Gran Turismo 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

UNREG
Én ilyet csináltam fából, összecsukható, mégis nagyon stabil
Szerintem egyszerübb elkészíteni mint a fémet és olcsóbb is, az anyagköltség 5000 Ft alatt volt.

Szaszura
Hááátja nem 2 perc volt da annyira nem is bonyolult.A keret zártszelvényböl van,amin a pedál és a kormány az pedig lemezbõl és közé van heggesztve.Kicsit el is van tolva a pedáltartó a kormányhoz képest ja és én egy kiszuperált egyes golf ülését használom hozzá a méretek is ehhez lettek igazitva igazi élmény igy!Perce kontroller után szokni kellet 1 hét után belejöttem mosmá naon vágom!<#vigyor2><#eljen><#integet2>

Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)

dinomano
Nagyon picik a képek, de a lényeg latszik... hat ez nagyon jol nez ki... :-P Mekkora melo csinalni egy ilyet? Gondolom nem 2 perc volt... :-P Nagyon faxan néz ki+látom, h. nagyjabol a monitortol valo idealis tavolsagot is tartjatok.... :-D

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Szaszura

dinomano
Ööö..kivancsian várom... Gondolom kimaradt a link/kép.. :-P

Szaszura
Én ilyet csinyákoltam melóhelyen:

dinomano
nekiveselkedek kormanyos mokanak majd; az tuti... :-P Egyelöre mondjuk még kivegzem PC-n a HL2-öt+Episode 1-et+Unreal2-öt, utana jön a kormany... :-P (hmm..azt, hogy hogyan fogom lerögziteni+mire teszem majd, nem tudom... :-| )...Akir kormannyal nyomja a game-et, hogy oldotta meg ezt a problemat? A legnagyobb gondom az lesz, hogy hova teszem a pedalokat, kormanyt; ugy hogy ne mozduljon el ne csuszkaljon stb. ... Kell eszkabalnom valami asztalfelet a kormanynak? :-P (nem mintha annyira ügyes lennek szerelgetesben...)Nah, majd eldöl mi lesz...

Van még itt más is. <#eljen>

makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"

Shortstop
viszont a Chevelle SS-nél nagyon frankón lehetett kézizni Laguna Seca-ban..
érdekes.

kipróbálom én is hátha de szerintem nem lesz jó 😞

BiG G
helo, megint én. vannekem egy ilyenem, aszongyahogy Logitech Formula Force GP. namármost, ez USB-s, és tudom, alapvetõleg PC-s kormány, de vajh' viszi-e a PS2?

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

soma22
ha megvolt légyszi irj vissza, mert ez csak mint ötlet jutott eszembe.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

JGTC
nem próbáltam de még az este kipróbálom

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

soma22
ha nyomvatartjátok a R/2 vagy L/2-t sem jo?

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

JGTC
ezt már én is kerestem hogy hogyan lehetne orvosolni, mindegyik részben ilyen volt valamiért, nem tudtam kitalálni...

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

aszizoli
Alapszinten biztos lehet mindegyikkel játszani, max hiányzik belölle az erõvisszacsatolás, nem annyira precíz, nincs a külön váltó, stb. stb. stb.
Viszont, ha az ajándékozónak kicsi rá az anyagi kerete, (meg egyébként is) ajándék lónak ne nézd a fogát. Ha majd megkaptad, örülj neki és használd egészséggel, sokáig. Ha az elsõ napokban, bénábbnak fogod érezni a kontrollerhez képest, ne ad fel, mert bele lehet jönni a használatába.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

dinomano
egy kérdés, picit OFF; de nagyjabol temaba vág... Sikerült kisilabizalnom, hogy valoszinü kormanyt kapok a PS2-höz kahhacsonyra... :-P Nahszoval, azt is sikerült kisilabizalnom (1-2 elejtett info alapjan), hogy nem 20-30e-s kormany lesz, hanem inkabb vmi noname; 8-10e FT-s cucc... A kérdés: Azok mennyire megbizhatoak? El lehet velük lenni? Vegulis nem kell extraprofi, csili-vili kormany nekem; "csak" egy olyan amivel alapszinten el lehet game-ezni... Arra gondolom jok az olcsó cuccosok is...

Shortstop
újabb kérdéssel zaklatnálak titetket.

Aszfalton egy kézifékes kanyarvételben mikor behúzom a kéziféket akkor leesik az autó fordulatszáma és már nem tud kihúzni a kanyarból.. Próbáltam hogy a TCS-t kikapcsolom de nem változott semmi...
Nem tud adni valami hasznos tanácsot hogy min kell állítani vagy hogy kell normálisan E-Brake-kel venni a kanyarokat?

elõre is köszi

Shortstop
köszi mindenkinek a segítséget!!

JGTC

BiG G
@aszizoli & al_age: köszönöm, akkor nekiugrok 😊
@mohus: 44.990 huf (PS2 Slim, 1 kar, 8mb-os memókari, GT4)

JGTC
azaz replay mentése pl így:

JGTC
erre gondoltam kössz!

JGTC
erre gondoltam kössz!

mohus
"an pár új képem amit szívesen feltennék ide csak nem tudom, hogy a progimmal ( Jasc Paint Shop Pro 8), hogy lehet õket feljavítani? Aki ismeri segítsem pls!! Photoshopom meg már nincs meg és most itt szenvedek vele..."

photoshop
image size....bicubic sharper opció

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
😊

látom nagyon megy a marketing😊....csak hajráááááá

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
mennyiért adják most a packot?

