem egy Corvette-re van szükségem.. 67-es Stingray..ahh
  • JGTC
    Jaguar E-Type !! Öreg de nagyon megy!!! 290meg sem kottyan neki Le Mans-ban
  • JohnnySmith
    Én biztos hogy valami ámerikai csodával indúltam.
  • aszizoli
    Nehéz kérdés, mert sok jó kocsi van a játékban amit használhatsz.
    Kérdés, miket nyertél meg, mennyi pénzed van, a versenynek van-e valamijen speciális igénye az autóval szemben, melyik autó irányítása áll jobban a kezedre, stb...
    Szóval sok kocsival teljesíthetők a pályák. Egyébként az én kedvenceim az öregek közül: Jaguár, AC, Shelby. Ja, és a kacsával is jól lehet szórakozni, ha csiga tempóban szeretnél versenyezni, ugyhogy próbálgas több kocsit és elöbb - utobb megtalálod a te kedvencedet is. Lehet hogy olyan járgány lesz, amivel az itt forumozók egy normális kört sem tudnának megtenni, de az is, hogy beletalálsz mindenki favorítjába. Ne add fel, ha belelendülsz, már "rosszabb" kocsival is verni fogod a mezönyt.
  • petko000
    a veteránautó versenyen milyen kocsival érdemes indulni? nekem tetszik a régi Skyline Sport, csak "kissé" borsos ára van..
  • JGTC
    ja ahha, na nekem azok nem voltak meg amikor oda értem ehez a futamhoz
  • petko000
    köszönöm a segítséget! :) ezeket ma még kipróbálom..
  • Al Age
    Az LSD pedig az önzáró differenciálmű. A zárásnak köszönhetően stabilizálja a kocsit.
    1-way LSD:
    Csak gyorsulás alatt működik, különbözik a gyári diffitől, első kerekes autókon szokták használni. nem lehet állítani rajta semmit, de elsőkerekes kocsikhoz jó választás lehet.

1,5-way LSD:
    Lassítás alatt is működik, de kisebb fokban, mint gyorsításkor.

2-way LSD:
    Lassításkor és gyorsításkor ugyanolyan mértékben zár.

Fully Customisable LSD:
    Teljesen személyre szabható LSD, mindent a játékos állít be. (Initial Torque - alapból maximum mennyire zárjon, Accel - gyorsítás alatt mennyire zárjon, Decel - Lassítás alatt mennyire zárjon. Minél nagyobb az érték annál inkább zár és annál inkább stabilabb lesz a kocsi egyenesben és annál inkább kevésbé lesz stabil kanyarodáskor. Meg kell találni az arany középutat - minden kocsinál)
  • Al Age
    A NOS az nitro, végülis 5000 pénzt megér szerintem. Ha megveszed és beépíted, akkor utána a beállításoknál megnézheted, hogy melyik gombbal tudod használni (alapból talán L1, vagy R1-re van állítva). A kocsi beállításainál be lehet állítani az "erősségét", vagyis hogy inkább kisebb erővel, de tovább tartson, vagy pedig szép nagy lökést adjon a kocsinak de hamar elfogyjon. Én általában a lehető legerősebbre állítom és nem használom (elvégre pályaversenyeken nem használnak nitro-t), csak vészhelyzetekben, amikor viszont ebbena a formában nagyon jó.

