8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
petko000 #5970
A sportklub mikor közvetít ilyen versenyeket? -
#5969 nézzétek...
-
petko000 #5968 megnézem, hogy nekünk van-e.. -
#5967 Egy külföldi TV csatorna. -
petko000 #5966 !!!
engem érdekel! hol láthatom, mi az a DSF?? -
#5965 Achtung!! :D
Ma startol a Nürburgringen a 24órás verseny 15órakor!!!!! Akit érdekel az megnézheti a DSF-en! Vannak jó autók tegnap néztem az edzést.
-
petko000 #5964 megcsináltam a kilencvenes évek japán autóinak bajnokságát..:) nagyon komoly feeling, olyan mintha a GT1-el játszanék feljavított grafikával.. -
GooD #5963
-
#5962 de komoly :) jó volna így nyomni csak ne lennének drágák az ehez szügséges cumók
zene is más volt -
#5961 Woodone Supra. Ez is JGTC versenygép. -
petko000 #5960 jobb mint a Z? olyanom már van, vegyem meg mellé?:)
mi a bánat az a WOODONE? -
petko000 #5959 tudom, hogy van, de most csak ilyen képet találtam. Z már megvan amúgy. -
#5958 Nem egy mai hír de most akadtam rá (576.hu)
Nemrég megkezdődött a Gran Turismo 4 Online bétatesztje, az IGN pedig be is számolt eddigi tapasztalatairól.
A legfontosabb: egyáltalán nem biztos a játék megjelenése, a Polyphony Digital - akárcsak a GT4 HD esetében - csupán a lehetőségeket próbálgatja, így egyelőre csak találgatni lehet, mikor és mely kiadásban kap majd helyet az online játékmód.
Nézzük mik közül választhatunk:
A Quick Race módban előre meghatározott feltételek mellett kell versenyeznünk a gép által megadott autókkal, így talán itt a legkiegyenlítettebb a mezőny az összes választható módozat közül.
A Tuned Car Race hasonló az előzőhöz, de ezt választva már saját négykerekűnkkel nevezhetünk, ellenben meg kell felelni bizonyos feltételeknek (teljesítmény, gumik, stb), különben nem szállhatunk be a versenybe.
A tesztelés alatt a Private Race menüpont volt a legnépszerűbb, itt külön szobákat nyithatunk (akár százan is "beférnek", és van lehetőség chatelésre is, akár headsettel), majd a feltételeket kedvünk szerint beállítva versenyeket is kezdeményezhetünk.
Végezetül a Time Attack: ahogyan a neve is mutatja, itt egyedül körözünk, és mások időeredményeivel kell szembeszállnunk.
Maga a játék remekül fut, igaz - mint sok más stuff esetében - itt is előfordul néha némi lag, ám a versenyek hangulatából mindez semmit sem vesz le - reménykedjünk, hogy az online játéklehetőség mihamarabb tiszteletét teszi valamelyik következő részben, vagy akár egy külön játékként.
A lenti linkre kattintva pedig egy ingame videót is megtekinthettek:
GT4 online gameplay video -
#5956 jól teszed ez a legjobb JGTC autó sztem na meg a WOODONE -
#5955 én azt hiszem h van benne mind2 -
#5954 Motul Pitwork-ből nem csak Z van a játékban? Skyline nem rémlik. :-| -
petko000 #5953 ja amúgy venni akarok egy Nissan Motul Pitwork-t a komolyabb versenykre
szerintetek megéri a pénzét? -
petko000 #5952 van pár verseny amiknél nem tudom milyen autóval kéne nyomulni.
konkrétan a japán versenyeken belül: vannak ilyen versenyek, hogy 70's, 80's, 90's. a 70's-hez vettem egy Datsun Z-t, de az csak a második helyre elég. a többinél sem tudom, hogy milyen autót kéne vennem.
a 70's-hez valószínűleg a régi Skyline lenne jó, de az 400ezer CR.
help!! -
#5951 én megcsináltam meg még jópáran rajtam kívül -
#5950 Nekem a lökdösődés nem jött be. Általában én szívom meg. Vagy a nevető többiek. Azért a gép itt csal egy kicsit.:)
Kivétel ha kanyar előtt féknek használom az előttem lévőt. Az tetszik azért. -
#5949 Közben sikerült.
