8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • boos
    Egy érdekesség, még mindig RGB témában. Szereztem egy másikat kölcsönbe, máshonan. Vadi új. Na ez még csak nem is ad RGB jelet. Tök jó minőségű cuccok vannak az üzletekben...
    Lassan ott tartok, hogy visszarakom a gyári cuccot. Évekig jó volt, minek kezdtem variálni... Azt a rohadt 50 kg-os tévét meg már annyiszor emelem a kábelcsrék miatt, hogy 25 cm-t nőtt a bicepszem.
  • Amse
    gt4.ballor.hu -n van driving mission fórum ahol szinte minden le van írva.
    sőt van egy oldal (ott megtalálod a linket) ahol fentvan egy videó, hogy lehet megcsinálni.
    vmi olyasmi a trükk, hogy akit leelőztél vissza kell engedni és újra a szélárnyékában felgyorsítani (nem jár még ott)

szerk:
    a videós oldal
    gt4.ballor.hu -s driving mission fórum
  • gttommy
    Sziasztok!

Lehet volt már kérdés, de nincs türelmem végigböngészni 7000 postot: szóval a Driving Missions-ban hogy a szöszbe lehet megcsinálni a 23-as pályát (Skyline-os, szélárnyékos :) )
    Mert kábé másfél éve 99,8%-on állok, de ezzel az egy pályával sehogy se boldogulok :(((

Akinek van ötlete, tapasztalata, tippje, azt nagyon megköszönném!!!

Tomi
  • Notes
    Na olvastam egy módszert hogyan lehet letesztelni a kocsikat vásárlás előtt. Megveszed, és mikor megkérdezi, hogy átváltasz e rá akkor "NO". Utánna kilépsz a főmenüig, és Arcade módban ott lesz a kocsi az adott gyártó alatt. Kipróbálod, ha tetszik save, ha nem reset.
    Még nem teszteltem, de akár működhet is a dolog.
  • aszizoli
    Ha már nagynehezen megszerezted őket, szerintem tartsd meg. Evvel is bővül a garázsod repertoálja, és még ARCAD módban is használhatod majd.
  • boos
    Igen.
    Azok megnyerhetőek. Lesz ott azért jó is....
  • dinomano
    Prince of Persia-Two Thrones..bocsi, a röviditesert... :-D
  • Notes
    "POP-TT" az mi?
  • Notes
    Ezt sem értem, a régen ez is működött (versenyfestés). Ha jól gondolom a meglévő autó modellekre kéne csak ráfeszíteni egy új textúrát.

Vannak olyan autók amiknek "nincs ára". Azokhoz hogy lehet hozzájutni? Mindet meg lehet nyerni? Mondjuka többségük ilyen hülye tanulmányautó amik gyakorlatilag semmire sem jók, még eladni sem lehet őket.
  • dinomano
    Hmmm...Vibralas erdekes tema... En most fogok venn RGB SCART csatit, sima komponens-kabellel tolom/toltam eddig... POP-TT elegge szemmel lathatolag vibral a széleken; mig a többi game-nél (B.out3, GT4) ez nem szembetűnő... Bár gondolom, ez csak veletlen lehet, nem hinnem h. game hatassal lenne a TV villogasra... (max. annyi, hogy 50 vagy 60 HZ gondolom a frissites...)
  • mohuska
    jajj de jó eza játék még mindig : )
  • boos
    Köszönöm is!:))))
  • aszizoli
    Ok, csak próbálok tippeket adni.
  • boos
    Ez az egy féle kábel volt. Ezen nem spúroskodtam volna. :) A kábel mozgatása egyébként nem változtat a dolgon. 1ébként verseny közben nem látszik, és a pénzkiadót olyan sokáig nem nézegetem.:)
    Csak nincs akörnyéken senki akinek volna ps-e.
    De kipróbálom majd egy másik tv-n és ha ott cool akkor majd jól nemtom a továbbiakat.:)
  • aszizoli
    A "ps mozgatásával változik a vibrálás mértéke".
    Ebböl nekem inkább az jön le hogy, ne a tisztítás hiányában keresd a gondot (bár idönként nem árt neki), hanem a PS2 és a kábel csatlakozójában. Ez lehet a gép csatlakozó aljzatában (kopás, piszok, por. stb...). De lehet a zsír új kábel dugójának, a nem 1000%-os kompatibilitása, esetleg gyártáshibája.
    Én tavaj vágtam fel 2cm-es darabokra, egy 3 napos FireWire kanócot, mert gyárilag rossz volt a dugója. Ránézésre semmi hiba nem látszódott, viszont amikor ősszedugtam vele a PC-t, a kamerával, kb. minden huszadikra sikerült kapcsolatot létesíteni a két egység között. Megkezdtem a film átvitelt, szépen ment is addig mig egy szellö nem érintette a kedves adattovábbitó egységet. Adat átvitel megszakadt, és mindent kezdhettem elölröl. A 3. nap haver áthozta az 1000 éves kábelét, és láss csodát elsőre csatlakozott vele a kamera, és kábel rángatásának hatására sem szakadt meg az átvitel. Na ekkor jött az apró darabokra szabdalás. Vettem egy ránézésere is masszivabb (+2000Ft) kábelt, és avval azóta sem volt gondom.
    Ebböl csak azt akartam kihozni, hogy érdemes ilyen irányban is keresgélni.
  • ballor
    festeni nem lehet
    hát az ideális ív nem véletlen olyan
    az AI néha idegesítő ténylegesen, neked megy, lökdös, feleslegesen
  • Notes
    Hogyan lehet az autóknak versenyfestést adni, lehet egyáltalán?

