8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • dinomano
    Jah, ezen sporolt a SONY... :-(
  • Notes
    Azért ez elég gáz, hogy gyárilag nem csomagolnak hozzá ilyen kábelt, csak olyat amivel a képminőség nem tökéletes. Mennyibe került volna nekik, 2$?
  • dinomano
    Oké, köszi! Még egyelőre kábelt kell vennem PS2-höz, a gyári meg megy dobozba... :-P
  • mohus
    hm:)

akkor mit tennél a GTR2-ben vajon, ha ez nehéz?:)
  • Hellhammer
    Nemtom azon van-e írva, de nekem a 2 scart csati közül az 1-es volt az rgb.
    Nemrég néztem amúgy faterom lcd tv-jét hátul, azon a 2 scart csati nem volt külön feliratozva, de a komponens bemenetnél, meg a többi csatlakozónál mindegyiknél oda van írva, hogy micsoda. De egyszerű dolog: ha több scart csati van, akkor dugd be mindkettőbe egymás után, és nézd meg hogy van-e eltérés a képminőségben (eléggé szembetűnő a dolog, pláne olyan részeknél ahol betűk is vannak).
  • aszizoli
    Akkor próbáld ki az Enthusia-t, sokkal egyedibb.
  • Nuno88
    nagyon szép játék meg jó csak az a baj h nagyon nehéz az irányítás :S

de majd belejövök :)
  • dinomano
    Az enyém egy SAMSUNG SLIM FIT; 52cm-s...tipusat pontosan nem tudom...Rajt lehet, vagy már lehet hogy nem irják rá; mivel "alap dolog", hogy tudjak ezt az uj TV-k?
  • mohus
  • mohus
    :))))
  • Hellhammer
    Nemtom, hogy mindegyiken írják-e, ez egy régebbi (hagyományos) 72 cm-es Samsung tv.
  • dinomano
    Aham...akkor irják elmeletileg a TV-n? Nah, majd megsas delutan... :-D (oszt sűrgősen kábelvétel!!! :-D)
  • Hellhammer
    Az RGB kábel témájához 1 kis adalék: mikor vettem a ps2-t azzal egyidőben vettem RGB kábelt is. Otthon a tv-n 2 db scart bement van, az egyikbe már be volt dugva a számítógépem, így a másikba dugtam a ps2-t. Aztán tegnap szétkaptam az egészet, mert házimozi lett applikálva a cucchoz, kifordítottam a tv-szekrényt, és hátulról megnézve a 2 scart csatit a tv-n, az egyiknél oda volt írva zárójelben, hogy rgb (ekkor előtúrtam tv használati útmutatóját, és abban is volt írva <- én láma). Mondanom sem kell, hogy nem a ps2 volt abba dugva hanem a pc.
    Átcseréltem a 2 csatit és lőn csoda, sokkal élesebb lett a kép, és a színek is élénkebbek lettek :) Szal azt sem árt megnézni, hogy a tv-n hova kell dugni a cuccot.
  • Notes
    Hiába kapcsolod ki az autosave-t a kocsicserénél akkor is csinál mentést. Próbáld ki!
  • dinomano
    Én is köszönöm az infót; nagyjabol kezd körvonalazódni, hogy miről van szó...Én is kabelvasarlas elött állok; a gyári PS2 kábelt akarom lecserélni ugyanúgy... Gondolom mindegy, hogy SCART-végű (azt hiszem van a TV-hez) vagy RCA végű (3 dugó :-D ) dugaszt veszek...
  • Haxley
    Gyerekek! Az options-ban ki lehet kapcsolni az auto-save-t! A legalsó bal ikonnál. És akkor neked kell menteni amikor akarsz! Megveszed a kocsit, tuningolod, kipróbálod, és ha nem tetszik: reset. A játékálláshoz meg kell egy Pendrive (vagy MP3-lejátszó) meg egy "action replay max" progi, és lehet mozgatni a különböző mentéseket oda-vissza, akár még pc-re is eltárolhatod őket.A.R.MAX
  • JGTC
  • Al Age
    Sokkal. Említettem, hogy a scart az csak egy csatlakozótípus, itt viszont jel típusokról beszélünk. A gyári kellékekkel kompozit képet lehet kicsikarni a gépből, ezzel pedig RGB-t. Jobb. Pont. Vegyél egyet.
  • Notes
    Ez jobb minőségű képet ad mint a gyárilag hozzá adott kábel+SCART combo? Nem igazán vágom mi a különbség a kettő között.
  • Csiaki
    Ez az a kábel!
  • Al Age
    Hát igen, sok ember életét megkönnyítené, ha lenne játékállás-betöltés menüpont. Nem az autóvásárlással van gond, hanem a cserével, amikor másik autóba ülsz. Ha előtte húzod ki a memóriakártyát, akkor nem tudsz autót váltani, ha alatta, akkor meg valószínáleg megölöd a mentést.

