8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • Al Age
    A furcsa az, hogy a GT3 után a GT4 tényleg nem tűnt sokkal szebbnek.
    Ugyanakkor a múltkor betettem a GT3-at nosztalgiázni egy kicsit és leesett az állam, hogy mennyivel csúnyább a GT4-nél.
  • Shortstop
    gondolom ez is a marketingterv része
  • mohus
    "És ami a legjobban tetszett hogy a fickó aki a gépet hozta mondta hogy ezek a jelenlegi game-ek a PS3 tudásának csak a 20%át használják ki.... LOL :)"

ezt ne firtassuk...a ps2 esetén is elhangzott ez...pl a gt3-hoz képest a gt4 is csak hat autóval működött... nem lett törés, nem lett online és a kinézet sem lett akkora különbségű
  • JGTC
    Tegnap volt szerencsém játszani a GT HD-n egy PS3 teszt keretein belül! Űberelt mindent amit eddig láttam, bár a többi autós játék grafja sem volt piskóta (HD Viera);) de ez azért alázott. Az autó színezett hátsószélvédőjén keresztül lehetett látni, a műszerfal is kivehető volt, a sofőr is tette bent a dolgát, az emberek a pálya mentén futkostak sétáltak szinte mind mozgott, az aszfalton a fénytörések is megvoltak. Egy szóval maga volt a tökély! :DDD És ami a legjobban tetszett hogy a fickó aki a gépet hozta mondta hogy ezek a jelenlegi game-ek a PS3 tudásának csak a 20%át használják ki.... LOL :)
  • Notes
    Ginetta G4: 413kg 208PS ;)
  • aszizoli
    Vidd át hozzá a kábelt, és próbáljátok ki. Rögtön kiderül, hogy az ő tévéje hogy reagál rá. Utánna eltudja dönteni, hogy neki megéri vásárolni vagy nem.
  • dinomano
    Köszi az infot..nekem van amugy RGB kabelem+csatlakozom tv-hez; haver miatt kerdeztem...
  • Shortstop
    tudom

ez kérlek a photo travel modban valamelyikben. most kapásból nemtudom, de ha elkezded nézegetni őket egyből fel fogod ismerni a növényzet miatt :)
  • Haxley
    Hello Shortstop!
    Eltévettél! A fotóverseny nem itt megy!
    Amúgy ez a kép melyik pályán készült?
  • aszizoli
    A régi tévém nem kezelte le az RGB jelet, SCART csatlakozó viszont volt rajta. A kábelemet anno PS1-hez vettem, mert a TV nem ismerte az NTSC formátumot, tehát fekete-fehérben jelentek meg az ilyen játékok. Ezek szinessé alakítására volt jó az RGB kábel. A képminőség talán csak egy hangyányival volt jobb, de az is lehet, hogy csak bebeszéltem magamnak a javulást. Tehát a te esetedben, szerintem nincs értelme a vásárlásnak. Túl kicsi lenne (ha lenne) a javulás.
  • Amse
  • Shortstop
    na ha nincs komment akkor egy kép: GT2-ben nagyon imádtam a 601 lőerejével :)

• dinomano
    egy OFF kérdés; mivel anno itt beszelgettünk RGB-kabelekröl..Ha nicns TV-n RGB-csatlakozo, csak AV; akkor is javitja a képminöseget az RGB-kabel? Erdemes megvenni?
  • Shortstop
    én is ez miatt vettem meg csak! :)
  • Ombika
    Gyarkolatilag semmi masert nem tartok ps2-ot vagy 3 eve csak GT miatt!! Hmmmm...
  • Shortstop
    tök érdekes hogy ki van chippelve a play (GT4 azé eredetiben van meg) és van egy rakat játék a gran turismo mellett de azért még mindig (mint most is) csak ez van bent a legtöbbett.
    Valamit curvara tudnak ezek :)
  • Shortstop
    "Softography"

ezt még nemhallottam de mekkora jó :)
  • mohus
    " hogy világítanak a villanyoszlopok"

szerintem az csak egy sárga textura:)
  • Super DANTE
    Kazunori Yamauchiról
  • Shortstop
    nevedből következtetve igen
  • JGTC

Eddig nem is vettem észre, hogy világítanak a villanyoszlopok. Lehet túl gyorsan érek oda mindíg...
  • Csabesz6
    asszem rokonlelkek vagyunk:)
  • Shortstop
    én is imádom. nagyon el lett találva. pláne mikor látok ilyet az utakon mindig könnycsepp szökik a szemembe. remélem egyszer unikornisom lesz :)
  • Csabesz6
    :) egyik kedvenc 300zx...gyönyörü ez az auto
  • Shortstop

úgy pörög mintha muszáj lenne neki (800HP+)
  • Csabesz6
    oh köszönöm:)nem gondoltam volna hogy ienkor iccaka egyböl választ kapokO_o...és mikor jön ki magától?mien limit?ugyértem ha elkezd pirosodni akkor jön ki a boxba, vagy ha narancs a gumiindikator,már akkor?bocs hogy ien lámaságokkal fárasztom a drága agytekervényeitek:D
  • Shortstop
    kijön magától csak utána nem rakja vissza magától az időgyorsítást
  • Csabesz6
    tisztelet
    gondoltam belevágok ebbe a 1000miles be...ac cobra ,nagy előny,b-specben...minden marha szép és jó.de én ugy gondoltam hogy én mongyuk alszok mig ez megy.VISZONT akkor ki hivja ki a boxba az arcot naftáért meg gumiért?ugyebár a cobra amugyis falja a gumikat...nemlehet valami auto-pitstoppot?:P vagy vmi ötlet?köszi
  • mohus
    vagy ha nem akarod a codekpakkodat beáldozni
    BMW ART MPEG VERZIÓ - minőségileg rosszabb a bannernél linkeltnél
  • Csabesz6
    nagyon köszi...pedig klite volt rajta de vami 1.55:Dvagy nemtom
  • mohus
    KLITE PACK garantáltan normális mediaplayer...de más codecpakkal ne használd
    KLITE PACK
  • Shortstop
    olvasgasd ezt
  • Csabesz6
    ejjj gyerekek. a fent linkelt bmw art videot nem hajlando lejaccani se a mediplayer,se a bs. ti mien kodeket használtok?meiket szedjem le?link esetleg? köszi
  • Al Age
    Igen, az épp úgy folyamatos, mint a jogsiknál. :-)
  • JGTC
    Ez a Drag verseny folyamatosan megy??? Mert akkor nevezek a Pandával :DDDD
  • JGTC
    nekem sem ment ez soha, még anno vettem hozzá külön két autót is letöltöttem a hivatalos oldalról a drift beállításokat autóra szabva de úgy sem akart menni...

Viszont jól néz ki Ballor oldala, nem is láttam még ezt a változatot

• JGTC
    80-as évek használtautói között szokott lenni, nekem szinte kéthetente ott van...
  • boos
  • boos
    Állítólag tanítható, próbáld sokféle autóval különböző pályákon. A statisztikáknál követheted a fejlődést is.
    De egyébként elég gyökér marad a végére is. Szal szerintem arra ne nagyon gondolj, hogy hasonló képességű gépeket jól lever majd Neked. :) De a creditet növelni hasznos, na meg a 24 órás versenyeknél is elég nagy segítség.
    De szerintem 26 %-nál várhatsz még:)))
  • Ombika
    Tovig nyomd a gazt!! :))