Gran Turismo 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
régivel mentem én:
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Hasan01. Én nem tudom a nyereményautókat, de gt4.ballor.hu
Próbáld ki. Sok okosságot megtudhatsz a játékról.
Végre egy zsíros állás!!!! Elmentem lángososnak.
nekem pont ezért van két memóm + néha kirakom PCre is
de nem a GT 4-be hanem a háromba egyszer 98%-nál másodszor meg 63%-nál
és ha esetleg tudod hogy milyen kocsit ad a GT World Championshipért azt is megköszönném
Azért jó ez a játék, mert nem tudod 2 nap alatt befejezni. Az itteni fórumozók nagy része évek óta nyomja.
pl a Ford T modellel😊
nem benne van a legtöbb paci, de a legjobb fékhatás, legjobb vezethetõség
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
Késõbb viszont, komolyan mondom, nagyon élvezetes versenyeket lehet rajta nyomi.
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
Ezek a jutalomkocsik a jogsikra:
Domestic B: VOLKSWAGEN Lupo 1.4 '02
Domestic B (All Silver): MAZDA KUSABI '03
Domestic B (All Gold): HONDA S500 '63
Domestic A: PONTIAC Sunfire GXP Concept '02
Domestic A (All Silver): HONDA Dualtone '01
Domestic A (All Gold): NISSAN Skyline GT-R (Gran Turismo Version) '01
International B: NIKE One 2022
International B (All Silver): MAZDA RX-8 Concept (Type-II) '01
International B (All Gold): JENSEN HEALEY Interceptor Mk.III '74
International A: NISMO 270R '94 (S14)
International A (All Silver): NISSAN GT-R Concept (TokyoShow) '01
International A (All Gold): DOME Zero '78
S-Licence: MERCURY Cougar XR-7 '67
S-Licence (All Silver): PONTIAC Solstice Coupe Concept '02
S-Licence (All Gold): FORD Model T Tourer '15
György
Csak egyszerûen nem értem, hogyhogy nem alkalmaznak ezek a japánok egy európai/amerikai embert hogy megmondja nekik, mi a különbség a kihívás és a frusztráció között.
Mert a frusztráció erõsen a játékélmény rovására megy, ezért nem értem, miért kell erõltetni az ilyesmit. Gyakorlatikag maguknak ártanak vele.
Igaz, hogy én a GT1 óta játszom a progival, de szerintem nem olyan nagy gáz a licensz benne. Majd ha arany idõkre hajtasz, jót nevetsz magadon, a mostani szenvedések miatt.
Sok sikert, nehogy fel add. Fog az menni.
Hogy ezeket a szemét licensz feladatokat melyik idióta japán találta ki, elképzelni sem bírom. Ráadásul idõre. Emelett ordít róla hogy a licenszfeladatokat bemutató videókat kormánnyal és nem kontrollerrel csinálták. Finom kis inspiráció ez a kormányvásárlásra.
Ezek a japánok nem normálisak.
Ha nincs pénzed ajánlom a special cond. könnyû fokozat második versenyét. Azt majdnem bármivel megnyerheted, és a nyeremény Toyotát eladva még kapsz kb. 270 ezret. Ha erõs autót szeretnél, és kevés creditért, akkor a tuning autók falujában a HPA golf 30 ezer körül 500 lóerõ felett van. Azzal sok verseny megnyerhetsz.
Gran Turismo World Championshipet????
egy AMG Mercedes CLK-GTR Race Car 98-asom van hozzá fullra van tuningolva 1028 lóerõs és az elsõ futam tokyo azt nagy nehezen meg tudom nyerni a második motegi ovál pálya ott nagy nehezen 3. a harmadik futam meg hongkong ugye utcai pálya itt meg nagy nehezen negyedik tudok lenni és kemény gumival csinálom a futamokat úgy hogy egyszer állok ki a boxba és egyszerûen nem tudom megcsinálni és ez a legjobb kocsim hozzá
és most csak ezt a bajnokságot tudom csinálni mert amit tudtam gyártokon belül a one make racesbe azt megcsináltam japán európai meg amerikai eventbe ott is minden kész beginnerbe is professionalba meg ugye csak ez kéne és ha ezt megcsinálnám akkor tudnék indulni az extreme eventbe
tehát csak ezt tudom csinálni légyszi segítsetek!!!
Mivel érdemes kezdeni, milyen autót, milyen versenyeket?
Nissan SKYLINE GT-R Vspec (R33) `96
Nissan SKYLINE GT-R Vspec (R33) `97
Tuningolni bárhol tuningolhatsz, ahol a játék engedi.
1;vörös gumikkal lehet vele menni a legjobb kört
2;nem kell íven tartani szinte magától megy rajta
3;kanyarban gyorsabban megy az autó mint egyenesben
jó nem? 😊
A-spec pontok tekintetében még így is egy kincsesbánya ez a kocsi, versenygumikkal meg egyenesen jolly joker lenne. 😄DD
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Valaki prószálja mán ki legyen szíves.