RGB kábel PS2 specifikus, más konzolhoz is van persze, de azokon más a konzol oldali csati. Tescoban 1000-2000 Ft és én ilyet használok.
  • Notes
    Erre gondolsz: link

?
    A TV-n szerintem nincs ennyi bemenet, csak SCART.
  • Notes
    "Load opció tényleg nincs" Nem semmi. Hát komolyan mondom le vagyok döbbenve. Ezzel az információval egyszerűen nem tudok mit kezdeni... Azt hiszem az "érthetetlen" szó nem elég nyomatékos és kifejező a megdöbbenésemre. Egyszerűen nem találok logikus indokot erre.
    És mi van ha autóvásárlás előtt kihúzom a gépből a memókártyát? Akkor amikor menteni akar egyszerűen lefagy?

A PS-hez kapott gyári kábelt és SCART csatlakozót használom. RGB kábel az PS2 specifikus, vagy bármelyik műszaki boltban lehet kapni? Ti mit használtok egyébként?
  • Al Age
    Van egy olyan sejtésem, hogy kompozit jelet kap a tv, mivel a gyárilag mellékelt kábelt és rca->scart átalakítót használod.
    Erre megoldás egy RGB kábel.

Load opció tényleg nincs és ha az automatikus mentés ki is van kapcsolva, autóváltáskor mindenképpen ment a játék.
  • fernandez93
    Sziasztok!tudtok adni 1 linket ahol lelehet tölteni?kösz
  • boos
    A kis piros szám a fokozat felett az ajánlott fokozat. Kanyar előtt rakja oda. Nincs load. Egy kártya, egy profil.
    Próbáld ki arcade módban. A mentést asszem beállíthatod, hogy ne legyen automatikus...
    Legalább sok kocsid lesz.
  • Notes
    Sziasztok!

Két hete PS2 és egyben GT4 tulaj vagyok.

A legszembetűnőbb dolog, hogy valami nincs rendben a képminőséggel. A piros dolgok pl. autók, vagy a sebességfokozat fölött néha megjelenő piros szám (mi lehet az?) halványak, elmosódottak, recések. Próbáltam már mindent állítani a TV-n is és a PS-en is, de hiába. TV/DVD adások képe tökéletes(Panasonic CRT, 50Hz, zsír új) Jelenleg a SCART-on keresztül van összekötve. Van jobb megoldás a minőség szempontjából?

Más. Ebben a játékban nincs "Load Game" funkció?? Sehol nem látok ilyet, és a hozzá adott leírásben is csak annyi van, hogy induláskor automatikusan betölti az utolsó mentett állást. Uyge nem kell minden visszatöltéshez resetelni...?
    Ami meg külön érthetetlen számomra, hogy ha veszek egy kocsit és ki akarom próbálni akkor automatikusan csinál egy mentést minden kérdés nélkül. Így ha a kocsi nem tetszik akkor már cseszhetem, csak eladni lehet jókora veszteséggel. Mi ez a baromság? GT 1-2-ben ilyen nem volt.
  • mohuska
    éjjó jó lenne már végig tolni 95%on vagyok : )
  • mohuska
    cső JG!!!
  • JGTC
    tényleg 4ben melyik a leggyorsabb? ebben MÉG ezt nem is próbálgattam...
  • JGTC
    nem akarok beleszólni de sztem nem ezt kell nézni a játékban, ez már az a része amikor szórakozol a beállításokkal meg az autókkal mert már mindent elértél, amúgy a 3ban is lehetett 500felett szaggatni, a Test Course-n
  • mohuska
    vezetéstechnikát sztem fejleszti a játék ......eskü saját tapasztalat :)
    bogár-nyári gumi-havas és fagyott út!
  • boos
    A dolog szakmai részéhez nem értek. Arra próbáltam utalni, hogy mivel ez egy játék, nem kell teljes mértékben megfeleljen a valóságnak. Az elérhető legnagyobb sebesség csak egy irreális pontja ennek a játéknak.
    Másrész lassan a kicsit jobb autók körében, - nem, nem az új kiára gondoltam- nem túl nagy szám a 350 körüli végsebesség. Az én saját autóm meg éppen megfutja a 200-at. De nem is lökök ki senkit a Motegi 3. kanyarban...:)
  • Shortstop
    de azt alumíniumkerekekkel érték el.
  • boos
    Az sem, hogy leteszel egy jogsit aranyra és kapsz érte 3 dögös verdát.
    Ez mégis csak egy játék. 1ébként gondolom azért létezik gumi ami kibírja a nagyobb sebességet. Mennyi is a valóságban a sebességrekord?
  • maffioso
    mik ezek rakéták?
    nem vmi valoságos a 4 meg 500 km/h mivel a gumik sem birnák
  • Hasan01
    Azt a Suzukit ismerem

Suzuki Escudo a GT 3-ban nagyrészt azzal vitézkedtem a GT 3-ban 1600 lovasra föl lehetett spékelni k.rvára csúszott és nem lehetett irányítani de azért jó volt
  • zoli23
    Jó kezdés:Először is csináljátok meg a licenceket a Super licencig,majd az egyik megnyert autóval menjetek a Special Condition versenyek és ott nyerjetek egy rally autót majd azzal az autóval nyerjétek meg a Yosemite Rally(hard)-ot és nyertek egy 987 lóerős Suzukit
  • Shortstop
    nekem 547km/h volt a Toyota Minolta-val
  • mohus
    és ott futottad a sebességrekordodat?

én asszem Le Mansban próbálkoztam inkább, mert az az egyenes lejtő is egyben:)