Beraktam a gépnek a 24 órás Nürnbringet (biztos rosszúl írtam:) ) avval nyertem valami gépet, kb900 lóerő és 550 kg. Evvel elég egyszerű :)))
77%. Engem csak az zavar, hogy itt már csak tényleg komoly verdákkal lehet menni. Én pedig jobb szeretem a legalább utcán néha látható gépeket. Van egy fullra tuningolt 240 Volvom. Majd 300 paci, amit lehetett megvettem hozzá. Jobban esik azzal legyalázni a sportkocsikat:)
Kibróbáltam újra a GT3-mat. Hát....
Már nem sokat fogom nyomni..
Ott ki csinálja meg az 1000 km-es pályákat? Nem csoda, hogy csak 45%-nál tartok benne.
A gt4-ben a Suzuki High Pikes-t hol lehet megnyerni? -
#5948 lökdösődni alakíta a sorrendet mögöttem tudod :) -
petko000 #5947 ügyeskedni? hogy? -
#5946 Én az ovált meg asszem a Hong Konng-it(ha van ilyen /rég játszottam már/) nem tudtam megnyerni... Többi sem volt sétagalopp, kelett néha ügyeskedni is :) -
petko000 #5945 én most 3. vagyok a vb-n. este lenyomom a párizsi futamot.. matematikailag még van esélyem elsőnek lenni. -
#5944 Második lettem azóta én is, de az első azért rámvert 15-20 másodpercet:((( -
#5943 Na jó a gép nagyon béna, B-spec módban az ugyanolyan gépi ellenfélnél mindig gyengébb. Az ovál pályán minden körben sikerül a falhoz vernie magát. Ugyanott mind a 21 körben.Ez így azért bug. Százféle beállítással. Az ellen meg rámver 3 kört...
+ a 24 órás dolgokat kinek találták ki? Tényleg lenyomja valaki sk.? Ha meg a gép csinálja miért nem lehet 10 x-es gyorsítás.
-
petko000 #5942 én is ezzel szenvedek. a negyedik futamnál tartok, talán majd este folytatom..:)
azt nem tudom, hogy hogy nem boldogulsz az 1200 lóerős Toyotával, én egy 900 lóerős Nissannal bénázok, és legutóbb 2. lettem, a Tokyoi pályán pedig csak azért lettem 3. mert kipördültem az első körben.
3. vagyok összesítettben. lesz ez még így sem -
#5941 Sziasztok! SSegítsetek!
A prof versenyek közül az uccsót nem sikerál megcsinálnom. Legjobb helyezés a bronz:(((
Egyébként 1200 valahány lóerős toyota...
De próbáltam már a többi jobb gépet is.
B specben meg max. 5. lettem.
Nem bírok továbbmenni 74,5%-ról.
Ti mivel győztetek?
Előre is kösz! -
#5940 ahogy hallottam GT4 online jon PS2re is, nemreg videot is lattam belole. -
#5939 Rendben. -
#5938 nincs fenn neten...de csak eg yökörködés volt:) tesztelgetés
július 1-én költözöm....utána már ihletem is lesz videózni:) az építkezés idegörlő -
#5937 Nem!PS3! -
#5936 Jóóó! Benéztem...
cseppet fáradt vagyok, sry :) [hajnal 2-ig kockult]
a HD az még PS2-re jön? -
petko000 #5935 nem értem, mit nem értessz?
ezek a PS2-re megjelenő GT3-ból az első képek amiket közzétettek. ezzel csak azt akartam illusztrálni, hogy az első képekből nem lehet mélyebb következtetéseket levonni. -
#5934 na jó, de milyen platformra, PSP, PS2 vagy már PS3? -
#5933 hú de vártem azt is emléxem -
petko000 #5932 odaírtam, hogy mi ez. -
#5931 mi lesz ez? És mire?
Természetesen a mai világban és a GT készítőit "ismerve" lehetetlen ez a grafika :)
Ennél sokkal sokkal sokkal szebb lesz -
petko000 #5930 mielőtt már most fikázni kezdenénk a GT HD-t, ne felejtsük el, hogy anno a GT3-ról ilyen képek jelentek meg: