Championship Manager 03/04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthewpamer
innen,de regelned kell magad

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

szoltan
ki az a ficege?

Hala Madrid!

DONGUBA
Kerdezd meg ficeget neki volt ilyen es megoldotta.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

szoltan
honnan lehet skint letölteni cm0304hez?

Hala Madrid!

szoltan
sajnos nem, nekem nem volt még ilyen eset

Hala Madrid!

akoska
😞((( Nem tudjátok mi a gond??? Kezdenék Cm-ezni erre nem indul!De nem ír ki semmit!Rákkatintok elkez az egér homokórázni majd leáll és semmmi várok várok... semmi!megnézem feladatkezelõben semmi!Hát nem tom mi a hiba SEGÍTSETEK!

FOREVER!!! CHAMPIONSHIP MANAGER !!!FOREVER

szoltan
Nálam Bodor stabil kezdõ a magyar válogatottba, de Nyíregyházára nem jött el

Hala Madrid!

Bodor? Úgy érted Bodor Boldizsár? Én épp a GBA csapatával nyomom, BL-t nyertem velük, de Boldi már vagy két éve nem tudja magát visszaverekedni a kezdõbe, annyira idióta hibákat követ el, hogy csak nézek... Szerintem nem egy nagy vétel, 'szal pénzt nem érdemes áldozni rá...

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

robotnyk
mert szarul van megoldva a nézõ kérdés. én odáig jutottam, hogy (idegenben) Barca-Realon 65000 nézõ volt csak...

de gyakori hogy a kiscsapatok kupameccseire több nézõ van, mint egy BL meccsre pl
Az új 28 ezres stadionomban viszont 16 ezer embernél még nem volt több!!! Miért, ha európai szupercsapatok jönnek??? Ez a nagy problémám...
Mellettük +vettem egy Chillei középpályást Moszkvából és kölcsönvettem 1 brazil szupertehetség- jobbszélsõt, szóval megerõsödve várom az újabb szezont
vki kérdzte, a kolumbiait 5ezer euro/hét fizetéssel igazoltam. A 7végén részem volt néhány nagy sikerben. A Bl csoportkör utolsó mérkõzõsén óriási esélyem volt, mert a másik meccs kedvezõ alakulása miatt ha a portot +vertem volna idegenben, akkor továbbjutok. Namost Kenõ a 90. percben 2-2nél ziccert hibázott =>i rány az uefa kupa. Ott viszont marha szerencsés sorsolásaim voltak(2006-2007 szezon): Tottenham, Dinamo Kiev, PAOK(elõdöntö), s igy sikerült a döntõbe verekednem magam. (másik elõdöntõ Lazio-Newcastle - elõrehozott döntõ). A döntõben 1 szerencsés beadásgóllal (Vorobey) nyertem. El sem akartam hinni!!! ÉVes bevételem 23,5 millio euro, és végre nem a stadionra költötték el. Így a lejáró szerzõdésõ, elõzõ szezonokban kölcsönben nálam focizó fiatal, de drága tehetségeket leigazoltam. Véres tárgyalások után +szereztem Dmitro Vorobey, Aliev és Bodor játékjogát is, így a csapat értéke jócskán növekedett.
thanx!
Ja 2013-ban járok. Azért nem játszanak rosszul.Kellett egy kis idõ a csapategységhez, na meg a taktikához is+edzés,...
Magic Boy
Az eggyik élményem:Végig egykapuzok a mérkõzésen,de kimaradnak a helyzetek!A 80.percben jön egy indítás a szélsõnek kb 40-nél átveszi majd elsétál az 5-ösig és belövi!Közben a csapatom meg nézi!Ezzel a gollal kaptam ki 1-0-ra!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

ilyen jók a skótok? kettõa négy közt 😊
DONGUBA
Szoritok neked.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

az elõdöntõben megkaptam a Rangerst...
Lehetett volna még a ManU-t, Celticet.
1. mérkõzés otthon: 0-0.
Szerintem nem rossz, habár sok volt a helyzet, meg sajna a sérülés is😞((
köszi!
DONGUBA
Szep csomi

Hát ilyen nincs srácok😊)))
Folytattam a menetelésemet a BL-ben, még a múltkor beszámoltam, hogy Vác-Milan 4-1 lett.
Erre jött a visszavágó...
Félidõben már 3-0 volt oda. Mondom OK, majd 4-0 is...
Aztán a 83.percben Littlejohn villant és a 86.ban Serrao😊))
Azt hittem, hogy leesek a székrõl!
6-5-tel én jutottam az elõdöntõbe!
Magic Boy
Szemmel láthatóan fejlõdik a csapatom!Tavaj a bukik még 200 az 1-hez adták a bajnoki címrew az esélyemet az idén már 150 az egyhez adják! 😊
Istenem mekkorát fog rajtam kaszálni valaki amikor megnyerem a bajnokságot! 😛

Magic Boy
Megvenném a gyereket(Moke),de a jelenlegi csapata potom 2 millát! kér érte nekem meg az egész csapatom nemér 2 millát!

