8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#7262 Verseny közben, hogy lehet képeket csinálni? -
#7261 a ...va életbe:
tegnap este óta ment a driverem a ford gt40el nürbirgringen a 24 oráson, öcsém hazajön, és azt hitte véletlen van bekapcsolva, másfél óra volt hátra...
mehet előről... -
#7260 Nür'ring 24h Endurance
23:35:39 ... kicsit tele a törpöm hogy 4 körönként jön ki a Bélus kereket cserélni -
#7259 "az lenne a kérdésem, hogy egy kis olvasmányt/leírást merre találok ahonnan kiderül, hogyan érdemes végigtolni a játékot?"
én még ILYET - 20MB MPG vettem NYC-ben pár éve...14 dolcsi volt asszem.
nagyon hasznos guide -
Hasan01 #7258 ja bocccs -
#7257 nem zavar hogy a bannerben ez van kilinkelve? -
Hasan01 #7256 és itt a videónál megtaláljátok a képeket is!! -
Hasan01 #7255 na így már jó nézzétek meg nagyon jó a videó -
Hasan01 #7254 http://www.gametrailers.com/player.php?type=wmv&id=16054 -
Hasan01 #7250 GT5 várható megjenesi időt nem tudtok vagy valamilyen magyar nyelvű cikket? -
#7249 Helyes. Tesék csak gyarapítani a tábort. -
#7248 thx, akkor ez lesz majd...
most csak beleszagoltam a 7végén, de hamarosan lesz saját PS2-őm és akkor nekiülök rendesen... -
#7247 Szóval:
"Ha még csak a kettő jogsid van meg,..."
miverl = mivel
"Ha még nem volt dolgod GT-vel, akkor..." -
#7246 Ha még csak az első kettő jogsid van, de már vettél egy autót, akkor miverl most még nem veszítesz sokat szerintem kezdd újra a játékot, komolyan. :-)
Ha még nem volt dolgod akkor játsz arcade módban, itt az általános irányítást elsajátíthatod elég gyorsan, utána tedd le a jogsikat és csináld meg a driving mission-öket. Jogsinként 3 autót lehet nyerni, egyet ha megvan, egyet, ha mindegyik teszt (kivéve a kávészünetet) legalább ezüst és még egyet, ha full arany. Így lesz 15 autód, a DM-eknél meg azt hiszem összesen még 5 kocsit lehet nyerni. Ezek közül van amit már lehet is használni valamire. -
#7245 thx nektek a linkekt.
a magyar oldal nagyon jó, de az angol walktrought kicsit durva :)
nekem csak pár tipp kell, hogy miként érdemes nekikezdeni az egésznek... -
#7244 Magyar végigjátszós leírásról nem tudok, a GameFAQs-on vannak ilyenek is, azt hiszem, külföldi oldalak közül a GTPlanet-en érdemes szétnézni, a fórumban is.
Ha magyar oldal kell, akkor pedig gt4.ballor.hu-t nézd meg, itt van egy régebbi tuning leírásom, egy a-spec pontos írásom, plusz másoktól hasznos dolgok, rendszeresen köridő- és fotóversenyek, plusz saját fórum a beszélgetésre. -
ballor #7243 gamefaqs.com
igaz ez angol, de ott vannak változatok -
#7242 hiak!
bocsi, hogy nem olvasok vissza, de 7241 hsz :/
a hétvégén szerencsém volt játszani egy kicsit a game-el és veszettül megfogott.
az lenne a kérdésem, hogy egy kis olvasmányt/leírást merre találok ahonnan kiderül, hogyan érdemes végigtolni a játékot?
az volt a gondom, hogy a haverom a legelején vett egy kocsit amivel a begginer chalange-ben végigtoltam az első 2 kupát, de utána nem nagyon volt pénzem és lehetőségem se, hogy versenyezzek...
aztán leraktam az első 2 licenszet, de az ott nyert kocsikkal se lehet továbbmenni...
köszi előre is! -
#7241 GT4-ben el lehet durrantani a gumikat? -
#7240 nyertem:)
lomha volt az 5-ös, a kis turbos 2002essel simán nyertem ezt a versenyt,
csak hogy ne tünjön egozásnak ugy fotóztam hogy én legyekhátul(előttem az utódom) -
#7239 akkor kikaptál:) -
#7238 Ki nyert a végén? (Én a réginek szurkolok!) :D -
#7237 kicsit ment az adok kapok a régi és az új géppel:)
régivel mentem én:
-
#7236 49% -
#7235 lassan két éve lesz hogy 96 vagy 98%nál, nem is tudom ritkán játszom rajt :) -
Hasan01 #7234 és köszi a segítséget!! -
Hasan01 #7233 egyébként hány százaléknál tartotok a gémben? -
#7232 ez az a verda -
#7231 OFF
Egy kis F1 PS3-ra
LINK - 80 MB MPG - Monaco Esőben nemsemmi -
#7230 Szóval noname kártya volt ám. :DDDD -
#7229 Egyszer nyomtam egy resetet mentés közben. Az volt a 98 százalék. De ott csak a Gt ment el. A múltkori pedig nem valami noname memkártya volt. Tanultam belőle.:)
Hasan01. Én nem tudom a nyereményautókat, de gt4.ballor.hu
Próbáld ki. Sok okosságot megtudhatsz a játékról. -
#7228 Endurance El Capitan 200 Miles!-nál adja a Toyotát
-
#7227 "Mostanában kétszer vesztettem el a játékállásomat. "
nekem pont ezért van két memóm + néha kirakom PCre is -
Hasan01 #7226 egyébként nekem is volt már olyan hogy mentett állásnál eltörlődött
de nem a GT 4-be hanem a háromba egyszer 98%-nál másodszor meg 63%-nál -
Hasan01 #7225 mert egyébként a gép azzal ver el mármint Minoltával
és ha esetleg tudod hogy milyen kocsit ad a GT World Championshipért azt is megköszönném -
Hasan01 #7224 BOOS még azt mond meg ha tudod hogy hol szereztél te Minolta Toyotát? -
#7223 Tényleg nem lehetetlenek. Nézd meg a gép hogyan csinálja. Én amikor kezdtem örültem a bronzoknak is. Mostanában kétszer vesztettem el a játékállásomat. Egyszer 98%-nál, egyszer pedig 40% körül. Az újrakazdésnél minden legalább ezüst a jogsikból. Pedig én a gyenguszok közt vagyok. Gyakorolj!
Azért jó ez a játék, mert nem tudod 2 nap alatt befejezni. Az itteni fórumozók nagy része évek óta nyomja. -
#7222 igen...ott adnak olyat:) -
laller7878 #7221 Aha, éétem. Ez volt az, amit a 24 órás nürnburgringen kaptam, ugyi?
-
#7220 "mert jó kocsikat kapsz, amikkel tudsz versenyre menni."
pl a Ford T modellel:)