Gran Turismo 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aszizoli
Szia, és BUÉK mindenkinek.

Én egy mezei, névtelen pent használok hozzá, nem muszáj a sajátja.

A használatról:
1. A PC-n lévõ metésedet átmásolod a pen fõkönyvtárába.
2. Pen-t feldugod a PS2 USB csatltkozójára. (A gép lehetõleg legyen kikapcsolva, és egy memóriakártya is legyen fodugva.)
3. Gép bekapcsol, ARMax lemezt tedd be, inditsd el.
4. Memcard menüt kiválasztani.
5. Pendrivet válaszd, (nem a memcardot).
6. Látod a penen lévõ mentésedet, elötte lévõ négyzetet kipipálni (kiválasztás).
7. A jobb oldalon lévõ menükbõl válaszd az "Uncrush" opciót (Azt hiszem a legalsó). Nyomj a kontrolleren X-et. Igy már kicsomagolja, és másolja a kiválasztott memókártyára a mentést.

Ezután már a saját kártyádon lesz az áhitott játékállás, indíthatod a játékot, és ha megfelelõ verziós a mentésed (az elõzõ hsz.-ben részleteztem), akkor a játék már felismeri és betölti.
Kb. ennyi, remélem nem hagytam ki semmit.

A netrõl leszedett kódlistát nem tudom, hogy hogyan kéne bekonvertálni a lemezen lévõ listához. Viszont ha tudsz új kódokat, amik nincsennek a lemezen, akkor a gép bekapcsolása elött, tedd fel rá a pent, indítsd az ARMax lemezt. A bal szélsõ opciót válaszd (nem tudom fejbõl a nevét).
Beolvassa a lemezen lévõ kódlistát. Az elsõ sorban látod a "New Game"-et. Ezt választva, beírod a Játék nevét. Rögtön utánna bekell írni a mesterkódot "M", aztán a számodra szükséges csalásokat. Minden egyes "OK" után automatán menti a beírt kódokat a pendrivera, és legközelebb nem kell mégegyszer pötyögni a sok ákombákomot, hanem innen beolvassa a lemezlistával együtt. Memokártyán lévõ mentésbõl nem tudja vissza hozni, a listát csak a penröl, tehát érdemes mindig feldugni a gépre, erre figyelj oda.
Egyenlõre ennyi, ha valamit kihagytam volna, vagy további kérdésed van, várom õket, ha tudok segítek. Szia.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

mohus
AR MAX az csak PS2 egy lemez, nem kell a memókártyás verziót megvenni. De ezt be kell tenni a PS2-be, ami aztán betölti a lemezt és az ARMAX programot. Codejunkieson csak a PC-s program van fenn, az csak a pc-n való tárolások kezelésére jó.

ARMAXban van olyan menü , ahol memókártyáról-mezei pendrive-ra oda vissza lehet tölteni mentéseket *.max formátumban a PS2 segítségével.

Régebbi action replayek, xport-ok stb *.xps kiterjesztéssel dolgoztak.

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

BiG G
Szia,
a max drive-os mentéseket csak eredeti max drive-val lehet használni, vagy megteszi egy mezei pendrive is?
Leszedtem a codejunkies-ról a PC-s programot hozzá, annyit csinált hogy egy kódlistát letöltött a pendrive-omra, és kész.

Hogyan mûködik ez az egész? rádugom a ps2-re a pendrive-ot, és a game browser-be valahogy átvarázsolom a mentéseket? Nézelõdtem jó sokat a neten, de semmi értékelhetõ infót nem találtam :-\
Ha tudod ezekre a választ, akkor plz oszd meg velem,köszi😊

BUÉK mindenkinek!

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Neme.
B.Ú.É.K. 😊

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

mohus
P.U.É.K! (programgazdag boldog új évet)

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Shortstop
boldog új évet mindenkinek

Csiaki
BUÉK gyerekek!!!<#hawaii><#hawaii><#beka2><#beka2><#buck><#kocsog><#email><#email>

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

B.U.É.K. for all!!😊

B.U.É.K. mindenkinek!!!

Shortstop
milyen alap szintre gondolsz?

JGTC
B.U.É.K!!! Jövõre mindenkinek sok új PS3-at meg GT5-öt vagy ami lesz... 😊

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

aszizoli
Mindenkinek Boldog Újévet Kívánok.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

aszizoli
Nem tudom a mentést honnan szerezted, de ahoz hogy az ARMax progi lássa a mentésed, az kell, hogy evvel a progival készüljön, tehát *.max formátumnak kell lennie. Amikor a Pen-röl átteszed a memcardra, ne simán másold, hanem válaszd az "uncrus"(remélem jól írtam) opciót, mert lehet, hogy becsomagolt mentésed van. (Sajnos ez nem látszik sehol.)

