Gran Turismo 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szaszura
Hali!Milyen kormánnyal vagy még nem azzal tolod??Boldog Karácsonyt <#vigyor2><#integet2>Mindenkinek!!

Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)

dinomano
Boldog Karacsonyt Mindenkinek! :-P Nekikezdtem GT4-nek picit; egy nagyon ocska TODAY-em (vagy mim(?) van; egy légterelövel...)...Megy 70-80 km-vel max... :-)

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

BenedekFeco
Két új trailer a GTHD-bõl...Istenem de szép lesz ez
trailers

Boldog karácsonyt mindenkinek.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

aszizoli
Kellemes Karácsonyt Mindenkinek.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

Shortstop
ma hajnalban megnyertem az Escudo-t, és ezen felbuzdulva gonodoltam hogy sima ügy lesz innentõl sokminden... hát nem úgy néz ki 😊

Kellemes karácsonyt mindenkinek!

JGTC
TY Nektek is!!!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
ja értem, az a kis ablak megától is eltûnik ha nem nyomsz semmit

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

boos
BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!!!

Végre egy zsíros állás!!!! Elmentem lángososnak.

Shortstop
ettõl aggódtam hogy bírni fogja-e a 8 órát egyhuzamban vagy akár a 24-et...
köszi 😊

Csiaki
Nem-nem!Rosszúl irtam! Ha megy a verseny és a gumik olyan szintre kopnak el akkor a gép jön magától.Ez eddig tiszta, de akkor feljön a kis menü hogy refuel meg a többi, és hogy ez az ablak ne jöjjön elõ verseny alatt mert ezért akkor minden boxlátogatásnál nekem kell nyomnom 1 "OK"-ot és csak akkor csinálják a szerelõk.

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

JGTC
azért csinálja mert lehet hogy rosszúl választottál és más típusú gumi kellene mégis, vagy a taktika miatt (ami nem nagyon van 😄 ), a benyát meg szintén azért lehet megállítani töltés közben mert valszínû elöbb jössz ki gumiért mint nyálért amúgy meg kevesebb nyál a tankaban=gyorsabb autó

Csiaki
Ehez a 24H-s versenyhez lenne kérdésem.

Az miért van ha pl. elindítok valmilyen endurance versenyt és amikor a gép magától boxba megy akkor nem végzi el magától a kerékcsere,tankolást amíg én meg nem erõsítem neki hogy csinálja.Ezt lehet állítani valahol hogy teljessen autómatica legyen?

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

JGTC
na ja olyat kell venni feketében az elején használtban ócsóé és minden gond megoldva

igen, nyolc óra alatt fog végezni
már csak egy dolgot kell, hogy tudj: ehhez ott kell ülnöd 8 órán át a gép mellett, hiszen az elsõ box után visszavált 1x sebességre

egyébként nem kell aggódni, bírni fogja a 24h-t a gép, még a slim is (sokan elrettentettek tõle, de igenis bírja, sõt volt, hogy a 24h utáni kocsit kipróbáltam és 1-2 órát rá is nyomtam)

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Shortstop
dettó

az a kocsi amivel a jogsi alatt kellett menni ha jól emléxem akkor Nissan az baromi jó volt irányításra 😊

soma22
igen, én is probáltam ellensulyozni a szar irányitást erõvel de semmire nem mentem vele...

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Shortstop
pedig azt feltornáztam 1000LE fölé de tényleg egy szar a prototípusok ellen..

Johan: és akkor 8 órát fog szüttyögni a playem?? 😄 (-akkor ezt addig kell meglépnem míg garis) 😊

t256: Ok, de akkor is 😊 köszi

soma22
az mennyire gáz kocsi...
egyszerüen irányithatatlan...

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

JGTC
na ja tényleg nem rossz autó! de ez azért a játékban nem így megy pl: clk gtr

Megéri. Indulj ki abból, hogy azzal az autóval már nyertek Le Mans-ot.

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

JohnnySmith
Semmi ilyesmi sajna 😞 Pedig tényleg jól jönne elvégre nem vagyunk fanatikus japok akik ott tudnak szarakondi napokig....
Ami van az a bspec és idõgyorsítás...

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Shortstop
Johan, JGTC: ha én akarom levezetni akkor van lehetõségem hogy közben mentsek vagy ilyennek esélye sincs?

t256: és legalább megér annyit az az autó? 😊

Az R8-at meg tudod venni. 4 és fél milla. Az Audi Legendary Carsnál találod.
Viszont ha ennyi pénzed van, akkor több autó is szóba jöhet.

JGTC
ez a kérdés örök, ez a legnehezebb verseny az egészben
amúgy Vertigóval nyögvenyelõsen

JohnnySmith
Szerinted ha 24h van odaírva milyen hosszú? <#ravasz1>
De segítek, bspec, 3xidõgyorsítás és már csak 3mad annyi..<#ravasz1>

De lehet hogy a Sarthe Circuit 24órás verseny változatán kell menned. Az a baj hogy már rég nem toltam GT4-et 😄

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Shortstop
Sarthe Circuit 24 Hours I - Audi R8 '01

ez mennyire hosszú? ugye nem 24 óra se nem 12? 😄

Shortstop
CLK-GTR-el próbáltam de nem ment...

R8-at lecheckolom köszi

Vagy nyeremény 350Z-vel vagy Audi R8-al.

Shortstop
A Gran Turismo World (professional) nevû versenyt ti mivel végeztétek ki?

BiG G
akkor próba cseresznye. whatsoever, köszönöm

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

JohnnySmith
Én csak azt tudom hogy a Logitech DFP, ami ugye a GT4re van "kitalálva", simán megy pc-n is természetesen a 900fokos kalibrálással is.

