Gran Turismo 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
Kellemes karácsonyt mindenkinek!
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
Az miért van ha pl. elindítok valmilyen endurance versenyt és amikor a gép magától boxba megy akkor nem végzi el magától a kerékcsere,tankolást amíg én meg nem erõsítem neki hogy csinálja.Ezt lehet állítani valahol hogy teljessen autómatica legyen?
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
már csak egy dolgot kell, hogy tudj: ehhez ott kell ülnöd 8 órán át a gép mellett, hiszen az elsõ box után visszavált 1x sebességre
egyébként nem kell aggódni, bírni fogja a 24h-t a gép, még a slim is (sokan elrettentettek tõle, de igenis bírja, sõt volt, hogy a 24h utáni kocsit kipróbáltam és 1-2 órát rá is nyomtam)
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
az a kocsi amivel a jogsi alatt kellett menni ha jól emléxem akkor Nissan az baromi jó volt irányításra 😊
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Johan: és akkor 8 órát fog szüttyögni a playem?? 😄 (-akkor ezt addig kell meglépnem míg garis) 😊
t256: Ok, de akkor is 😊 köszi
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
Ami van az a bspec és idõgyorsítás...
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
t256: és legalább megér annyit az az autó? 😊
Viszont ha ennyi pénzed van, akkor több autó is szóba jöhet.
amúgy Vertigóval nyögvenyelõsen
De segítek, bspec, 3xidõgyorsítás és már csak 3mad annyi..<#ravasz1>#ravasz1>
De lehet hogy a Sarthe Circuit 24órás verseny változatán kell menned. Az a baj hogy már rég nem toltam GT4-et 😄
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
#6981 a kézifékes storyra meg annyit hogy bármit csináltam nem történt semmi
valami ilyesmi lesz az enyém is...
ha kész lesz akkor dobok róla képet, remélem olyan lesz mint amire számítok lehet állítani majd meg minden 😊)))
Szárnyas anya helyett ez még jobb

Elöbb legyen meg a kormány és utána kezdj bele. Úgy csináltam, hogy dobozokra raktam egy deszkát, rá a kormányt és addig variáltam a magasságot, amíg jó lett. Utána a pedál távolsága jött és kész.
Ez a két méret a fontos.
Ha a függõleges fákba több lyukat fúrsz, akkor variálható lesz a magassága, erre nem lesz szükség, ha az elején jól belõtted, viszont jól jöhet, ha van egy más méretû haverod, aki gyakran átjár.
Szivesen felugranék, hogy összehozzuk, de gondolom nem Nagykanizsai vagy... :-) Szarnyasanyakat; ill. nagyjabol a lényeget latom... :-P
A szélessége 65 cm, ez már elég, hogy kényelmesen beférj és stabil maradjon.
A mélysége annyi, amennyi neked kényelmes a pedálokhoz.
A csatlakozásokat 8-as csavarok, szárnyasanyával fogják. Egyetlen helyen kell egy hosszúkás zsanér, lent a sarokban, ott csuklik. Szerintem a többi látszik a fotón.
Ha nagyon nem megy, gyere fel hozzám és megcsináljuk, komolyan.
Az elején minden léc túlnyúlt, hogy ha esetleg arrébb kell fúrni, akkor legyen hova és amikor pár óra játék után belõttem, hogy ez jó lesz, csak akkor vágtam le a túlnyúlásokat.