8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#7502 A furcsa az, hogy a GT3 után a GT4 tényleg nem tűnt sokkal szebbnek.
Ugyanakkor a múltkor betettem a GT3-at nosztalgiázni egy kicsit és leesett az állam, hogy mennyivel csúnyább a GT4-nél. -
#7501 gondolom ez is a marketingterv része -
#7500 "És ami a legjobban tetszett hogy a fickó aki a gépet hozta mondta hogy ezek a jelenlegi game-ek a PS3 tudásának csak a 20%át használják ki.... LOL :)"
ezt ne firtassuk...a ps2 esetén is elhangzott ez...pl a gt3-hoz képest a gt4 is csak hat autóval működött... nem lett törés, nem lett online és a kinézet sem lett akkora különbségű -
#7499 Tegnap volt szerencsém játszani a GT HD-n egy PS3 teszt keretein belül! Űberelt mindent amit eddig láttam, bár a többi autós játék grafja sem volt piskóta (HD Viera);) de ez azért alázott. Az autó színezett hátsószélvédőjén keresztül lehetett látni, a műszerfal is kivehető volt, a sofőr is tette bent a dolgát, az emberek a pálya mentén futkostak sétáltak szinte mind mozgott, az aszfalton a fénytörések is megvoltak. Egy szóval maga volt a tökély! :DDD És ami a legjobban tetszett hogy a fickó aki a gépet hozta mondta hogy ezek a jelenlegi game-ek a PS3 tudásának csak a 20%át használják ki.... LOL :) -
Notes #7498 Ginetta G4: 413kg 208PS ;) -
#7497 Vidd át hozzá a kábelt, és próbáljátok ki. Rögtön kiderül, hogy az ő tévéje hogy reagál rá. Utánna eltudja dönteni, hogy neki megéri vásárolni vagy nem. -
#7496 Köszi az infot..nekem van amugy RGB kabelem+csatlakozom tv-hez; haver miatt kerdeztem... -
#7495 tudom
ez kérlek a photo travel modban valamelyikben. most kapásból nemtudom, de ha elkezded nézegetni őket egyből fel fogod ismerni a növényzet miatt :) -
Haxley #7494 Hello Shortstop!
Eltévettél! A fotóverseny nem itt megy!
Amúgy ez a kép melyik pályán készült? -
#7493 A régi tévém nem kezelte le az RGB jelet, SCART csatlakozó viszont volt rajta. A kábelemet anno PS1-hez vettem, mert a TV nem ismerte az NTSC formátumot, tehát fekete-fehérben jelentek meg az ilyen játékok. Ezek szinessé alakítására volt jó az RGB kábel. A képminőség talán csak egy hangyányival volt jobb, de az is lehet, hogy csak bebeszéltem magamnak a javulást. Tehát a te esetedben, szerintem nincs értelme a vásárlásnak. Túl kicsi lenne (ha lenne) a javulás. -
#7492 -
#7491 na ha nincs komment akkor egy kép: GT2-ben nagyon imádtam a 601 lőerejével :)
-
#7490 egy OFF kérdés; mivel anno itt beszelgettünk RGB-kabelekröl..Ha nicns TV-n RGB-csatlakozo, csak AV; akkor is javitja a képminöseget az RGB-kabel? Erdemes megvenni? -
#7489 én is ez miatt vettem meg csak! :) -
#7488 Gyarkolatilag semmi masert nem tartok ps2-ot vagy 3 eve csak GT miatt!! Hmmmm... -
#7487 tök érdekes hogy ki van chippelve a play (GT4 azé eredetiben van meg) és van egy rakat játék a gran turismo mellett de azért még mindig (mint most is) csak ez van bent a legtöbbett.
Valamit curvara tudnak ezek :) -
#7486 "Softography"
ezt még nemhallottam de mekkora jó :) -
#7485 " hogy világítanak a villanyoszlopok"
szerintem az csak egy sárga textura:) -
#7484 Kazunori Yamauchiról -
#7483 nevedből következtetve igen -
Eddig nem is vettem észre, hogy világítanak a villanyoszlopok. Lehet túl gyorsan érek oda mindíg... -
#7481 asszem rokonlelkek vagyunk:) -
#7480 én is imádom. nagyon el lett találva. pláne mikor látok ilyet az utakon mindig könnycsepp szökik a szemembe. remélem egyszer unikornisom lesz :) -
#7479 :) egyik kedvenc 300zx...gyönyörü ez az auto -
úgy pörög mintha muszáj lenne neki (800HP+) -
#7477 oh köszönöm:)nem gondoltam volna hogy ienkor iccaka egyböl választ kapokO_o...és mikor jön ki magától?mien limit?ugyértem ha elkezd pirosodni akkor jön ki a boxba, vagy ha narancs a gumiindikator,már akkor?bocs hogy ien lámaságokkal fárasztom a drága agytekervényeitek:D -
#7476 kijön magától csak utána nem rakja vissza magától az időgyorsítást -
#7475 tisztelet
gondoltam belevágok ebbe a 1000miles be...ac cobra ,nagy előny,b-specben...minden marha szép és jó.de én ugy gondoltam hogy én mongyuk alszok mig ez megy.VISZONT akkor ki hivja ki a boxba az arcot naftáért meg gumiért?ugyebár a cobra amugyis falja a gumikat...nemlehet valami auto-pitstoppot?:P vagy vmi ötlet?köszi -
#7474 vagy ha nem akarod a codekpakkodat beáldozni
BMW ART MPEG VERZIÓ - minőségileg rosszabb a bannernél linkeltnél -
#7473 nagyon köszi...pedig klite volt rajta de vami 1.55:Dvagy nemtom -
#7472 KLITE PACK garantáltan normális mediaplayer...de más codecpakkal ne használd
KLITE PACK -
#7471 olvasgasd ezt -
#7470 ejjj gyerekek. a fent linkelt bmw art videot nem hajlando lejaccani se a mediplayer,se a bs. ti mien kodeket használtok?meiket szedjem le?link esetleg? köszi -
#7469 Igen, az épp úgy folyamatos, mint a jogsiknál. :-) -
#7468 Ez a Drag verseny folyamatosan megy??? Mert akkor nevezek a Pandával :DDDD -
#7467 nekem sem ment ez soha, még anno vettem hozzá külön két autót is letöltöttem a hivatalos oldalról a drift beállításokat autóra szabva de úgy sem akart menni...
Viszont jól néz ki Ballor oldala, nem is láttam még ezt a változatot
-
#7466 80-as évek használtautói között szokott lenni, nekem szinte kéthetente ott van... -
#7465 -
#7464 Állítólag tanítható, próbáld sokféle autóval különböző pályákon. A statisztikáknál követheted a fejlődést is.
De egyébként elég gyökér marad a végére is. Szal szerintem arra ne nagyon gondolj, hogy hasonló képességű gépeket jól lever majd Neked. :) De a creditet növelni hasznos, na meg a 24 órás versenyeknél is elég nagy segítség.
De szerintem 26 %-nál várhatsz még:))) -
#7463 Tovig nyomd a gazt!! :))