Gran Turismo 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZilaJMaGGoT
Ne is próbálkozz ilyesmivel, ha találsz emulátort, akkor is valami kisérleti állapotban lévõ izom géppel tudnál játszani vele...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Ezt buktad.Majd 5-6 év múlva. Nincs emulátor.

Kicsizoli
Sziasztok
Tudnátok segíteni hogyan lehet elindítani a Gran turismo 4 Pc-n Tudom Hogy Ps2-re Írták meg, Meg a PS 2 az isten, De azért segítenétek?

Elõre is köszönöm

Készülget a gép lassan, de biztosan..

JohnnySmith
Bogár miért meghatározó?
(rohadjak el ha tudom, miért fáj ez nekem...úgy se indulok a bajnokságon akkor meg miért ugatok bele) 😊)))
Tök mind1 maradha, csak bántotta a szemem hogy nem láttam Alfa Romeo emblémát, fauvét, pözsót meg igen.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

ááááá bocccss.....

de jó lenne már valami bumm....

VW kell.....PL bogár?!?!?!?!
elég meghatározó nem???
jah pözsóóóóóó??!?!?!?! azmiaz?!?!?!!?

JohnnySmith
Nem érdekel engem a bmw felõlem maradhat de vw,peugeot ???? gyártanak ezek autót? 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

JGTC
BMW ott marad 😄D

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
Elsõ kettõ marad többi nem érdekel😛

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Al Age
Vagy a 3 német közül valamelyik helyett, ha másért nem csak magáért az emblémáért.
Szvsz talán a világ legszebb és legkomplexebb emblémája.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

JohnnySmith
JAJ
Jó meg minden, de pl Peugeot helyet vagy Lotus helyet inkább egy Alfa embléma?? 😄DDDDDDDD

JGTC
háttérnek nem rossz

megnézem én is nem hiszek neked.

akkó mind1....akó szar az egész😊

mohus
manualban is elcsorog😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Al Age
Nem mondanám, hogy koppintás, de amennyire imádtam azt a játékot kb 2 hétig legalább annyira meguntam azután. :-)

SZilaJMaGGoT
Mit tudtok az Enthusia-ról?? Tényleg egy nagy GT koppintás vagy csak a képek alapján ítélek??

JGTC
kár hogy nem használja a gép 😞

Al Age
Benne van. 😊

SZilaJMaGGoT
A banner kénpnél az a skyline benne van a gémbe, vagy photoshop? Mert végignéztem egy auto listát képekkel, és találtam blitz meg carbon skyline-t, mondjuk lehet valamit kihagytam....

mohus
látod erre nem is gondoltam😊

kiprobálom manuálban😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

nemlehet h azért halad mer automata?
vagy manuálba is elgurul?...maj kipróbálom

mohus
kösz

lehet szerencsém volt amikor készítettem😊

mohus
"annak gondolom tudod mi a lényege, és abból nem hiányozhat törés"

tudom hát😊
pl ezért sem komálom az NFS-t árkád, de nem törik...inkább Revenge-zem online

DanielT
mohus: Már vagy 10x néztem meg a BMW -s videódat, nem tudom megunni! 😊
A zeneválasztás, a vágás, egyszerûen kvajó! 😊
SZilaJMaGGoT
Nyugi, mindennek megvannak a hibái, de szerintem ez nem az a dolog hogy korlát. Mert pl burnout csak ps-en van, és annak gondolom tudod mi a lényege, és abból nem hiányozhat törés, stb... És ha mindent megcsináltak volna akkor mi lenne az 5,6,7,8 kitudja hanyadik részében, amikor kiadja a sony az új csodagépét??? Keréknyom az nekem is feltûnt a videóból, de nekem azt a grafika majd kárpótolja. Most szépen elkezdek ps-ezni, és ha anyámék látják hogy szeretem, akkor jövõ ilyenkor nem fognak morogni, ha ps3-mat akarok venni😄DD Nem tudom kiadták e már, de haverom annak idején a ps2-t, 125-ér vette, nekem meg most 20-ért adja el:S😄

mohus
majdnem NFS😊

hívjuk csak LFS-nek😊 (live For Speed) abban teljesen korrekt a fizika...
rFactor, GTR sem rossz ilyen téren....

a fal melletti "vándorlásra" nincs reakció?😊

a tolatólámpa mér nem ég ha tolatok?😊

ezeket én a PS2 korlátainak tudom be...a törést is...legalább koszolódna, ha már mosás van benne....

