8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • Al Age
  • andrew-san
    :D:D:D
    szegény rák... :)
  • Al Age
    Barátja ám a ráknak!

Mondjuk például az élelsimítás hiánya mozgás közben nem hiszem hogy ennyire észrevehető, egy biztos, így képek alapján egyáltalán nem győzött meg a GT HD, persze majd ha valahol látom élőben, lehet, hogy másképp fogom gondolni.
  • andrew-san
    Ja, hogy barátod, Superlative is ezt gondolja? :D:D

Amúgy: szerintem se egy nagy dolog, másrészről viszont nem láttam még futni a dolgot egy natív 1080as kijelzőn. Valszeg nem néz ki szarul.... :D
  • Al Age
    Meg kell hagyni, elég gyenge erőfitogtatás a GT4 nagyfelbontásban - hogy őszinte legyek nekem inkább súlyos önégetésnek tűnik sajna és ezzel a véleménnyel nem vagyok egyedül.... :-(
  • andrew-san
    Simán leskálázza szerintem, meg az, hogy 1920x1080at tud csak reklám, tuti lesz 720p (1280x720) opció is a játékban. Az, hogy 1080p-vel reklámozzák csak egyfajta erőfitogtatás, hogy neszenektek. A gt5 nem hinném, hogy 1080p lenne natívban, mert azt a számítási kapacitást, ami 1080p-hez kell egy 720p-vel szemben inkább majd a kinézet szépítésére fordítják (papír ember helyett 3d pl). Vagy nem :D
    Xbox360 is 720p-t szeret.
  • ballor
    ha már HD és PS3, akkor egy kérdés
    ugye a HD TV felbontása 1920x1080 (ezek a készülékek eléggé borsos áron vannak), mit kezd majd a HD Ready tévékkel (melyeknek a felbontása 1300 körül van, az 1920 helyett - term. a másik oldal is kisebb) a gép? nem fog látszani része a játéknak, vagy pedig trükközik? összenyomja? mert akkor a feliratok olvashatóságán lehet majd aggódni?
  • Istencsászár
    :)) Látod-látod, itt már nem rejt el semmit a tévé meg a ps2, nagy felbontásban kijön minden... ilyen ronda.. ezvan.
  • Csiaki
    Azt meg lehet tekinteni?
  • mohus
    hát ez elég gáz

pcs papírmásé graf...

felesleges a nagy felbontás, ha a textúrák mondjuk csak 4 színből állnak majd:)
  • mohus
    én lenyomtam:)

vagyis a b-spec:)
  • mohus
    én is csináltam a bmw videómhoz mocis kiegészítőt...egész jól öszavagdostam a két gémet:)
  • petko000
    most csináltam meg a veteránautó bajnokságot egy Dodge Charger volánjánál ülve..:)) baromi jó ez a kocsi! a Nürburgringen állati jó volt menni vele.. ja és nyertem egy egylóerős Mercedest.:) 19km/h a vége :)
  • Norbi7
    Értem. kösz.
  • andrew-san
    A GT4 usa/japán verzióban van hdtv támogatás, de csak felskálázzák 1920x1080i-re a ps2 grafikáját. A GT4 HD viszont natív 1920x1080p-t présel ki a ps3-ból.
  • petko000
    kár lenne ezekből a képekből kiindulni. a grafika szerintem hihetetlen mértékben fog fejlődni.. lehet, hogy egy teljesen új grafikusmotort használnak majd, és az egész grafika SOKKAL részletesebb, élethűbb lesz..
    azt viszont már most lehet tudni, hogy végre nem csak 6 autó lesz a pályán:) egy fokkal közelebb a realitáshoz..már régóta ezt várom, hogy sok autó legyen a pályán. így nem kell mindig elsőnek lenni, a 4.-3. is jó helyezetnek számít majd...
  • Norbi7
    Akkor ez most hogy van? A GT4 USA verziójában ugye van HD támogatás, és ha valakinek tudja a TV-je akkor élvezheti is. Mi a különbség akkor e között és majd amit kiadnak?
  • aszizoli
    Az még plusz két év, ha nem több.
  • Norbi7
    Nem, csak összevágtam két képet.
  • BenedekFeco
    Ez "csak" a GT4 lesz nagyfelbontásban.Majd a GT5-re leszek kíváncsi.
  • aszizoli
    Tulajdonképpen nem olyan nagy a javulás. A környezetet szebbnek látom, de az autók gyanusan ricegősek. Szebbet vártam a PS3-tól, bár állítólag, még csak 30%-os a progi. Remélem még fejlődik.
  • aszizoli
    A kép nem sikerült, de a link az jó.
  • aszizoli

