8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • mohus
    én is adok egy DRIFT linket....szerintem ez az egyik top....
  • mohus
    majd a PS3 képes lesz rá...szegény ps2-től ne várjatok már el mindent:)
  • soma22
    afene, pedig a napszakokat legalább megcsinálhatnák.
  • Al Age
    Sem az időjárás, sem a napszakok nem változnak. :-(
  • soma22
    sziasztok!
    kérdésem a köv lenne:változik az idő a 24h-s versenyben?lassan elérek odáig hogy az endurancokat csinálhatom és felmerült ez a kérdés.
    egyébként most egy ginetta g4el tlom az 1000 miles kupát...
  • Al Age
    Ki kell kapcsolni a chipet, ha jól tudom.
  • Csiaki
    Oksa, akkor holnap betesztelem!
  • báttyó02
    köszi
    igen azt tudom elég könnyü asszem beginnerbe van....csak eddig nemvolt 4kerekes kocsim aztán halogattam...na majd most :)
  • soma22
    nincsmit sok sikert.a 4wd liga nagyon könnyü.
  • báttyó02
    okés,köszi meg is veszem,bár rally-ba még nagyon gyenge vagyok :D
    de a 4kerekes versenyek még ugysincsenek teljesítve ugyhogy azokat legalább könnyedén lenyomom a wrc-vel :)
  • soma22
    teljesen más a kettő gép.szvsz a gyári versenygép sokkal jobban kezelhető összehangolt dolog.
  • báttyó02
    plz gyorsan válaszoljon vki :D
    most összeszedtem 800ezer pénzt,azon filózok hogy mi érné meg jobban: egy wrc subaru 750ezerért,vagy vegyek egy alap imprezát amit csontig tuningolok?!
    mert lényegébe mitől iylen drága egy wrc kocsi ha megveszek alapbol egy alap imprezát azért jóval kevesebb pénzből kitudnék hozni egy sokkal erősebb kocsit annyi max hogy nincs rajta oylan festés ugye...
  • báttyó02
    iszonyat jók ezek a túraautók
    most vettem egy audi touring car-t,nitrót+turbót beletettem hát rendesen aprít....iylen fél köröket adok a többi túraautónak :D
    meg mostmár végre betudom állitani a végsebességet is :)
  • Al Age
    Kapcsolódj a GT4-gyel és a waiting for connections képnél álljon. Ekkor már látni fogja az XLink és ha jól állítottad be (a GT4-et), akkor be is fogja konfigurálni magának.
  • Csiaki
    De-de. Amikor összekötöm a két gépet nem látják 1mást.
  • Csiaki
    Ballorolalán asszem van róla leírás.
  • BenedekFeco
    Bárhol lehet
    A kocsit kell jól beállítani...
  • DaniX14
    de hol melyik pályán vagy vmit be kell állitnai??
  • BenedekFeco
    bocsi.
    gt4 drift
  • BenedekFeco
    Persze hogy lehet:
    http://www.youtube.com/watch?v=OItmOUmFb-0&mode=related&search=
  • DaniX14
    hy!hol lehet vagy lehet a gamebe driftelni??:D:D
  • báttyó02
    azaz,ledadog :D
    köszi
  • Al Age
    Ezt a visszafolytást nem tudom pontosan mire érted, ezért leírom a kettő lehetséges verziót.
    - Ha egyszerűen kifullad ennél a sebességnél és nem akar többet pörögni a motor, akkor ezen a szinten, ezekkel a beállításokkal ennyi neki a max.
    - Ha ennél a sebességnél ledadog, tehát eléri utolsó sebességi fokozatban azt a sebességet, ahol a motor leszabályoz, akkor vegyél egy teljesen beállítható sebességváltót (fully cusomizable transmission - vagy valami ilyesmi). Ezzel személyre/pályára lehet majd szabni az összes fokozatot és a végáttételt is.
  • báttyó02
    ja igen közbe megnéztem mégegyszer,tényleg nemlehet megvenni :(
    asszem akkor marad egy 4es golf
  • t256
    Abba a Golf I-be ne nagyon éld bele magadat, mert az nyereményautó. A GTi kupán kapod meg.Magyarul nem lehet megvenni. Használtak között Én még nem láttam.
  • Al Age
    Előbb még nem a csatlakozókkal volt gond?
  • Al Age
    Alapból naná, hogy nem látja. Ott volt a link az XLink oldalra, azt megnézted?
  • báttyó02
    hi

most előröl kezdtem a gémet,van egy 94'es skyline-om,330pacival+nitró
    most kezd gyülni a pénz,és mivel nagyon szeretem a golfokat(főleg a régieket) elhatároztam h veszek egy 74'es golfot :D
    végülis annyi a kérdésem hogy akinek esetleg volt már iylen golf-ja: mennyire lehet feltuningolni motorilag? :S mer alapbol 120lóerő körül van asszem de nemártana 230ig legalább hogy versenybe maradjakj vele :P

meg még egy kérdés: a skilyne-t 270ig tudom kihúzni max,nem lehet valahogy ezt kiiktatni hogy ne folytson vissza iylen sebességnél? vagy tényleg ennyi a max amit bír?
  • Ombika
    CSak mild van de nemsokat javit helyzeten!!
  • Tomo15
    Ezt teljesen értelmetlen megcsinálni!! Inkáb rakd mild-re, vagy low-ra a ffb erejét.
  • Ombika
    Ezt eszembe se jutott!! :PPP
  • Csiaki
    Figyi ha DFP-d van akkor ha kihúzod azt a kábel amiről az áramot kap(amitől rezeg), akkor nem lesz ben az erőhatás és mintha szervó lenne.
  • Csiaki
    Na ez az!Nekem is, de baszik látni 1mást!
  • Al Age
    Fogalmam sincs, nekem minden gond nélkül megy. Ugyanolyan csati van a network adapteren, mint a hálókártyán, a kettő közé meg egy crossover UTP kábelt dugtam és kész.
  • Ombika
    Na oks de pl ha hirtelen kell akkor kurva nehez es eletbe nem ilyen,meg persze a kormanyt is feltem ekkora rantasoktol vagy ne foglalkozzam vele?

Amugy simen nem valtoztatok ,mert hat ugy lehet jol erezni mikor esik az a kocsi sulypontja meg van vmi strong/mild allitasi lehetoseg az mi is lenne?
  • Csiaki
    Azt meséljétek el nekem miért nem megy az összekötés?
  • Al Age
    Lanhoz, ha ketten akartok játszani elég egy crossover utp kábel, meg két network adapterrel szerelt ps2 (slimben alapból van).
  • mohus
  • DoNorBi
    arra lennék kiváncsi hogy LAN-ba nyomuljak a gt-n milyen cucc szükséges?
  • mohus
    OPTIONS
    kormánybeállítások...ott tudsz szim modot is állítani

egyébként én pont azért szeretem mert kiba...erős...