Gran Turismo 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Igazából én is csak GT4 miatt és azon belül a BMW-k meg a Skylineok miatt vettem meg.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
mi az hogy "GRAND TURISMO" looooooooool 😄
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
majd belejössz, de van packban is: PStwo+GT4, így olcsóbb valamivel és csak kártyát kell venned, meg esetleg videokábelt
[ Most próbál áttérni pc rõl PS2 re<#eplus2>#eplus2>, szal még szinte semmit nem tud e téren ]
kb. 700 kocsi van
Vedd meg eredetiben, ezt megéri!
egyébként egy DVD
bocs ha láma vagyok de hány dvd-s a gt4? Inkább vegyem meg eredetiben vagy töltesem le és írjam ki?
és a prologue vagy mi az igazán micsoda? abba csak tanulni lehet?
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Oks hát, mindenképpen megvárom. De tarom magam hogy GT4-es videókban profi vagy 😊)) Nagy csalódás nem lehet 😄 Én kitartóan várom!
OFF
jaj!!!
aztán, ha szar lesz eláshatom magam...hívd inkább jópofa amatõrnek😊
elõször is a videóvágószoftver a kérdés...az elõzõ Pinnacle 9-el készült, most kijött a 10-es verzió, de istentelenül fagy és a lenti konfigomon is kb 3 perc mire betölti magát...de van benne egy csomó jó effekt és úgy néz ki használja a GT kártyámat rendereléskor😊.
Minap szereztem meg a Pinnacle profi vágóját a Avid Liquid 6 Pro-t, de az inkább hasonlít egy programozóprogramra mint amatõr vágóra😊 van még valami Vegas Studio is meg kéne lesni...közben anyósom ellátott házi videókkal, ami régi meg digizni kéne + kolléga aki a "pontyhalászat vizikamerával" 4 óra két kazit kéne DVDre rakni😊
a zene úgy néz ki megvan és Alfás lesz kocsipark
...és most elõször akarok papíron is dolgozni vagyis valami forgatókönyv/papírra elképzelve vagyis konkrét jelenetek levadászása a cél, korábban ami megtetszett, beraktam dolog volt. Lehet spontán kéne csinálni, nemtom...
de ez sok idõ meg "ihlet", meg játszani is kéne...vele, mert már vezetni sem tudok😊
tavaszra elkészül a ház, most sok a meló vele...el sem hiszitek mit kell egy szolártárolóért küzdeni
mi van még😊?!
mire lesz playstation 3 addigra az alfa is meglesz😊
ON
köcönök minden help-et! Milyen verdakat ad aranyjogsira? Gondolom jobbakat... Mindig csak bronzra sikerül a jogsi, remelem kesöbb majd jobb leszek... rendesen "skill"-es jatek, jövö heten majd gyakorolgatok...sziasztok!
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Ha 1 licenc-nél az összes arany meg van akkor ad egy autót
(Ha valakinek válaszolsz az üzenetére akkor a fejlécen kattints a válasz gombra és ki írja, hogy kinek megy. Neked meg nem kell bajlódni a nevekkel.)
Majd kiproba; sokaig nem mosom verdat, oszt kiderül... <#wave>#wave> MijazaRoomTuning? Kiplakatolhatod a szobad? <#vigyor3>#vigyor3><#help>#help>jah, az aranyjogsival majd milyen elönyeim szarmazhatnak? köcci midnen help-et!
D.
ó a Room Tuning igen azt visszasírom most is!!! <#rinya>#rinya>
Sötétkék lesz a Skyline, vagy méreg zöld??? Eldöntötted már??
Tenyleg nem latszik kocsimosas eredmenye... szegeny pici szürke szerelmem(AKA PS1...) nem tudta még ezt ugy latszik...majd sasolok legközelebb kocsimosasnal, hatha van eredmenye... <#vigyor3>#vigyor3>
Versenykasztnit akarok... qrvadraga; de qrvajol néz ki ugy a Skyline...Mennyire erdemes összegyüjteni minden autot; vagy a nagy része csak azééé van benn, h. összeszedheted, ha nincs jobb dolgod? Ugy vettem eszre, h. a jatek elsö palyain siman elvagyok a tuningolt Skyline-al; erösebb (még)nem kell; a bénább kocsik közül egy-kettöt (csumpi suzukik, vagon R) megvettem, csak hogy meglegyen; igazabol nem erdemes menni velük; a skyline utan; ezeket tuningolva sem érek el nagy fejlödest, a legpitibb palyan az ALTO-mat mindenki beelözte egyenesekben, hiaba mentem jol vele(amit nem nehez, mivel lassu mint allat...)...
most hetvegere lejegelve gém; majd folytatom hetfön... <#vigyor3>#vigyor3>
pá!
