Gran Turismo 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na kipróbáltam a Special Event-et. elég nehéz volt, de sikerült megcsinálni.. 10e Cr. + Cadilla Cien, amivel már bármilyen versenyt meg lehet nyerni..😊)
amúgy pórul jártam: vettem 35cr-ért egy Nissan Z-t. nem akartam megtartani, csak gondoltam kipróbálom, aztán visszatöltöm az állást. kipróbáltam, sz*r volt, és mivel okosan nincs a játékban Load Game funkció, újraindítottam a gépet. de a szuperintelligens program elmentette az állást a kocsival együtt.(annak ellenére, hogy ki van kapcsolva az Autosave)
ez elég ostobán van megcsinálva a játékban szvsz...

Jon: Itt azt írják, a világegyetem folyamatosan tágul. Garfield: Remek. Akkor van hely még egy fánknak.

JohnnySmith
Az biztos hogy semmi 😊)))
A zene meg hááát Armageddon OST jó kérdés hogy mi a címe 😊) valami yxz Theme 😊) vagy ilyesmi.
De tulképp jó lett 😊))
Na de Alfás videjót a népnek 😊))

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Al Age
Kajak kis videó, nagyon hangulatos, leszámítva a döccenésket, de ez ugyebár a pc védjegye. 😄
Nagyon jó a zene alatta, írd le légyszi az elõadót és a számcímet!

Egyébként meg khm, mi köze ennek a GT4hez? 😄

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

mohus
off
MASHTUUR TRAILER by mohus (16MB WMV)

bocs skacok (fõleg alfások), de ez most jobban megy nálam😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

sziasztok!

köszönöm mindenkinek a válaszokat!
igazából tudom, hogy csak az eleje unalmas a játéknak, mert már végigtoltam az összes eddigi részt, és azok ugyanilyenek voltak. csak én már öregszem, és kezdem nagyon unni ezt.. 😊))
a Special eventeket eddig nem láttam, gondolom S vizsga kell hozzá.
amúgy most van 40e Cr-m. asszem veszek egy Nissan Skyline-t 😊

ja, érdekelne egy hozzáértõ véleménye a különféle tuning kiegészítõkrõl. pl a váltóval kapcsolatos cuccok nekem mindig érthetetlenek voltak. tudom, hogy van 1-2 eszköz amitõl gyorsabban vált a kocsi, így jobban is gyorsul, de van egy rakat olyan is amitõl meg inkább gyengébb lesz. ("túlpörög" a váltásnál..) ezeknek mi értelme van?

na jóccakát

Jon: Itt azt írják, a világegyetem folyamatosan tágul. Garfield: Remek. Akkor van hely még egy fánknak.

JohnnySmith
Elõzmény

Szal na 😊 Olvassá GT4 topikot mer megérdemled 😄DDD

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Sland
Részletesebben tájékoztatsz? nem vagyok most így ebben jártas...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

JohnnySmith
Majd ha Mohus kijön az Alfás videóval 😄DDDD

Sland
valamivel fel kéne dobni a topicot, hogy jól pörögjön mint régen.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Petko 000 Én tudok egyet-Menj be a Special eventekbe ez bal oldalt alul van.Én itt elég sok pénzt és jó kocsikat szedtem össze.Figyelj arra mit edsz l (melyik kocsit), mert majd késõbbiekben kellenni fog. 😊)<#falbav>

Csinálj licenceket, és azokkal is nyomulhatsz, de csak az elején lesz pénzgondod! késõbb már lesz olyan pálya, hol tényleg ha eladod a kocsit, akkor 270eCr-et kapsz érte, és ezt többször is megteheted, nézz szét az oldalamon, ott van leírva hogy melyik is az gt4, egyébként a GT3-ból max. 100.ooo Cr hozható át és csak egyszer természetesen és nem kell végigjátszani sem érte

nem kell aggódni, lesz pénzed, de eleinte jól kell vezetni, és nyerni a rövid meccseket sorban

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

JGTC
hmm "tisztán" nem is hangzik rosszúl 😊

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
ballor oldaán a gt4.ballor.hu -n biztos találsz segítséget
de különben a licencekért is kapsz autót ha az összes bronz, ezüst, arany
szóval annyira nem vészes sztem
és mindíg a legjobb cuccot vedd meg a többi pénzkidobás fõnleg az elején

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JohnnySmith
😊))) Itt sokan nem használták mert "tisztán" akarták végignyomni 😊 Szóval biztos tudnak mondani valamit. Egyébként nekem is volt olyan verseny amit sokszor megcsináltam a pénzért,kocsiért 😊

lehet ilyet is? én barom meg letöröltem a GT3 mentésemet..

JohnnySmith
Én pl GT3ból vettem át magamhoz pénzt 😊)) Már nem emléxem hogy mennyit lehetett 😊

sziasztok!

