Gran Turismo 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

most olyan 8 körülért láttam GT4et, csak a gammát! az már szinte "platinum" kiadás 😄

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

akkor nem értem miért nem vettél hozzá GT4et! análkül nem sokat ér, esetleg egy GT3 😊 (meg DMC3, meg MGS3 stb. )

Sland
kicsit csóri a gyerek... jobban odafigyelhetett volna. de ahogy elnézem a fele autó ami ott van nincs is benne a játékban.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

JGTC
olyat még lehet venni mindíg?? haverom akart csak nem talált...

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Sland
nem, nem. nekem mindenféleképpen chiplet kell szal a bolti már kiesett. Most szereztem egy PS2-t chipelve 2 év garanciával 45 ezerért.
Igazából én is csak GT4 miatt és azon belül a BMW-k meg a Skylineok miatt vettem meg.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

JGTC
ez aztán a vicc 😊
mi az hogy "GRAND TURISMO" looooooooool 😄

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

én is így kezdtem, és pont a GT4 miatt vettem PS2-t
majd belejössz, de van packban is: PStwo+GT4, így olcsóbb valamivel és csak kártyát kell venned, meg esetleg videokábelt

Sland
Köszöntem!

[ Most próbál áttérni pc rõl PS2 re<#eplus2>, szal még szinte semmit nem tud e téren ]

ezt nemtom, de ez tuttira igaz: autók!
kb. 700 kocsi van

Sland
Ez az Autólista igaz teljesen vagy nem?

Sland
okés köszi

A prolog az "elõzetese"
Vedd meg eredetiben, ezt megéri!
egyébként egy DVD

Sland
hi all!

bocs ha láma vagyok de hány dvd-s a gt4? Inkább vegyem meg eredetiben vagy töltesem le és írjam ki?
és a prologue vagy mi az igazán micsoda? abba csak tanulni lehet?

mohus
az nem bigfoot, hanem papucs😊 illetve crosscountry😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

JohnnySmith
Hááát ez már picit túlzás....olyan bigfoot kerekei lettek. Szal csúnyácska lett 😞😞

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

cenobite
<#eljen>

gamertag: kenobita

mohus
Alfa 147

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

JGTC
szép a felni😊 meg a xenon lámpa, meg a....

JohnnySmith
<#ravasz1><#hehe><#nyes>

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

mohus
SS

mohus
Alfa fanoknak...

JohnnySmith
Ohhh 😊
Oks hát, mindenképpen megvárom. De tarom magam hogy GT4-es videókban profi vagy 😊)) Nagy csalódás nem lehet 😄 Én kitartóan várom!

DoNorBi
szenkjú<#vigyor2>

Haverok, Buli, Fight Club!

mohus
"Mohus Alfas videjó mikor jön, már várom az Alfát és a vérprofizmusodat a videok készítésében😊"

OFF
jaj!!!
aztán, ha szar lesz eláshatom magam...hívd inkább jópofa amatõrnek😊

elõször is a videóvágószoftver a kérdés...az elõzõ Pinnacle 9-el készült, most kijött a 10-es verzió, de istentelenül fagy és a lenti konfigomon is kb 3 perc mire betölti magát...de van benne egy csomó jó effekt és úgy néz ki használja a GT kártyámat rendereléskor😊.
Minap szereztem meg a Pinnacle profi vágóját a Avid Liquid 6 Pro-t, de az inkább hasonlít egy programozóprogramra mint amatõr vágóra😊 van még valami Vegas Studio is meg kéne lesni...közben anyósom ellátott házi videókkal, ami régi meg digizni kéne + kolléga aki a "pontyhalászat vizikamerával" 4 óra két kazit kéne DVDre rakni😊

a zene úgy néz ki megvan és Alfás lesz kocsipark

...és most elõször akarok papíron is dolgozni vagyis valami forgatókönyv/papírra elképzelve vagyis konkrét jelenetek levadászása a cél, korábban ami megtetszett, beraktam dolog volt. Lehet spontán kéne csinálni, nemtom...

de ez sok idõ meg "ihlet", meg játszani is kéne...vele, mert már vezetni sem tudok😊

tavaszra elkészül a ház, most sok a meló vele...el sem hiszitek mit kell egy szolártárolóért küzdeni

mi van még😊?!
mire lesz playstation 3 addigra az alfa is meglesz😊

ON

mohus
jó kép<#eljen>

dinomano
Probalkozom... :-D Nembaj, én még a fapados irc-s megoldasokkal élek; ritkan forumozok, ill. nemreg alltam neki forumozni; de jo...jo ez a konzolos miniközösség... <#vigyor3><#wave>
köcönök minden help-et! Milyen verdakat ad aranyjogsira? Gondolom jobbakat... Mindig csak bronzra sikerül a jogsi, remelem kesöbb majd jobb leszek... rendesen "skill"-es jatek, jövö heten majd gyakorolgatok...sziasztok!

