Gran Turismo 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BiG G
danke herr mohus😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

mohus
BIG:

a #4713 hozzászóláshoz ha elmész ott van kép az Xportról meg leírás...

és ha a fórumkeresõbe alul beírod a szót, hogy "XPORT"...az összes ilyen hozzászólást megtalálod ebben a topicban....elég sokszor elõjött ez már😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

longdrink
Nekem csak egy olcsó kormányom van ami rezeg. De nekem sem csinál semmit ha picit mozgatom. A megoldás a 30 ropis kormány. Ott még a pedál is nyomásérzékeny 😊 (a 900 fokos tekergetés meg csak hab a torkán)

dinomano
...Hm...Kormanyos-holtjatek problemamara semm info/help? :-P Vagy huzzak ezzel a kéréssel már a p...-ba? :-D

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

JGTC
mint a könyvtárban 😄

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

longdrink
Köszi. Bocsi a tudatlanságért.

Al Age
Ott minden autónál külön kell, az autó beállításainál a harmadi oszlop legalján.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

longdrink
Csak az árkád módban lehet kikapcsolni a fék meg kormány rásegítést? (Gt módban én nem tudtam)

dinomano
Hmmm... PS2-ön tolom inkabb, a PC-m eleg gyenge; egy 1,6-os PIV; 512 mega RAM-al; GF2-vel... Fejleszteni nem akarom egyelöre, ugyhogy marad a PS2-es verzió...marmint ha sikerül megoldanom a kormany dolgot... :-|

Istencsászár
És egyre jobb, sõt mostmár nagyon jó, és fõként igényes modok jönnek ki. Ez a BMW mod nagyon jó, a belsõ nézet tûéles, a kocsi modell szép, a fizika isteni. Renault Megane Trophy is nagyon el lett találva, az F1 1979-rõl nemis beszélve... ja és kijött a Nordschleife 2006 is, hires textura, gyönyörõn kidolgoztt, több nyomvonal... most ez a gém a thö best😊 ( már csak egy RH vagy CTDP F1 2006 kell 😊 )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mohus
szerintem a Flatout2-t PCn told...baromi jól néz ki, fõleg a PS2 verzió mellett, és a gépigénye sem magas...az én gépemen pl hibátlan és a ps2-es kormáyn is jó hozzá

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
hubazz😊 kicsit máshogy néz ki az rfactor mióta utoljára toltam vele....grat<#eljen>

mohus
pedig nem vágtam meg😊

igen, néztem a méretet, az enyém pár megával nagyobb, nem tudom mi benne a más

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Al Age
Ebbõl az elsõ ugye az, amit tegnap linkelt Mohus?

Közben sikerült felrakni a három GTHD videt, akit érdekel szedje, nem tudom meddig lesznek ott. Elérés: GTHD

és a HD klipekkel rendesen fel is izgattak minket 😄
jó lesz a GT5, vennem kell egy PS3-at majd, meg egy HDready tévét

evid
Tökéletesen igazad van, csak nyerhetünk azon, ha minden erejüket inkább a GT 5-re fordítják.

Istencsászár
rFACTOR - BMW M3 E46 Street Racing nézd meg😊 ( mi vagyunk rajta és a videót is én csináltam )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

dinomano
Nah, de most komolyan, viccet felreteve... Vajh hogy allithatom a kormanyopm holtjatekat oylan game-eknel, ahol nincs semmi beallitas a kormanyra? A kis kormanyomon össz-vissz egy csavar van; amit max. tekergethetek, és szetesik töle a kormany? :-P Ehhh... Szeretnek egy-ket primkóbb autos (értsd: nem GT) game-el is jatszani (FLATOUT2, Burnout-ok stb.)... NFS-Carbon kormanyra dugva lassabban reagalja le a mozdulatokat..Aki tolta a game-et, annal is ilyen szutyok a progi?

nekem ha jól emlékszem nem akadt
van egy másik HD videm, felrakom majd a teaserrel együtt, és ott fog vigyorogni a három egy helyen, majd jelzek (a táram véges, valameddig ott lesz), ja mindhárom 720p (1280x720), ezt a felbontást már elfogadnám a tévémen, pedig még messze van a HD-tõl

Al Age
Dehogynem, a japók már ingyen le is tölthetik.
Személy szerint ennek nagyon örülök, hogy leállították és inkább a GT5re összpontosítanak teljes erõvel. Ezerszer korrektebb és ésszerûbb lépés ez, mint például amit a Prologue esetében mûveltek.
Így tovább PD!
Mohus szerintem abban a kommentben az elsõ mondatot nem konkrétan a GT HD-re értette, hanem inkább a soron következõ GT-re.

