Gran Turismo 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én pont tegnap nyertem ezt meg azzal a Nissannall, amit a DM30-34-ig ad nyereményként, azzal is verhetõ a többi, kicsi pontokért (ha full tuning van)

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Csiaki
Ajánlom neked az Endurance, El Capitan 200 Miles!-es versenyt nyomjad le. Ha nagyon kell a nyeremény autó akkor B-Spec.-ben tóljad végig és ha nyersz akkor kapsz 1 Toyota nem tudom milyen GT Race autót, lesz esélyed a többi kocsi ellen még a 4es nitró nélkül is! De viszont gumit vegyél hozzá mert a Sport Medium gumikat zabálja. Ajánlom hogy elõre Sport Hard hátra Sport Super Hard gumikat rakjál és ha jól vezetsz és nem gyalázod a kocsit akkor aránylag bírni fogja!
Én is most szenvedtem azt végig!
Sok sikert!

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

dinomano
Van-é valakinek GAMEMON kormánya(FT2000-es tipusu), és tudja-é hogy hogyan kell beallitani?(nem a sarokba, hanem SET gombbal... :-D) Ugyanis elvesztettem a haszn. utasitast..valaki HELP!
Egy nyamvadt SET gomb van a kormanyon; ami hosszan nyomva csipog... Ha ezek utan mas gombot megnyomok, semmi; viszont ha a 2 digitalis iranyt (kis nyilakon jobb-bal), akkor csipog valamit, és visszakapcsol...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

én is így vagyok vele Tikal én a GT World Championshipet nem tudom megcsinálni a Mercivel úgy hogy 1028 lovas
JGTC
na vajon miért??? 😊)))

#7285 787B

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

mohus
A BBC TOP GEAR mûsorában sem szerepelt valami fényesen...a Honda hibridje sokkal gazdaságosabb volt

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
hát miért nem mész Sauber Mercivel?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Tikal
melyik a legjobb GT race car, mert most a mercedes clk-val megyek.... de nem vmi joooo vagy csak én vagyok béna....idõméroket pl rendre sikerul megnyernem de verseny közben ugy rám vernek, fõleg a mazda meg a sauber merci....ejj 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

boos
Vettem egy Toyota Prius-t. Nagyon dögös ahogyan kinéz az állapotkijelzõ.
Amíg rá nem rakod a versenyváltót.😞((
De azért adunk a környezetvédelemnek igaz? Nálam 14 liter alatt nem evett.😊
Valaki versenyzett már vele? A családi kupán kívül van esély nyerni vele valamit?

Végre egy zsíros állás!!!! Elmentem lángososnak.

köszi

Al Age
A GT4ben ez sajnos normális dolog. :-(

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Al Age

Tikal
tisztán játszom 😊
értem...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

mohus
ha keveset füvezel😊 és lágyabb a futómûved...tehát nem csúszol meg, akkor tovább kitart

Van olyan oldal ahol meg lehet nézni a különbõzõ licenszfeladatok legjobb idejeit? (Konkrétan az IA-15 érdekelne)

Tikal
normalis dolog hogy a super hard gumi az amg mercedes clk alatt 10 kör alatt elfogy? pl az all japan championshipben szinte minden pályán cserélni kell gumit...vagy csak rosszak a beállitásaim???

Szórakozni kell egy kicsit vele. mindig be kell állni az elõtted lévõ mögé így a szélárnyékban felgyorsulsz és megelõzöd. aztán hagyni hogy a te szélárnyékodba álljon be az akit megelõztél. ezt kell többször eljátszani és végül eljutsz a Nissanhoz.

Amugy meg tudná valaki mondani hogy a mission hall-ba hogy tudomutolérni az elsõ skylinet mert azzal nem boldogulok

powered by HAVASSY motorsport Vilnius Fabrik Tuning Sport

Ez kb annyira megy mindt a subaru 360 az is annyira gyors hogy beszarsz mikor vezeted

powered by HAVASSY motorsport Vilnius Fabrik Tuning Sport

soma22
jah a maga alig 20 pacijával.
nrbrgringen játszottam olyat hogy az egyenesben megtoltam 240-el😄

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

aszizoli
Szegénykém sok versenyen lemarad.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

soma22
szép képek😊
kis 500as a háttérben😊

gecc

gecc
THX

aszizoli
Vagy te vezetsz 24 órát, vagy "B-spec"-ben háromszoros idõgyorsítással. Esetleg a kettõ kombinálásával. Közben mentés nincs.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

aszizoli
A #6958 hsz-t nézd meg.

redbull0304
nincs... 😊

redbull0304
Sehogy... 😊

Tikal
ezt a 24orát hogy kell végigtolni? real time? 😊 nincs mentés közben vagy vmi? 😄

sapkafej
az én öcsém egy ilyet nem élne túl

György

gecc
Verseny közben, hogy lehet képeket csinálni?

soma22
a ...va életbe:
tegnap este óta ment a driverem a ford gt40el nürbirgringen a 24 oráson, öcsém hazajön, és azt hitte véletlen van bekapcsolva, másfél óra volt hátra...
mehet elõrõl...

Shortstop
Nür'ring 24h Endurance
23:35:39 ... kicsit tele a törpöm hogy 4 körönként jön ki a Bélus kereket cserélni <#violent>

mohus
"az lenne a kérdésem, hogy egy kis olvasmányt/leírást merre találok ahonnan kiderül, hogyan érdemes végigtolni a játékot?"

én még ILYET - 20MB MPG vettem NYC-ben pár éve...14 dolcsi volt asszem.

nagyon hasznos guide

ja bocccs
mohus
nem zavar hogy a bannerben ez van kilinkelve?

és itt a videónál megtaláljátok a képeket is!!
na így már jó nézzétek meg nagyon jó a videó
GT5 várható megjenesi idõt nem tudtok vagy valamilyen magyar nyelvû cikket?
aszizoli
Helyes. Tesék csak gyarapítani a tábort.

Amse
thx, akkor ez lesz majd...
most csak beleszagoltam a 7végén, de hamarosan lesz saját PS2-õm és akkor nekiülök rendesen...

Al Age
Szóval:
"Ha még csak a kettõ jogsid van meg,..."
miverl = mivel
"Ha még nem volt dolgod GT-vel, akkor..."

Al Age
Ha még csak az elsõ kettõ jogsid van, de már vettél egy autót, akkor miverl most még nem veszítesz sokat szerintem kezdd újra a játékot, komolyan. :-)

Ha még nem volt dolgod akkor játsz arcade módban, itt az általános irányítást elsajátíthatod elég gyorsan, utána tedd le a jogsikat és csináld meg a driving mission-öket. Jogsinként 3 autót lehet nyerni, egyet ha megvan, egyet, ha mindegyik teszt (kivéve a kávészünetet) legalább ezüst és még egyet, ha full arany. Így lesz 15 autód, a DM-eknél meg azt hiszem összesen még 5 kocsit lehet nyerni. Ezek közül van amit már lehet is használni valamire.

Amse
thx nektek a linkekt.
a magyar oldal nagyon jó, de az angol walktrought kicsit durva 😊
nekem csak pár tipp kell, hogy miként érdemes nekikezdeni az egésznek...

Al Age
Magyar végigjátszós leírásról nem tudok, a GameFAQs-on vannak ilyenek is, azt hiszem, külföldi oldalak közül a GTPlanet-en érdemes szétnézni, a fórumban is.
Ha magyar oldal kell, akkor pedig gt4.ballor.hu-t nézd meg, itt van egy régebbi tuning leírásom, egy a-spec pontos írásom, plusz másoktól hasznos dolgok, rendszeresen köridõ- és fotóversenyek, plusz saját fórum a beszélgetésre.

gamefaqs.com
igaz ez angol, de ott vannak változatok

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Amse
hiak!

bocsi, hogy nem olvasok vissza, de 7241 hsz :/
a hétvégén szerencsém volt játszani egy kicsit a game-el és veszettül megfogott.
az lenne a kérdésem, hogy egy kis olvasmányt/leírást merre találok ahonnan kiderül, hogyan érdemes végigtolni a játékot?
az volt a gondom, hogy a haverom a legelején vett egy kocsit amivel a begginer chalange-ben végigtoltam az elsõ 2 kupát, de utána nem nagyon volt pénzem és lehetõségem se, hogy versenyezzek...
aztán leraktam az elsõ 2 licenszet, de az ott nyert kocsikkal se lehet továbbmenni...
köszi elõre is!

Shortstop
GT4-ben el lehet durrantani a gumikat?

soma22
nyertem😊
lomha volt az 5-ös, a kis turbos 2002essel simán nyertem ezt a versenyt,
csak hogy ne tünjön egozásnak ugy fotóztam hogy én legyekhátul(elõttem az utódom)