Sokan panaszkodtak az AI-ra. Nekem nincs vele bajom. Kicsit talán sablonos, és az ideális íven kívül semmi nem érdekli, ez valóban hiba. De legalább néha hibáznak, kicsúsznak az ellenfelek. A korábbi részekben ilyenre csak elvétve akadt példa.
  • maffioso
    nem tud vki vmit a psp-s megjelenésről?
  • mohus
    :)
  • boos
    A Házigazdának: Vettem vóna csak nem adták alanyi jogon a bótba. Pedig mondtam, hogy látásból ismerem az összes miniszterelnököt.

Zolinak: Kipróbálom a másik tévén is. Egyébként azt vettem észre, hogy a ps mozgatásával változik a vibrálás mértéke is. Szal, lehet ám hogya gép sem tökéletes. 3 éve vettem használtan, azóta 1-2 üzemórát beletettem, se puceva se semmi más nem volt. Lehet, hogy kéne azért neki egy szervizecske.
  • aszizoli
    Esetleg az üzletben egy kábelcserét megejthetnél, hátha tényleg az új cucc nem jó. Próba-szerencse.
  • mohus
    vettél volna inkább rendes TV-t és nem Sanyit...:)
  • mohus
    töcsed:)
  • boos
    Plusz most, hogy már játszottam is vele nem csak megnéztem pl annál az ablaknál ahol a lovettát kapom, a szürke részek eszméletlenül vibrálnak. Most vagy a ps szar, vagy a kábel szed össze valami zavart, vagy mindkettő, de nem felhőtlen az örömöm. :(
    DVD-t is a ps-ről nézek, semmi baja a tévé is tökéletesen szuperál. Sőt eddig a GT is jó volt. Lehet, hogy visszarakom a régi kábelt, azzal legalább egyenletes a minőség.
  • aszizoli
    Elképzelhető.