Addig Offline...
Versenykasztnival a leszorítóerõt is tudod majd állítani - utcai kocsikon, amikon alapból nem lehet. - Nameg baromi jól néznek ki. :-)
Azt a dísztárcsát pedig inkább nevezzük alufelninek. 😉
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Köcci az infot!<#wave>#wave>
A mosás a tükrözõdéseknél számít.
Aranyhoz sok tapasztalat. Játsz sokat a játékkal és amikor már teljesen belejöttél az irányításba, akkor a B jogsinál olyan feladat is lehet, ami elsõre arany lesz.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Tudom, h. ez a GT4 forum, de én még ps1-en nyomom a GT2-öt(nemreg alltam neki, a hét elejen...)van GT2 forum is SG-n, de nagyon be van halva; és még anno a hét elején irtam pár kérdést; de valaszt nem kaptam..mellekelem az akkori kérdéseim; a kérdések nagyjabol még aktualisak; annyi különbseggel, h. az 500bol van 5autom kb... :-D Qrvajo kis gém, teccik!
Szokom a gémet+az iranyitast; neha neheznek erzem a gémet; de sohasem annyira, h. elmenjen a kedvem töle; a fizika nagyontetszik+jo a tuningolhatosag...
tuningolt NISSAN Skyline-al küldöm+most vettem Celica-t...
nah, itt az original message...
"Original PS1-en nyomom a GT2-öt, kis gyakorlas utan 'tennyap alltam neki; istensiralysag a gém; le a kalappal, megaetalon, alig birtam abbahagyni tegnap(ejfel körül feküdtem, masnap melo, oszt muszaj volt..) ...A jogsiszerzessel van annyi problemam (B-s jogsi) h. nagyjabol bronzra sikerült minden (van ami 4-5szörös nekifutasra); de minden csak bronzon megy... analog karral nyomom (sztem sokkal jobb mint digitalis)...Vettem 1 nissant, az a kérdésem; h. érdemes-e feltuningolni a gépeket (gondolom optikailag is dob a verdan + at akarom festetni hazsnalt verdat majd...), vagy inkabb gyüjtsem penzt ujabb verdakra? Lattam a terkepen, h. van car wash; vagyis moshatod a kocsit...ez szamit valamit a gémben? Szebb lesz a metalfény, vagy mi? A B-jogsinal az aranyhoz mi kell?(tudom hülye a kérdés, de akarhogy izzadtam, bronz lett, ill. majdnem ezüst...); ill. automatic transmission-t reszesitem elönyben a manuallal szemben; talan ezert nem tudom megcsinalni az aranyakat (pl. gyorsulos-fekezös elsö feladatoknal), mert auto-ban nem huzatja ugy ki a gépet? Még 1 kérdés : Mennyiben szamit (vmennyire bizti..nemhiaba olcsobb), h. hasznalt-e az auto ill. uj? Gondolom eleg rendesen, mert ahogy neztem eleg nagyok az árkülönbsegek... bocs sok kérdésért; de uj vagyok GT-ben; bár rá fogok cuppanni, teccik!! "
Ennyi...köszi minden help-et!
<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
de jó lenne már valami bumm....
Jó autó tényleg!!
tegnap ráleltem egy drágaságra:Amuse S2000 GT1
Gt-be:
és élõbe:
nagyon pöpec😊
Haverok, Buli, Fight Club!
jók a képek.....😊
de jó lenne már valami bumm....
képet mented pendrivera, felteszed a gépre
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
nem tudom milyen szerkesztõd van - és bocs ha most tanácsaim feleslegesek - de BICUBIC SHARPER-rel kicsinyíts pl photoshop felajánlja...így nem lesznek rondábbak a kisebb képeid