8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#6050 Hali!!Pedig a 3-é tutesz nézd csak+ jobban sztem!!figyu!! -
#6049 Köszi szépen, de ez a 4-é, nekem a 3-nak a zenéje kellene, ami a kezdőfilm alatt megy...
Megnézném ps-en, csak sajna nem olvas semmit sem, pedíg az összes GT eredetiben van, szóval most nincs GT-zés :( -
#6048 Hy!!link -
#6047 Az a felirat csak a tuning leírásra vonatkozik, azt viszont én csináltam. :-) -
#6046 Csak a by felirat tévesztett meg :))
Azért jó hogy belinkelted!
Mindig tanul az ember valamit... -
#6045 de ballor oldalán sok más érdekes dolog is van.... ehh :) -
#6044 Nem, dehogy is. :-)
Azt hiszem GTPlanet-ről, vagy GameFAQs-ról van. -
#6043 Ezt a listát Te csináltad?
Gratula!! -
#6042 Köszi! -
#6041 Nyereménylista -
#6040 Hali! Olyan kérdésem van hogy hol tudom megnézni azt hogy milyen autót tudok nyerni a külömböző feladatokkal.Megmondom miért, a Granturismo World championshipben szereplő autók 1ike kellene.Esélyem sincs ott a versenyre mert nem 1 kategorás kocsival indulok, hiába 900LE! A Nissan R92CP vagy az annak az elődje érdekelne, vagy bármelyik ami a GWC bajnoksághoz kell!
Köszi. -
#6039 Jajj, lenne egy kérdésem!
Vki meg tudná nekem írni a GT3 intro movie-ában hallható zene pontos címét?
-
#6038 Teljesen, nekem is ien van, csak 256-os... -
ballor #6037 nézd meg ITT -
petko000 #6036 bocs a linkért..
szóval:
Kingston 512 MB PenDrive, 6king512
-
petko000 #6035 sziasztok!
akarok venni egy pendriveot.
http://www.ebolt.hu/ProductDetail.php?ProductID=95864&CategoryID=2137&nextpage=%2FSearch.php%3FReload%3DX%26PPP%3D20%26SP%3D0%26OrderBy%3DPrice%26OrderType%3D%26NAME%3DX%26PCODE%3DX%26DESCRIPTION%3DX#6king512
szerintetek ez kompatibilis lesz a ps2-vel, gt4-el? -
#6034 tényleg nem volt az. És járt érte egy Zonda Race Car
Aztán jól feldühödtem..... Most csináltam meg a speciál jogsi utolsó pályáit, mind megvan(na jó csak bronz) és erre ad egy amcsi szekeret, érték 30e Cr.
Ezért küzdeni
Pedig a Pug 205-össel megszenvedtem az utolsó előtti havas pályán.
Azért király a game.
Még a végén befejezem. Utoljára a Gt1-et sikerült teljesen, de arra már alig emléxem.
Ja és a Nike féle autókkal mit lehet kezdeni? MÁr kettőt nyertem, két különböző helyen (ez biztosan bug) de csak a helyet foglalja a garázsban. Mint az a régi audi.
A suzuki Pikes Peakot hol lehet megnyerni? Meg az a Jay Leno féle Tank car is érdekes. -
#6033 ugye h nem is volt nehéz... -
#6032 Gratula! -
#6031 Sikerült. -
#6030 Megnéztem a videót!:))
Majd lenyomom őket!!!!!
-
#6029 Kicsit tényleg cselezni kell mert a barmok tényleg beléd mennek, ezért épp mielőtt beléd menne húzódj el előle, hogy el tudjon menni melletted, aztán egyszerre bújj vissza a szélárnyékba.
A Formula Gran Turismora tényleg nem lehet semmit venni.
Már több embert ismerek aki tényleg végignyomta, a fórumon is van egykettő. :-) -
#6028 Találkozó még nem volt, de a nyáron nagyon jó lenne összehozni, ha lesz valami konkrétum szerintem úgyis beírom ide is. ;) -
#6027 De azért köszi!!!!!
83 %!
Valaki megcsinálta már tényleg az egészet? -
#6026 Ezt próbáltam, de allanóan nekemjőnnek hátulról, ettől meg lelassulnak.
A többi sikerült, ezzel az egyel nem bírok.
És a formula gran turismo-ra tényleg nincs gumivételi lehetőség?? -
#6025 nekem az utolsó még mindíg nincs kész... de nem is érzek rá késztetést h megcsináljam
egyszer mostmár tényleg versenyzek nem csak mondom, volt GT találkozó? -
#6024 Ehun-e! :-) -
#6023 van is erről video, de nem tom hol -
#6022 Ez lesz a jó megoldás, nekem is így jött össze. A végén érdemes kiszámolni, hogy a huzatgatásból, te gyere ki gyöztesként. Van verseny is ahol alkalmazi kell ezt a módszert, az első helyért. -
ballor #6021 próbálkozz úgy, hogy a hátralévőkkel "behúzatod" magad, megelőzöd és a szélárnyákodban felerősödnek, vissza is fognak előzni, de a szélárnyékukban nagyobb sebességet gyűjtesz és így tovább -
#6020 Ezzel szopok én is. -
#6019 Semmi gond csak nézz elöbb utána minthogy írnál!Amúgy meg arra gondoltam hogy van már topicja.
Peace! -
#6018 Ja és a mission drives-ek közül nem tudom megcsinálni az istennek se az a részt ahol 5 nissan megy egy csoportban és a hatodik jól elől. Utól kéne érni, de nem ön össze, Ti miként csináltátok?
-
#6017 Nyertem agy formula grand turismo-t. Tényleg nem lehet még gumit sem venni hozzá? Egy 24 órás versenyen 140 szer állt ki kereket cserélni. Az ellenfelek 40 szer.
Ez így béna!:))
-
#6016 Idözavarba kerültem, mert órákig állt a gépem, az oldalon.
A csatlakozás, a 6013-ra vonatkozik. -
#6015 Csatlakozom az elötem szólóhoz.
Nem kellene ebböl is, GT5 jellegü topikot csinálni. -
#6014 Ezt akartam kihozni az egészből
Ronin keveri a szezont a fazonnal. De lehet az 576 Konzol E3 beszámolójában biztos van info -
#6013 Nyugi nem kell veszekedni -
#6012 A GT5-ről eddig nulla infó van, amik eddig jöttek, az a GTHD, de annak semmi köze a GT5-höz. -
#6011 Valszeg a neten is van akkor info az 5ről...nem csak az újságban....
GT5 Topikja