Arra is figyelj oda, hogy neked milyen verziós játékod van (EU,USA,stb...), mert a játék csak a saját verzióját fogadja el.
Ha EU-s a játékod akkor pl. innen szedjél le magadnak mentést.
Itt találsz más verziót is, de figyelj oda, mert nem csak ARMax-hoz vannak mentések, hanem más csaló lemezekhez is.
Ha mindent betartasz müködnie kell.

SZilaJMaGGoT
Köszi de nem jött be sajna... Az mp3 lejátszót felismerte, de nem látja rajta a mentést... 😞

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

soma22
van egy alap szint asszem.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Shortstop
aha. csak az a baj hogy nekem nem nõtt semmivel és nem olyan régóta tolom így pláne nem olyan rég hogy 3000pontnál járjak

soma22
az elején kiirja, hogy gyözelem esetén hény bspec pontot kapsz.
ha tul jo géppel tolod akkor ez 1 pont lesz, igy 1-el nõ a bspec pontjaid száma is.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Shortstop
mentem a DTM-en egy teljest ahol a CLK-t lehet nyerni, nem elõször és megnyertem de nem gyarapodott a B-Spec. pontom 😞

Shortstop
A B-Spec kills mit befolyásol és mikor gyarapodik? valami sejtésem van hogy mit befolyásolhat a nevébõl adódóan de 2000nél még jobban ment mint most 3307-nél.
3307 volt verseny elõtt , és gondoltam akkor elindítom B-Specben az oválon a 100körös futamot. 5. lettem és nem gyarapodott a skillem...
most akkor csak azért jár pont amikor te végzel az elsõ helyen?

meg mikor lehet rábízni egy ilyen endurance-t a pilótámra? mik voltak akkor az értékek mikor ti ezt tettétek?
elõre is köszi

mohus
állítani kell a kormánymûvön....mert nagy a holtjáték😊

vizsgán sem menne át😊

sapkafej
nekem van ilyen leírás hogy milyen gombokat kell nyomogatni a kormányon, hogy állítsd, de kb az se ér semmit

György

dinomano
megoldas van a problemara? Vagy ezek a tipusok nem allithatoak valahogy ("manualisan", vagy szoftverrel AKARHOGY?)?
GT4-nel megnezem options-t delutan + TOCA 3at is; hogy milyen options-ök vannak kormanyra... Flatout 2-nel nem talaltam semmit; az NFS-el meg az a gond, amit korabban irtam... Sajna(és ez a poén+nem értem), hogy PC-n ugyanaz a gondja (ismerösnel, egy masik kormannyal)... Nem erzekeli idöben az inputokat a kormanytól a program; és kb. 1-2mp késéssel reagal le mindent...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

sapkafej
hasonló problémával és felszereléssel küzdök

György

Shortstop
köszi

Szaszura
Itt talán tudnak segíteni:link

Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)

Shortstop
jóez de ez most hogy van? slimél megoldható ez?

Szaszura
Szia!Erre gondoltál?:link

Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)

Shortstop
valaki tudan adni nekem valami infót adni arról hogy hogy néz az ki hogy a játékot HDD-rõl futtatom?
ilyen kor hogy van, mobilrackbe a winyó, usb-vel összekötöm,a játékot elég csak simán felmásolni, chippelni kell a playt?

elõre is köszi

Csiaki
Bizony!
26.-án ki is próbáltam, karácsonykor még ugysem motoroztam!Az igaz hogy +2 fok volt de sütött a nap és nem tudtam ellenálni.Megkergettem 1 kicsit...

dinomano
megvan a kormany, ki is probaltam mar..:Egy noname cucc; (GAMEMON tipusu); viszont van vele 1 kis problemam: GT4et probaltam vele, az eleg türhetöen kezelte; viszont NFS-Carbonnal késéssel reagalja le a kormanymozdulatokat a program (mondjuk ez PC-n is megvolt...)...Probaltam még a FALTOUT2-öt, az egesz jol reagalt a kormanyra; viszont ugy vettem eszre, hogy nagy a holtjatek; apro mozdulatokat nem reagalja le a gép..Tudom valahogy valtoztatni/allitani a holtjatekot?

Itt találsz erre segítséget.

SZilaJMaGGoT
Megpróbáltam mentést felrakni az mp3 lejátszómról, de a browserbe csak memory card van... Na most hogy tudok mentést felrakni ps2-re??? Tudom nem igazán ide tartozik de pont gt4-hez akartam... 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Shortstop
azt nemtudom mennyire lett szarul kiírva mert eredeti a játék 😊

sapkafej
sztem lehet h szarfos verziód van vagy szarul lett kiírva
nekem is ez van 1-2 versenynél, de mindig ugyanazoknál.

