8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • Szaszura
    Hali!!Pedig a 3-é tutesz nézd csak+ jobban sztem!!figyu!!
  • MikX
    Köszi szépen, de ez a 4-é, nekem a 3-nak a zenéje kellene, ami a kezdőfilm alatt megy...
    Megnézném ps-en, csak sajna nem olvas semmit sem, pedíg az összes GT eredetiben van, szóval most nincs GT-zés :(
  • Szaszura
    Hy!!link
  • Al Age
    Az a felirat csak a tuning leírásra vonatkozik, azt viszont én csináltam. :-)
  • boos
    Csak a by felirat tévesztett meg :))
    Azért jó hogy belinkelted!
    Mindig tanul az ember valamit...
  • JGTC
    de ballor oldalán sok más érdekes dolog is van.... ehh :)
  • Al Age
    Nem, dehogy is. :-)
    Azt hiszem GTPlanet-ről, vagy GameFAQs-ról van.
  • boos
    Ezt a listát Te csináltad?
    Gratula!!
  • Csiaki
    Köszi!
  • Al Age
    Nyereménylista
  • Csiaki
    Hali! Olyan kérdésem van hogy hol tudom megnézni azt hogy milyen autót tudok nyerni a külömböző feladatokkal.Megmondom miért, a Granturismo World championshipben szereplő autók 1ike kellene.Esélyem sincs ott a versenyre mert nem 1 kategorás kocsival indulok, hiába 900LE! A Nissan R92CP vagy az annak az elődje érdekelne, vagy bármelyik ami a GWC bajnoksághoz kell!
    Köszi.
  • MikX
    Jajj, lenne egy kérdésem!
    Vki meg tudná nekem írni a GT3 intro movie-ában hallható zene pontos címét?
  • MikX
    Teljesen, nekem is ien van, csak 256-os...
  • ballor
    nézd meg ITT
  • petko000
    bocs a linkért..
    szóval:

Kingston 512 MB PenDrive, 6king512
  • petko000
    sziasztok!
    akarok venni egy pendriveot.
    http://www.ebolt.hu/ProductDetail.php?ProductID=95864&CategoryID=2137&nextpage=%2FSearch.php%3FReload%3DX%26PPP%3D20%26SP%3D0%26OrderBy%3DPrice%26OrderType%3D%26NAME%3DX%26PCODE%3DX%26DESCRIPTION%3DX#6king512

szerintetek ez kompatibilis lesz a ps2-vel, gt4-el?
  • boos
    tényleg nem volt az. És járt érte egy Zonda Race Car
    Aztán jól feldühödtem..... Most csináltam meg a speciál jogsi utolsó pályáit, mind megvan(na jó csak bronz) és erre ad egy amcsi szekeret, érték 30e Cr.
    Ezért küzdeni
    Pedig a Pug 205-össel megszenvedtem az utolsó előtti havas pályán.
    Azért király a game.
    Még a végén befejezem. Utoljára a Gt1-et sikerült teljesen, de arra már alig emléxem.
    Ja és a Nike féle autókkal mit lehet kezdeni? MÁr kettőt nyertem, két különböző helyen (ez biztosan bug) de csak a helyet foglalja a garázsban. Mint az a régi audi.
    A suzuki Pikes Peakot hol lehet megnyerni? Meg az a Jay Leno féle Tank car is érdekes.
  • JGTC
    ugye h nem is volt nehéz...
  • aszizoli
    Gratula!
  • boos
    Sikerült.
  • boos
    Megnéztem a videót!:))
    Majd lenyomom őket!!!!!

• Al Age
    Kicsit tényleg cselezni kell mert a barmok tényleg beléd mennek, ezért épp mielőtt beléd menne húzódj el előle, hogy el tudjon menni melletted, aztán egyszerre bújj vissza a szélárnyékba.
    A Formula Gran Turismora tényleg nem lehet semmit venni.
    Már több embert ismerek aki tényleg végignyomta, a fórumon is van egykettő. :-)
  • Al Age
    Találkozó még nem volt, de a nyáron nagyon jó lenne összehozni, ha lesz valami konkrétum szerintem úgyis beírom ide is. ;)
  • boos
    De azért köszi!!!!!
    83 %!
    Valaki megcsinálta már tényleg az egészet?
  • boos
    Ezt próbáltam, de allanóan nekemjőnnek hátulról, ettől meg lelassulnak.
    A többi sikerült, ezzel az egyel nem bírok.
    És a formula gran turismo-ra tényleg nincs gumivételi lehetőség??
  • JGTC
    nekem az utolsó még mindíg nincs kész... de nem is érzek rá késztetést h megcsináljam
    egyszer mostmár tényleg versenyzek nem csak mondom, volt GT találkozó?
  • Al Age
    Ehun-e! :-)
  • JGTC
    van is erről video, de nem tom hol
  • aszizoli
    Ez lesz a jó megoldás, nekem is így jött össze. A végén érdemes kiszámolni, hogy a huzatgatásból, te gyere ki gyöztesként. Van verseny is ahol alkalmazi kell ezt a módszert, az első helyért.
  • ballor
    próbálkozz úgy, hogy a hátralévőkkel "behúzatod" magad, megelőzöd és a szélárnyákodban felerősödnek, vissza is fognak előzni, de a szélárnyékukban nagyobb sebességet gyűjtesz és így tovább
  • Csiaki
    Ezzel szopok én is.
  • Csiaki
    Semmi gond csak nézz elöbb utána minthogy írnál!Amúgy meg arra gondoltam hogy van már topicja.
    Peace!
  • boos
    Ja és a mission drives-ek közül nem tudom megcsinálni az istennek se az a részt ahol 5 nissan megy egy csoportban és a hatodik jól elől. Utól kéne érni, de nem ön össze, Ti miként csináltátok?
  • boos
    Nyertem agy formula grand turismo-t. Tényleg nem lehet még gumit sem venni hozzá? Egy 24 órás versenyen 140 szer állt ki kereket cserélni. Az ellenfelek 40 szer.
    Ez így béna!:))
  • aszizoli
    Idözavarba kerültem, mert órákig állt a gépem, az oldalon.
    A csatlakozás, a 6013-ra vonatkozik.
  • aszizoli
    Csatlakozom az elötem szólóhoz.
    Nem kellene ebböl is, GT5 jellegü topikot csinálni.
  • JohnnySmith
    Ezt akartam kihozni az egészből
    Ronin keveri a szezont a fazonnal. De lehet az 576 Konzol E3 beszámolójában biztos van info
  • TTYYPPEERR
    Nyugi nem kell veszekedni
  • UNREG
    A GT5-ről eddig nulla infó van, amik eddig jöttek, az a GTHD, de annak semmi köze a GT5-höz.
  • JohnnySmith
    Valszeg a neten is van akkor info az 5ről...nem csak az újságban....
    GT5 Topikja