Gran Turismo 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mohus
szerintem drift mode

mert pontozás is van driftre

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
"most hogy se rezgo, se force feedback, IStengecikiraly lesz a PS3on GTzni😄"

official biztos nem...majd lesz unofficial patch...a logitech kormányokban benne lesz/van a funkció

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

AMG Mercedes CLK-GTR Race Car 98
Aha. Köszi. Elég érdekes vele játszani a 3millios versenyt, B-spec módban. De eddig mindig megnyerte. Asszem a pitbe való kiállással lehet idõt nyerni, illetve taktikázni. Nem?

Csiaki
Milyen merrcid van hozzá?
Valószinü hogy nem 1 kategória!

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

sziasztok!!!

45% van kész a gémbõl professional eventbe az utsó futam a gran turismo world championship na és van hozzá egy mercim 1024 lóerõs és nem tudom megcsinálni a gép az elején mindig elhúz és nem tudom utólérni és van amikor ki se mennek a boxba!!!
JGTC
nem lehet vele csinálni semmit, olajat cserélhetsz benne ennyi

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

boos
Még nem volt idõm foglalkozni vele. <#rinya>

Végre egy zsíros állás!!!! Elmentem lángososnak.

Egyébként az F1 autót lehet tuningolni? Gumit cserélni, hogy ne RM legyen rajta?

FoToS....kormány érdekelne ha még megvan:-)
Köszönöm szépen a választ erre is. Közben sikerült megtalálnom a megoldást: véletlenül az elõzõekben volt egy verseny ahol bronz volt a eredmény, és nem tûnt fel a sok arany közt. Na ewwolt a szitu....
És megvan a F1-es gép is..

aszizoli
Tényleg, a múltkor összejött az ARMax?

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

aszizoli
Ha tovább nézegetem a garázsom, tied lett volna a pálma, de most az ENYÉM.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

boos
Megelõztél pár másodperccel. <#mf1><#vigyor2>

boos
Suzuki wagon-r asszem elég rövid. Meg hasonló bajnok gépek. A használtak közt vannak bõven, nézd meg az adatlapokat.

aszizoli
Ez teljesen verseny függõ. Ha rányomsz a kiválasztott versenyre, a következõ képernyõn találod a "versenykiírást". Itt írják le, hogy a gépednek milyen feltételeknek kell megfelelni. Ha valamelyik piros szöveget tartalmaz, akkor vagy irány a garázs, másik járgányért. Vagy a mûhely, az esetleges átalakítások elvégzésére. Ha sikerült a kiírásnak megfelelõ autót összehozni, akkor már versenyezhetsz.
3400mm alatti autók pl.: Daihatsu Midget 63
Subaru SUBARU 360 58
Honda Today G 85
Honda Life Step Van 72
Daihatsu Midget II D-type 98
Honda S500 63
Daihatsu MOVE CX 95
Mitsubishi MINICA DANGAN ZZ 89
Honda BEAT Version F 92
Suzuki Wagon R RR 98
stb.stb.stb.stb.........................

soma22
az hibádzik a versenynél az indulásnál amit pirossal irnak ki. ha ilyen nincs akkor be kell engedjen

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

jax
OK, köszi. Megnéztem közbe, és a 4000 mm or less-be beenged a Mini Cooperral, szal olyan 3400 és 4000 mm között lehet a gép.

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

Ja,de pl milyen autó felel meg ennek?Engem is érdekelne!!

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

aszizoli
Igen, ez egy hosszúsági limit. Viszont elõfordul, hogy más korlátozások is társulnak a futamhoz, pl. gumi minõség, lóerõ, gyártó ország, stb... Ilyenkor ezeknek a kitételeknek is meg kell felelni.

jax
Lenne egy kérdésem. Csomó versenynél látom hogy Lenght Limit, pl 3400 mm or less. Namost még nem találtam olyan autót ami jó lett volna! Ez vmi hosszúsági limit lehet, vagy nem tom. Az egyik ilyen versenynél a képen volt 1 Mini Cooper, vettem egyet, hátha jó lesz, de azzal se enged be. Valaki tudna segíteni?
Köszi.

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

Valakinek Logitech Driving force Pro kormány 20.000-ért?

GT4 5000 eredeti alig volt hazsnálva.

boos
Szerintem a régi kérdésedre a válasz: A versenyeket, már persze ahol olyan típusúak, bajnokság formában kell megnyerned. Akkor továbbenged a professional csaarnok ucccsó menetére.

Köszi a választ. Kipróbálom Audi R8 al biztos jó lesz.

aszizoli
Hétvégenként a Petõfi csarnokban kapsz.

eredeti GT3-at és GT4-et keresek megvételre. használt is érdekel. ha van neked és nem kell, vagy tudsz jó áron, küldj privit!

SCPH 77004 + Matrix Infinity 1.93

Shortstop
autoclutch de azért ügyesebb sokkal mint én 😄

érdekes hogy csak fullgázon meg padlóféken megy. Bazz elég lett volna neki egy sima 15.000 forintos szar is 😄

Nurburgring 24 Hours Endurance: POLYPHONY Formula Gran Turismo '04

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Van egy újabb kérdésem,bár az elõzõre sem válaszolt senki. 😞( Hátha erre.. F1 es autót hol lehet nyerni vagy venni?