Mohus: ezt a videót még épp nem láttam és végre jó ilyen felbontásban is kapni némi ízelítõt. A lejátszás közben néha akad egyet-egyet a videó (pc rulez), úgyhogy az a tudat külön extázis, hogy ezzel (vagy valami _legalább_ ilyennel) játszani fogunk stabil frémrátán a PS3-on. :-))

BiG G
ez meg fennvolt bithun is, 2 másikkal együtt egy pakkban. nemkicsit áll leejtõs

BiG G
#7104. erre ha válaszolnál, igazán megköszönném <#smile> ments meg attól h csippeltessek <#smile> htx <#smile>

Shortstop
kalap szar!. ha fegyverrel kényszerítenének se játszanék vele 😄

BenedekFeco
Odab@sz...
Szegény PC-sek tovább irígykedhetnek a "sz@ros" konzolokra:-))

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

mohus
erõs?

Shortstop
egy kicsit erõs a videó szerintem

mohus
Végre egy játék, amiért érdemes lesz talán HDTV-t venni...

Gran Turismo HD, ahogy a játék alkotója - Yamauchi san - tolja😊

bannerban is...letölthetõ

SZilaJMaGGoT
Elvileg jól csináltam a dolgokat de majd még megnézem újra..

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

aszizoli
Aha, hála az égnek, nekem ezt még nem produkálta. Remélem nem is fogja.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

Van még sok kérdésem, de pl, melyik autóval érdemes elindulni a Endurance versenyen, mondjuk a 100 körös twin motegin?

Sziasztok. Vki tudna segíteni nekem? Nemrégóta van Gt4em, és végigcsináltam a beginner-t meg az azt követõ professional- t is az utolsó kivételével, amit azért nem tudok elindítani mert kiírja, hogy elõtte csináljam végig az elõzõeket- beginner, professional. ??? Nem értem. Vagy azért, mert b-spec módban csináltam pár versenyt?? Vagy nemtom. Ja, és eddig mindegyiket természetesen megnyertem.

Igen, regisztrált tag vagyok a betonkeverõknél!<#alien>

aszizoli! Azt értem megbízhatatlanság alatt, hogy nem mindig sikerül a másolás. Unknown error hibaüzenet. Valamint nem mindig látja a pendrive-n lévõ mentéseket.

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

BiG G
ezt az Xport-os dolgot kifejtenéd?😊

mohus
nem mélyedtem amúgy bele...de az ARMAX lemez lemásolása sem sikerült mindenkinek e földön😊

nomindegy

nekem van két memókártyám egy Xportom amivel áttölom a felesleges mentéseket a pcre....én sem szaroznék pendrive-al...az az ARMAX valóban tud furcsaságokat...és rohadt lassú is

aszizoli
Nálam eddig tökéletes volt, minden területen.
Nálad mit mûvelt, hogy megbízhatatlannak minõsíteted?

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

BiG G
ha még csak 6-8 Ft lenne 😄 tudom, tudom 6-8 ezer ft, éshát persze relatív, de csak mentések másolgatására nem dobok ki ennyit😊

@t256: erõsen hajlok efelé, igen, hosszútávon megéri. Azok a játékok amik fontosak megvannak eredetiben, a sony behajtotta rajtam az árrést, mostmár nyugodt szívvel vétkezek 😄 Persze amúgyis, de ez most részletkérdés. Apropó, nem vagy te fenn azonos néven a betonkeverõk kisipari egyletében? (gyk bithu 😄)

Inkább chipeltess! Ennyi pénzt nem ér meg az AR MAX.
Ráadásul a max memory manager része, amivel a mentéseket lehet másolni iszonyat megbízhatatlan.

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

JGTC
Árkád Saturnban láttam múlthéten kártyával együtt lévõt nem volt sok olyan 6-8FT, persze mihez képest

(enyém 16volt annó) 😄

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

BiG G
Ejjha, ez nem olcsó. Ehhez a felét hozzácsapom és már csippeltetek... na meglátjuk. Mindenesetre köszönöm😊

aszizoli
Pl. itt, de szoktam látni a Média Marktban, Saturnban is.

BiG G
tudsz tán pesten boltot ahol tartanak ilyet?

mohus
tán eredetiben

BiG G
Letöltöttem, kiirtam de nem megy 😞 Azt irja hogy please insert playstation or playstation 2 format disc... ezt eredetiben kéne próbálom, vagy csippeltessem?

boos
Nagyon Boldog Új Évet Mindenkinek!

Végre egy zsíros állás!!!! Elmentem lángososnak.

boos
Nagyon Boldog Új Évet Mindenkinek!

Végre egy zsíros állás!!!! Elmentem lángososnak.

aszizoli
Nincs mit.

BiG G
Köszönöm a segítséged, nekem az elsõ passzus volt a lényeg, csalni nem akarok játékokban, csak a GT4 autóit akarom végigpróbálgatni. Az ARMax lemezt már sikerült megtalálnom a neten iso formátumban, kipróbálom próba cseresznye 😊 Köszi mégegyszer, és neked is Mohus!