Al Age
Valamelyik biztos elérhetõ alapból (nem emlékszem pontosan), viszont a kocsikért meg kell dolgozni. 😊
Cheat egyáltalán nincs a játékhoz, viszont vannak olyan versenyek, ahol könnyen lehet sok pénzt szerezni.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

aszizoli
Látom nem olvastál vissza. Ebben a topikban nem fognak téged lefikázni! (mindenki volt egyszer kezdõ)
Szomorú válaszom van a kérdésedre. Kénytelen leszel szépen te is elölröl kezdeni a játékot, mint mindenki más. Ehez a gamehoz nem csináltak csalásokat.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

BiG G
Sziasztok.
Friss PS2-õs vagyok, most vettem meg karácsonyra a gépet, és vele pakkban a GT4-et. Még nem próbáltam ki, megy a fa alá, de az lenne a kérdésem, hogy lehet-e valamilyen módon unlockolni az összes autót, vagy legalább a a populárisabb autókat?
Nem Koenig-re, vagy Nike autóra van szükségem, de mondjuk az amerikai V8-asokért élek-halok, és azokkal szivesen játszanék rögtön.
Elõre is köszi a választ, oltógépek és fikázók kíméljenek.

Al Age
Újabb fotóverseny és igényfelmérés GT4 LAN-partyra és rajongói találkozóra szokásos helyen: http://gt4.ballor.hu.

Al Age
aszizolinál a pont, a lényeg, hogy sima visszajátszás közben nem lehet fényképezni, csak ha az elmentett visszajátszást betöltöd a replay theater-ben.

aszizoli
Replayt elmenteni, és úgyemlékszem "replay theatre-nek" hívják a helyet, ahol visszanézheted. Visszanézés közben nyomj "SELECT" gombot.

Shortstop
hogy tudsz olyat hogy ha fényképezel akkor nem csak te vagy a pályán??? Mert én csak úgy tudok hogy vagy Photo Travel vagy kiválasztom a zöld ikonokat (Original Circuits,Dirt/Snow,City Courses..) és ott csak egymagam tudok menni. Ha meg egy sima verseny utáni replaynél SELECT-et nyomok akkor lepauzálja...
Vagy nekem kerülte el valami a figyelmemet?

elõre is köszi

dinomano
Kiprobaltam Enthusia-t...hááát, egesz ahhanyos; de GT jobban tetszik... Viszont egesz jo autos game-et hozott össze a KONAMI (valahogy a jatek design-jarol a Ridge Racer ugrot be...a zenek, a varosi palya nagyon arra hajazott...termeszetesen a fizika nem... :-) )...

Shortstop
😊
köszi.... jó választás volt ja. feltornáztam 501LE-re meg közepes áttételezéssel kapar még 4-ben is 5000 tájékán a dzsuvába...
az nem tetszett benne hogy pici volt a gyári szárny, de már orvosolva van 😊

amúgy a játék minden normális pendrive-ot felismer??

JGTC
ehh 😊

JGTC
Én azt tudom tanácsolni neked hogy érdemes megvenni a C-spec Imprezzát újjonan, azzal elég sok autót meg lehet alázni, sokáig én is azzal mentem mindenhova ahová csak lehetett... Vagy használtban a Coupe-t

JGTC
átméretezéssel nincs gond csak tudod hogy minden kép ami alapállapotban van a GT4bõl az pixeles szal csúgya kicsit, javítani akarok a minõségen

de leszedem azt aztán kész

Shortstop
ok. köszi.

Al Age
Csak szemrevételezéssel lehet megállapítani, hogy melyikbe mi lesz a maximum, elõre nem lehet tudni. Ugyanakkor ha beírod ide a pontos típusát a két járgánynak, talán szerencséd lesz és valaki, aki a játékban gazdagabb, vagy akinek már meg is van meg tudja mondani.

Shortstop
Az ügyben interviewolnálak titeket, hogy olyat honnan tudok meg hogy melyik autókba milyen tuningot tudok tenni..
most kerültem egy olyan helyzetbe hogy Imprezát vennék, mivel az jó lenne a boxer spiritre is meg a rallyra is, és van két fajta...hogy ne kelljen megvenni mind2-t és megnézni hogy esetleg melyikbe megy bele a 4-es szintû feltöltõ, ezért írok ide... mivel csóró vagyok a játékban

elõre is köszi

JohnnySmith
Mit szeretnél javítani rajtuk ? Fényesíteni? Méretezni? mert arra tökéletes az InfranView és 2mb sincs 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Shortstop
köszi szépen!

JGTC
Van pár új képem amit szívesen feltennék ide csak nem tudom, hogy a progimmal ( Jasc Paint Shop Pro 8), hogy lehet õket feljavítani? Aki ismeri segítsem pls!! Photoshopom meg már nincs meg és most itt szenvedek vele...

JGTC
jól

Al Age
Versenycsoportonként van jutalomautó, és ha egyszer megnyerted és újra meg akarod nyerni, akkor amikor rámész a versenyzésre, meg fogja kérdezni a játék, hogy az eddigi legjobb eredményt megtartsa-e vagy ne. Ha azt választod, hogy ne, akkor törölni fogja az addigi eredményeket és ha újramegnyered a versenyeket újra kapsz autót - ha jól emlékszem.

Shortstop
Sziaztok!

Elõre is elnézést hogy nem olvasok vissza de szerintem ez így gyorsabban fog menni...

Szóval a kérdésem az lenne hogy mikor versenyek után kapok egy autót jutalmul akkor ha újra végigtolom és megnyerem õket akkor a játék fog engem újra jutalmazni vagy nem? Szóval ez a része olyan mint a GT2 vagy nem?
Elõre is kösz

boos
Már nem...

Végre egy zsíros állás!!!! Elmentem lángososnak.

boos
<#worship><#worship><#worship>

Végre egy zsíros állás!!!! Elmentem lángososnak.

Tessék. Talán még mûködik.

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban