8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • andrew-san
    Mitől, mitől.... Hát attól, hogy ez Neki nem tetszik, és ezt a világgal is meg akarja osztani! Hát ezért szar a GT4! Érted...?! Mostmár én is rühellem, pfujj!!! :D
  • JohnnySmith
    De mi a különbség vagy mitől jobb a 3 a 4nél?
    Haljak meg ha rájövök....
  • petko000
    köszi!
    amúgy most jöttem rá, hogy nekem abszolut nem jön be ez a játék. végigvittem én az első 3 részt, de ez e 4. valahogy....hát nemtudom.. nemtudok egyről a kettőre jutni, számomra maguk a versenyek is idegesítőek (borzaztóan vannak megcsinálva az ütközések, ha valaminek nekimész bebuktad) ..szóval GT sux!
  • Csiaki
    Hööjjjj! De meg sz...tam most a gameben.Most jutottam el addig ahol a professional eventsben kell az utolsót megcsinálni. 10 verseny pontokért.Ott vagyok meglőve hogy míg nekik ott van a 700+LE Bentley, nekem meg az 1etlen autó amivel fel tudom venni az iramot az a 940LE Caddilack. De az meg nem kanyarodik.Szal most szopok.Valaki tud hozzá kis tanácsot?
  • ballor
    de az, hogy milyen számok legyenek benne, azt meg tudod adni azt hiszem (persze csak az adott választékból tudod összedobni a neked tetsző cuccost)
  • ballor
    én szerintem még egy számot sem hallottam végig...
    zene nélkül nyomom, csak a kocsi hangja
  • JohnnySmith
    Sztem nem..... de vannak nálam sokkalta tapasztalatabb GT-sek, lehet hogy ők tudnak :)
    De a tuti megoldás hogy a hifit otthon benyomod a zenéket meg a GTben lehalkítod:))))
  • petko000
    hello!

lehet valahogy saját zenéket felvinni a tracklistre? nekem az alap gt4 soundtrack nem jön be.. :(
  • Al Age
    Megesik az ilyesmi, no problem. :-)
  • Al Age
    Péládul amelyikben szívómotor van. ;)
    A garázsban felül van három legördülő menü és alatta még kettő. Az alsó kettő közül valamelyikben válaszd ki az Aspiration-t és kiírja, hogy melyik motor hogy jut levegőhöz. Viszont elég sok szívómotoros kocsihoz lehet turbót venni és ettől lehet, hogy még NA-t fog írni hozzájuk, mivel alapesetben az egy szívómotor. Ilyenkor a versenyre nem fog beengedni, de ha kiveszed belőle a turbót vagy a kompresszort és a versenynél nincs más megkötés akkor már be fog engedni.
    Ha a GT mód menü Home menüjébe belépsz (nem a garázsba, csak az otthonba) és nyomsz egy startot, akkor tudod az aktuális autó beállításait elérni versenybe lépés nélkül.
  • JohnnySmith
    Mekkora barom vagyok..... jó már rég nem játszottam vele :))) Bár ezt tudni kéne:)))
  • JohnnySmith
    Ne turbós autót:)))
  • Csiaki
    Autó pl.:?
  • Al Age
    NA - Naturally Aspirated;
    Normál légköri nyomású, azaz szívómotor.
  • Csiaki
    Én is erre gondolok!De amik megvannak autók azokkal nem enged be.Igaz mind1ik 300LE környékén van meg feljebb!Lehet hogy a gyári széria autókkal lehet bemenni?
  • JohnnySmith
    az NA az nem az amelyikbe tök mind1 milyen autóval mész?
  • Csiaki
    1kérdés! Az mit jelent hogy NA type engines?Addig oké hogy valamilyen motor, de milyen?Ez a professional eventsben van bajnokság!Oda milyen autóval lehet bemenni?
  • BenedekFeco

• Csiaki
    970 pacival visítt mint állat!
  • Sland
    Oh, köszi!
  • ballor
    Itt lesz ;)
  • Sland
    Jó képek.
    A "Kedilekk"-et hol lehet megszerezni? Ha jól tudom nem lehet megvenni...
  • BenedekFeco

• Sland
    THX
  • krx
    Igen, a pályák úgy nyílnak meg, hogy ha mész egy olyan pályán ami nincs benne az Arcade módban, akkor miután kilépsz a térképre kiírja a game, hogy megn yitottál egy új páylát mondjuk a World Circuits-ben.
  • Sland
    okés, köszi
  • Al Age
    Arcade módban garázsban lévő kocsikkal nem mehetsz.
    Autókat, amit GT módban megveszel, megnyersz stb, az arcade módban is elérhető lesz, a pályákban nem vagyok biztos, pontosan hogyan nyílnak meg, de szerintem azok is hasonlóan, mint az autók, tehát ha mész egy pályán, ami alapból nincs meg arcade módban, akkor megnyílik ott is.
  • Sland
    két kérdésem lenne:

1. lehet e arcade módban a garázsban lévő autóimmal menni?
    2. lehet e új autókat és pályákat elérni arcade módban? ha igen, hogy?
  • Lammer
    nalam sehol sem szol a zene ecceruen idegesit... pedig orrbaszajba zenet hallgatok, ha utazok, ha meloban vagyok, ha otthon(bongeszes kozben, csakugy natur stb... :D)
  • Al Age
    JGTC, andrew-san: Köszi szépen! :-)

Tourist Trophy: a videót megnézem délután, most már nem állok neki leszedni, de a játékról annyit, hogy szerintem baromi jó. Most lett meg, grafika ismerős a GT4ből, hangok terén szerintem jobb, zenék tekintetében pedig borzalmas. legalábbis az eddig hallot menü zenék nagyon gázra sikeredtek, aztán lehet, hogy a verseny és a visszajátszások alatt jó számok is vannak, de verseny alatt nálam nem szól zene, visszajátszást meg nem néztem eddig. :-)
  • mohus
    igaz

a ps2ből ennyire fussa:)
  • Afe
    pazar, de igaz az, hogy max 4 moci lehet csak a versenyen?
    mert sztem az nem vmi élvezetes motorverseny.
  • mohus
    akik kicsit mociznának...
    off
    TT - Yamaha VMAX 05' - wmv video - 30MB
    on
  • andrew-san
    bódogot!
  • JGTC
    Haooy Birthday!!!!!
  • Al Age
    Köszike :-)
  • Lammer
    BOLDOG SZULINAPOT!!!!
  • Csiaki
    Várjuk...
  • JGTC
    nekem is volna ha pörögne a topik :)
    nemsokára dobok pár képet...
  • andrew-san
    + a sony mp3 lejátszókat, én legalábbis azzal tolom.
    jó, tudom, hogy az mp3 lejátszók pendriveok is egyben, de valamit okoskodni akartam, olyan írhatnékom van jelenleg... :D:D