DONGUBA
De aki mindenhol bevalik es olcso csatar az maxim tsigalko es anatolij todorov.Na meg freddy adu.

DONGUBA
Ertettem fonok.

Arról bizony, Magic Boy ;] Nem egy bombabiztos tipp (értsd: nem mindenhol válik be, nem minden csapatban tud érvényesülni), de ha elkapja a fonalat, nem áll le..

Matthewpamer
ja,lehet.

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Magic Boy
Abba van az igazi poén! 😊

Magic Boy
A kongói Moke-rol van szó aki 23 éves?

Matthewpamer
1szer én is elkezdek egy kiscsapattal!

Magic Boy
Eddig TCM-es voltam,de átpártoltam a CM-re a 03/04-el játszom a Leight RMI csapatával!Az elsõ évben a bennmaradás volt a cél!0 fontot kaptam igazolásra,de ingyenigazolással megerõsítettem a csapatot(szereztem 10 játékost az év folyamán!!) és 16.lettem a 22-böl a liga valószínüleg legfiatalabb csapatával!!A második évben szintén a bennmaradás a cél!Kaptam 10000 fontot igazolásra még van 9000 és szereztem 7 embert köztük 4 olyat aki kezdõ!Az elõkészületi meccseken:Leight Wigan(Pl-es csapat(most jutottak fel!)1-3 úgy,hogy végig partiban voltam velük! és Leight-Bury(Division 3)4-2!Még van hátra egy mérkõzés a Wrexham(Division 2)ellen majd jön a bajnokság!Nagyon kíváncsi vagyok,hogy mire lessz képes a 4 poszton megerõsített csapatom!

Matthewpamer
én nem állítottam be.guba csinálta azt te észlény

robotnyk
és most mi lesz A Magussal? 😊
Hi all!
MEGVAN A PASSOM.
Kezdtem uj gamet ugy mint Mattyúpapír es beallitottam minden jatekosom erteket 20asokra aggressiot kiveve es tenyleg fajaaaaaaaaaaaa. Eddig 20bol 20 gyozelem a bajnoksagban persze kupakban is a Tottenhammel, szal KIRALY!
Szoltan: idõ, türelem és parádésan jó igazolások, nomeg egy hatalmas adag szerencse. ;]
Nagy vállalkozás, de nem lehetetlen!

Matthewpamer
én nem vagyok te,hogy 15 éves játékosokat felturbozzak,azt mindene 20-as lesz. #6779

Matthewpamer
idõ

szoltan
Mi a cmben a siker receptje? Hogyan lehet egy másodosztályú magyar csapatot bl gyõztessé menedzselni?

Hala Madrid!

robotnyk
jó lenne ha türtõztetnéd magad te is, és elhagynád a felesleges flegmázást
akoska
Ezt nem értem...MInd a 2-en ennyire...
Ha az egyik hülye ne válaszolj neki!Állandóan csak azt látom hogy ficege nyer valamit Guba ír valami baromságot erre ficege rákontráz és így megy 2-3 órán keresztül 10-15 hozzászóláson át!Lassan ez a topic nem is arról fog szólni hogy kinek milyen élményei vannak hanem ki milyen csaló!!

FOREVER!!! CHAMPIONSHIP MANAGER !!!FOREVER

DONGUBA
De jo biztos megnyered....mcm0304😊))

Matthewpamer
most írták hogy lesz arany kupa 😄DD

Hat aszonta csak ev vegen ir ezt most megtette ha megint ir akkor hazug dog lesz.

FAKEDC OLDAL @ http://directconnect.srv.hu Hasznaljatok egezseggel!!!

Matthewpamer
hahaha

DONGUBA
Akko most egy ideig nem hallunk rolad hala istennek.

Matthewpamer
nem fogadom meg a tanácsod
amúgy év vége van 😊
zsinorban 4-ed szerre lettem bajnok.
bl döntõt elbuktam inter-newcastle 0:1
konfördácios kupát elbuktam az elõdöntõbe 11-esekkel a franciák ellen
ennyi

DONGUBA
Jaja 5-10 evente eleg fic.

ok

Matthewpamer
psssz.

nem lehetne 10 evente?