JGTC
nekem NFS ugrott be róla elsõre, nagyobb "sodródás" 😄 (by: F&F3) nagyobb szorzó

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

dinomano
Nem tudom...Itt sajna nem latni semmit (a hasznalati utasitasom meg ugy elkeveredett a nagy karacsonyi pakolaszasban; /baxameg!!!/ hogy gõzöm sincs merre lehet..tegnap este fél orat kerestem de semmi...); nahszoval kalibralasnal nem latni semmit, ha hosszan benyomom a SET-et, a 2 LED közül nekiall villogni egyik LED; és sipol egyet..ha nem nyulok hozza; akkor kb.5mp mulva nem csippan, és visszaáll "alapba"... Barmit nyomtam, SET modban nem csipogott(kormanytekeresre sem 'asszem); csak akkor ha megnyomtam a nyilakat (jobb-bal ment, fel-le iranyokra nem reagalt)...
Nahszoval, benyomva jobb-iranyt pl. csipogott megegyet, és kilepett a SET opciobol...Tehat reagalt rá valahogy... :-P
Már csak ki kellene okoskodnom, hogy mi-micsoda... Még keresem a kis hasznalati utmutatot; remelem elökerül...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

aszizoli
Nem te vezeted az autót, hanem egy általad irányított pilóta, akinek diktálhatod a tempót, elõzést, boxkiállást. Minnél többet vezetteted, annál jobban fejlõdik, kevesebbet hibázik. Röviden talán ennyi.

aszizoli
Lehet, hogy hülyeséget mondok (nem ismerem a te kormányodat). Nem lehet, hogy amikor SET gombot lenyomod, akkor kellene a jobb, ill. bal végpontig tekerni a kormányt? Hasonlóan mint a PC-n történõ kalibrálásnál. Bár ott látni lehet a teendõket.
Nekem "Logitech Driving Force" kormányom van. A PS2-n semmi teendõm vele, csak feldugom és használom. Max a játékok opcióiban lehet rajta manipulálni (már ha van a játékban). PC-n viszont felrakom a driverét, és alpból kalibrálni kell (középpont, végpontok, pedálok induló és végpontjai). Próbáld elõkeríteni a használati utasítását, hátha írnak benne valami érdemlegeset.

A B-spec mód egyébként mit is jelent? Egyfajta menedzser mód?

dinomano
Hmmm... A kormany-holtjatek problemahoz... Eh... Ugy nez ki, hogy tudok valamit allitani a kormanyon; bár még ki kell tapasztalnom a dolgokat... Ha jol emlekszem, volt hozza 1 nagyon pici, vekony kis hasznalati utmutato, amit sajna elkevertem nem tudom hova... A kormanyon van egy SET gomb közepen; amit anno en nyomogattam is, de nem törtent semmi. Tegnap eljatszogattam a kormannyal, kiderült hogy hosszan lenyomva nekiall csipogni, tehat valahogy jelzi, hogy SET üzemmódban van... Ha ilyenkor sokaig nem csinalok semmit, akkor egy idö utan "lezár"; abbahagyja a villogast a 2 LED közül az egyik.
Probaltam valamit nyomogatni a kormany kurzorbillentyüin; és (tegnap késö este probaltam a Flatout2-öt), mintha picit kisebb lett volna a holtjatek.../nem tudom, hogy tényleg-e, vagy csak bebeszeltem magamnak? :-P /). Ha valakinek hasonlo kormanya van, irja meg; hogy mit tudok allitani alapban ill. allitani még a SET gombbal...
Az arcade autos game-ekben sajna szoftveres allitasi lehetöseget nem nagyon talalni...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

CHEAPBOY
akkor sem ertem mi az a csuszkaméter vagy mi amikor ad neki...

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

soma22
most ez a trendi😄
biztos a tokioi hajszára gyakorolt😊))

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

CHEAPBOY
mellesleg bena a gyerek. Csusztatassal ezekben a kanyarkoban nem lehet gyorsabban menni mint HC modon.

CHEAPBOY
mégis milyen csik megy ott fent kozepen mikozben csusztatja????

Ez vmi GT mod?😄

CHEAPBOY
most hogy se rezgo, se force feedback, IStengecikiraly lesz a PS3on GTzni😄

😄😄😄DDDDD

boos
Szerintem ez a játék sajátja, nem pedig a ps2 gyengesége. Tehát a pc-nek ehhez semmi köze.
Van még lehetõség, pl még 1 memóriakártya.😊 Vagy a mentések archiválása a memóriakártyáról, de ez itt a fórumon valamivel korábban téma volt. Sztem lapozz vissza. Egyébként tényleg kár, hogy csak 1 emberke tud játszani alapból.

mohus
GTHD új Logitech-kel
jutubi videjó

mohus
"Hát ez nekem, egy PC gamernek elég szánalmasan hangzik."

de legalább nem szaggat😊

hát talán kettõt is lehet említeni
1. Capri Rally: TOYOTA RSC Rally Raid Car '02 ~260eCr
2. German Touring Car Championship: MERCEDES-BENZ AMG CLK-GTR Race Car '98 (ez egy bajnokság, ha minden futamot megnyersz, és eladod a kocsit, akko olyan ~750-800eCr nyereséged lesz (ezt lehet B-speccel is nyomni, ha nem akarod te, és így olyan 20 perc alatt megvan a sok-sok pénz 😊

Értem. Hát ez nekem, egy PC gamernek elég szánalmasan hangzik.
Azért ez a játék elnyerte a tetszésemet.

Viszont ha jól értem, akkor az egyetlen lehetõség a mentés letörlése a memkártyáról.

Említettetek itt korábban könnyû és sok pénzt hozó versenyeket, amikkel jó anyagi hátteret lehet teremteni. Melyek ezek pontosan?

Al Age
Nem tudsz.
Egy memkártya -> egy profil.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Tehát akkor hogyan tudok új profilt indítani?

mert nincs

Lenne egy elég hülye kérdésem:
Hogyan tudok a már meglévõ mellé új profilt indítani a játékban?
Sehol se találtam profilválasztó menüt.