Gran Turismo 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
vedd meg a sonyszart....ezt írhatja csak rá a polyphony...
nekem sandisk van 512MB
Vagy nem csak az angolt, de a magyart sem értem???
Végre egy zsíros állás!!!! Elmentem lángososnak.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Meg a gt-ben nem sok a lambó
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
De az effekt kb úgy néz ki mint a Stargateben a féregjárat és a Star Warsban a hiperûrugrás keresztezve...
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
A nitro a GT4ben igazából egy féregjáratot nyit meg (tele efektezve ofkorsz) és teljes gázzal kell benne egyenesen menni. Amikor a gombot elengeded, akkor a pályán annyival leszel elõbbre, ahány métert a féregjáratban mentél. Ott persze torzulnak a dimenziók, ezért a pálya kiegyenesedik, aminek eredménye, hogy amíg ott vagy lényegében full gázzal körözöl az egész pályán.
Szerinted????? Ne legyél már ilyen egyszerû...
"A gt-ben ez már nem ennyire eccerû." - De megoldható.<#eplus2>#eplus2><#eljen>#eljen><#nyes>#nyes>
Én spec nem szoktam használni. Az ellenfelek sem használják.
Szerinem egyre jó a nitro a gt-ben. A végsebességet növeli bizonyos beállításnál. Hosszú váltónál érdekes. De csak ellenfelek nélkül...
Különben hogy mennék a 240-es Volvommal közel 300-at😊))))
Ez egy kicsit valóságosabb. Jobban gyorsul, de a szemed nem ettõl fog kifolyni.😊))
A két játékot nem lehet összehasonlítani. Mindkettõt szeretem, de az egyik körte a másik alma. A nsf-ben egy fiat puntoval elversz egy porschét. A gt-ben ez már nem ennyire eccerû.<#ejnye1>#ejnye1>
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
nekem is talán olyasmi a fejlettsége, de nem hibázik az sokat, persze vannak bugok a játékban ahol a falhoz csapja a kocsit
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Most akciós, lehet, hogy nem tecskóóóó, hanem ósan.
Thx
Mondjuk az 50 kredit nem túl nagy visszatartó erõ.....
Illetve miért van különbség a teljesítményadatok között a garázban, illetve a versenyak elõtti kiírásnál?
Más : b-specben azt mondjátok tanítható a géza. Nekem a b-spec skillem 7800 körül van. Ha free run módban nyomatom vele akkor 2-300 körönként kb 10-et nõ. ez ugye nem túl sok, de a 7800 már nem is kevés. Ennek ellenére versenyen kívüli pályán közepes erõsségnél rendszereset hibázik. Sosem fog megtanulni vezetni?
Más: kipróbáltam a driftelést. Hát itt (is) van még mit tanulnom...
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
De a Peugeot után kapott egy 295hp-s Accordot. Addigra már kezdett belejönni. mire ránéztem már 58 kört ment és nagyjából tudta irányítani már a kocsit 😊
Azért a ps2 nem ekkora genya.
Sõt az egész rendes kis jószág.
A kis szemét....
Csak, hogy ne mondd, hogy válogatok<#circling>#circling>
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
-Szerintem jó drifter lesz belõle. Egyenesben is kilincsel és még csak 13éves. 😊
mire 15 lesz veszek neki egy 240SX-et 😊