Gran Turismo 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Az a ''A-spec points'' az mi? Lehet valamire használ?
Amúgy király a Game!!!
Elõször is az érdekelne, hogy lesz-e mostanában fotópályázat.
Másodszor pedig az, hogy Drivng Revolution módban az utolsó szekciónál idegesítõ idõkésleltetést nem lehet valahogyna kikapcsolni? Illetve azt, hogy végig kelljen nézni miknden egyes verseny elõtt, mert hihettelenül bosszantó.
Ki evett a nadrágomból? Ki ivott a cipőcskémből? Kialudt a villany!
de jó lenne már valami bumm....
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
nemilyen dísztárcsás alapfos igaz?
Forma autók vannak a játékban?És ha igen hol lehet rálelni?
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
szerintem inkább az emulálással vannak nagy gondok, no meg az optimalizálás se az igazi 😊
makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
hiába a winfos az winfos😊
fõleg ha bevezeti az MS az asztalra viszlát....
Szerintem ha tudsz nem slim-es vékony ps2-t venni újonnan, akar inkább olyat vegyél. Használt esetében nehéz megállapítani az állapotát, rizikós.(az én gépem mondjuk lassan 4.5éves és eddig semmi baja nem volt, de elég sokan panaszkodnak hogy a chip tönkreteszi a gépet)
De a kérdésedre a válasz: a tipped jó, viszont arról fogalmam sincs, hogy miért fagy ki, de hogy õszinte legyek egyáltalán nem is érdekel.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
igaz az hogy a rendes GT4 egy dupla rétegû DVD?
Olvassá má fel a bannerra te.....
makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"
minap letöltöttem a GT4-t PS2-s változat (PAL szabványos), PS2-m nincs, gondoltam ökörködök kicsit az emulátorokkal, úgyis mindenki aztmondja, hogy "úgy se fut, me' nincs mûködõ emulátor".
Jelen esetemben ez félig igaz, ugyanis egészen eddig a képig simán futtatja, ám ezután memória hibára hivatkozik:
Nézelõdtem kicsit az emulátohoz adott 'játék patchek' között, s találtam egy-két érdekesebben GT4-hez:
"gametitle=Gran Turismo 4 PAL SCES51719
comment=
//skip Videos
patch=1,EE,00100D84,word,24100001
//skip intro movie
patch=1,EE,00a50aa4,word,00000000"
szerintetek ez mire vonatkozhat?
az én tippem hogy "tõle" az emulátor kihagyja az intrót, ugyanakkor felmerült bennem az is hogy nem-e emiatt fagy ki az elején az emulátor
hallod az L3-al fel lehet gyorsítani reaplay-t.
nyomkodtam össze vissza h mivel lehet fixálni azt ez sült ki belõle (jó poén)
rég éreztem ilyet DM témában😊 valamikor 80as években a Strangelove idején
Lillian
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun