Gran Turismo 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert pontozás is van driftre
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
official biztos nem...majd lesz unofficial patch...a logitech kormányokban benne lesz/van a funkció
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Valószinü hogy nem 1 kategória!
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
45% van kész a gémbõl professional eventbe az utsó futam a gran turismo world championship na és van hozzá egy mercim 1024 lóerõs és nem tudom megcsinálni a gép az elején mindig elhúz és nem tudom utólérni és van amikor ki se mennek a boxba!!!
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Végre egy zsíros állás!!!! Elmentem lángososnak.
És megvan a F1-es gép is..
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
3400mm alatti autók pl.: Daihatsu Midget 63
Subaru SUBARU 360 58
Honda Today G 85
Honda Life Step Van 72
Daihatsu Midget II D-type 98
Honda S500 63
Daihatsu MOVE CX 95
Mitsubishi MINICA DANGAN ZZ 89
Honda BEAT Version F 92
Suzuki Wagon R RR 98
stb.stb.stb.stb.........................
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
Köszi.
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
SCPH 77004 + Matrix Infinity 1.93
érdekes hogy csak fullgázon meg padlóféken megy. Bazz elég lett volna neki egy sima 15.000 forintos szar is 😄
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Nahszoval, benyomva jobb-iranyt pl. csipogott megegyet, és kilepett a SET opciobol...Tehat reagalt rá valahogy... :-P
Már csak ki kellene okoskodnom, hogy mi-micsoda... Még keresem a kis hasznalati utmutatot; remelem elökerül...
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Nekem "Logitech Driving Force" kormányom van. A PS2-n semmi teendõm vele, csak feldugom és használom. Max a játékok opcióiban lehet rajta manipulálni (már ha van a játékban). PC-n viszont felrakom a driverét, és alpból kalibrálni kell (középpont, végpontok, pedálok induló és végpontjai). Próbáld elõkeríteni a használati utasítását, hátha írnak benne valami érdemlegeset.
Probaltam valamit nyomogatni a kormany kurzorbillentyüin; és (tegnap késö este probaltam a Flatout2-öt), mintha picit kisebb lett volna a holtjatek.../nem tudom, hogy tényleg-e, vagy csak bebeszeltem magamnak? :-P /). Ha valakinek hasonlo kormanya van, irja meg; hogy mit tudok allitani alapban ill. allitani még a SET gombbal...
Az arcade autos game-ekben sajna szoftveres allitasi lehetöseget nem nagyon talalni...
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Ez vmi GT mod?😄
😄😄😄DDDDD
Van még lehetõség, pl még 1 memóriakártya.😊 Vagy a mentések archiválása a memóriakártyáról, de ez itt a fórumon valamivel korábban téma volt. Sztem lapozz vissza. Egyébként tényleg kár, hogy csak 1 emberke tud játszani alapból.
jutubi videjó
de legalább nem szaggat😊
1. Capri Rally: TOYOTA RSC Rally Raid Car '02 ~260eCr
2. German Touring Car Championship: MERCEDES-BENZ AMG CLK-GTR Race Car '98 (ez egy bajnokság, ha minden futamot megnyersz, és eladod a kocsit, akko olyan ~750-800eCr nyereséged lesz (ezt lehet B-speccel is nyomni, ha nem akarod te, és így olyan 20 perc alatt megvan a sok-sok pénz 😊
Azért ez a játék elnyerte a tetszésemet.
Viszont ha jól értem, akkor az egyetlen lehetõség a mentés letörlése a memkártyáról.
Említettetek itt korábban könnyû és sok pénzt hozó versenyeket, amikkel jó anyagi hátteret lehet teremteni. Melyek ezek pontosan?
Egy memkártya -> egy profil.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Hogyan tudok a már meglévõ mellé új profilt indítani a játékban?
Sehol se találtam profilválasztó menüt.