BiG G
ha erre valaki lenne szives válaszolni, aki ért hozzá, annak megköszönném.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

dinomano
:-P az a leggyengebb; vagy a legiranyithatobb? :-P Habar lattam a listaba egy régi Mini Coopert is... :-P az is komoly kis gép:-P

Akkor úgy készülj, hogy ha elkezded az Enthusia Life-ot, akkor a választható autók közül a legjobb egy Nissan March (Micra) lesz.<#vigyor3>

dinomano
tegnap jött meg javitasbol a PS2-öm; nyomtam picit enthusia-t; egesz jo..Mondjuk bika géppel mentem (nem tudok tipust; de valami erögép volt - elsö a listaban ha free play-t nyom az ember)...a NASCAR tipusu gyorsulasi zárt pályán (ami eleg könnyü volt) jol szerepeltem; utana a varosban gyalazatosan... Olyan MADMAX-eket csinaltam; mint atom - mivel padlogazzal probaltam indulni... Jobb, ha pici gepeknel kezdem majd... :-D

dinomano
Aham..ismerös; bár nem tudom hogy hivjak ezt a müanyagfejes csavart... :-P Jegyzetelek kemenyen; érdekel a dolog... :-) Faanyagot probalok szerezni, azt hiszem apamnak otthon vannak ilyen lécei dögivel; talan a kormanytartó-vastagabb lécet rizikosabb beszerezni; de talan olyan farostlemezünk is van... :-P ahogy elnezem, minden megoldhato; csak sarokpántot(vagy mit)kell beszerezni..azt hiszem csavarok is vannak otthon ilyenek...

JGTC
Na valami hasonló lesz az...

#6981 a kézifékes storyra meg annyit hogy bármit csináltam nem történt semmi

UNREG
Vagy ez.

UNREG
Itt egy tetszetõs csõvázas darab.

JGTC

valami ilyesmi lesz az enyém is...

JGTC
nekem csõvázas lesz, már az ülés meg is van hozzá (5gen civic-é 😊
ha kész lesz akkor dobok róla képet, remélem olyan lesz mint amire számítok lehet állítani majd meg minden 😊)))

UNREG
A szárnyas anyás csavart pillanat alatt ki lehet szedni, nem kell tipli.

Szárnyas anya helyett ez még jobb

dinomano
a varialhato magassag nem rossz ötlet; épp kérdezni akartam, hogy a méret varialasara van-e valami lehetöseg... Csak akkor tiplik kellenek (ill. tipli-szerü valamik); vagy kivehetö csavarok; amivel allitani lehet a magassagot, gondolom én...

UNREG
Nem, bp-i vagyok.

Elöbb legyen meg a kormány és utána kezdj bele. Úgy csináltam, hogy dobozokra raktam egy deszkát, rá a kormányt és addig variáltam a magasságot, amíg jó lett. Utána a pedál távolsága jött és kész.
Ez a két méret a fontos.

Ha a függõleges fákba több lyukat fúrsz, akkor variálható lesz a magassága, erre nem lesz szükség, ha az elején jól belõtted, viszont jól jöhet, ha van egy más méretû haverod, aki gyakran átjár.

dinomano
köszi minden segitseget; felirtam az adatokat(bár tudom, hogy elözetesen le kell mérnem /"magam" :-P + az ülöalkalmatossagom/; hogy milyen fotelben+hogy hasznalnam...)
Szivesen felugranék, hogy összehozzuk, de gondolom nem Nagykanizsai vagy... :-) Szarnyasanyakat; ill. nagyjabol a lényeget latom... :-P

UNREG
5X2-es fenyõbõl van, a magassága 60 cm, de ez függ a testmagasságtõl és fõleg a széktõl, amivel használod. Szerintem minél mélyebb ülésû a fotel, annál jobb.
A szélessége 65 cm, ez már elég, hogy kényelmesen beférj és stabil maradjon.
A mélysége annyi, amennyi neked kényelmes a pedálokhoz.
A csatlakozásokat 8-as csavarok, szárnyasanyával fogják. Egyetlen helyen kell egy hosszúkás zsanér, lent a sarokban, ott csuklik. Szerintem a többi látszik a fotón.

Ha nagyon nem megy, gyere fel hozzám és megcsináljuk, komolyan.

dinomano
Jo lenne, ha tudnal irni valamit, hogy mégis hogy lehet megcsinalni; nekem nagyon bejön ez a faléces megoldas; ezt még meg tudom nagyjabol csinalni - a fémböl hegesztgetes végképp nem nekem való... :-D

UNREG
Tervet nem nagyon tudok adni, mindent fejbõl csináltam. Elõször lemértem a fõbb távolságokat, hogy hol a legkényelmesebb a kormány és a pedál, majd aköré építettem az egészet.
Az elején minden léc túlnyúlt, hogy ha esetleg arrébb kell fúrni, akkor legyen hova és amikor pár óra játék után belõttem, hogy ez jó lesz, csak akkor vágtam le a túlnyúlásokat.

dinomano
Öhh..Baratosném testverenek ferje is kiszuperalt autoülésbõl csinalt szamitogephez (+kormanyhoz)szeket; azon tolja a GTR-eket...

dinomano
Baxod; már elnezest...ez nagyon komoly!... Tervrajzot, anyagot; mindent kérek... Barkacsolashoz total laikus vagyok, de ez az utobbi rohadtul tetszik! hat ez nagyon komoly... :-P Nabassz, ez tutijóóó, nagyon bejövõs... :-P