• boos
    72 cm-es Sony tévén játszom. 100 Hz. 4-5 éve még jónak számított a kategóriájában. Nálam is van manuális beállítás a tv-n, de úgy tűnik a Ps2 ezt felülbírálja. Bármelyik scartba dugom, automatikusan 16:9 a képarány. 3 csati van a tv-n, a leírás szerint csatlakoztattam, tehát figyelembe vettem a javaslatokat a scartok elosztásánál. Sőt ha a PS-menüjében állítanám nem is tesz különbséget a 4:3 és a 16:9 között. Csak a full beállítás nagyobb egy picit. Ha bármelyik egységet kikapcsolom utána ismét visszaáll 16:9-re. Resetnél megmarad a 4:3.
    De azért köszi Zoli.
    A vibrálás a réginél is volt csak valószínüleg a tompább kép, illetve a fakóbb színek miatt nem volt ennyire érzékelhető.
  • Notes
    A pálya szélén lévő kerítések, lelátók, illetve a páylán lévő vízszintes vonalak vibrálása számomra is nagyon zavaró. Biztos az 50 Hz miatt van.
  • aszizoli
    Az én TV-en lehet az automatikust választani, és akkor a TV-re bízom a megjelenítés formáját, de manuálisan is kiválaszthatom a formátumot, és akkor nem kell minden bekapcsolásnál állítgatni. Ennek a hátúlütője a következő DVD film indításánál jön, amikor viszont ahoz kell megtalálni a megfelelő beállítást. Szóval mindegyik beállításnak megvannak a maga hátrányai, muszály kompromiszumot kötni a készülékkel. Igazán tökéletesíthetnék már a TV-ket is, hogy emlékezzenek bizonyos beállításokra, mint pl.: jópár szgk. esetében személyre szabhatóak az ülés, tükör, stb... beállítások.
    A vibrálás? Részemről passz. Nálam nem tapasztalom, igaz a TV-m 100Hz-s. Lehet hogy ez miatt nem jön ilyen jellegü probléma?
    Ha van ismerősnél plazma, akkor elöbb nézd meg azon milyen a játék, nehogy ezmiatt kidobj sok-sok pénzt (esetleg fölöslegesen).
  • boos
    Elég idegesítő, hogy minden bekapcsolás után képernyőformátumot kell állítani...
    Tényleg szebb a kép, habár pl a pálya melletti lelátók, stb vibrálása nekem zavaróbb mint a sima kábellel.
    Vagy veszek egy plazmát.:)
  • aszizoli
    Az automatikus jelfelismerés, csinál csodákat. Sokszor jó, de van amikor zavaró lehet.
  • boos
    ÁÁÁÁÁÁ. Én vagyok a lamer. Ez a görény tévé automatikusan átváltott ennél a bemenetnél 16:9-re. Ilyet nem csinált még. Biztosan a jel tipusa válthatta ki belőle ezt a szokatlan reakciót.
    Majd elviszem cicológushoz..
  • boos
    Al! Vettem egy RGB kábelt, a kép szép, de van egy kis gondom. Az eddig teljes képernyő helyett szélesvásznú a kép. Sem az alapgépen, sem a játékban nem tudom állítani. Illetve ha az alapgépen állítom, tudok még szélesebb képe. Az 5-8 centis üres sáv alul-felül elég zavaró.
    Ez normális?
  • dinomano
    Megneztem a TV-m; hatul van RGB-s SCART csati, szoval rendelem is azt hiszem ma a cuccost!!! :-P
  • mohuska
    köszönöm tesó....igen vele szenvedek....képzeld most feladta az aksi
  • boos
    Kösz Al! Kimerítő volt.
  • Al Age
    Komponent = komponens. 5 RCA dugó, ebből 3 video és kettő audio. Nagyon jó képminőség, kb mint az RGB kábellel, előnye, hogy néhány játék nem csak interlaced (váltottsoros) jelet küld, valamint néhány tud nagyobb felbontást, na ezekhez ilyen kábel kell. Hátránya, hogy kevés tv-n van ilyen bemenet és azok is drágábbak pont az okosságuk miatt.

RGB kábelen scart dugó van, nagyon jó képminőség. Egy kábel de azon belül soksok drót viszi a jelet.

Gyári kábel kompozit jelet továbbít függetlenül attól, hogy rca dugóval kötöd a tvre, vagy átalakítóval scarttal.
  • boos
    Al! Olvasgatom a kis eszmecseréteket. Az előző hozzászólások között két link is van, két kábeltípusra. Az egy 3000 körül, a másik 1500 körüli pénzbe kerül. Az RGB az olcsóbb, a másikat komponentnek nevezi a Konzol Stúdió. Akkor úgy kell érteni, hogy a kettő közül az RGB ad jobb képminőséget? Te komponensnek nevezed #7345 ben.
    A kettő között mi a különbség? Minőségben.
  • Al Age
    Nem mindegy és _ne_ _ne_ _ne_ a csatlakozó típusát nézd.

RGB kábelt vegyél, ez a kábel scartos. De van például a gyári kábel+átalakító kombináció, ami szintén scartos, de _nem_ RGB, hanem kompozit.

RCA-sból van a gyári, ami mint előbb említettem kompozit jelet ad és van pl a komponens, ami megint jó minőséget ad.

Szóval a csatlakozó típusa csak abból a szempontból fontos, hogy van-e olyan a tv-den és tudja-e azon fogadni azt a jelet amely továbbítására a kábel képes.
  • boos
    Írni is tudsz japánul, vagy csak olvasol?:)
  • Afe
    x 100 millio :D