Gran Turismo 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Kaptam kölcsön a gt3as logitech kormányt,és nem naon müxik a motor a burnout revenge,és a Enthusia Professional Racing alatt se:| (gt3 meg kölcsönben van sajn még)
Szal a kérdés: ezek a gameknál nem is lehet használni ezt a kormányt??
Mer igy olyan zsiguli szimulátornak tünik ez a kettö játék:/
Ezzel együtt csak 3 olasz autós képem van, próbáltam a másik kettõt is (155 hátulról és Coupé ugyanebben a pillanatban elölrõl-felülrõl), de azokkal nem igazán tudtam mit kezdeni, ígyhát ez maradt végül. :-)
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Egyébként gondoltam hogy ebbõl fogsz hátteret csinálni 😄
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
800x600
1024x768
1280x960
És hogy Ballor kérésének is eleget tegyek: 1280x1024
De tényleg ezzel sincs semmi bajom.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Gondoltam rá hidd el, de ez szerintem egy jól elkapott fotó és ezért ebbõl próbáltam csinálni valamit elõször. Nemsokára felkerül ennek a képnek a valamivel jobb verziója, utána csinálok valami olaszosat is szerintem. :-)
Egyébként ez is tetszik!
Viszont jajj Nektek nemsokára jön a 2.0ás, peccselt verzió 😄DD
de nem háttérnek😊
ideges leszek tõle😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
de jó lenne már valami bumm....
csak a kis dög😊

Hogyan és mivel?
Ez rátok lesz bízva teljesen. Használhatod a pendrive-od által gépre hozott kimentéseket. Sõt, semmiféle megkötésed nem lesz azzal kapcsolatosan, hogy milyen programmal nyúlsz bele. Lehet az Photoshop, vagy Gimp.
Nagyon fontos kitétel, az elkészült mûvedet legalább a három legjobban elterjedtebb felbontásban el kell készítened: 800x600, 1024x768 és 1280x1024. Ha készen vannak, akkor töltsd fel õket egy tárhelyre (esetleg a képek közé ide), és az elkészült képeid linkjét tedd ki, hogy más is véleményezhesse.
A hivatalos oldal Site Kit pakkját is alkalmazhatod, amiben találsz alap képeket, logokat is, itt menj be a Downloads menübe.
Készíts háttérképet és tedd fel valahova!
Nézzük mennyire vagy kreatív, mennyire tudod használni a különbözõ programokat az átalakítások során.
Jó munkát!
GT4
fotó?
ejha az nincs😊
nem én szappanotartóztam le...nekem bejön a gép....csak ne a hétkerben kellene lennie...lehet megveszem a bátyustól azt letolom a duplagarázsba....pihenni
hogy a faszba lehet utálni a bogarat?
szappantartó doboz mi?remélem 1 bogár gyaláz 1szer a halálba....
de jó lenne már valami bumm....
Mind1, nem akarok vitát, peace!
gamertag: kenobita
mohuska öcsém😊hány éves is a családi ereklye? én mán nem számolom
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Köszi a biztatást de azt hittem hogy tudtok egy kicsit segíteni ez ügyben már
mint konkrétan, próbálkozni próbálkozok mert sajna nincs zseton az alapgépre (PS2-re). Ha mégis segítene valaki örömmel venném
Köszönöm JA és bocs ilyen dolgokkal "zaklatom" a társaságot<#worship>#worship>
Készülget a gép lassan, de biztosan..
Mert a Bogár több mint autó, stb...blabla szöveget is lehetne írni. De tényleg: a Bogár több mint egy autó. Legalábbis akinek van. Meg amúgy is, a Bogár mindenhol ott volt, ott van és ott lesz.
[ elfogult, de nagyon <#crazya>#crazya> ]
gamertag: kenobita