8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#7422 SPOON Today G :)
-
#7421 ha növelni akarod akkor minél több legyen (jobbra állítsd) -
mohuska #7420 ha be akarom állítani a leszorítóerőt...akkor merre kell állítanom ha pl növelni akarom....nemtom -
FoToS #7419 Sziasztok van egy eladó Logitech Driving Force Pro kormányom 18.000 plusz kaps zajándékbe egy ps2 hordtáskát a régi gépekhez jó.
Hely hiány miatt eladó nagyon keveset volt hazsnálva. -
#7418 jó ván Sányiiii -
#7417 Nincs mit!! -
#7416 kösz a helpet.
összejött a minolta, csak előtte még küzdenem kellett egy keveset, mert csak 25%-tól engedett be az endurancera:)
-
#7415 thxthxthxthx köszi köszi kösz elindútt kössz kössz -
#7414 Próbáld ki hogy megnyomod a start gombot annál a résznél nekem ez segített!!! -
#7413 Eredetit beszerezni és MINDEN probléma megoldva. A biztonsági másolatokkal sokszor hallottam, hogy gond van. -
ballor #7412 ilnyennel nem szabad viccelni: GT4-et csak eredetiben! ;) már plati és elérhető áron van -
#7411 Sziasztok
AAz lenne a kérdésem hogy meg van e valakinek a játék és akadt e már a másolt játékkal olyan probléma hogy kiírja hogy pholyphony digital és megáll semmi sem történik
-
#7410 Csatlakozom az elöttem szolóhoz.
Még annyit tennék hozzá, hogy fényképeket készíthetsz, előre elkészített helyszineken, ahol az autó és a kamera elhelyezésével lehet variálni (térképen bal felső sarok). Valamint a memokártyára elmentett replayból lehet készíteni, a futamokról képeket. A "Replay Theatre"-ben elindítod a visszajátszást, a kívánt pillanatban nyomj "Select"-et, állítgasd a fényképezőt tudásod szerint (csak javaslat: fényerőt mindenképp nyomd feljebb, mert a PC-n elég sötét lesz az alapal). Mentésnél válaszd a pent. Itt a beállításoknál válaszd a legjobb minőséget. -
t256 #7409 Egyszerű. Miután elkészítetted a képet el tudod menteni. Ilyenkor 2 lehetőség van Memcard vagy pendrive. -
#7408 igazad van tényleg nincs meg a game de a hétvége folyamán meglesz. A digitális fényképezogép csak érdeklödés nem a gaméhez tartozott de megköszönném hogy ha leírnád hogyan kell a printscreenes képeket pendrivére kidobni.
Elore is köszi:SrAta -
#7407 Egyébként ugy vettem észre, hogy itt mindenki PS2-n játszik. Az emulátor jó dolog lenne, ha támogatna minden játékot, és minden PC probléma mentesen tudná futtatni. Én speciel azt vallom, hogy munkára, netre, majdnem tökéletes a PC. Ellenben játékra, a konzolok valók. -
#7406 Szia.
Neharagudj, de nem igazán értem a kérdésed.
"digitális fényképezogéprol valahogy a képeket ps2-n keresztül átrakni"?????????
Miért kellene a Ps2-n keresztül küldeni képeket????
Amiket itt, vagy máshol látsz a GranTurismo játékból, azok a játékba beépített fényképezőgéppel készültek. Továbbá ebben a játékban van benne az USB szoftver is, ami lehetővé teszi ezeknek a képeknek a pen-re másolását. Más játékoknál még nem találkoztam ilyen jellegü támogatással. Az alap PS2 pedig ,nem rendelkezik ilyen tulajdonságokkal.
Ha neked megvan a játék, nagyon szivesen elmondom a kimentés folyamatát. Viszont ha nincs (ezt érzem a kérdéseid alapján), akkor úgy sem lényeg. -
#7405 Sziasztok!
Megint én lennék köszi az elozo választ. Csak annyi Lenne az egyik kérdésem hogy hogyan kell kidobni pendrive-ra a képeket. Ez a kérdés nem tartozik ide de az megoldható hogy a digitális fényképezogéprol valahogy a képeket ps2-n keresztül átrakni. Létszi lépésrol lépésre írjátok le.
Elore is kösz SrAta -
#7404 így is van!
itt egy régi... -
#7403 select ha jól emlékszem -
#7402 A játékban van fotomod aztán kilehet pendrivra menteni a képet. -
ballor #7401 hát tényleg érdekes kérdések :)
miért kellene emulátoron játszani, ha van PS2?
a játékból kilopott képeket is találhatsz számtalan helyen képek -
#7400 Sziasztok!!
