Gran Turismo 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én egy mezei, névtelen pent használok hozzá, nem muszáj a sajátja.
A használatról:
1. A PC-n lévõ metésedet átmásolod a pen fõkönyvtárába.
2. Pen-t feldugod a PS2 USB csatltkozójára. (A gép lehetõleg legyen kikapcsolva, és egy memóriakártya is legyen fodugva.)
3. Gép bekapcsol, ARMax lemezt tedd be, inditsd el.
4. Memcard menüt kiválasztani.
5. Pendrivet válaszd, (nem a memcardot).
6. Látod a penen lévõ mentésedet, elötte lévõ négyzetet kipipálni (kiválasztás).
7. A jobb oldalon lévõ menükbõl válaszd az "Uncrush" opciót (Azt hiszem a legalsó). Nyomj a kontrolleren X-et. Igy már kicsomagolja, és másolja a kiválasztott memókártyára a mentést.
Ezután már a saját kártyádon lesz az áhitott játékállás, indíthatod a játékot, és ha megfelelõ verziós a mentésed (az elõzõ hsz.-ben részleteztem), akkor a játék már felismeri és betölti.
Kb. ennyi, remélem nem hagytam ki semmit.
A netrõl leszedett kódlistát nem tudom, hogy hogyan kéne bekonvertálni a lemezen lévõ listához. Viszont ha tudsz új kódokat, amik nincsennek a lemezen, akkor a gép bekapcsolása elött, tedd fel rá a pent, indítsd az ARMax lemezt. A bal szélsõ opciót válaszd (nem tudom fejbõl a nevét).
Beolvassa a lemezen lévõ kódlistát. Az elsõ sorban látod a "New Game"-et. Ezt választva, beírod a Játék nevét. Rögtön utánna bekell írni a mesterkódot "M", aztán a számodra szükséges csalásokat. Minden egyes "OK" után automatán menti a beírt kódokat a pendrivera, és legközelebb nem kell mégegyszer pötyögni a sok ákombákomot, hanem innen beolvassa a lemezlistával együtt. Memokártyán lévõ mentésbõl nem tudja vissza hozni, a listát csak a penröl, tehát érdemes mindig feldugni a gépre, erre figyelj oda.
Egyenlõre ennyi, ha valamit kihagytam volna, vagy további kérdésed van, várom õket, ha tudok segítek. Szia.
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
ARMAXban van olyan menü , ahol memókártyáról-mezei pendrive-ra oda vissza lehet tölteni mentéseket *.max formátumban a PS2 segítségével.
Régebbi action replayek, xport-ok stb *.xps kiterjesztéssel dolgoztak.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
a max drive-os mentéseket csak eredeti max drive-val lehet használni, vagy megteszi egy mezei pendrive is?
Leszedtem a codejunkies-ról a PC-s programot hozzá, annyit csinált hogy egy kódlistát letöltött a pendrive-omra, és kész.
Hogyan mûködik ez az egész? rádugom a ps2-re a pendrive-ot, és a game browser-be valahogy átvarázsolom a mentéseket? Nézelõdtem jó sokat a neten, de semmi értékelhetõ infót nem találtam :-\
Ha tudod ezekre a választ, akkor plz oszd meg velem,köszi😊
BUÉK mindenkinek!
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
Arra is figyelj oda, hogy neked milyen verziós játékod van (EU,USA,stb...), mert a játék csak a saját verzióját fogadja el.
Ha EU-s a játékod akkor pl. innen szedjél le magadnak mentést.
Itt találsz más verziót is, de figyelj oda, mert nem csak ARMax-hoz vannak mentések, hanem más csaló lemezekhez is.
Ha mindent betartasz müködnie kell.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
ha tul jo géppel tolod akkor ez 1 pont lesz, igy 1-el nõ a bspec pontjaid száma is.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
3307 volt verseny elõtt , és gondoltam akkor elindítom B-Specben az oválon a 100körös futamot. 5. lettem és nem gyarapodott a skillem...
most akkor csak azért jár pont amikor te végzel az elsõ helyen?
meg mikor lehet rábízni egy ilyen endurance-t a pilótámra? mik voltak akkor az értékek mikor ti ezt tettétek?
elõre is köszi
vizsgán sem menne át😊
György
GT4-nel megnezem options-t delutan + TOCA 3at is; hogy milyen options-ök vannak kormanyra... Flatout 2-nel nem talaltam semmit; az NFS-el meg az a gond, amit korabban irtam... Sajna(és ez a poén+nem értem), hogy PC-n ugyanaz a gondja (ismerösnel, egy masik kormannyal)... Nem erzekeli idöben az inputokat a kormanytól a program; és kb. 1-2mp késéssel reagal le mindent...
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)
Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)
ilyen kor hogy van, mobilrackbe a winyó, usb-vel összekötöm,a játékot elég csak simán felmásolni, chippelni kell a playt?
elõre is köszi
26.-án ki is próbáltam, karácsonykor még ugysem motoroztam!Az igaz hogy +2 fok volt de sütött a nap és nem tudtam ellenálni.Megkergettem 1 kicsit...
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
nekem is ez van 1-2 versenynél, de mindig ugyanazoknál.
György
ez a HDD-s megoldás hogy néz ki? winyó mobilrackben és azt USB kábellel tolom rá?
legalábbis nekem ez segített rajta, amikor még DVD9 lemezrõl toltam😊)))
hdd rulez
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Kezd könnyebb versenyekkel, olyannal, amit már megnyertél és játszd le a B-spec-el is...
A taktika, hogy pályaszakaszonként más utasításokat adsz, az egyenesben 5-ös, a kanyargósabb részeken visszaveszed 3-4-re. Csak a nagyon tapasztal B-spec pilóta képes egy utasítással levezetni és nyerni, akkor is csak akkor, ha legalább 20-30%-al erõsebb az autó a többinél..
gondoltam hogy az oválpályán a 100körös futamot majd így letudom, ahogy a többit is tervezem, de nem úgy sikerült ahogy elterveztem.
R8-assal RSH gumival elöl-hátul (azért hogy ne kelljen 10 körönként cserélni) képtelen volt vezetni a prototípus Nissan ellen. Ha arra utasítottam hogy nyomja keményen akkor ütközés,kicsúszás lett a vége és körönként buktam 5mp-eket, ha meg arra toltam hogy növelje kicsit a tempót (4) akkor nem volt ilyen de simán mentek el mellettem a többiek. Mi ennek a módnak a titka vagy az R8 lenne még ahhoz a Nissanhoz is "gyenge"?
Ha bárki tud valami tippet adni akkor azt szívesen venném mert nincs kedvem majd 24h-zni a play elõtt 😊
Amúgy meg a pár szóra meg van a megfelelõ hölgyemény...
suzi
így hívod a párod?
Nagyon Boldog Karácsonyt kivánok mindenkinek!
Páromtól most kaptam a Motogp 4-et azt gyakorlom míg hideg van és a vas a garázsban alszik. Igaz reggel megyek haza és beröffentem.
Na jó éjt mindenkinek!
Boldog Karacsonyt megegyszer Mindenkinek! :-P