Gran Turismo 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
-n?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Végre egy zsíros állás!!!! Elmentem lángososnak.
Most próbálom világosítani a jogsikat. Már jóval több az ezüst, egy két arany is beugrott. Az elején majdnem csak bronz volt..
Meg az opel speedster bajnokságot szívom. Ezek mivel mennek? Az én gépem valami 350 lóerõ a gép pedig a szívómotoros 150 lóerõvel szorongat. Még így is 200 pontos futamok.😊
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
A grafikája annyira jó hogy az X-Box360-as Test Drivéval vetexik.
Alapból naygaonsok autó van benne, szal nem fogok unatkozni.
Nitro-zni az R1el lehet?Melyik autóban van benne?Mikortól lesz nitró?😊
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Örömmel olvasom kiváló eredményemet az izomautó bajnokságon. <#vigyor2>#vigyor2>
Jó hogy nem indultak többen, mert így nem vagyok annyira lemaradva.<#wow3>#wow3>
Aztán lehet játszani a váltóval, az lesz a probléma forrása.
Itt van a tuning leírásom. - Kicsit régi, kicsit hiányos, tervbe van véve egy sokkal jobb, bõvebb elkészítése is, de egyelõre nincs idõm rá.
még a játék elején vagyok,vettem egy evo1-est (erre volt csak keret)
folyamatosan tuningolom,most 360lovas....annyi lenne a gond,hogy egyenesbe állandóan legyorsulnak 😮
nemtudom mit kéne fejleszteni rajta,mert már szinte minden motortuning bennevan...esetleg váltót kéne cserélni? vagy verseny abroncsot venni? vagy nitrót? :S ezek segíthetnek?
amugy itt a kép a járgányról,sajna csak mobillal tudtam lefényképezni 😄

Al! Tudtam, hogy Rád számíthatok. Egyébiránt csak a szolgáltatóm szöszmögött. Vagy mivel Sony cucchoz kellett a driver, biztos messzirõl jött. <#zavart2>#zavart2>Hajóval.....
haggyál a kibaszott hejesirási szabájaiddal
5ös vok nyelvtanbolc csk itt lusta vok hejesen irni
\"If in doubt, flat out!\"
2. Csak "összehozni" lehet benne, különbözõ beálításokkal.
3. Ezt tanulmányozd át ( ez csak tanács )
láttam a drift videot és azt akarom kérdezni h a drift az külön szám benne vagy csak összelehet hozni?ha lenne psem tuti megvenném de igy várok még másfélhonapot és pspre veszem meg
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu
A nettel kapcsolatban Mohusnak is igaza lehet, de lehet, hogy csak a szolgáltatódnak volt egy rossz napja.
a részletek a spyware adware nevû okosságokban vannak😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Ja, meg van a pendrive, sonyszar. Mûxik. <#mf1>#mf1>
Meg a netem is genyózik, egy 430 kb-os cuccot volt pofája 20 percig leszedni. Szal nem tudom hol a bibi....
az lenne a kérdésem hogy képet hogyan tudok lementeni és pc-re rátenni ps2-es játékból? (pl. gt4 😊)
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
Lassan megnyithatnánk a 4 évesek klubját. Nálam is hasonló a helyzet. A köridõ versenyhez szükséges, heti fél órát úgy kell kisírnom tölle.
A GT, Burnout, TOCA, most pedig az F1'06 a favoritjai.
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
Jól írtad.
Mohus 10 évente max egyszer rak be Alfás képet és Te pont ilyenkor tévedsz ide és szólod le érte.<#idiota>#idiota><#vigyor>#vigyor>
(Egyébként Mohus a germán fostaligákat favorizálja, úgyhogy a pancser gépekkel kapcsolatban végülis igazad van<#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe>)
én már ezere éve nem GT4-eztem😊 ez a kép is már jó régi😊
a kölköm (4 éves) viszont nagyon kajolja, a gt-t is meg a burnoutot is...ja igen és most itt van a flatout2....úgy kell majd lenevelni a gémezésrõl...hogy lesz belõle így kecskepásztor??? de olyan ari, amikor tudja hogy nem játszhat tovább szépen kikapcsolja...magától (perfect)
a flatout2 nekem is bejövõs...
tegnap neten PC-vel...volt osztás...nagyon jó Burnout klón....
flatout2 WMV 10MB
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Nem gondolom, hogy tudták volna. Azt sem, hogy tudniuk kellett volna. Titeket kérdeztelek. Biztosan azért mert én nem értek hozzá és az anyukám sem tudta a választ. Megkérdeztem az aranyhalat is de az meg csak tátogott. De azért köszi.#6229
Legyen már nyár: igazad van #6233
aszizoli: köszi! (remélem jól írtam a neved) ha nem akkor bocsi #6234
Pen ügyben, én még nem találkoztam olyan kütyüvel amit nem fogadott volna el a GT4. Nekem egy AQR 128Mb van. Persze lehet, hogy van forgalomban olyan is ami nem müködik vele.