Lehet hogy hülyeséget kérdezek de lenne két kérdésem azok a képek melyek a fórumba találhatóak beszúrva a játékból vannak vagy valami photoshopos alkotások mert nagyon jók...
Ja ti v.mi emulátorral játszotok vagy ps2-n.
előre is kösz SrAta
-
gttommy #7399 Sziasztok.
Ismét lenne egy kérdésem.
Hogyan lehet beállítani a fölsőnézeti kamerát?
Már én is csatlakoztam a 100%-osok hoz,de az aranyjogsik megszerzéséhez nagy segítség lenne !!!
Láttam neten videókat és mindenki így nyomja.
S.o.s... -
#7398 Ajánlom neked az Endurance, El Capitan 200 Miles!-es versenyt nyomjad le. Ha nagyon kell a nyeremény autó akkor B-Spec.-ben tóljad végig és ha nyersz akkor kapsz 1 Toyota nem tudom milyen GT Race autót, lesz esélyed a többi kocsi ellen még a 4es nitró nélkül is! De viszont gumit vegyél hozzá mert a Sport Medium gumikat zabálja. Ajánlom hogy előre Sport Hard hátra Sport Super Hard gumikat rakjál és ha jól vezetsz és nem gyalázod a kocsit akkor aránylag bírni fogja!
Én is most szenvedtem azt végig!
Sok sikert! -
#7397 konzolstudio..linket is talalsz, pont ebben a topicban lapaljan... -
#7396 Azt a minoltát hol lehet nyerni, mert jelenleg én is szívok a championship-el? -
#7395 Azért a fellelési helyet elárulod? -
#7394 Köcönöm az RGB-kábelvásárlási ötletet; a különbseg leirhatatlan... :-D -
#7393 inkább nyerd meg a minoltát, szerintem nem csalodsz benne. -
cickány1 #7392 hello mindenkinek szerintetek a toyota gt one race car a jobb vagy a minolta toyota race car mert nem tudom melyiket érdemes megvenni
-
#7391 a technics hifim is hibátlan kb 6 éve
én egyedül a mindentvivő 9 e forintos orion DVD játékosomat szoktam évente lecserélni:)mert beszarik a jótállás lejárta után:) -
#7390 én direkt olyan 100Hz tvt vettem 3scartosat, ebből 2 RGB...és azt is ki be lehet kapcsolgatni, hogy RGB legyen vagy sem....így nem kell kábeleket cserélgetni és egyből kiderül a kábelhiba is... -
#7389 Ha dobsz egy emilt szívesen leírom, de nem szeretném senki jóhírét rontani. Lehet, hogy az én igényeim túl magasak.:) -
Notes #7388 Azért leírhatnád hol vetted ezeket a kábeleket, és akkor én oda már nem is mennék... -
#7387 Ez a pech! -
#7386 Én visszavittem. Kaptam egy ugyanolyat. Semmi RGB jelet nem ad. Holnap ezt is visszaviszem. És még én érezzem magamat hülyének...
Két halyen néztem a kábelt, mindkét helyen 1 féle volt.
-
#7385 Hát igen. Erre próbáltam utalni a kábeldarabolós hozzászólásomban.
Sajnos nagyon be tud fürödni az ember, az "új" jó minőségű ketyerékkel.
Én mostmár jó ideje azt csinálom, ha veszek valamilyen műszaki cikket, hogy hazavitel után elkezdem tesztelni, és használom szinte folyamatosan két napig. Ha ezalatt olyan dolgokat produkál, amit nem kéne, vagy a minőséggel (hang, kép, stb...)nem vagyok megelégedve, akkor még max a harmadik nap visszaviszem, és mélységes felháborodásomat fellyezem ki az adott termékkel kapcsolatban. Ilyenkor vagy visszaadják a pénzt, vagy csere, esetleg ráfizetéssel komolyabbat veszek belölle. Ez függ a terméktől, és az üzlet hozzáállásától. A nagyobb műszaki üzletek eddig teljesen normálisan álltak hozzá.
Azért ne gondold, hogy notorikus reklamáló vagyok, mert ha valami hozza a tölle elvárható paramétereket, akkor örülök, mint majom a f...-nak, és használom akár tizenx évig is.
Az izomtömeg növelést, tulajdonképpen sosem késő elkezdeni.
Mindenki másnak: bocsi az OFF-ért. -
gttommy #7384 Huh...
Nagyon szépen köszönöm -
#7383 ilyenkor mindig rajovok mekkora jovo all elottem az igazi autoversenyzesben. EN betudok venni 30-al egy 20 fokos kanyart, mig itt nem mindig megy...