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

JGTC
A Room Tuning (úgy emléxem még a kettõben is az volt a neve)a versenykasztninak a neve, bár a kettõben már nem lehet minden autónál használni. A rajtsort amikor kiírja az autód neve elött lesz egy R betû
Ha 1 licenc-nél az összes arany meg van akkor ad egy autót

(Ha valakinek válaszolsz az üzenetére akkor a fejlécen kattints a válasz gombra és ki írja, hogy kinek megy. Neked meg nem kell bajlódni a nevekkel.)

dinomano
special...a GT1et is akarom nyomni, de majd kb. ugy leszek vele mint anno a residentel+1rakat ps1gémmel...visszafele compatibilitas ...a residentben is 3.rész utan nyomtam 2öt, crash-ben is 3 utan 2-öt, stb...<#vigyor3>
Majd kiproba; sokaig nem mosom verdat, oszt kiderül... <#wave> MijazaRoomTuning? Kiplakatolhatod a szobad? <#vigyor3><#help>jah, az aranyjogsival majd milyen elönyeim szarmazhatnak? köcci midnen help-et!
D.

JGTC
Pedig Gt1-ben is számított már! De csak akkor ha sokat mész az autóval és utána mosod le na akkor csillogni fog mint a Salamon....
ó a Room Tuning igen azt visszasírom most is!!! <#rinya>
Sötétkék lesz a Skyline, vagy méreg zöld??? Eldöntötted már??

dinomano
al-age..okka <#beka2>
Tenyleg nem latszik kocsimosas eredmenye... szegeny pici szürke szerelmem(AKA PS1...) nem tudta még ezt ugy latszik...majd sasolok legközelebb kocsimosasnal, hatha van eredmenye... <#vigyor3>
Versenykasztnit akarok... qrvadraga; de qrvajol néz ki ugy a Skyline...Mennyire erdemes összegyüjteni minden autot; vagy a nagy része csak azééé van benn, h. összeszedheted, ha nincs jobb dolgod? Ugy vettem eszre, h. a jatek elsö palyain siman elvagyok a tuningolt Skyline-al; erösebb (még)nem kell; a bénább kocsik közül egy-kettöt (csumpi suzukik, vagon R) megvettem, csak hogy meglegyen; igazabol nem erdemes menni velük; a skyline utan; ezeket tuningolva sem érek el nagy fejlödest, a legpitibb palyan az ALTO-mat mindenki beelözte egyenesekben, hiaba mentem jol vele(amit nem nehez, mivel lassu mint allat...)...
most hetvegere lejegelve gém; majd folytatom hetfön... <#vigyor3>
pá!
Addig Offline...

Al Age
Igazából én is a GT3 alatt jöttem rá, hogy erre jó a mosás. 😄DD - Már nem emlékszem, hogy GT2ben számít-e egyáltalán, lehet, hogy igen és csak én nem figyeltem, de az is elképzelhetõ, hogy nem számít...
Versenykasztnival a leszorítóerõt is tudod majd állítani - utcai kocsikon, amikon alapból nem lehet. - Nameg baromi jól néznek ki. :-)
Azt a dísztárcsát pedig inkább nevezzük alufelninek. 😉

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

dinomano
thx al-age! :-) Atfesteni nem tudtam...Nem vettem eszre, h. annyira szamitana tükrözödesnel a kocsimosas... A hardverlimit miatt nem latni, vagy nekem kaka a szemem? Versenykasztnit lehet rá pakolni, de jo draga (a skyline hasznaltan 10e cr. körül volt; a versenykasztni matricaval 82e cr... vazze, draga mint atom..annyival jobb lesz is a gép, vagy ez csak optikai tuning? Optikai tuning max.disztarcsa, ahogy eszrevettem; az uj gepek vasarlasa eseten valthatsz szint...)
Köcci az infot!<#wave>

Al Age
Tuningolni abszolút érdemes, átfesteni autókat nem tudsz, de tehetsz rájuk versenykasztnikat.<#finom> - Bár lehet, hogy rosszul emlékszek és át is lehet festeni. :-\
A mosás a tükrözõdéseknél számít.
Aranyhoz sok tapasztalat. Játsz sokat a játékkal és amikor már teljesen belejöttél az irányításba, akkor a B jogsinál olyan feladat is lehet, ami elsõre arany lesz.

dinomano
sziasztok!
Tudom, h. ez a GT4 forum, de én még ps1-en nyomom a GT2-öt(nemreg alltam neki, a hét elejen...)van GT2 forum is SG-n, de nagyon be van halva; és még anno a hét elején irtam pár kérdést; de valaszt nem kaptam..mellekelem az akkori kérdéseim; a kérdések nagyjabol még aktualisak; annyi különbseggel, h. az 500bol van 5autom kb... :-D Qrvajo kis gém, teccik!
Szokom a gémet+az iranyitast; neha neheznek erzem a gémet; de sohasem annyira, h. elmenjen a kedvem töle; a fizika nagyontetszik+jo a tuningolhatosag...
tuningolt NISSAN Skyline-al küldöm+most vettem Celica-t...
nah, itt az original message...

