8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
zsalesz #7542 Megtaláltam!
Létezik, hogy csak 2.2 Gb??? -
ballor #7541 nézz utána a torrenteken
fent szokott lenni az amcsi változata -
zsalesz #7540 Sziasztok!
Megvan a game eredetiben de sajnos nem támogatja a progressive scan-t. Úgy tudom az ntsc igen. Nincs meg véletlenül valakinek??? Ha lenne olyan kedves és kiírná nekem, persze a megfelelő anyagi vonzata mellett?
Légyszíves segítsetek mert azt mondták így valami elképesztően gyönyörű a game.
[email protected]
Üdv. -
#7539 Ha a pedálok is fel vannak dugva, akkor alapból váltóként kellene működnie. Pedál nélkül átkapcsol gáz-fék üzemmódba. A GT4 optionsában is mintha lettek volna idevonatkozó beállítások. -
zsalesz #7538 Sziasztok!
Problémám a következő! Va nekem egy Logitech Driving Force kormányom és sehogy nem tudom beállítani, hogy a kormány alatt lévő sebeségváltót tudjam használni!
Ha valakinek van valami ötlete kérem mielöbb jelezze!!!
Köszönöm!
Üdv. -
FoToS #7537 Van egy eladó LOgitech Driving Force Pro kormányom.5 órát volt hazsnálva dobozában nagyon szép álaptoban eladó. 16.000 az ára! -
#7536 Enyém 39004-es, problémamentesen viszi.
Egyébként ilyet még nem is halottam, hogy a régi szériás gépek problémát okoznának. Az viszont előfordulhat, hogy a modchip bekavar a DL DVD lemezeknek. Nekem (ha jól tudom) matrix chip van benne, és csak a reset gomb hosszabb nyomvatartásával indul a GT4,- DVD filmek,- meg minden olyan gyári progi, ami duplarétegű DVD-n van. -
Marko001 #7535 Nekem 30003-mas gépem van, minden gond nélkül viszi a GT4-et. -
zsalesz #7534 Köszönöm!
Lenne még egy kérdésem! Valahol azt olvastam, hogy a régebbi gépek nem viszik a GT 4-et! Nekem speciel 30004-es gépem van és mindenképpen szeretném eredetiben a játékot, mivel szerintem a legjobb ps 2-es játék!
De viszont nem szeretnék feleslegesen pénzt kidobni az ablakon ezért kérem, hogy akinek van tapasztalata az írja meg!
Köszönöm!
Üdv. -
#7533 PAL-ból sajnos kihagyták. -
#7532 én is tőteném ha vóna mire:) -
tyrant71 #7531 én most töltöm
marha kiváncsi vagyok rá -
#7530 -
zsalesz #7529 Sziasztok!
Bocsi de nincs időm végigolvasni a fórumot, de egy kérdésre szeretnék választ kapni! A Pal-os verzióban is van progressive scan vagy csak az Ntsc-ben. Ha van hol lehet bekapcsolni?
Aki tud kérem segítsen!
Üdv. -
#7528 Gyökér! -
#7527 a GTHD 2.0 verziója pediglen támogassa az FFB-t (force feed back)
ez volt a nap legjobb híre:) lehet mégis lesz PS3-mam -
Sumo72 #7526 Sziasztok!
Gyári karcmentes Gran Turismo 4-et God of War szintén karcmentes jatira cserélnék.
06304801614 -
#7525 -
#7524 Xbox 360-on Forza 2 előzetes... Katasztrófa... Itt az a nagyszám, hogy szélárnyék... Szánalmas ez már a GT4be is benne volt... Fú most nagyon újitotak... És ahogy kinéznek az autók Nah az a legszörnyűbb, gusztustalan az összes még a méretek se egy az egybe ugyanakkorák sztem valami mesefilmhez hasonlít legjobban... Tényleg még a GT4 is 1000szer szebb... Nem is mondva, hogy a GT5-nek kéne, hogy az ellenfele legyen de még a GT4 is magasan jobb!!!!! -
#7523 Bekaphatod az xboxod! -
#7522 MEkkora balfasz vagy!! :))))))))) -
#7521 xDDDD -
#7520 nem kell vele foglalkozni. Ganxsta is megmondta marreg hogy: "sokan szeretik a szart" -
#7519 -
kriszkrisz #7518 kossz,remenykedtem benne ,hogy nem ezert mert nincs kedvem ujra menni azokat a versenyeket. -
ballor #7517 mert nem mindent aranyra csináltál meg -
kriszkrisz #7516 valaki segitsen,megcsinaltam a beginner,professional events-eket,de megsem enged be az extreme events-ekbe ez miert van? -
#7515 Kinek a pap, kinek a papné!
-
#7514 haggyad már... -
#7513 off
nem mindenki szereti a kínai medzsóra emlékeztető autómodelleket...alá forza...a forza kettő sem üti meg a gt4 autómodelljeit, pláne nem a GTHDjét..ráadásul a hypebemutatóvideók alapján a képfrissítéssel is gondok lesznek a forza 2 esetén, és az már nagyon gáz
on
amúgy meg olvasd el légyszíves a bannerben lévő kérést... -
porkesz #7512 :)
-
Norbi7 #7511 -
porkesz #7510 A GT4-et csak az szereti aki nem játszott még eddig a Forza-val!
A ps2 amúgy is egy gagyi semmirevaló .......! -
#7509 :_________|
én is akarom... -
#7508 mennyiert adnad el a GT4-edet? -
Sumo72 #7507 Gran Turismo 4 karcmentes eredeti jatit cserélnék God of War szintén karcmentes jatira, vagy eladnám.
Bp, X.ker.
06304801614 -
#7506 GT4 készítéséről (Behind the Scenes)
link -
#7505 hungarian mid-level tuning:
racing-exhaust & air filter
rear wing
stock wheels (really nice)
dinitrous-oxide system by NOS
sport suspension
~220BHP
-
#7504 örülnénk ha tényleg így lenne. bár sok helyről lehetett hallani, olvsni hogy ez nagyon bitang dolog lesz.. -
#7503 hát pl az új F1-hez képest nem volt annyival jobb mint amennyivel a GT-részek űberelni szokták az összes többi autós játékokat, ezért is tudom elhinni a gyereknek azt amit mondott....