Championship Manager 03/04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthewpamer
jól van,akkor ezentúl év végén számolok be az eredményekrõl hogy örüljetek.

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Matthewpamer
nem csalás volt.aki nálam van,azt ugy vettem vagy volt.adriano az az elejétõl kezdve ott volt,mert az update berakta.

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Remélem, "emberi" kéz alatt is tud hasonló eredményeket produkálni ;]
"Használd" egészséggel ;]

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

robotnyk
Moke-t leigazoltam az AS Cannesba még korábban (francia 3ad oszt.), de még érdemben nem álltam neki annak a mentésnek, remélem nálam is jó lesz 😊
robotnyk
de bazzeg, nem érted mi a különbség? õ egy egész szezonról leírta a fontosabbakat 3 sorban, te meg chat szobának nézed ezt a nyomorult topicot
Nem te vered amikor vegre kitorolheted a hozzaszolasomat? Zaki + Matthewpapír a 2 kisgyerek akik SGn elne.

FAKEDC OLDAL @ http://directconnect.srv.hu Hasznaljatok egezseggel!!!

Terminátor14
a csalással elért eredményeidre tényleg büszke lehetsz...

CSAK a Fradi

Matthewpamer
victornak csak 14-es a befejezése.bár ez nem számít, a 20-asok is ugyanúgy kihaggyák a helyzeteket.

Matthewpamer
pedig büszke vagyok az eredményeimre.mágussal meg ne törõdj,kit érdekel hogy miket írkál.

zaki
engem érdekel. és igaza van Grusi-nak. nem vagyunk kíváncsiak az eredményeidre. ezzel csak hergeled a népet, mágus meg ott veri a f*szát az iyen képekre, és alig várja, hogy beszólhasson

Matthewpamer
"Amúgy BL-döntõs vagyok a Germinal Beerschottal, mindenkinek ajnálnom Victort a csapatból, 120 meccsen 120 golt lott, valamint a KVSK-nak van egy egesz elkepeszto csatara. Most jutottak fel masodosztalybol, de elso szezonban a srác 20 meccsen ÖTVEN gólt vágott, többek között az én hálómat is kitömte 😊 Moke-nak hivjak a csavot, mindenki igazolja le, értékei szarok, de egy vadállat."
NEM ÉRDEKEL!!!FELTUDOD FOGNI???!!

DE NEM ERDEKEL MINKET MATTHEWPAMER ERTED? NEM ERDEKEL 😄 SENKIT, EGYIKUNKET SEM!
Fejezd be.
Köszönöm.
Amúgy BL-döntõs vagyok a Germinal Beerschottal, mindenkinek ajnálnom Victort a csapatból, 120 meccsen 120 golt lott, valamint a KVSK-nak van egy egesz elkepeszto csatara. Most jutottak fel masodosztalybol, de elso szezonban a srác 20 meccsen ÖTVEN gólt vágott, többek között az én hálómat is kitömte 😊 Moke-nak hivjak a csavot, mindenki igazolja le, értékei szarok, de egy vadállat.

Matthewpamer
erre ennyit mondok:

Anyukadnak meseld erted?
A N Y U K Á D N A K
Koszonettel: A Mágus

Matthewpamer
na.bajnokságba is véget ért a veretlenségi sorozatom.
milan-inter 6:5
de úgy,hogy az elsõ 7 percben már 3:0 volt nekem

szoltan
Amúgy ajánlom mindenkinek Anatoli Todorovot, akit akkor igazoltam le mikor a reállal voltam,3 millió euróé. Elég szépen rugdosta a gólokat,bár csak csere volt Raúl és Ronaldo mögött. Az év végén már 20 milliót ért és válogatott volt

Hala Madrid!

szoltan
bejutottam a bl csoportkörébe Nyíregyházával

Hala Madrid!

Matthewpamer
guba nehezen hiszi el

😄
El is higgyem hogy a Cagliarit 5:1-re verted meg csalas nelkul.

Matthewpamer
itt vannak az utolso meccseim:

Matthewpamer
és akkor mivan ha olyan meccseket játszok?az mér csalás?

DONGUBA
Tudom mindjart jon a kontra ficegetol.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
Nem csalsz??EHEM tegnap becsatlakoztam hozzad hat erdekes meccseket jatszottal....veretlen vagy ez az elso akkor 6-1 7-1 meg ilyen eredmenyek majdnem mindenki ellen.NO COMMENT

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Matthewpamer
már vártalak.köszi a jótanácsokat meg minden,de sajnos maradok 😞tudom hogy nagy csalódás ez,de próbáld meg elviselni.az idõ minden sebet begyógyít.még1szer bocsi hogy maradok.

Persze hogy nem csaltal nem is szoktal en meg meg sosem kaptam ki amiota CMezek nem is ertem masok hogy kapnak ki. Szerencsetlen tunj innen a forumrol Zakival egyutt aki meg min databasevel es Romaval nyomja es fenyez hat ugy meg a macskam is nyerne csak Continue gombot kell nyomogatni meg 11 embert palyara kuldeni, az ellenfel csapatainak nincs is jatekosallomanyuk nemzetkozi szinten de a hazai bajnoksag is nagyon pite.

Matthewpamer
engem nem érdekel.én tudom hogy nem csaltam,és ez a lényeg.

akkor viszont gratula... szép sorozat 😊
robotnyk
gondolod valaki még elhiszi ezt neked? 😊
Matthewpamer
öreg,ebbe a játékba nem csaltam.ez nem az amit régen kezdtem.ezt max egy hónapja kezdtem,és nem csaltam.nyugodtan csalhattam volna,kiestem az olasz kupából,és akkor mivan?jövõre majd megnyerem.

Csalással elért eredményeidre továbbra sem vagyunk kíváncsiak. Mi is baromi jók lennénk, ha editorban minden világsztár szerzõdését lejáratnánk.
Tanuld mar meg.

Matthewpamer
a bajnokságba 49 meccs óta vagyok veretlen

Matthewpamer
faszom!!!!!!34 meccsig veretlen voltam erre a kupába
juve-inter 4:1 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
adriano 2 hónapig sérült,diegot pihentettem,erre tessék.

DONGUBA
rOGTON AZ ELEJEN

szoltan
az kb.100 ezer euró ugye? És melyik évben?

Hala Madrid!

DONGUBA
En most igazoltam ajaxba 50 ezer fontert

szoltan
mondjuk annyi pénzem úgysincsen

Hala Madrid!

DONGUBA
nem valoszinu.....gyorbe is malac hogy elment

szoltan
szerintetek nyíregyházába eljönne ez a kolumbiai?
mennyi fizetést adtál neki?

Hala Madrid!

Matthewpamer
szoltan

DONGUBA
Szerinted erre ki kivancsi?

Matthewpamer
hú,a real bejelntkezett diegoér 40millió fontért.gondolkoztam de elutasítottam.

Matthewpamer
én is fontban

zaki
német márka, már a cm3 óta

én is midnig fontban nyomom...
robotnyk
sokan játszanak még fontban, páran forintban (persze csak ha magyar ligát nyomnak, különben kilógnak a nullák a képbõl 😊)), megint páran dollárban. zaki meg márkában =)
DONGUBA
En fontban jaccok...de la cuestat mar en is igazoltam jo kis jatekos.

mindenki euroban jáccik?
robotnyk
LOL! 2009ben ezt a csávót igazoltam le a Realba, 6M €-ért, szóval jól jártál vele sztem =)
nos, megért 750.000 eurot?