György

Shortstop
az tök jó mert nincs egy hónapja hogy megvettem a playt.. 😞
ez a HDD-s megoldás hogy néz ki? winyó mobilrackben és azt USB kábellel tolom rá?

mohus
open oszt close a tálcát...kis várakozás és újra szürkén pörgeti
legalábbis nekem ez segített rajta, amikor még DVD9 lemezrõl toltam😊)))

hdd rulez

Al Age
Egyik pajtinál ez olvasási problémát jelentett. Valószínû, hogy kezd gyengélkedni az olvasófej a masinádban - de lehet, hogy egy tisztítás is elég lenne neki egyelõre.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Shortstop
miért van az hogy mikor tölt a játék és pörög egy órára emlékeztetõ valami szürkén az átvált pirosra.. 😞

mohus
nyami<#eljen>

Shortstop
ez kielégítõ válasz volt!
nagyon köszi 😊

UNREG
B-spec módban is kell gyûjteni a tapasztalatokat, nem úgy van, hogy rögtön elindítod a legkeményebb versenyen és megnyeri neked. Sok-sok kilométert kell levezettetni vele, lehetõleg minél többféle autóval és pályán.
Kezd könnyebb versenyekkel, olyannal, amit már megnyertél és játszd le a B-spec-el is...

A taktika, hogy pályaszakaszonként más utasításokat adsz, az egyenesben 5-ös, a kanyargósabb részeken visszaveszed 3-4-re. Csak a nagyon tapasztal B-spec pilóta képes egy utasítással levezetni és nyerni, akkor is csak akkor, ha legalább 20-30%-al erõsebb az autó a többinél..

Shortstop
tiszta szopás ez a B-Spec mód 😞
gondoltam hogy az oválpályán a 100körös futamot majd így letudom, ahogy a többit is tervezem, de nem úgy sikerült ahogy elterveztem.
R8-assal RSH gumival elöl-hátul (azért hogy ne kelljen 10 körönként cserélni) képtelen volt vezetni a prototípus Nissan ellen. Ha arra utasítottam hogy nyomja keményen akkor ütközés,kicsúszás lett a vége és körönként buktam 5mp-eket, ha meg arra toltam hogy növelje kicsit a tempót (4) akkor nem volt ilyen de simán mentek el mellettem a többiek. Mi ennek a módnak a titka vagy az R8 lenne még ahhoz a Nissanhoz is "gyenge"?
Ha bárki tud valami tippet adni akkor azt szívesen venném mert nincs kedvem majd 24h-zni a play elõtt 😊

Csiaki
Hát ha õt párnak lehet hívni akkor igen!
Amúgy meg a pár szóra meg van a megfelelõ hölgyemény...
suzi

Bodog Karácsonyt mindenkinek!(Így utolag)😊

mohus
"és a vas a garázsban alszik"

így hívod a párod?

dinomano
holnap du. probalom a kormanyt...mar tûkön ülök! :-P

Shortstop
bitang gép ez az R8 de fel kell fejlõdnöm hozzá mert 5 versenybõl csak 3-at tudok nyerni vele 😊

Csiaki
Köszi szépen akkor majd kipróbálom!
Nagyon Boldog Karácsonyt kivánok mindenkinek!
Páromtól most kaptam a Motogp 4-et azt gyakorlom míg hideg van és a vas a garázsban alszik. Igaz reggel megyek haza és beröffentem.
Na jó éjt mindenkinek!

dinomano
Még anyumeknal vagyunk a parommal; kb. pár oraja kaptam meg a kormányt... Azota (hosszu szünet utan; nagyszülöket fuvaroztam a kis régi, '87-es OPAL KADETT-ünkkel; szoval volt egy kis real-time vezetgetes; virtualis kormanytekergetes helyett... :-P)..Nahszoval; kb.masfel-2 nap mulva tudom kiproba.. Egy inkabb NONAME, de aranyos kis pici kormany; GAMEMON... Van pedal; és van kézi gáz+fék is kormany alatt (gondolom az, és nem váltó); allitolag vibras... Várom, hogy raköthessem PS-re... Alliotlag X-re; GC-re; PC-re+PS2-re is köthetö; az aljan/oldalan van 2 kapcsolo (kézi gáz, pedalok valtasa ; ill. 2 allasu kapcsolo PC/XBOX - PS2, GC...)
Boldog Karacsonyt megegyszer Mindenkinek! :-P

Nagyon Boldog Karácsonyt kívánok nektek és családotoknak!