Találtam a GT HD-ről pár képet. Egyet megpróbálok ide betenni.
    Ha nem sikerülne
    itt a link.
  • petko000
    GT rajongók figyelmébe ajánlom ezt az oldalt:
    http://jtuned.com/
  • petko000
    akkor ez most miből van? TouristTrophy-ban vannak autók?
  • Al Age
    Ha minden igaz már kapható, Május 26-a volt a hivatalos időpont.
  • Csiaki
    Hajjaj!!! Akkor arra nekem rá kell mozdúlnom!Ja meg a játékot is meg kellene szereznem!Ki kellene már néznem a sógorokhoz hátha van már.Mikor is vana pontos megjelenés?
  • Al Age
    Debizony :)))))
    Rossis overall is van. :):):)
  • Csiaki
    Azt nem mondod hogy a TT-ben van Rossis AGV bukó?
  • Al Age
    Photoshop.
  • Al Age
    Ha a GT4ben az automatikus mentés ki van kapcsolva, akkor a játék csak egy esetben ment mégis automatikusan: autó váltáskor. Pontosabban a garázsban ha egy autót meg akarunk nézni, úgy emlékszem ahhoz is kell már memóriakártya, iagz akkor még nem ment rá.
    Viszont egy megoldás van: autót venni, mint írtam lehet probléma nélkül GT módban, valamint arcade módban autót váltani is. Ami autót megveszünk GT módban az elérhető lesz arcade-ban is. Maximum így lehet kipróbálgatni az autókat.
  • aszizoli
    Ferrari.
    Ez a kép Photoshop, vagy netán a PS3-as, készülő GT?
  • aszizoli
    Az én gépemen rendesen müködik a kártya lehúzás.
    Amikor a fiamnak még nem volt külön memója, ha játszani akart a GT-vel, elindítottuk a játékot az én kártyámmal, lehúztam, hogy állásomat ne rontsa el, ő pedig simán vásárolt, eladott, versenyzett, és soha nem volt gondja az autókkal. Lehet, hogy ez is gépfüggő???
    petko000, ha nálad nem működne, akkor bocs.
  • aszizoli
    A címsorban, a Privát és a Válasz kacsoló közöt.
  • JGTC
    komoly - autó nekem jobban bejön
  • Norbi7
    Remélem tetszeni fog!

• Al Age
    Japán gépeknél még a különböző felszereltségű modellek is külön külön megvannak, azért van annyira sok. Lehet, hogy a valóságban két Skyline között csak annyi a különbség, hogy egyikben recaro ülés van, a másikban meg Sparco és ennek ellenére mindkettő bekerült a játékba. Az adatokat nézd mielőtt vásárolsz.
    Memkártya kihúzós dolog nem fog működni, igaz, hogy úgy meg tudod venni a kocsikat, de nem tudsz beülni, hogy kipróbáld.
    A hozzászólások fejlécében van egy Galéria link, ott tudod adott felhasználó SG-re feltöltött képeit megnézni.
  • petko000
    hogy mekkora marha vagyok, a memóriakártya kihúzós dolog eszembe se jutott. mondjuk nem értem, hogy miért kell autosavelni, ha veszek egy kocsit, de mind1..
    hol van a galériád?:)
  • aszizoli
    Hogy a drágább, jobb?! Ez szerintem senkinek sem egyértelmű.
    Próbálgasd őket. Ha nincs elég pénzed mindre, vásárlás elött húzd le a memokártyát. Igaz hogy így többször kell újraindítani a gépet, meg a kártyát húzni-dugni, de elöbb-utobb végig tudod próbálni az összeset. Ha a végére értél, úgysem fogsz tudni különbséget tenni az első és utolsó között.
    Közben a gallériámba felraktam az én favorítomat. Ha érdekel nézd meg.
  • petko000
    :) mindegyik Skyline tetszik. de van amelyik drágább, és nem tudom, hogy miért. csábít a lehetőség, hogy esetleg ami drágább, az jobb is. persze, lehet mondani, hogy akkor miért nem veszem meg azt. nos azért, mert a két legdrágább csak csúnya színekben kapható..:)) ha biztosan tudnám, hogy jobbak is, akkor persze ez nem érdekelne, de az adatlapjukon nem látok különbségeket. na mind1