"Original PS1-en nyomom a GT2-öt, kis gyakorlas utan 'tennyap alltam neki; istensiralysag a gém; le a kalappal, megaetalon, alig birtam abbahagyni tegnap(ejfel körül feküdtem, masnap melo, oszt muszaj volt..) ...A jogsiszerzessel van annyi problemam (B-s jogsi) h. nagyjabol bronzra sikerült minden (van ami 4-5szörös nekifutasra); de minden csak bronzon megy... analog karral nyomom (sztem sokkal jobb mint digitalis)...Vettem 1 nissant, az a kérdésem; h. érdemes-e feltuningolni a gépeket (gondolom optikailag is dob a verdan + at akarom festetni hazsnalt verdat majd...), vagy inkabb gyüjtsem penzt ujabb verdakra? Lattam a terkepen, h. van car wash; vagyis moshatod a kocsit...ez szamit valamit a gémben? Szebb lesz a metalfény, vagy mi? A B-jogsinal az aranyhoz mi kell?(tudom hülye a kérdés, de akarhogy izzadtam, bronz lett, ill. majdnem ezüst...); ill. automatic transmission-t reszesitem elönyben a manuallal szemben; talan ezert nem tudom megcsinalni az aranyakat (pl. gyorsulos-fekezös elsö feladatoknal), mert auto-ban nem huzatja ugy ki a gépet? Még 1 kérdés : Mennyiben szamit (vmennyire bizti..nemhiaba olcsobb), h. hasznalt-e az auto ill. uj? Gondolom eleg rendesen, mert ahogy neztem eleg nagyok az árkülönbsegek... bocs sok kérdésért; de uj vagyok GT-ben; bár rá fogok cuppanni, teccik!! "
Ennyi...köszi minden help-et!
<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

JGTC
Egyszer Bed-nél láttam egy hasolót, az nem volt hétköznapi, valami pézeszsáké volt. Persze nem volt Amuse, csak agyon volt spoilerezve!!!!!!!!

DoNorBi
a kistesója is bejön,fõleg ebben a színbe:

Amuse S2000 R1

95%

de jó lenne már valami bumm....

JGTC
ma megcsináltam az eggyok Le Mans-i versenyt szóval már csak a másik maradt egyedül

Jó autó tényleg!!

JohnnySmith
Hááát asszem olyan 60% körûl, már nem is tom mikor játszottam vele.

JohnnySmith
Mohus Alfas videjó mikor jön, már várom az Alfát és a vérprofizmusodat a videok készítésében😊

DoNorBi
ki,hol tart?

DoNorBi
ujra nekiestem a gt-nek,eldötöttem hogy megcsinálom a maradék 36%-ot😛
tegnap ráleltem egy drágaságra:Amuse S2000 GT1
Gt-be:

és élõbe:

nagyon pöpec😊

andrew-san
1280-ban nem húzódik szét 😊

neeeem...csak tök utálom mikor így széthúzódik az egész
jók a képek.....😊

de jó lenne már valami bumm....

JGTC
nem lehet de jó ötlet😊
képet mented pendrivera, felteszed a gépre

SZilaJMaGGoT
Alkatrészt nem lehet eladni?? Merthát megvettem valami szart, és most nincs pénzem, és a keményebb versenyeken labdába se rúghatok, a meglévõkbõl meg nem akarok egyet vagy 20szor megcsinálni.. De ha csak ez a megoldás akkor oké.. 😄DD Ja és a képeket hogy töltitek fel memcardról?? Csak valami usb szar kell vagy még valami plusz hülyeség is??

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

JohnnySmith
Alig várom 😊

mohus
ha felrakod 800*600-ba akkor az elõzõt nagyobbat letörlöm, addig marad😊

nem tudom milyen szerkesztõd van - és bocs ha most tanácsaim feleslegesek - de BICUBIC SHARPER-rel kicsinyíts pl photoshop felajánlja...így nem lesznek rondábbak a kisebb képeid

JGTC
nem történt azért óriási probléma

Al Age
<#eljen><#taps>