Gran Turismo 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te egy jó srác vagy!
De legalábbis rendes.
Ne izgulj azért a csajokat szeretem😊))))))))
Végre egy zsíros állás!!!! Elmentem lángososnak.
Mondjuk én a Media M.-ben vettem.
Tanulópénz. Csak drága.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
VAlahol láttam linket drift videóra, de most a mission impossible kategória megtalálnom õket. Ha nem nagy gond ideraknál egy linket? (nem engem)
Thx
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Ez az egy pedig az Infiniti G20 '90
Ezt hol a tökömben tudom megszerezni?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Szerettem volna közölni, de sehol nem találtam erre vonatkozó rublikát!😊))
Sima controller-el megyek. Van ugyan valami kormányom, de egyrészt macerás összerakni, másrészt nem egészen volt jó választás. Vagy én nem tudom használni.
Pedig, hogy vágytam rá.....
Érdekelne, hogy mivel irányítod a játékot, a bajnokság állásánál már csak 3 ember neve mellõl hiányzik ez az adat és az egyik Te vagy, légyszi írd le oda a köridõ verseny topikba, vagy ide, köszi!
Vagy meséld már el neki is, hogy nem kell neki a kormány. Nekem sem kéne.....
Elkezdem a jogsi fejlesztést is. Tényleg adja az új autót. Azért az aranyozás nem lesz egy sétagalopp.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
nem fog mindig nyerni, ha így cisnálod
eleinte kis kocsikkal, szokasd vele a pályák vezetését stb.
ha belejön, akkor okés lesz
szokatni nem csak versenyen lehet
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Mentem az extreme hallban a buickal a like the wind címû pályán. Namármost úgy 350 nél elveszti az irányíthatóságát a gép. 400 nál meg inkább repül már. Szárnyat nem lehet adni neki. Egy jó csomó beállítással megnéztem, de nagy különbség nyema. Te mit tennél? Azonkívül hogy ne induljak vele el.
Most egy hét pihi, megyünk megnézni meleg-e az Adria. Töltöttem egy eredményt a N Y-ra. Szerintem ha most is csak 20-an indulnánk jó leszek 19. nek! 😊))
Leggyorsabban kb 8 óra alatt lehet ezeket a versenyeket lefutni, ha b-spec-cel mész és 3-szoros idõgyorsítással, amit minden boxkiállás után visszaállítasz.
Itt is köszi amit ott...
Meg a fénykardom is...
Valami erõt lökhetnél a special conditions típusokhoz is. A végével kinlódom. A faxnak került bele ez a rallys rész....
Külön játékban oké, de ide minek?
Olyan keskeny az út, hogy alig bírom megelõzni, aztán meg nekilök a falnak a genyája....
Én nem vagyok ennyire maximalista, de nem is jut rá idõm túl sok. A családo életet nem tiporjuk sárba....
Ez jó hír, mert eddig úgy tudtam a bronz kizárja a többit. Már elkezdtem egy új gamát, de azárt sokáig tartana megint 87 % ig eljutnom......
És a maradék 13 meddig fog még?????
Én soxor szídom a szegény készítõk felmenõ rokonait. Meg az engem kilõkõ ellenfelet, aki úgy közlekedik mintha sínen járna....
egyre nehezebb lesz 😄
A játékkel kapcsolatban maximalista vagyok, ami viszont úgy néz ki nem feltétlenül jó dolog...
Jogsikhoz:
Ha elõször csak bronzra van meg, akkor egy autót kapsz, de ha késõbb javítasz az eredményeken (ahogy haladsz a játékban ez úgyis egyre könnyebb lesz) megadja a következõ szintekért járó autókat is amikor teljesítetted a kiváltó feltételeket.
Olvasgatom a blogodat!
Nem vagy Te egy kicsit Gt õrült? Eddig azt hittem én szeretem ezt a játékot, de ezekután kétségeim támadtak!😊)
Akkor a jó kis volvommal szakítottam egy 194 pontos gyõzelmet. Nem mondhatnám, hogy túl könnyû gyõzelem volt.... Viszont nehéz volt😊
Még jó, hogy a gyerekek nem voltak itthon, mert megtanultak volna káromkodni.
az A-spechez nézd meg: ezt!
A képek feltöltéséhez illetve a ps-rõl való leszedéshez pendrive-t használtok, És bármilyen jó erre a célra?
Elõre is thx

Elég nehéz, nekem az ilyesmihez nincs idegzetem. Sebaj legalább nyomom a gázt...
Ha a visszajátszásban szeretnék képet csinálni, akkor lehet kockánként léptetni? Csak a normál illetve a 2x-es tempót találom, de így baromi nehéz egy jó jelenetet elkapni. Eddig nem érdekelt igazán a dolog, de a képeitek felkeltették az érdeklõdésemet. (és az irígységemet)
Sajna nem tudok venni most, várnom kell a megfelelõ hétre..
Vettem egy másik suprát, de azt nem lehet tuningolni. (csak egy kicsit, valami 320 le)
Kivárom ezt a jobbik fajtát😊
Most egy 240-es Volvoval nyomom, 271 le, sikerült "leszorítanom" a súlyát is, így már "csak" 1600 kg. Tök zora..
A 280-300 lóerõs gépeket jól le lehet vele alázni, meg egész jó pontokat kap érte az ember.
Egyébként az elég nagy gáz, hogy megvesz az ember egy autót 5 e kreditért, majd rákölt még 200 ezret, majd 1.500- ért lehet eladni!
még egy azúrkéket vagy bronz színût fogadnék el mint annó GT1-ben
amikor megcsináltam ezt az autót akkor sokáig mindenhova ezzel mentem ahova csa lehetett....
De amúgy köszi. Végül is erre gondoltam, csak nem voltam biztos benne.
Érdekes gép, csak kár hogy kontrollerel nehéz a gázt szabályozni. Néha átmegyek driftelõsbe......
Pedig nem is akarom😊
Lenne 1 kérésem. Én vasárnap elutazok, és aztán 8 nap múlva 7fõn jövök haza...
Szal nem tok részt venni a versenyben, de nagyon szeretnék. Priviben meg tudnád mondani hogy melyik pálya+kocsi lesz a következõ és akkor priviben elküldöm az eredményemet.
Vagy más megoldást tudsz?
Lehet, hogy béna vagyok de a többiek eredményeit nem tudom megnézni? Jó lenne tudni ti miket mentek. Nekem a részeredmények alatt Seattle "jelentkezik". Csak elírás?
Ha többet nem láttok, akkor nagyon gyengét mentem.
<#csodalk>#csodalk>
Az is idegesítõ, ha B-specben nyomod, és minden kõrben ugyanott odaveri magát géza!