8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
ballor #7302 Twin Ring Motegi - Super Speedway: 21 körös verseny -
#7301 nem.... van egy kisebb is, nem tudom mi a neve, a world championships-ben van.... -
#7300 test ovál pályán? -
#7299 world championship, nem japán bajnokság :) -
#7298 clk mercivel végig toltam a japan bajnokságot, voltak pályák ahol valoszinuleg beállitások plusz a bénaságom miatt még a dobogorol is lecsusztam, de sikerult :) főleg az oval pályára nem tudtam behangolni az autot és nagyon sokat rám vertek.... remélem következő rédzekre kijavitják az AI-t mert a gép nagyon genyo modon előz és ha ráálsz az ideális sávjára akkor neked megy mint egy dodzsem, ez nagy minusz...
pénzt szerintem a német tura bajnokságon lehet a legkonyeben szerezni....clk merci a dij, ami 700e credit....
egyébként kinek mi a legnagyobb sebesség? tvr cerbera speed 12, 1155LE, 455km/h.... még a clk mercivel és a nissan race carral tudtam ezt elérni.... -
#7297 -
#7296 nekem nincs -
#7295 köcce, akkor nem görcsölök tovább -
#7294 Csak az amcsi és japán (NTSC-s) GT4-ben van 1080i, a PAL-osban nincs. -
#7293 Sziasztok !
Olyan kérdésem volna hogy a GT4-ből hogy lehet előcsikarni az 1080i felbontást. Adott egy HDTV + GT4 original. Nekem sehogy sem akar csak sima normál 480p-ben fut, esetleg valami extra kábel kell ? -
ballor #7292 én pont tegnap nyertem ezt meg azzal a Nissannall, amit a DM30-34-ig ad nyereményként, azzal is verhető a többi, kicsi pontokért (ha full tuning van) -
#7291 Ajánlom neked az Endurance, El Capitan 200 Miles!-es versenyt nyomjad le. Ha nagyon kell a nyeremény autó akkor B-Spec.-ben tóljad végig és ha nyersz akkor kapsz 1 Toyota nem tudom milyen GT Race autót, lesz esélyed a többi kocsi ellen még a 4es nitró nélkül is! De viszont gumit vegyél hozzá mert a Sport Medium gumikat zabálja. Ajánlom hogy előre Sport Hard hátra Sport Super Hard gumikat rakjál és ha jól vezetsz és nem gyalázod a kocsit akkor aránylag bírni fogja!
Én is most szenvedtem azt végig!
Sok sikert! -
#7290 Van-é valakinek GAMEMON kormánya(FT2000-es tipusu), és tudja-é hogy hogyan kell beallitani?(nem a sarokba, hanem SET gombbal... :-D) Ugyanis elvesztettem a haszn. utasitast..valaki HELP!
Egy nyamvadt SET gomb van a kormanyon; ami hosszan nyomva csipog... Ha ezek utan mas gombot megnyomok, semmi; viszont ha a 2 digitalis iranyt (kis nyilakon jobb-bal), akkor csipog valamit, és visszakapcsol... -
Hasan01 #7289 én is így vagyok vele Tikal én a GT World Championshipet nem tudom megcsinálni a Mercivel úgy hogy 1028 lovas -
#7288 na vajon miért??? :))))
#7285 787B -
#7287 A BBC TOP GEAR műsorában sem szerepelt valami fényesen...a Honda hibridje sokkal gazdaságosabb volt -
#7286 hát miért nem mész Sauber Mercivel? -
#7285 melyik a legjobb GT race car, mert most a mercedes clk-val megyek.... de nem vmi joooo vagy csak én vagyok béna....időméroket pl rendre sikerul megnyernem de verseny közben ugy rám vernek, főleg a mazda meg a sauber merci....ejj :) -
#7284 Vettem egy Toyota Prius-t. Nagyon dögös ahogyan kinéz az állapotkijelző.
Amíg rá nem rakod a versenyváltót.:(((
De azért adunk a környezetvédelemnek igaz? Nálam 14 liter alatt nem evett.:)
Valaki versenyzett már vele? A családi kupán kívül van esély nyerni vele valamit? -
PlayStation2 #7283 köszi -
#7282 A GT4ben ez sajnos normális dolog. :-( -
#7281 Igen:
http://gt4.ballor.hu/
http://www.gtplanet.net/ -
#7280 tisztán játszom :)
értem... -
#7279 ha keveset füvezel:) és lágyabb a futóműved...tehát nem csúszol meg, akkor tovább kitart -
PlayStation2 #7278 Van olyan oldal ahol meg lehet nézni a különbőző licenszfeladatok legjobb idejeit? (Konkrétan az IA-15 érdekelne) -
#7277 normalis dolog hogy a super hard gumi az amg mercedes clk alatt 10 kör alatt elfogy? pl az all japan championshipben szinte minden pályán cserélni kell gumit...vagy csak rosszak a beállitásaim??? -
Norbi7 #7276 Szórakozni kell egy kicsit vele. mindig be kell állni az előtted lévő mögé így a szélárnyékban felgyorsulsz és megelőzöd. aztán hagyni hogy a te szélárnyékodba álljon be az akit megelőztél. ezt kell többször eljátszani és végül eljutsz a Nissanhoz. -
toretto r34 #7275 Amugy meg tudná valaki mondani hogy a mission hall-ba hogy tudomutolérni az első skylinet mert azzal nem boldogulok -
toretto r34 #7274 Ez kb annyira megy mindt a subaru 360 az is annyira gyors hogy beszarsz mikor vezeted -
#7273 jah a maga alig 20 pacijával.
nrbrgringen játszottam olyat hogy az egyenesben megtoltam 240-el:D -
#7272 Szegénykém sok versenyen lemarad. -
#7271 szép képek:)
kis 500as a háttérben:) -
-
#7269 THX -
#7268 Vagy te vezetsz 24 órát, vagy "B-spec"-ben háromszoros időgyorsítással. Esetleg a kettő kombinálásával. Közben mentés nincs. -
#7267 A #6958 hsz-t nézd meg. -
#7266 nincs... :) -
#7265 Sehogy... :) -
#7264 ezt a 24orát hogy kell végigtolni? real time? :) nincs mentés közben vagy vmi? :D -
#7263 az én öcsém egy ilyet nem élne túl