Ti hogy indultatok el a GT módban? úgyértem "anyagilag".. én napok óta a Sunday Cup-on körözgetek, mert ott legalább lehet nyerni eg 8ezres kocsit, amit eladhatok. de ez nagyon pitiáner. nem tudok egy tisztességes tuningot összehozni a kocsimhoz...egyelöre úgytûnik számomra, hogy ehhez nagyon sokszor végig kell menni ugyanazokon a versenyeken, dehát ez baromi unalmas!! szóval ti tudtok valami jobb megoldást erre? pl vmi jólfizetõ verseny, vagy egyéb lehetõség ami elkerülte a figyelmemet..??
elõre is kössz!
üdv.

eightmiles
hát neked ezek nincsenek benne? akkor neked tuti nem az ultraedisön-drájvvidnájszkárz-inklúdintrabiezvell verzió van meg<#idiota>

mohus
passz
érdekes most nekem sem engedi letölteni...😞

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Al Age
Ez egy buignak köszönhetõ, amit megfelelõ beállításokkal lehet elõcsalogatni, már a GT3ban is volt ilyen, ott 1000 km/h fölé lehetett menni. :-)

Sland
regeltem de ha le akarok tölteni egy videót akkor ezt írja ki:
Sorry, your account does not have access to downloads.

Sland
#5244 >> köszi!
#5245 >> srác

Sland
láttam egy videót amikor a sráv egy suzuki escudo val tép kb 400 al. aztán felemelkedik az eleje mint a képen:

és hirtelen 600 al megy a 2 hátsó kerekén. hogy lehet ez?

mohus
regisztrálj a www.gtplanet.net-en

ott van sok videó

Sland
Tudna valaki linkelni egy oldalt ami tele van videóval? Mondjuk olyanakkal ami a bannerban van, tehát ilyen fun videókkal.

Al Age
Sorry, hogy nem válaszoltam, elkerülte a figyelmemet ez a hsz valamiért.
És igen, láttam. 😄DD

Al Age
Új bajnokság indul éjfélkor a szokásos helyen 500 paci feletti utcai gépekkel, puha sportgumikkal, klasszikus GT pályákon. http://gt4.ballor.hu/

JGTC
Az Alfát benéztem tényleg😊 ,és Te ezt #5212 láttad? 😛

JohnnySmith
jaja 😊)) Bár láttam benne olyat aminek örültem volna 😊
"Alfa Romeo 156 Super Turismo Race Car ‘01"

Al Age
#5233 - legközelebb gyorsabban írd be az ilyen jellegû figyelmeztetéseket légyszi 😄

JGTC
Olasz fanok az Alfa Romeo-t inkább meg se nézzék a lelkiviláguk épsége miatt!!!

JGTC
vannak ott még gyöngyszemek pl😄aewoo, Kia... de van Rolls is😊

JohnnySmith
Ez egy vicc???
Lamborghini,Bugatti,Skoda????? stb
Milyen GT-je lehet a szerzõnek LOL ? 😊 Nekem is kéne 😄DDDDDDDD

Sland
Köszönöm!

Al Age
"Grand Turismo" és "Alpha Romeo".... holy shit!
Egyébként ez a lista egy hülyeség, ami tutira jó, az itt van: link

Sland
jól teszed. addig is csorog a nyálam amíg nincs meg a GT4.😄

JGTC
na elõkotrom mostmár a pendriveomat

Sland
OMFG!<#finom>

DoNorBi
Mai termések:
Amuse S2000 GT1

Amuse S2000 R1

Haverok, Buli, Fight Club!

platina a GT3, 5900, azt is szerezd be

Sland
hát nem. valszeg szétverném a ps2-t és kidobám az ablakon<#violent>
kössz a segítséget

sosem akartam ezen vitázni 😄

én is vettem, max olyan 1eFt körül van a hosszabbító, a kártya meg 5900-9900 körülig, és érdemes Sony-t venni, most két helyrõl is hallotam, hogy nem sony kártyáról elszállt a mentés olyan 95% körül
az meg nem valami baba

Sland
azt mondtam hogy nekem mindenféleképpen chipelt kell de megveszem eredetiben a játékot...
de hagyjuk, ne vitázzunk.

lehet hogy kicsit off de:

nekem messzebb van a tv a foteltõl és gondolom nem ér el addig a controller kábel.
fekete hosszabító kábelt mennyiért lehet venni?
És egy memóriakártyát mennyiért lehet venni és mi éri meg?

egyébként nála van pakk is
de nem ott a legolcsóbb a gamma, nála 11e

JGTC
cheapnek biztos van de nem tudom nála mi mennyi

azt hiszem netrõl vagy, tehát keress rá
de legális, nem tört meg ilyenek
ezt TÉNYLEG eredetiben KELL beszerezni!

akkor ne vedd meg 😊 nekem fullra mindegy

Sland
Hol? Budapest? 576?

Sland
ezt most nem értem. Még a ps2 sem érkezett meg. addig minek vegyem meg?

JGTC
Tuned version 😊 vagy Beta