Váltó:
    Close gearing: rövid áttételes váltó
    Super-Close gearing: nagyon rövid váltó
    Jobban fog gyorsulni a kocsi, de alacsonyabb lesz a végsebessége. Ezt a kettőt szinte csak akkor érdemes megvenni, ha a motorhoz még nem nyúltál, ugyanis ha azt is piszkáltad, akkor lehet, hogy az autód többet is menne, mint a váltó által megszabott maximum sebesség.
    Fully Customiseable: teljesen beállítható váltó
    Én kizárólag ezt szoktam megvenni, az egyes fokozatokat éppúgy be lehet állítani ezzel, mint a végáttételt, magyarán minden kocsival, minden futamra tökéletes váltóval mehetsz.
  • Al Age
    R89C-t emlékeim szerint a Driving Mission-öknél lehet nyerni és én azokat a jogsik után egyszerre, a játék legelején megcsináltam.
  • petko000
    köszi a segítséget!
    Még lenne pár kérdésem..
    A tuningnál a motorokon belül van egy NOS nevű eszköz, 5000 pénzért. ez mit tud?
    A váltóknál a Gearing nevű eszközből melyiket érdemes megvenni? (Close Gearing, Super-Close Gearing, Transmission/Fully Customisable)
    Szintén a váltóknál van egy ilyen cucc, hogy LSD (1-way LSD, 1.5-way LSD, 2-way LSD, Variable LSD). Na erről foggalmam sincs, hogy mi lehet..

Utolsó kérdésem az volna, hogy ti melyik tuning shop-ban tuningoltok.. a legtköbb kocsinak van saját (pl Nismo), de a térképen a Tuning Cars-ban is lehet tuningolni (pl Mines). Van valami különbség?
    Bocsi a bénaságomért:)
  • JGTC
    R89-ed hogy volt addigra? Nyerted valahol vagy fekete volt az is?
  • JGTC
    Ha ez az a verseny amire gondolok akkor ahhoz vettem 1 Vertigót, de ha újra csinálnám akkor 1fekete járgányt vennék most használtban (#5855) mert addigra asszem pont adja őket mire odajutsz, bár ez szémélytől is függ.
  • Al Age
    1.: Négy fotó ugyanabból a szemszögből aztán photoshop.

2.: Visszaolvasva a blogomat én azt a sorozatot egy Nissan R89C-vel csináltam meg (ha a GT World Championship-ről van szó).
  • Csiaki
    Ezt hogyan csináltad?

Valaki az 5846-ra?
  • petko000
    ez nagyon klassz! :)
  • JGTC
  • JGTC
    ezt is
  • JGTC
    találtam
  • JGTC
    csináltam 1hónapja pár képet hirtelen felindulásból, mostmár elkérem azt a pendrive-ot aztán tényleg felrakom

más: Kinek van maxra nyomatott 156-osa?? Mert engem érdekelne 1normális beállítás hozzá, valami olyan ami jó jó kiíndulóalap volna. Mert ezzel valahogy nem boldogulok, és az a legrosszabb hogy érzem rajta h ogy bivaj lenne de nem tudom kihasználni.
  • Al Age
    A "Triple Clutch" kell a leggyorsabb váltáshoz, ez mint neve is mutatja egy három tárcsás versenykuplung. Nem drága holmi, a kettő olcsóbb kuplungot soha nem érdemes megvenni. A lendkerékből (flywheel) is érdemes a legdrágábbat venni, mivel ez is olcsó. Ha pedig orrmotoros-hátsókerekes (FR), vagy összekerekes (4WD) kocsid van akkor vedd meg a könnyített kardántengelyt is (carbon driveshaft). A legdrágább és egyben legkönnyebb lendkerék és a könnyebb kardántengely hatására a motor harapósabb lesz, agilisabb lesz, könnyebben felpörög majd és ez a gyorsuláson is érezhető lesz.
  • petko000
    áhh..:)) najó, az imént kissé felb*szta az agyamat a játék, azért írtam ezt..
    egyébként nem rosszabb mint a 3, pont ugyanolyan, és ez zavar egy picit, hogy így negyedszerre már uncsi.
    na de hagyjuk az én vívódásaimat. lenne egy "szakmai jellegű" kérdésem. a tuningon belül a váltóknál milyen alkatrészeket kell megvenni, hogy a kocsi jobban pörögjön? már úgyértem, hogy gyorsabban váltson.. a sok lóerő önmagában még nem minden, a Cadillac cien váltója pl elég lassan kapcsol át egyik fokozatból a másikba, és emiatt sokszor lenyomnak az ellenfelek...