Gran Turismo 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
akkor mit tennél a GTR2-ben vajon, ha ez nehéz?:)
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Nemrég néztem amúgy faterom lcd tv-jét hátul, azon a 2 scart csati nem volt külön feliratozva, de a komponens bemenetnél, meg a többi csatlakozónál mindegyiknél oda van írva, hogy micsoda. De egyszerû dolog: ha több scart csati van, akkor dugd be mindkettõbe egymás után, és nézd meg hogy van-e eltérés a képminõségben (eléggé szembetûnõ a dolog, pláne olyan részeknél ahol betûk is vannak).
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
de majd belejövök :)
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Átcseréltem a 2 csatit és lõn csoda, sokkal élesebb lett a kép, és a színek is élénkebbek lettek :) Szal azt sem árt megnézni, hogy a tv-n hova kell dugni a cuccot.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
RGB kábel PS2 specifikus, más konzolhoz is van persze, de azokon más a konzol oldali csati. Tescoban 1000-2000 Ft és én ilyet használok.
És mi van ha autóvásárlás elõtt kihúzom a gépbõl a memókártyát? Akkor amikor menteni akar egyszerûen lefagy?
A PS-hez kapott gyári kábelt és SCART csatlakozót használom. RGB kábel az PS2 specifikus, vagy bármelyik mûszaki boltban lehet kapni? Ti mit használtok egyébként?
Erre megoldás egy RGB kábel.
Load opció tényleg nincs és ha az automatikus mentés ki is van kapcsolva, autóváltáskor mindenképpen ment a játék.
Próbáld ki arcade módban. A mentést asszem beállíthatod, hogy ne legyen automatikus...
Legalább sok kocsid lesz.<#vigyor3>#vigyor3>
Végre egy zsíros állás!!!! Elmentem lángososnak.
Két hete PS2 és egyben GT4 tulaj vagyok.
A legszembetûnõbb dolog, hogy valami nincs rendben a képminõséggel. A piros dolgok pl. autók, vagy a sebességfokozat fölött néha megjelenõ piros szám (mi lehet az?) halványak, elmosódottak, recések. Próbáltam már mindent állítani a TV-n is és a PS-en is, de hiába. TV/DVD adások képe tökéletes(Panasonic CRT, 50Hz, zsír új) Jelenleg a SCART-on keresztül van összekötve. Van jobb megoldás a minõség szempontjából?
Más. Ebben a játékban nincs "Load Game" funkció?? Sehol nem látok ilyet, és a hozzá adott leírásben is csak annyi van, hogy induláskor automatikusan betölti az utolsó mentett állást. Uyge nem kell minden visszatöltéshez resetelni...?
Ami meg külön érthetetlen számomra, hogy ha veszek egy kocsit és ki akarom próbálni akkor automatikusan csinál egy mentést minden kérdés nélkül. Így ha a kocsi nem tetszik akkor már cseszhetem, csak eladni lehet jókora veszteséggel. Mi ez a baromság? GT 1-2-ben ilyen nem volt.
de jó lenne már valami bumm....
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
bogár-nyári gumi-havas és fagyott út!<#szomoru1>#szomoru1><#finom>#finom>
Másrész lassan a kicsit jobb autók körében, - nem, nem az új kiára gondoltam- nem túl nagy szám a 350 körüli végsebesség. Az én saját autóm meg éppen megfutja a 200-at. De nem is lökök ki senkit a Motegi 3. kanyarban...:)
Ez mégis csak egy játék. 1ébként gondolom azért létezik gumi ami kibírja a nagyobb sebességet. Mennyi is a valóságban a sebességrekord?<#conf>#conf>
nem vmi valoságos a 4 meg 500 km/h mivel a gumik sem birnák
\"If in doubt, flat out!\"
Suzuki Escudo a GT 3-ban nagyrészt azzal vitézkedtem a GT 3-ban 1600 lovasra föl lehetett spékelni k.rvára csúszott és nem lehetett irányítani de azért jó volt<#vigyor2>#vigyor2>
DracoBlue
én asszem Le Mansban próbálkoztam inkább, mert az az egyenes lejtõ is egyben:)
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
pénzt szerintem a német tura bajnokságon lehet a legkonyeben szerezni....clk merci a dij, ami 700e credit....
egyébként kinek mi a legnagyobb sebesség? tvr cerbera speed 12, 1155LE, 455km/h.... még a clk mercivel és a nissan race carral tudtam ezt elérni....
Olyan kérdésem volna hogy a GT4-bõl hogy lehet elõcsikarni az 1080i felbontást. Adott egy HDTV + GT4 original. Nekem sehogy sem akar csak sima normál 480p-ben fut, esetleg valami extra kábel kell ?