féknyomokat is szeretnék az aszfaltra végre😊

na jó nem húzom le a gémet, mert a legjobb autóka...de közel sem hibátlan

SZilaJMaGGoT
Nem borul... Ez van... Haladni akar, ez szerintem bug, csak ezt nemigen lehet patchelni, és senki se fizetett volna még egy 10-est(vagy többet, nem tudom mennyi), az update-elt játékért. Törést pedig megszokhatta volna mindenki a licencelt autókat tartalmazó játékokban. Ezek közül én csak a borulást tartom nagyon retek dolognak, de nem az a lényeg... Most jobb lenne mondjuk egy nfs fizika?? Abba borulnak az autók 😄DDD(de nem mindegy az se hogy mindez hogyan)

mohus
"a fizikát meg nem is vitatom, mert ha jól tudom akkor ebben a játékban van a leg valósághûbb"

betonon, az utakon valóban teljesen korrekt a fizika, ütközéseknél már komoly gondok vannak...

egyéb: nem borulnak a verdák, nem is törnek..."álló autó" gurulni kezd és akkor is "haladni" akar, ha már a palánknak van feszülve😊

SZilaJMaGGoT
Hát nekem az is bõven elég lesz, ha részletes lesz a performance tuning, izom a grafika, a fizikát meg nem is vitatom, mert ha jól tudom akkor ebben a játékban van a leg valósághûbb. Az nfs-ben ott vannak a fasza bodykitek és mégis egy kalap fos az egész. Én már most imádom a GT-t, pedig csak régebbi részekkel játszottam, és a 4-et csak jövõ hét vége felé tudom majd elkezdeni játszani. De olvastam valami autó listán hogy tuning cars, és ott volt pl blitz-es skyline, aminek gondolom van valami nem gyári bodykitje is, szal nem kell photoshop(pedig aktívan használom és csinálok benne sok hülyeséget😄)

JGTC

JGTC
gyakorlatilag mindent lehet tuningolni az autóna ami nem látszik és teljesítményt fokozza
kivéve a felni és a hátsó szárny

(ha többet akarsz akkor photoshop)

U.I.: Mosd le!

SZilaJMaGGoT
A játékban a motor tuningon kívül vannak mondjuk bodykitek?? Felnirõl már hallottam. Bocs ezért a kérdésért, de pár napja nyomon követem a topikot, és látom nagy a pangás, és csak egy hét múlva lesz meg a ps-em, és addig nehéz a várakozás, úgyhogy gondoltam kérdezek. Ha valakinek van kedve az legyen szíves leírni hogy milyen tuning lehetõségek vannak.

Al Age
Hétvégén új bajnokság indul a szokásos oldalon versenyautókkal, super soft gumikkal, +20% lóerõvel, -10% tömeggel, állítható végáttétellel, úgyhogy gyertek. :-)
Valószínûleg ma este fogom kiírni pontosan a szabályokat, most még az egyezkedés megy.
http://ballor.hu/gt4

JGTC

JGTC
játékban photo mod, a készített képet mented pendrive-ra, rá a gépre felrakod ide ÍGY KONKRÉTAN! <#kacsint> kb....

hogy tudtok képet fel rakni?
mert raknák fel én is

JGTC
<#zavart2>hája sajna

dobnék én is pár képet csak megint nincs pendriveom

thx
beszarás hogy haldoklik ez az egész......

JGTC
jó a felni!

mohus
ohhohoh...

Asszonyverda?😊

nah jó?
galériában van több is....

mohus
hát nem kell nekimenni semminek😊

kemény ütközések valóban irreálisak, törés sincs

a taszigálás teljesen ok...és a betonon való vezetés is

MaSzKa
szépnek szép csak alig van reális fizika
+mikor nekimész valaminek olyan mint a régi Lotus - Outrun játék

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

JGTC

Al Age
Nem.

admi
Igen, ezt a hsz-t még olvastam, csak nem tudtam követni, hogy érkezett-e válasz rá. Fõleg bíztató válasz... De akkor nem. Mind1, az 1000, hogy nem csinálom végig, mert ezt kivárni képtelenség.

Ki evett a nadrágomból? Ki ivott a cipőcskémből? Kialudt a villany!

petyka2
GranTurismo módban a gumikopást ki lehet kapcsolni?

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...