8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • zsalesz
    Megtaláltam!

Létezik, hogy csak 2.2 Gb???
  • ballor
    nézz utána a torrenteken
    fent szokott lenni az amcsi változata
  • zsalesz
    Sziasztok!

Megvan a game eredetiben de sajnos nem támogatja a progressive scan-t. Úgy tudom az ntsc igen. Nincs meg véletlenül valakinek??? Ha lenne olyan kedves és kiírná nekem, persze a megfelelő anyagi vonzata mellett?
    Légyszíves segítsetek mert azt mondták így valami elképesztően gyönyörű a game.

[email protected]

Üdv.
  • aszizoli
    Ha a pedálok is fel vannak dugva, akkor alapból váltóként kellene működnie. Pedál nélkül átkapcsol gáz-fék üzemmódba. A GT4 optionsában is mintha lettek volna idevonatkozó beállítások.
  • zsalesz
    Sziasztok!

Problémám a következő! Va nekem egy Logitech Driving Force kormányom és sehogy nem tudom beállítani, hogy a kormány alatt lévő sebeségváltót tudjam használni!
    Ha valakinek van valami ötlete kérem mielöbb jelezze!!!

Köszönöm!

Üdv.
  • FoToS
    Van egy eladó LOgitech Driving Force Pro kormányom.5 órát volt hazsnálva dobozában nagyon szép álaptoban eladó. 16.000 az ára!
  • aszizoli
    Enyém 39004-es, problémamentesen viszi.
    Egyébként ilyet még nem is halottam, hogy a régi szériás gépek problémát okoznának. Az viszont előfordulhat, hogy a modchip bekavar a DL DVD lemezeknek. Nekem (ha jól tudom) matrix chip van benne, és csak a reset gomb hosszabb nyomvatartásával indul a GT4,- DVD filmek,- meg minden olyan gyári progi, ami duplarétegű DVD-n van.
  • Marko001
    Nekem 30003-mas gépem van, minden gond nélkül viszi a GT4-et.
  • zsalesz
    Köszönöm!

Lenne még egy kérdésem! Valahol azt olvastam, hogy a régebbi gépek nem viszik a GT 4-et! Nekem speciel 30004-es gépem van és mindenképpen szeretném eredetiben a játékot, mivel szerintem a legjobb ps 2-es játék!
    De viszont nem szeretnék feleslegesen pénzt kidobni az ablakon ezért kérem, hogy akinek van tapasztalata az írja meg!

Köszönöm!

Üdv.
  • aszizoli
    PAL-ból sajnos kihagyták.
  • mohus
    én is tőteném ha vóna mire:)
  • tyrant71
    én most töltöm
    marha kiváncsi vagyok rá
  • Tekken5
  • zsalesz
    Sziasztok!

Bocsi de nincs időm végigolvasni a fórumot, de egy kérdésre szeretnék választ kapni! A Pal-os verzióban is van progressive scan vagy csak az Ntsc-ben. Ha van hol lehet bekapcsolni?

Aki tud kérem segítsen!

Üdv.
  • cenobite
    Gyökér!
  • mohus
    a GTHD 2.0 verziója pediglen támogassa az FFB-t (force feed back)

ez volt a nap legjobb híre:) lehet mégis lesz PS3-mam
  • Sumo72
    Sziasztok!

Gyári karcmentes Gran Turismo 4-et God of War szintén karcmentes jatira cserélnék.
    06304801614
  • Csabesz6
  • redbull0304
    Xbox 360-on Forza 2 előzetes... Katasztrófa... Itt az a nagyszám, hogy szélárnyék... Szánalmas ez már a GT4be is benne volt... Fú most nagyon újitotak... És ahogy kinéznek az autók Nah az a legszörnyűbb, gusztustalan az összes még a méretek se egy az egybe ugyanakkorák sztem valami mesefilmhez hasonlít legjobban... Tényleg még a GT4 is 1000szer szebb... Nem is mondva, hogy a GT5-nek kéne, hogy az ellenfele legyen de még a GT4 is magasan jobb!!!!!
  • Tekken5
    Bekaphatod az xboxod!
  • Ombika
    MEkkora balfasz vagy!! :)))))))))
  • Jagi
    xDDDD
  • Shortstop
    nem kell vele foglalkozni. Ganxsta is megmondta marreg hogy: "sokan szeretik a szart"
  • Szaszura
  • kriszkrisz
    kossz,remenykedtem benne ,hogy nem ezert mert nincs kedvem ujra menni azokat a versenyeket.
  • ballor
    mert nem mindent aranyra csináltál meg
  • kriszkrisz
    valaki segitsen,megcsinaltam a beginner,professional events-eket,de megsem enged be az extreme events-ekbe ez miert van?
  • aszizoli
    Kinek a pap, kinek a papné!
  • JGTC
    haggyad már...
  • mohus
    off
    nem mindenki szereti a kínai medzsóra emlékeztető autómodelleket...alá forza...a forza kettő sem üti meg a gt4 autómodelljeit, pláne nem a GTHDjét..ráadásul a hypebemutatóvideók alapján a képfrissítéssel is gondok lesznek a forza 2 esetén, és az már nagyon gáz
    on

amúgy meg olvasd el légyszíves a bannerben lévő kérést...
  • porkesz
    :)
  • Norbi7
  • porkesz
    A GT4-et csak az szereti aki nem játszott még eddig a Forza-val!
    A ps2 amúgy is egy gagyi semmirevaló .......!
  • Jagi
    :_________|
    én is akarom...
  • Shortstop
    mennyiert adnad el a GT4-edet?
  • Sumo72
    Gran Turismo 4 karcmentes eredeti jatit cserélnék God of War szintén karcmentes jatira, vagy eladnám.
    Bp, X.ker.
    06304801614
  • mohus
    GT4 készítéséről (Behind the Scenes)
    link
  • Shortstop
    hungarian mid-level tuning:

racing-exhaust & air filter
    rear wing
    stock wheels (really nice)
    dinitrous-oxide system by NOS
    sport suspension
    ~220BHP

• Shortstop
    örülnénk ha tényleg így lenne. bár sok helyről lehetett hallani, olvsni hogy ez nagyon bitang dolog lesz..
  • JGTC
    hát pl az új F1-hez képest nem volt annyival jobb mint amennyivel a GT-részek űberelni szokták az összes többi autós játékokat, ezért is tudom elhinni a gyereknek azt amit mondott....